موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 18:18)masuodrh نوشته: دوستان اینطور صحبت نکنید..اگر لاتاری به سطح درک و فهم و اینا که شما میگین کار داشت.. خودشون سد غیرقابل عبور میذاشتن..در صورتی که عملا اونا بیکارا و کم سوادا رو سریع تر و راحت تر میپذیرن..حالا شما اینقدر سخت نگیرید..
اینم قبول دارم حرف حقه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاری یه شانسه و هرکسی میتونه شانسشو امتحان کنه. ممکنه کسی در اینجا بدلیل خیلی از مسائل ریز و درشت نتونسته به موفقیت برسه و پتانسيلشو داشته باشه و در سرزمین آرزوها به موفقیت برسه.یا برای خیلی ها مثل خود من اینجا از بسیاری جهات خوب باشه و لی واسه آینده بچه هاشون روزهای روشنی رو متصور نباشن و باميد آینده بهتر واسه اونا مشقات این راه رو تحمل کنن پس لطفا اجازه بدین چرخ گردون بر منوال خودش بچرخه که دادار پایدار خودش میدونه کیو کجا بفرسته
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 18:38)malibu نوشته: (2014-05-18 ساعت 18:25)H Pier نوشته: (2014-05-18 ساعت 18:21)alimomen نوشته: (2014-05-18 ساعت 18:18)masuodrh نوشته: دوستان اینطور صحبت نکنید..اگر لاتاری به سطح درک و فهم و اینا که شما میگین کار داشت.. خودشون سد غیرقابل عبور میذاشتن..در صورتی که عملا اونا بیکارا و کم سوادا رو سریع تر و راحت تر میپذیرن..حالا شما اینقدر سخت نگیرید..
اینم قبول دارم حرف حقه
آهای آهای آهای
به جا بود masuodrh
این دوستمون با این سرعت و خشونت تا الآن کجا بوده؟ 
تو روزیکه عضو شده چقدر مطالب خونده به به. به این میگن کاربر نمونه. 
بعضی موقع ها اون پایین مهمونتون بودم.
نمیخواستم عضو شم و بیام پست بزارم، ولی اینا تو دلم بود باید میگفتم.
حرفه حق هم هستش، حالا هرکی که خوشش نیاد جزو همون دسته هاست حتما!
توهین آمیز هم نیست!
مثلا یکی که دزد هستش، بهش بگی دزد، توهین آمیزه؟
آقا یا خانوم محترم توهین با انتقاد فرق داره.شما هم حق داری اینجا حرف و نظرت رو بگی اما شما از کجا فهمیدی کسایی که میان تو این صفحه کلیرینس به نظرات شما از نظر بی برنامگی و عاجز بودن سیر کردن شکم زن و بچه و آب پرتقال و این حرفا نزدیکن؟ حداقل من دیدم اکثرا تحصیلات بالا و کار مناسب دارن و مدام در حال تحقیقات برای زندگی بهتر توی اونجا هستن.به خاطر چند نفر که شاید اینجا و بیرون از مهاجر سرا اشتباهی قبول میشن و برنامه ای ندارن بقیه رو با اون آدما جمع نبندین لطفا.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-18 ساعت 16:58)azifa نوشته: کسانی که پروندهشون آنکاراست و ۱۵ می آپدیت شدن، آیا میدونن این آپدیت از کجا بوده؟ من فرداش آپدیتو دیدم.
با توجه به اینکه حدود ساعت 3/30 بعدازظهر بود احتمال زیاد از آنکارا بوده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اینجور بحث ها رو ببرید تو تاپیک سوالات غیرمرتبط..
من شخصا به همه دوستان منتظر این تاپیک احترام قائلم ..و خوشحالم که این روزها رو باهم داریم میگذرونیم..
انشاله اگر کلیر شدیم یه گل ریزون راه میندازیم همینجا و پول بلیطمون جور میشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-18 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-18 ساعت 19:30 توسط pari pariaaa.)
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته: سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!
داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................
اومدم بگذرم از اين ارسال اما نشد !
دوست عزيز،پايه ي حرفتون درسته ولي ميدونيد جاي اين مطلبي كه گذاشتيد كجاست ؟!تاپيك 2015ايها .براي اونايي كه تازه برنده شدن و به قولي جوگير هستن و گاهاً چيزي نميدونن از مهاجرت به طريق لاتاري و فقط ثبت نام كردن كه شانسشون رو امتحان كنن!(همونطور كه امسال خيلي هاشونو ديدم تو تاپيكشون!!! )
اين بچه هايي كه تو تاپيك 2014 هستن و من يكسال تمومه،روز و شب،تو شادي و غم و هزارتا چيز ديگه كنارشون بودم ،همشون يه هدف دارن اونم آينده بهتره و اكثرا هم بالاي ١٠٠ روزه كه مصمم منتظر ويزاشون هستن .اگه ميبينيد ميان اينجا از كلافه شدنشون مينويسن براي اينه كه سبك بشن و بتونن بقيه راه رو طاقت بيارن.
اين بچه ها به حد خودشون درد و اعصاب خوردي دارن،شما ديگه لطفا نمك رو زخمشون نزنيد.با تشكر : پري پريااا
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-18 ساعت 18:42)farshad varaste نوشته: لاتاری یه شانسه و هرکسی میتونه شانسشو امتحان کنه. ممکنه کسی در اینجا بدلیل خیلی از مسائل ریز و درشت نتونسته به موفقیت برسه و پتانسيلشو داشته باشه و در سرزمین آرزوها به موفقیت برسه.یا برای خیلی ها مثل خود من اینجا از بسیاری جهات خوب باشه و لی واسه آینده بچه هاشون روزهای روشنی رو متصور نباشن و باميد آینده بهتر واسه اونا مشقات این راه رو تحمل کنن پس لطفا اجازه بدین چرخ گردون بر منوال خودش بچرخه که دادار پایدار خودش میدونه کیو کجا بفرسته
تنها پستيه كه توي اين بحث جديد لايكش مي كنم.اين خودخواهيه كه كسي فقط حق خودش بدونه كه بره، فرشاد عزيز راست ميگه،شايد موقعيت شكوفايي در غربت براش بيشتر باشه،حالا بحث مالي به كنار،كسي نبايد خودشو محكوم به يك جا موندن كنه.تغيير ميتونه مثبت باشه،به فرض هم كه نتونست بر ميگرده،آدما هميشه نميتونن آينده رو پيش بيني كنند.ما حتي در مورد انتقالي شهر به شهر هم گاهاً نظر مثبتي نداريم،به همه مي گيم دهاتي و شهرستاني،و زندگي تو تهران فقط حق تهروني هاست،حالا اگه تونستي ثابت كن اصالتاً تهراني هستي و ١٥٠سال پيش تهران اصلاً ده نبوده....
تا حالا منو شناختيد،من تنها كاري كه ميتونم واستون انجام بدم دعوت به اميد و اجتناب از بحث هاي مخربه، و اين بحث ها شديداً رو اعصابه كه لاتاري حق منه نه تو؟!؟اميدوار بودم طي اين هفت ماه بزرگ انديشتر شده باشيم. بياين به دوستي هامون نه فقط توي اين تاپيك بلكه در همه جا يه رنگ ديگه ببخشيم.با تشكر.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
به اندازه كافي اين تاپيك استرس داره... خواهشاً بيشترش نكنيد....