موضوعها: 0
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 11:52)taleghani نوشته: سلام به دوستان گلم
ما رو هم در جمع خود پذیرا باشید ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم و کلیر خوردیم ،من خودم یه جورایی مطمءن بودم که کلیرنس به خاطر کار من که در یک شرکت تحریمی مشغول بکار هستم می خوریم که همینطور هم شد.حالا دوستان پیشکسوت من چند تا سوال دارم.
آیا همان روز مصاحبه سایت ceacواژه APS را می زنه یا چند روز بعد ؟چون برای ما دقیقا همان روز مصاحبمون در سیس APS خورد و فرداش هم آپدیت شد دوباره پرونده هم من و هم همسرم.این آپدیت به چه دلیلی است؟
سلام دوست عزیز
واسه ما هم روز مصاحبه و چند روز بعدش آپدیت خورد. و رفت تا یه ماه بعدش یه آپدیت دیگه خورد و دیگر هیچ. من فکر می کنم بعد از مصاحبه پرونده ما به چند ارگان برای بررسی فرستاده میشه و برای هر ارسال ما آپدیت میخوره، همچنین وقتی جواب بررسی ها بر می گرده دوباره آپدیت می شیم و در نهایت کلیر.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-15 ساعت 23:43)قصه گو نوشته: دوستان خوبم هر كسي دوست داره بياد بنويسه تو مدت كليرنسش يا حتي انتظارش واسه كارنت شدن چه كرده و هدفش چي بوده؟خيلي خوبه زندگيمونو با هدفمندي پيش ببريم حتي اگه موندگار شديم. خود من اگه اين برنامه پيش نميومد به فكر اين نميوفتادم كه برم كلاس آشپزي و شيريني پزي به اميد اين كه يه كار و كاسبي اونجا راه بندازم،هر چند اگه رفتني شدم بايد مدتي توي رستوران كار كنم تا زبان تخصصيم قوي بشه!! خيلي خوشحالم واسه تغييرات خوبي كه تو زندگيم رخ داده.
ماهم از شهریور که کارنت شدیم دیگه دستمون بکار نرفت در واقع جو گیر شدیم و چون احتمال این کلیرنس طولانی رو نمیدادیم از کارمون امدیم بیرون کار خصوصی بود تشریفات مراسم عروسی داشتیم ولی خوب دیگه آینده مبهم بود تو این مدت کلاس زبان رفتیم که بازم آقای همسر همراهی نکرد و گفت تا ویزا نگیرم مغزم کشش زبان نداره {#emotions_dlg.sealed} من همچنان تو خونه زبان میخونم از پیشرفت خودم راضیم در همین فاصله هم کلاسای تخصصی موی برداشتم ( رنگ و کوتاهی ) تا اگه شد اونجا هم یه سری کلاس برم اما هنوز امتحانمو ندادم {#emotions_dlg.yell} اینم از این ۹ ماهی که از بلاتکلیفی داریم دیوونه میشیم البته کاملا طبیعیه و راضیم به رضای خدای مهربون هر جور خودش صلاح بدونه
(2014-05-15 ساعت 23:58)m.ab نوشته: سلام دوستان جواب من از KCC اومد.نظرتون چیه؟
Thank you for your inquiry.
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
آقا شما به کدوم آدرس ایمیل دادین و متنتون چی بود من ایمیل زدم ولی ایمیل خودمو فوروارد کردن
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 13:36)ffrfar نوشته: دوستان وقتی شما به این سایت میرید.دو تا ستونه یکی شماره کیس نامبره ودیگری تاریخ expier ....خب حالا چطور میفهمیم کلیر شدیم یا نه ....لطفا پاسخ بدین مدیران محترم ....آقا saeeidv13...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
زمانیکه شماره کیس شما در این سایت نمایش داده بشه یعنی کلیر شدید و تا تاریخی که جلوش نوشته میتونید برید ویزاتونو دریافت کنید.
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 13:14)mohsenmb نوشته: (2014-05-16 ساعت 12:55)nedali نوشته: (2014-05-15 ساعت 23:43)قصه گو نوشته: دوستان خوبم هر كسي دوست داره بياد بنويسه تو مدت كليرنسش يا حتي انتظارش واسه كارنت شدن چه كرده و هدفش چي بوده؟خيلي خوبه زندگيمونو با هدفمندي پيش ببريم حتي اگه موندگار شديم. خود من اگه اين برنامه پيش نميومد به فكر اين نميوفتادم كه برم كلاس آشپزي و شيريني پزي به اميد اين كه يه كار و كاسبي اونجا راه بندازم،هر چند اگه رفتني شدم بايد مدتي توي رستوران كار كنم تا زبان تخصصيم قوي بشه!! خيلي خوشحالم واسه تغييرات خوبي كه تو زندگيم رخ داده.
ماهم از شهریور که کارنت شدیم دیگه دستمون بکار نرفت در واقع جو گیر شدیم و چون احتمال این کلیرنس طولانی رو نمیدادیم از کارمون امدیم بیرون کار خصوصی بود تشریفات مراسم عروسی داشتیم ولی خوب دیگه آینده مبهم بود تو این مدت کلاس زبان رفتیم که بازم آقای همسر همراهی نکرد و گفت تا ویزا نگیرم مغزم کشش زبان نداره {#emotions_dlg.sealed} من همچنان تو خونه زبان میخونم از پیشرفت خودم راضیم در همین فاصله هم کلاسای تخصصی موی برداشتم ( رنگ و کوتاهی ) تا اگه شد اونجا هم یه سری کلاس برم اما هنوز امتحانمو ندادم {#emotions_dlg.yell} اینم از این ۹ ماهی که از بلاتکلیفی داریم دیوونه میشیم البته کاملا طبیعیه و راضیم به رضای خدای مهربون هر جور خودش صلاح بدونه
(2014-05-15 ساعت 23:58)m.ab نوشته: سلام دوستان جواب من از KCC اومد.نظرتون چیه؟
Thank you for your inquiry.
Your case has been forwarded to the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi.
Any further inquiries regarding this case must be directed to them.
آقا شما به کدوم آدرس ایمیل دادین و متنتون چی بود من ایمیل زدم ولی ایمیل خودمو فوروارد کردن
m.ab عزیز اونا میگن که مدارکتون رو فرستادن سفارت ابوظبی و هر سوالی که داشتید رو باید از اون مسیر پیگیری کنید. به امید کلیر شدنتون 
سلام به دوستان و تشکر از راهنمایی شما.
به ایمیل KCCDV@state.gov فرستادم.البته برای ابوظبی هم فرستادم که هنوز جوابی ندادن.
مرسی
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 01:43)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amirrbco» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «me_u» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aaraam» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «اصان» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kamranh» عزیزღღღ
سلام دوستان
ممنون از قصه گوی عزیز با شیوه منحصر به فرد انرژی مثبتشون.
من این رو به فال نیک میگیرم.ان شا ا... همگی کلیر میشیم و از این مرحله وارد مرحله بعدی میشیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 12:04)azifa نوشته: دوستان ما یه آپدیت ۱۵می خوردیم. الان هم استانبولیم. خدا کنه اگه عمو سام قبول کنه همین امروز تا عصری قبول کنه چون ما بلیط برگشتمون برای امشبه و اگه کلیر بشیم همینو بریم آنکارا 
من دعا میکنم همین امروز کلیر شین با دست پر برگردین
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزيزم من همين الان سابقه دار شدم.خيلي خوشحالم.مثل اون موقع كه ١٨سالم شد و احساس بزرگي كردم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 16:22)قصه گو نوشته: دوستان عزيزم من همين الان سابقه دار شدم.خيلي خوشحالم.مثل اون موقع كه ١٨سالم شد و احساس بزرگي كردم!!
ما چیکار باید بکنیم مثل شما سابقه دار بشیم قصه گوی عزیز؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA