کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان..پیشکسوتان..مدیران...
آیا کسی از محدودیت ویزای ماهانه سفارت ها اطلاع داره؟ یعنی واقعا میتونن مثلا ماهی 500 ویزا صادر کنن؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، H Pier ، kage.omid ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 12:55)montazer2014 نوشته:  سلام دوستام
من یه سوال داشتم که تا الان متاسفانه پاسخی نگرفتم. ما توی آنکارا کلیر شدیم و میخوایم برای ویزا بریم. مدیکالمونم باید تمدید کنیم چون اکسپایر شده. به نظرتون ما برنامه سفر را چطور بریزیم؟ من قبلا هم این سوالو اینجا مطرح کردم که یکی از دوستان گفت باید بری تو تاپیک سفر به ترکیه بپرسی. متاسفانه اونجا هم کسی جواب نداد. کسی از دوستان میدونه که آیا میشه مدیکال رو مثلا دوشنبه صبح انجام داد و جوابشو فرداش تا قبل ظهر گرفت. مشکل ما اینه که اگر قرار باشه مدیکالمونو دوشنبه انجام بدیم و پاسخشو بصورت طبیعی سه شنبه بعد از ظهر بگیریم مجبوریم پاسارو چهارشنبه بدیم سفارت. با این وضعیت خیلی بعیده تا یکشنبه ویزا دستمونو بگیره و اینطوری با توجه به برنامه پروازی ایران ایر و ماهان مجبوریم 10 روزه بریم که خیلی پر هزینس. اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم.

اینم می‌شه که شما جمعه مدیکال بدین و شنبه جوابشو بگیرین بعد ۲ شنبه برین سفارت. این‌طوری دیگه حتمن تا یکشنبه ویزاتون میاد.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، ghasoo ، pari pariaaa ، soli asali
Toungue 
(2014-05-18 ساعت 13:58)maryam_a نوشته:  دو كيس دو رقمي ابوظبي امروز آپديت شدن... آپديت قبليشون ١ مي بوده...

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinخوش خبرباشيييييييBig GrinBig GrinBig Grin
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توستWink
(2014-05-18 ساعت 15:00)ALEX55 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 13:58)maryam_a نوشته:  دو كيس دو رقمي ابوظبي امروز آپديت شدن... آپديت قبليشون ١ مي بوده...

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinخوش خبرباشيييييييBig GrinBig GrinBig Grin

آپدیت ابوظبی رو دقیقا از کجا میبینین
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، ghasoo ، wahid64 ، nedaba ، taghi1311 ، pari pari ، soli asali ، behfaza
(2014-05-18 ساعت 13:15)ali3875 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 12:55)montazer2014 نوشته:  سلام دوستام
من یه سوال داشتم که تا الان متاسفانه پاسخی نگرفتم. ما توی آنکارا کلیر شدیم و میخوایم برای ویزا بریم. مدیکالمونم باید تمدید کنیم چون اکسپایر شده. به نظرتون ما برنامه سفر را چطور بریزیم؟ من قبلا هم این سوالو اینجا مطرح کردم که یکی از دوستان گفت باید بری تو تاپیک سفر به ترکیه بپرسی. متاسفانه اونجا هم کسی جواب نداد. کسی از دوستان میدونه که آیا میشه مدیکال رو مثلا دوشنبه صبح انجام داد و جوابشو فرداش تا قبل ظهر گرفت. مشکل ما اینه که اگر قرار باشه مدیکالمونو دوشنبه انجام بدیم و پاسخشو بصورت طبیعی سه شنبه بعد از ظهر بگیریم مجبوریم پاسارو چهارشنبه بدیم سفارت. با این وضعیت خیلی بعیده تا یکشنبه ویزا دستمونو بگیره و اینطوری با توجه به برنامه پروازی ایران ایر و ماهان مجبوریم 10 روزه بریم که خیلی پر هزینس. اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم.

دوست عزیز منم همین مشکل شمارو دارم یکی از دوستان 2014 با منشی اونگان صحبت کرده بود و گفته بود امکانش هست فقط شما باید این مسئله رو بهش بگید که فردا قبل از ظهر براتون آماده کنه

ضمنا میتونید برای اطمینان بیشتر و تنظیم برنامه مسافرتتون خود شما به مطب اونگان زنگ بزنید و این مشکلو بپرسید

امیدوارم مشکلتون حل بشه و قبل از یکشنبه ویزاتون رو دریافت کنید
لطفا از نتیجه مارو هم با خبر کنیدو حتما یک سفرنامه بنویسید چون خیلی ها منجمله خودم اگه کلیر بشیم باید همین کار شمارو بکنیمSmile

با سلام
فکر کنم مشکلی نباشه شما با منشی اونگان صحبت کنید و بگید که برای روز بعد مثلا ساعت 11 مصاحبه دارید اون کارتونو سریع انجام میده.
در مورد خانواده من این اتفاق افتاد البته بچه های من زیره 15 سال بودن و باید تست سل رو دوباره میداند بهمین خاطر جمعه رفتن تست سل دادند و دوشنبه دکتر دید ،منشی پرسید کی مصاحبه دارید خانمم گفت امروز و اونم سریعا کاراشونو انجام داد و مدارک رو بهشون داد.
فکر کنم شما اگه بهش بگید که سه شنبه اول وقت(قبل از ساعت10:30) مدارکو بهتون بده فکر کنم مشکلی نداشته باشه و بعدشم تشریف میبرید سفارت و کاراتون انجام میشه.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: H Pier ، ali3875 ، ghasoo ، nedaba ، pari pariaaa ، montazer2014 ، soli asali
دوستاني كه به اميد خدا تو اين هفته از ارمنستان كلير ميشن حواستون باشه هفته ديگه روزهاي ٢٦ و ٢٨ مي سفارت تعطيل است
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
کسانی که پرونده‌شون آنکاراست و ۱۵ می آپدیت شدن، آیا می‌دونن این آپدیت از کجا بوده؟ من فرداش آپدیتو دیدم.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، ali3875 ، nedaba ، farazz ، soli asali
از مدیران عزیز خواهش میکنم با توجه به اینکه سفارتها کلا بیخیال کلیر شدن یک تاپیک به نام مشاوره روحی و روان درمانی بالینی راه بندازن
من که واقعا به این تاپیک نیاز دارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان ما هم از 20 مارس اپدیتی نداشتیم یعنی خودم برنده اصلیم که 2 بار بار ایمیل بعد اون تاریخ اپدیت شدم اخرش چی میشه خیلی حالم بده
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، wahid64 ، قصه گو ، farshad varaste ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 17:19)sjb نوشته:  سلام دوستان ما هم از 20 مارس اپدیتی نداشتیم یعنی خودم برنده اصلیم که 2 بار بار ایمیل بعد اون تاریخ اپدیت شدم اخرش چی میشه خیلی حالم بده

همدردیم منم رو 20 مارس قفلم-آخرشم فکر کنم مثل اولشه چیزی نمیشه
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، pari pariaaa ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 17:26)alimomen نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 17:19)sjb نوشته:  سلام دوستان ما هم از 20 مارس اپدیتی نداشتیم یعنی خودم برنده اصلیم که 2 بار بار ایمیل بعد اون تاریخ اپدیت شدم اخرش چی میشه خیلی حالم بده

دوست عزيز سلام ما هم دقيقا" مثل شما از ٢٠ مارس تا الآن منتظريم و اصلا" ايميل هم نزديم ، ميدانم خلاصه ويزا ميگيريم .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، farshad varaste ، قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 18:00)sani1348 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 17:26)alimomen نوشته:  

دوست عزيز سلام ما هم دقيقا" مثل شما از ٢٠ مارس تا الآن منتظريم و اصلا" ايميل هم نزديم ، ميدانم خلاصه ويزا ميگيريم .
خوشبحالتون شما حداقل میدونید که میگیرید ما که چیزی نمیدونیم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
اگه تو بچه ها کسانی هستند که واقعا قصد مهاجرت ندارن و یا یک درصد فکر میکنن پولی برای اینکار ندارن یا به این قضیه اشراف دارن که فعلا برن جلو ببینن چی میشه!
تو رو خدا دیگه ادامه ندن و به سفارت اعلام کنن پشیمون شدن.
ثواب داره به خدا.
جای کسی که واقعا میتونه موفق باشه تو مهاجرت رو نگیرن و آخرش بخوان دست از پا درازتر برگردن!
این ظلمه، ظلم
آهای آقایی که پول مصاحبه رفتن و نداشتی و با بدبختی جور کردی، یا حتی قرض کردی!
آهای خانمی که هنوز نمیدونی میتونی تو قربت دوام بیاری و زود زود خانوادتو نبینی و آخرش پشیمون شی و برگردی!
آهای کسی که اینجا به زور میتونی کارتو نگه داری و تو سیر کردن شکم زن و بچت عاجزی!
آهای کسی که صرفا گرین کارت و برای پز دادن میخوای و پتکی تو دستت باشه برای زدن تو دهن استکبار فامیلی!
آهای حسن کچلی که تو مملکت خودت یه کم تلاش نکردی برای پیدا کردن ساده ترین کار و همش پیف پیف میکردی!
آهای بچه ی نازک نارنجی خانواده که صبح ها آب پرتغالت آماده بوده!
آهای کسی که خیال داری یه کارتون خواب به آمار اونجا اضافه کنی!
و،و،و،و...
بی خیال شو جون مادرت، و اجازه بده با درایت و لطف جنابعالی یه بنده خدای دیگه از بهتر زندگی کردن نا امید نشه.
امیدوارم جواب خوبیتو خدای مهربون فراموش نکنه و به جاش ویزای بهشتو بهت بده،
آمین.

کاش از نظر فرهنگی در سطحی بودیم که خودمون میتونستیم درک کنیم که ویزا به درد مایی که توی گروههای مذکوربالا هستیم نمیخوره و با گرفتن ویزا جلو پیشرفت یکی که واقعا پتانسیل پیشرفت رو داره میگیریم
ولی افسوس که از این سطح درک و فرهنگ نه فرسنگها بلکه سالهای نوری فاصله داریم
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
اگه تو بچه ها کسانی هستند که واقعا قصد مهاجرت ندارن و یا یک درصد فکر میکنن پولی برای اینکار ندارن یا به این قضیه اشراف دارن که فعلا برن جلو ببینن چی میشه!
تو رو خدا دیگه ادامه ندن و به سفارت اعلام کنن پشیمون شدن.
ثواب داره به خدا.
جای کسی که واقعا میتونه موفق باشه تو مهاجرت رو نگیرن و آخرش بخوان دست از پا درازتر برگردن!
این ظلمه، ظلم
آهای آقایی که پول مصاحبه رفتن و نداشتی و با بدبختی جور کردی، یا حتی قرض کردی!
آهای خانمی که هنوز نمیدونی میتونی تو قربت دوام بیاری و زود زود خانوادتو نبینی و آخرش پشیمون شی و برگردی!
آهای کسی که اینجا به زور میتونی کارتو نگه داری و تو سیر کردن شکم زن و بچت عاجزی!
آهای کسی که صرفا گرین کارت و برای پز دادن میخوای و پتکی تو دستت باشه برای زدن تو دهن استکبار فامیلی!
آهای حسن کچلی که تو مملکت خودت یه کم تلاش نکردی برای پیدا کردن ساده ترین کار و همش پیف پیف میکردی!
آهای بچه ی نازک نارنجی خانواده که صبح ها آب پرتغالت آماده بوده!
آهای کسی که خیال داری یه کارتون خواب به آمار اونجا اضافه کنی!
و،و،و،و...

دوست خوبم..خیلی ها با لحن های مختلف این حرف رو برای 2014 ای های خوش اقبال گفتن..ولی به نظرم شما هم میتونستی اولین پستت رو کمی ملایم تر و مهربون تر و کم توهین تر میذاشتی..ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان اینطور صحبت نکنید..اگر لاتاری به سطح درک و فهم و اینا که شما میگین کار داشت.. خودشون فیلتر میذاشتن..در صورتی که عملا اونا بیکارا و کم سوادا رو سریع تر و راحت تر میپذیرن..حالا شما اینقدر سخت نگیرید..

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان