کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-18 ساعت 18:18)masuodrh نوشته:  دوستان اینطور صحبت نکنید..اگر لاتاری به سطح درک و فهم و اینا که شما میگین کار داشت.. خودشون سد غیرقابل عبور میذاشتن..در صورتی که عملا اونا بیکارا و کم سوادا رو سریع تر و راحت تر میپذیرن..حالا شما اینقدر سخت نگیرید..

اینم قبول دارم حرف حقه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-18 ساعت 18:21)alimomen نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:18)masuodrh نوشته:  دوستان اینطور صحبت نکنید..اگر لاتاری به سطح درک و فهم و اینا که شما میگین کار داشت.. خودشون سد غیرقابل عبور میذاشتن..در صورتی که عملا اونا بیکارا و کم سوادا رو سریع تر و راحت تر میپذیرن..حالا شما اینقدر سخت نگیرید..

اینم قبول دارم حرف حقه
آهای آهای آهای
به جا بود masuodrh
این دوستمون با این سرعت و خشونت تا الآن کجا بوده؟ Cool
تو روزیکه عضو شده چقدر مطالب خونده به به. به این میگن کاربر نمونه. Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................

( این قضیه مال ۱ سال و اندی پیش هست قبل از برنده شدنم ) من تو این فروم کسیو میشناسم که ۱ هفته داشت با من بحث میکرد که ویزا آمریکا شینگن هست!! من ۱ هفته با این آقا بحث می‌کردم و سعی‌ داشتم بهش بفهمونم پیمان شینگن چیه ، اروپا کجاس ، آمریکا کجاس!
ایشون لاتاری برنده شد، با اتوبوس تشریف بردن ارمنستان چون پول بلیط نداشتن! ویزا گرفتن ( به قول خودشون ویزا شینگن!!! ) بعد رفتن بلیط هواپیما بخرن اومدن به من گفتن که فرشاااااااااااااااااد رفتم قیمت کردم بلیط آمریکا ۳ میلیون تومنه!!! گفتم مگه قبلا نمیدونستی آمریکا بیلیطش چنده! گفت من فکر کردم میشه زمینی‌ رفت!!!!

دوستان من این قضیه شاید برای شما اینقدر خنده دار باشه که فکر کنین من دارم اینجا جوک میگم!!! ولی‌ این اتفاق افتاده و این آقا ۴ تا ویزا رو در سال ۲۰۱۳ سوزوند و الان هم تو این فروم لال شده و حرف نمیزنه.
هنوز هم هستن از امثال اینجور افراد.
کسی‌ که میاد تو فروم میگه آقا آمریکا پات برسه به همه شهرورندش ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار حقوق میده ( میتونید تاپیک سوالات غیر مرتبط رو جستجو کنید ) . یه ملتی میان بهش میگن آقا از این خبرا نیست برا چی‌ ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار بدن! ولی‌ همچنان اصرار که میدن!!
ای کاش فقط ثبت نام لاتاری ۱ سنت بود! فقط ۱ سنت.
خوشحالم.
لاتاری یه شانسه و هرکسی میتونه شانسشو امتحان کنه. ممکنه کسی در اینجا بدلیل خیلی از مسائل ریز و درشت نتونسته به موفقیت برسه و پتانسيلشو داشته باشه و در سرزمین آرزوها به موفقیت برسه.یا برای خیلی ها مثل خود من اینجا از بسیاری جهات خوب باشه و لی واسه آینده بچه هاشون روزهای روشنی رو متصور نباشن و باميد آینده بهتر واسه اونا مشقات این راه رو تحمل کنن پس لطفا اجازه بدین چرخ گردون بر منوال خودش بچرخه که دادار پایدار خودش میدونه کیو کجا بفرسته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-18 ساعت 18:38)malibu نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:25)H Pier نوشته:  

اینم قبول دارم حرف حقه
آهای آهای آهای
به جا بود masuodrh

بعضی موقع ها اون پایین مهمونتون بودم.
نمیخواستم عضو شم و بیام پست بزارم، ولی اینا تو دلم بود باید میگفتم.
حرفه حق هم هستش، حالا هرکی که خوشش نیاد جزو همون دسته هاست حتما!
توهین آمیز هم نیست!
مثلا یکی که دزد هستش، بهش بگی دزد، توهین آمیزه؟

آقا یا خانوم محترم توهین با انتقاد فرق داره.شما هم حق داری اینجا حرف و نظرت رو بگی اما شما از کجا فهمیدی کسایی که میان تو این صفحه کلیرینس به نظرات شما از نظر بی برنامگی و عاجز بودن سیر کردن شکم زن و بچه و آب پرتقال و این حرفا نزدیکن؟ حداقل من دیدم اکثرا تحصیلات بالا و کار مناسب دارن و مدام در حال تحقیقات برای زندگی بهتر توی اونجا هستن.به خاطر چند نفر که شاید اینجا و بیرون از مهاجر سرا اشتباهی قبول میشن و برنامه ای ندارن بقیه رو با اون آدما جمع نبندین لطفا.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، pari pariaaa ، pari pari ، Papar_h ، KIMIA2005 ، nedali ، soli asali ، masoud z

اینم قبول دارم حرف حقه
آهای آهای آهای
به جا بود masuodrh

بعضی موقع ها اون پایین مهمونتون بودم.
نمیخواستم عضو شم و بیام پست بزارم، ولی اینا تو دلم بود باید میگفتم.
توهین آمیز هم نیست!
مثلا یکی که دزد هستش، بهش بگی دزد، توهین آمیزه؟
دوست عزیز منم مثل شما سعی کردم کمتر حرف بزنم، ولی اگه حرفی هم بزنم سعی میکنم به کسی توهین نکنم. از بحثهای اینجوری هم تا امروز دوری کردم ولی این حرف شما چون مخاطب خاصی نداره، توهین به همه افراد این تاپيک هست و شاید اگه مخاطبتون رو فرشاد وارسته اعلام میکردین پاسخی نميدادم. درد دل مال کسایی که دل بزرگ دارن برای همین منهم درد دلم در مورد شما رو تو دلم نگه میدارم.
امیدوارم اولین فردی که بعد این کلیر میشه شما باشيد
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: H Pier ، farshadm999 ، masuodrh ، pari pariaaa ، sal0811 ، meisam14 ، mohsenmb ، nedali ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، nasim ، exxedus
(2014-05-18 ساعت 18:18)masuodrh نوشته:  

علاوه بر کاربر نمونه بودن بسیار منطقی و فهیم هستند. Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، farshadm999 ، masuodrh ، sal0811 ، meisam14 ، aaraam ، kage.omid ، behfaza ، nedaba ، atial
(2014-05-18 ساعت 16:58)azifa نوشته:  کسانی که پرونده‌شون آنکاراست و ۱۵ می آپدیت شدن، آیا می‌دونن این آپدیت از کجا بوده؟ من فرداش آپدیتو دیدم.

با توجه به اینکه حدود ساعت 3/30 بعدازظهر بود احتمال زیاد از آنکارا بودهSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، meisam14 ، soli asali ، H Pier ، azifa
سلام رفقا.
والا من تا الان خیلی پست ها مرتبط با این موضوع که اگه نمیخای و نمیتونی بری یا.....جرا ثبت نام میکنی دیدم و خیلی دلم میخواست ی جایی که بجه هااوکی هستن این بحث راه بیوفته و جند تا حرف که تو دلمه بزنم و بصورت کل با این کار زشت بسیار مخالفم جون اگه ما بخای به خاطر تفریح و بدون فکر ثبت نام کنیم و اصلا به عاقبت کارفکر نکنیم که اگه قبول شدم جی اصلا بزرگترین خیانت رو در حق کسی که با هزار دلیل و منطق این کاررو کرده انجام دادیم مثل اینکه ما سیر سیریم و یک ادم واقعا کشنه و در مونده نشسته جولوموم بعد ما اندک غذا رو که او ن وسط هست رو بخوریم اون غذا هرجند کم رو ما تاثیر نداره ولی به اون گشنه امید زندگی میده و ما فقط غرق خود خواهی هامونیم مطمعنم هیج کسو پیدا نمیکنید که مخالف این حرف باشه ولی بجه ها به عنوان برادر کوجک تر ی خواهشی میدونم فرهنگی که امروزه غالب بر جامعه ماست خوب نیست بد ازار میده مارو از خودمون هم گاهی بیزار میشیم و داداشا و خواهرای گل یادمون نره ما کی بودیم جه بلایی سرمون اوردن...ما ایرانی هستیم با همه خوبی هاش و بدی هاش اگه از بیرون دارن مارو نژادمون مردم رو همه رو میریزن به هم حد اقل ما خود زنی نکنیم فردا روزی به امید خدا رفتیم جوری نشه وقتی گفتن تو ایرانی هستی شروع کنیم تخریب تضعیف و جیزایی که واقعا نمیدونم که الان میتونم بگم اینجا جون به خاطر شرایط کارو ورییسهای خارجیم جنگها داشتم باهاشون سر این قضیه و جالب اینجاس هموطن عزیزی که روزی از دهنش شنیدم جلوی ی خارجی که اره شماها راست میگید ما وحشی هستیم که اون واقعا معنی جمله خود فروش رو فهمیدم اگه این فرهنگ مشکل داره که مطمعنا داره ما به عنوان ایرانی هم باید انتقاد کنیم هم اصلاح از خودمون بجمون زنمون وغیره القصه که ما فردا هممون میریم به خواست خدا نیایم بشینیم بگیم فرهنگ نداریم نگیم بیفرهنگی تو ایران زیاده و... بگیم ایران عزیزمون فرهنگش مریض هست ولی خوب میشه بجههامون فهمیدن میتونن این مریض رم مداوا کنن جون ما اونا رو روشن شون کردیم بهشون گفتیم که کاری رو کا ما نتونستیم اونا میتونن.......علی مومن گل فرشاد عزیز و بجه ها دستونو میبوسم این حرفا خیلی وقته نو دلمه و میدونم جاش اینجا تو این تایپیک نیس و بعد اینکه دیده شد پاک میکنم جون مطمعنم عمو ,behfaza میکشه منو Big Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: farshadm999 ، farshad varaste ، nedali ، soli asali ، kage.omid ، nedaba
لطفا اینجور بحث ها رو ببرید تو تاپیک سوالات غیرمرتبط..
من شخصا به همه دوستان منتظر این تاپیک احترام قائلم ..و خوشحالم که این روزها رو باهم داریم میگذرونیم..
انشاله اگر کلیر شدیم یه گل ریزون راه میندازیم همینجا و پول بلیطمون جور میشه Wink
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................

اومدم بگذرم از اين ارسال اما نشد !
دوست عزيز،پايه ي حرفتون درسته ولي ميدونيد جاي اين مطلبي كه گذاشتيد كجاست ؟!تاپيك 2015ايها .براي اونايي كه تازه برنده شدن و به قولي جوگير هستن و گاهاً چيزي نميدونن از مهاجرت به طريق لاتاري و فقط ثبت نام كردن كه شانسشون رو امتحان كنن!(همونطور كه امسال خيلي هاشونو ديدم تو تاپيكشون!!! )
اين بچه هايي كه تو تاپيك 2014 هستن و من يكسال تمومه،روز و شب،تو شادي و غم و هزارتا چيز ديگه كنارشون بودم ،همشون يه هدف دارن اونم آينده بهتره و اكثرا هم بالاي ١٠٠ روزه كه مصمم منتظر ويزاشون هستن .اگه ميبينيد ميان اينجا از كلافه شدنشون مينويسن براي اينه كه سبك بشن و بتونن بقيه راه رو طاقت بيارن.
اين بچه ها به حد خودشون درد و اعصاب خوردي دارن،شما ديگه لطفا نمك رو زخمشون نزنيد.با تشكر : پري پريااا
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-18 ساعت 18:42)farshad varaste نوشته:  لاتاری یه شانسه و هرکسی میتونه شانسشو امتحان کنه. ممکنه کسی در اینجا بدلیل خیلی از مسائل ریز و درشت نتونسته به موفقیت برسه و پتانسيلشو داشته باشه و در سرزمین آرزوها به موفقیت برسه.یا برای خیلی ها مثل خود من اینجا از بسیاری جهات خوب باشه و لی واسه آینده بچه هاشون روزهای روشنی رو متصور نباشن و باميد آینده بهتر واسه اونا مشقات این راه رو تحمل کنن پس لطفا اجازه بدین چرخ گردون بر منوال خودش بچرخه که دادار پایدار خودش میدونه کیو کجا بفرسته

تنها پستيه كه توي اين بحث جديد لايكش مي كنم.اين خودخواهيه كه كسي فقط حق خودش بدونه كه بره، فرشاد عزيز راست ميگه،شايد موقعيت شكوفايي در غربت براش بيشتر باشه،حالا بحث مالي به كنار،كسي نبايد خودشو محكوم به يك جا موندن كنه.تغيير ميتونه مثبت باشه،به فرض هم كه نتونست بر ميگرده،آدما هميشه نميتونن آينده رو پيش بيني كنند.ما حتي در مورد انتقالي شهر به شهر هم گاهاً نظر مثبتي نداريم،به همه مي گيم دهاتي و شهرستاني،و زندگي تو تهران فقط حق تهروني هاست،حالا اگه تونستي ثابت كن اصالتاً تهراني هستي و ١٥٠سال پيش تهران اصلاً ده نبوده....
تا حالا منو شناختيد،من تنها كاري كه ميتونم واستون انجام بدم دعوت به اميد و اجتناب از بحث هاي مخربه، و اين بحث ها شديداً رو اعصابه كه لاتاري حق منه نه تو؟!؟اميدوار بودم طي اين هفت ماه بزرگ انديشتر شده باشيم. بياين به دوستي هامون نه فقط توي اين تاپيك بلكه در همه جا يه رنگ ديگه ببخشيم.با تشكر.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
به اندازه كافي اين تاپيك استرس داره... خواهشاً بيشترش نكنيد....
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  ...اگه تو بچه ها کسانی هستند که واقعا قصد مهاجرت ندارن و یا یک درصد فکر میکنن پولی برای اینکار ندارن یا به این قضیه اشراف دارن که فعلا برن جلو ببینن چی میشه!
تو رو خدا دیگه ادامه ندن و به سفارت اعلام کنن پشیمون شدن.
ثواب داره به خدا.....
همونطور که شما هیچ قدرتی برای کنترل مردم و امر و نهی کردن بهشون که لاتاری ثبت نام کنن یا نکنن نداری، هیچ قدرتی هم نداری که اگر برنده شدن از پیگیری مراحل مربوطه منصرفشون کنی.
اگر این مدت پستی هم نذاشتی و خواننده بودی مقررات سایت رو هم نمی دونی. اینجا تاپیک کلیرنس 2014ایهاست. اینها هنوز کلیر نشدن متوجه میشن که کلیر شدنشون نزدیکه. ما اگر هفته بعد کلیر شدن دم در سفارت بودیم، اینها روز بعدش اونجان. ملت اعصاب درست و حسابی براشون نمونده از دوران انتظار طولانی. بعد شما میای وسط این جمع تا اگر کسی قصد رفتن نداره رو منصرف کنی؟! شما اصلاً نمی تونی آینده زندگی مردم رو پیش بینی کنی. اونی که پول قرض کرده و دنبال کار رو گرفته وقتی پاش به آمریکا می رسه از بی پولی و اجبار از کارهای سطح پائین شروع می کنه و گلیمش رو هر جور هست از آب می کشه. ولی اونی که کلی مدرک تحصیلی داره و با پول میاد اینجا دست به هر کاری نمی زنه و وقتی بالاخره پولهاش تموم میشه به فکر موندن یا برگشتن میوفته. پس خواهشاً از همین اول کاری و با خوندن چند تا پست نقش دانای کل بر زندگی مردم رو ایفا نکنین. من و شما همه فقط نظاره گر جریانیم و حق هیچ امر و نهیی در برابر ملت نداریم.
(2014-05-18 ساعت 19:18)malibu نوشته:  من نمیدونم چرا بعضیا میان ناراحت میشن!
دوست عزیزی که ناراحت میشی، برو تاپیک پارسال و بخون تا یکم دلت به رحم بیاد.
یکی و میشناسم فقط میخواد ویزا بگیره که پز بده جلوی فک و فامیل!

به کسایی که ناراحت شدن پیشنهاد می‌کنم این پست رو ببینن.

http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid425626
خوشحالم.
تشکر کنندگان: kage.omid ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان