کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
طبق تحلیل من کسایی که بالای 150 روز هستند بعد از 180 روز کلیر میشن به علت اینکه باید تمدید مدیکال کنند و ویزاشون 6 ماه اعتبار پیدا کنه
چشم بسته غیب گفتم !
کیس:1800

نامه دوم 21 اکتبر
سفارت ابوظبی
4 دسامبر مصاحبه
اپدیت:20 اپریل 29 می

کلیر :1 ژوئن
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
فرمایش جنابعالی صحیح هستش چون ما امروز 195 روزه شدیم !

(2014-05-18 ساعت 13:07)wahid64 نوشته:  طبق تحلیل من کسایی که بالای 150 روز هستند بعد از 180 روز کلیر میشن به علت اینکه باید تمدید مدیکال کنند و ویزاشون 6 ماه اعتبار پیدا کنه
چشم بسته غیب گفتم !
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: kage.omid ، KIMIA2005 ، shilan ، behfaza ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 12:55)montazer2014 نوشته:  سلام دوستام
من یه سوال داشتم که تا الان متاسفانه پاسخی نگرفتم. ما توی آنکارا کلیر شدیم و میخوایم برای ویزا بریم. مدیکالمونم باید تمدید کنیم چون اکسپایر شده. به نظرتون ما برنامه سفر را چطور بریزیم؟ من قبلا هم این سوالو اینجا مطرح کردم که یکی از دوستان گفت باید بری تو تاپیک سفر به ترکیه بپرسی. متاسفانه اونجا هم کسی جواب نداد. کسی از دوستان میدونه که آیا میشه مدیکال رو مثلا دوشنبه صبح انجام داد و جوابشو فرداش تا قبل ظهر گرفت. مشکل ما اینه که اگر قرار باشه مدیکالمونو دوشنبه انجام بدیم و پاسخشو بصورت طبیعی سه شنبه بعد از ظهر بگیریم مجبوریم پاسارو چهارشنبه بدیم سفارت. با این وضعیت خیلی بعیده تا یکشنبه ویزا دستمونو بگیره و اینطوری با توجه به برنامه پروازی ایران ایر و ماهان مجبوریم 10 روزه بریم که خیلی پر هزینس. اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم.

به نظرم دوستانی که مصاحبشون ترکیه بوده بهتر بتونن جواب شما رو بدن ولی نظر شخصیم شما تنها راهی که دارین اینه که پول بیشتری برای مدیکال پرداخت کنین و جواب مدیکال رو در همون روز انجام معاینات بگیرین
و البته یه سوال دارم ازتون و اون اینه که
شما کی کلیر شدید و مصاحبه تون کی بوده؟
_____
این پست هیچ گاه ویرایش نشده است Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: kage.omid ، nasim ، nedaba ، ghasoo ، masoud z ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 00:31)behrang3001 نوشته:  میشه بگید این لینک رو از کجا اوردید؟

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrang3001» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: nasim ، nedaba ، ghasoo ، Prometheus ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، behrang3001
(2014-05-18 ساعت 12:55)montazer2014 نوشته:  سلام دوستام
من یه سوال داشتم که تا الان متاسفانه پاسخی نگرفتم. ما توی آنکارا کلیر شدیم و میخوایم برای ویزا بریم. مدیکالمونم باید تمدید کنیم چون اکسپایر شده. به نظرتون ما برنامه سفر را چطور بریزیم؟ من قبلا هم این سوالو اینجا مطرح کردم که یکی از دوستان گفت باید بری تو تاپیک سفر به ترکیه بپرسی. متاسفانه اونجا هم کسی جواب نداد. کسی از دوستان میدونه که آیا میشه مدیکال رو مثلا دوشنبه صبح انجام داد و جوابشو فرداش تا قبل ظهر گرفت. مشکل ما اینه که اگر قرار باشه مدیکالمونو دوشنبه انجام بدیم و پاسخشو بصورت طبیعی سه شنبه بعد از ظهر بگیریم مجبوریم پاسارو چهارشنبه بدیم سفارت. با این وضعیت خیلی بعیده تا یکشنبه ویزا دستمونو بگیره و اینطوری با توجه به برنامه پروازی ایران ایر و ماهان مجبوریم 10 روزه بریم که خیلی پر هزینس. اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم.

دوست عزیز منم همین مشکل شمارو دارم یکی از دوستان 2014 با منشی اونگان صحبت کرده بود و گفته بود امکانش هست فقط شما باید این مسئله رو بهش بگید که فردا قبل از ظهر براتون آماده کنه

ضمنا میتونید برای اطمینان بیشتر و تنظیم برنامه مسافرتتون خود شما به مطب اونگان زنگ بزنید و این مشکلو بپرسید

امیدوارم مشکلتون حل بشه و قبل از یکشنبه ویزاتون رو دریافت کنید
لطفا از نتیجه مارو هم با خبر کنیدو حتما یک سفرنامه بنویسید چون خیلی ها منجمله خودم اگه کلیر بشیم باید همین کار شمارو بکنیمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: kage.omid ، nasim ، aghaghia ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
قصه گو جان یک آرزوی پایان کلیر هم برای ما بکن دفعه قبل اگه یادت باشه ما از قلم افتادیم
نا سلامتی من و شما از پریروز دیگه عضو با سابقه شدیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، ALEX55 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
(2014-05-17 ساعت 15:56)عراقی نوشته:  ای بابا اومدیم یخورده با این وُلک وُلک خوزستانی ها شاد بشیم باز داره فضا منفی میشه ، بچه مثبتا بیان وسط یه سالتو به این جو بزنن.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: میما ، nasim ، ALEX55 ، H Pier ، عراقی ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
(2014-05-17 ساعت 23:26)sysmaster نوشته:  به نظر من نتیجه جمع سه سفارت ایروان و انکارا و ابوظبی فقط مربوط به ایرانی ها میباشد به دلایل زیر

1- آنکارا و ایروان از سهمیه اروپا استفاده می کنند
2- کارگران هندی فیلیپینی و آسیایی که در ترکیه و امارات مشغول به کار هستند اصلا نمیتونند در لاتاری شرکت کنند ( کشورهاشون جز کشورهای مجاز نیست)
3- تعداد برندگان از امارات خیلی کمتر از تعداد ایرانی هایی است که در سفارت های دیگه میرن مصاحبه پس نباید به حساب بیان.

نتیجه اینکه آمار برندگان سه سفارت فقط برای ایران در نظر گرفته شود.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: میما ، nasim ، ALEX55 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 13:07)wahid64 نوشته:  طبق تحلیل من کسایی که بالای 150 روز هستند بعد از 180 روز کلیر میشن به علت اینکه باید تمدید مدیکال کنند و ویزاشون 6 ماه اعتبار پیدا کنه
چشم بسته غیب گفتم !

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «wahid64» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: nasim ، ALEX55 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 13:10)saeedshafiee نوشته:  فرمایش جنابعالی صحیح هستش چون ما امروز 195 روزه شدیم !

چشم بسته غیب گفتم !

ما که 192 روز هستش کلیر که نشدیم هیچ اپدیت هم نشدیم برادر جان Sad
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: قصه گو ، shilan ، kage.omid ، armin021 ، nasim ، masuodrh ، behfaza ، sal0811 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، NEURON
[quote='saeedshafiee' pid='497736' dateline='1400402443']
فرمایش جنابعالی صحیح هستش چون ما امروز 195 روزه شدیم !

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «saeedshafiee» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: saeedshafiee ، ALEX55 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
دو كيس دو رقمي ابوظبي امروز آپديت شدن... آپديت قبليشون ١ مي بوده...
تشکر کنندگان: سیمین راد ، kiana11 ، masuodrh ، artam2 ، ALEX55 ، H Pier ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، arashS ، pari pari ، soli asali ، nedali
(2014-05-18 ساعت 02:36)alirezaghodrat نوشته:  دقیقا هم دردیم با این تفاوت که ابوظبی یه آپدیت آبکی 10 فوریه داشت . داشتم پروفایلما نگاه میکردم دیدم یه هفته و دو روز کامل من تو مهاجرسرا بودم و چه خاطراتی از مهاجرسرا دارم چه تجربیاتی بدست آوردم ممنونم از مهاجرسرا که تو این روزای سخت دوستای خوبی مثل شما را به من داده که میتونم به درددلاتون گوش بدم و هرازگاهی خودمم باتون گپ بزنم چه دوستای مجازی خوبی هستیم واقعا از خوشحالی هم خوشحال میشیم از ناراحتی هم ناراحت این دوستیا توی دنیای واقعی نادره

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alirezaghodrat» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: nasim ، alirezaghodrat ، ALEX55 ، H Pier ، meisam14 ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali
سلام ببخشید رنگ برگه های کلیرنس ابوظبی رو توضیح میدین
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: ghasoo
(2014-05-18 ساعت 13:48)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 13:10)saeedshafiee نوشته:  فرمایش جنابعالی صحیح هستش چون ما امروز 195 روزه شدیم !

چشم بسته غیب گفتم !

ما که 192 روز هستش کلیر که نشدیم هیچ اپدیت هم نشدیم برادر جان Sad
من احساس ميكنم واسه كيس شما تو اين هفته اتفاق خوبي مي افته. توكلت به خدا باشه.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان