2014-05-19 ساعت 12:15
هورااااااا امروز خودم ، كيس اصلى، همين الان اپديت شدم

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-05-19 ساعت 12:15
هورااااااا امروز خودم ، كيس اصلى، همين الان اپديت شدم
![]() تشکر کنندگان: melina132 ، kiana11 ، chaymon ، H Pier ، میما ، reasonable ، Ramin geologist ، ALEX55 ، pari pari ، shahryar7021 ، amirrbco ، maryam_a ، masuodrh ، shilan ، kage.omid ، قصه گو ، mehdi2014 ، arashS ، مامان خانم ، reza_top60 ، ali3875 ، lighter ، hudson ، farshad varaste ، nedaba ، aaraam ، amin arefi ، ghasoo ، خسته از وطن ، sal0811 ، nasim ، mpas89 ، shadi79 ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 12:20
بچهها دیشب خواب دیدم کلییر شدم ولی هر کار میکردم بیام تو مهاجرسرا که بهتون خبر بدم نمیشد خلاصه اعصابم تو خواب بهم ریخت ولی یک ذوقی زده بودم تو خواب تو واقعیت چکار بکنم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days ) my dear god I ♥ u & thank u تشکر کنندگان: kiana11 ، Papar_h ، Ramin geologist ، ALEX55 ، pari pari ، maryam_a ، masuodrh ، shilan ، kage.omid ، قصه گو ، mehdi2014 ، arashS ، reza_top60 ، ali3875 ، farshad varaste ، nedaba ، Maryrhm ، amin arefi ، ghasoo ، taleghani ، nasim ، soli asali ، armin021 ، H Pier
2014-05-19 ساعت 12:21
(2014-05-19 ساعت 00:57)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღهمش می گفتم چرا پس نوبت من نمیشه خیلی خوشحالم روحیه مضاعف گرفتم مرسی قصه گوی عزیز ![]()
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june کلیر june10 بعد از 107 روز انتظار ![]() ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر) ![]() تشکر کنندگان: ALEX55 ، pari pari ، maryam_a ، قصه گو ، arashS ، reza_top60 ، farshad varaste ، nedaba ، ghasoo ، shadi79 ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 12:26
(2014-05-19 ساعت 11:57)shilan نوشته: ببخشید در مورد برنامه ریزیم که میگید درست ولی تا تکلیف معلوم نیست خیلی کاری نمیشه کرد زبان رو که همه میخونند احتمالا ومدرکم که فقط باید اونجا بری مدرک بگیری .راجع به اینجام ما قرار زمان رفتن وسایلامون بفروشیم بریم اونجا از نو شروع کنیم اونجام طبیعتا بریم دنبال کار بگردیم کار دیگه ای نمیشه کرد در این وضعیت..........شما راهنمایی کنید اگه کاری میشه کرد در این شرایط. من که کلاً چسبیدم به سریال فرندز(Friends) فایل صوتی و تصویریو همه چیشو روزی چل بار گوش می کنم اما واقعاً تمرکز کردن تو این دوره خیلی همت می خواد من خودم کلی برنامه ریزی کرده بودم کهک لی چیز یاد بگیرم تو این دوره اما فقط دارم زبان می خونم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن ![]() تشکر کنندگان: ALEX55 ، Papar_h ، میما ، shahryar7021 ، maryam_a ، masuodrh ، shilan ، قصه گو ، azifa ، mehdi2014 ، arashS ، farshad varaste ، nedaba ، amin arefi ، ghasoo ، nasim ، saeedshafiee ، soli asali ، armin021 ، H Pier
2014-05-19 ساعت 12:34
(2014-05-19 ساعت 12:09)خسته از وطن نوشته: هیچ کی جدیدا آپدیت نشده؟! واقعا صبرتون خوب انشالا به خواست خدا یه هو کلیر شید به خدا مال ما 40 روز از مصاحبه گذشته اپدیت نشدیم اینقد سخت چه برسه به شما .حداقل اگه اپدیت شه ادم یه کم انرژی میگیره راستی روز بعد مصاحبه آپدیت نشدید؟؟؟؟چرا یه ایمیل نمیزنید؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: shahryar7021 ، maryam_a ، قصه گو ، ALEX55 ، arashS ، ali3875 ، nedaba ، ghasoo ، pari pari ، soli asali
شيلان جون، نظر من در مورد لاتاري با همتون شايد فرق كنه.من هيچ وقت ته دلم حتي نمي گم كي حقشه،كي حقش نيست،چون اساساً به حضور خدا توي زندگيم اعتقاد دارم.اگه الان بعد از ١٢سال برنده شديم،حكمت خدا ميدونمش،چون ميدونم چقدر من و خانواده امو دوست داره و هميشه هوامونو داره،اين اعتقاديه كه ما سه نفر داريم و لحظه هايي رو تجربه كرديم كه روز به روز عاشق تر شده ايم. آدمها هميشه دنبال موقعيت هاي بهترند، خوب ممكنه اونجا به دست بياد، ممكنه هم نه،هيچ چيزي قابل پيش بيني نيست.اينكه كسيو به واسطه ي تحصيلاتش يا سرمايه اش محق بدونيم،اشتباهه.اگه ميتونه بره ويزاي تحصيلي بگيره يا سرمايه گزاري. ولي اگه ميبينم بعد از ٢٣سال خدمت صادقانه با مدرك مهندسي و در سمت مدير در يه شركت ،سهممون يه خونه ي ٨٧ متريه كه نميتونيم تبديلش كنيم به ٩٠متري،كه تازه نصف بيشترش ارثيه ي پدريمونه!!مسلماً تصميم به مهاجرت مي گيريم.
تصميم گرفتيم تا يكسال دست به خونه و زندگيمون نزنيم.هيچيو نمي فروشيم تا وضعيت كاريمون اونجا به ثبات برسه.تا خدا رو دارم از هيچي نمي ترسم و احساس تنهايي و حسادت نمي كنم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: H Pier ، masuodrh ، Papar_h ، shahrzad001 ، hamed1286 ، shilan ، melina132 ، maryam_a ، ALEX55 ، artam2 ، mehdi2014 ، azifa ، nedali ، arashS ، jojo_hami ، مامان خانم ، lighter ، ali3875 ، hudson ، farazz ، hamid.eng ، farshad varaste ، nedaba ، omid05 ، 2014families lottery winners ، uranus88 ، ghasoo ، kage.omid ، sal0811 ، taghi1311 ، shayesteh ، میما ، usafirststeps ، taleghani ، mohamad92 ، m_nikparvaz ، reasonable ، nasim ، NIKKI ، shadi79 ، حاجی واشنگتن ، Saeedv13 ، soli asali ، mrt ، nasam ، آلیس-1980
... شايد الان وقتش باشه
می دانی یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی بگذار منتـظـر بمانند ....[/color] با كلللللللللللللللللللللللللللللللللللييييييييييي انرژي مثبت به اميد رهايي همه ي دوستان
این روزها باد می وزد، می توانی درمقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی، تصمیم با توست
![]() تشکر کنندگان: Papar_h ، shahrzad001 ، میما ، maryam_a ، artam2 ، قصه گو ، masuodrh ، nedali ، arashS ، shilan ، ali3875 ، farshad varaste ، 2014families lottery winners ، aaraam ، Ramin geologist ، ghasoo ، pari pari ، taghi1311 ، m_nikparvaz ، nasim ، aghaghia ، shadi79 ، soli asali ، armin021 ، H Pier ، nasam
(2014-05-19 ساعت 12:26)Ramin geologist نوشته:(2014-05-19 ساعت 11:57)shilan نوشته: ببخشید در مورد برنامه ریزیم که میگید درست .....معلوم نیست خیلی کاری نمیشه کر......بال کار بگردیم کار دی........این وضعیت..........شما راهنمایی کنید اگه کاری میشه کرد در این شرایط. من هم برای آموزش زبان از نرم افزار Rosseta Stone بهره های زیادی دارم می برم این روزا ضمن اینکه در این سایت https://www.couchsurfing.org هم فعال هستم و با اعضای این سایت در ارتباط نزدیک هست که به آموزش زبان کمک میکنه من از طریق این سایت هفته پیش یه میهمان از مالزی داشتم و تجربه بسیار جالبی بود، مکالمه انگلیسی به مدت یک هفته راجع به بسیاری از موضوعات بسیاری از پیش فرض های ذهنی اشتباه من در مورد زبان تصحیح کرد هفته آینده هم یه مهمان از سویس خواهم داشت ضمن اینکه در صورت فعال بودن در این سایت شما می تونین برای سفرهاتون در صورت داشتن مهارت کافی در کشور یا شهر مقصدتون میزبان پیدا کنین که این نکته اش بسیار مهم هست. برای کسب مهارت کافی در این وب سایت پیشنهاد میکنم پس از عضو شدن در سایت حتمن ایونت CS Welcome Gathering رو شرکت کنین تا راجع قوانین سایت به شما اطلاعات کافی داده بشه اگه با هم در مهاجرسرا و یا فیس بوق در ارتباط هستیم و مایل هستین در اونجا هم با هم در ارتباط باشیم به من پیام خصوصی بدین لطفن که من آنچه از دستم برمیاد انجام خواهم داد براتون ![]() CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: Papar_h ، artam2 ، shahrzad001 ، H Pier ، azifa ، mehdi2014 ، maryam_a ، masuodrh ، nedali ، freddyflientstone ، arashS ، reza_top60 ، ali3875 ، farshad varaste ، hamid.eng ، nedaba ، aaraam ، Ramin geologist ، amin arefi ، kage.omid ، reasonable ، peidaye penhan ، NIKKI ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 12:54
اين رو تو تاپيك ٢٠١٥ايهاي عزيز نوشتم:
گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشی 2015 روزهاي اول رو مي گذرونيد،ناراحت از قبول نشدن خودتان و از نظر خودتان قبول شدن افرادي كه حقشان نبوده قبول بشن.استدلالاتي هم مياريد كه اصلاً لزومي به بحث در موردشان نيست،چون هر چه بگوييم بابا جان قضيه ي لاتاري فرق مي كنه و ربطي به ثبت نام فله اي يا دونستن اين كه آمريكا كجاست و يا سطح سواد و زبان انگليسيمون در چه حده،نداره باز هم موجبات بحث و ناراحتيو فراهم مي كنيم. انشالله اين دوره ي پر تنش رو پشت سر مي گذاريد و اگه قبول نشده ايد بار ديگه شانس خودتونو امتحان مي كنيد.كما اين كه قبول نشدن در لاتاري به معني بد شانسي نيست.ما بعد از ١٢سال قبول شديم!! به قول مارمولك راه هاي رسيدن به خدا به تعداد آدم هاست.راه هاي ديگه رو ميشه امتحان كرد.روزهاي اول من همه ي نوشته هاي شمارو ميخوندم،اما از وقتي اسامي اعلام شد،جو تاپيك حسابي عوض شد.حس مي كنم اگه كسي بياد بگه من برنده شده ام كمكم كنيد،ظاهراً تبريك ميگيد اما ته دلتون طرف رو به محاكمه مي كشونيد كه بيسواد تو كه .....خلاصه اين كه ازتون عاجزانه مي خوام مثل روزهاي قبل از اعلام اسامي باشيد كه براي هم آرزوهاي خوب داشتيد.٢٠١٤ ايها مثل خواهران و برادران شمان و تنهاتون نميذارن.در خدمتيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
2014-05-19 ساعت 12:55
(2014-05-19 ساعت 12:40)ALEX55 نوشته: ... شايد الان وقتش باشه دوستان همسر عزيزم رو معرفي ميكنم... بچه ها ALEX.... ALEX بچه هااا... ![]() ![]() تشکر کنندگان: مامان خانم ، میما ، arashS ، amirrbco ، jojo_hami ، lighter ، shilan ، masuodrh ، kiana11 ، nedali ، سیمین راد ، mehdi2014 ، farshad varaste ، nedaba ، ALEX55 ، artam2 ، amin arefi ، ghasoo ، kage.omid ، Nooshinsalamat ، nasim ، Papar_h ، peidaye penhan ، aghaghia ، shadi79 ، soli asali ، armin021 ، NEURON ، آلیس-1980
2014-05-19 ساعت 12:57
(2014-05-19 ساعت 12:55)maryam_a نوشته:(2014-05-19 ساعت 12:40)ALEX55 نوشته: ... شايد الان وقتش باشه چه زوج احساساتی ونمونه ای خوشبخت باشید با یک عالمه انرژی مثبت برای این زوج مهربان و امیدوار++++++++++++++++
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست تشکر کنندگان: maryam_a ، shilan ، reza_top60 ، nedali ، mehdi2014 ، farshad varaste ، nedaba ، ALEX55 ، artam2 ، arashS ، ghasoo ، ffrfar ، pari pari ، shahrzad001 ، nasim ، peidaye penhan ، shadi79 ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 12:58
بله خدا وکیلی منم به خواست خدا اعتقاد دارم همیشه هم خدا در بدترین شرایط به کمکون اومده ولی خوب تو دنیا مرتب شاهد ظلمایی هستیم که نمیدونیم حکمتش چیه و قدرتیم برا تغییرشون نداریم ولی مسلما اکثر اینایی که تو لاتاری برنده میشن واقعا نیاز دارن که برای یه زندگی بهتر نقل مکان کنن و براشون مثل یه معجزس ولی یه عده کمم هستن که خیلی نیازی ندارند و حتی اگه لازم باشه برن توان مالیش دارن که اقامت هر جایی رو بگیرن .تازه من همیشه میگم برای یه ا یران ی همه جا سخت چون ما سن مفیدمون رفته تازه باید تو این سن بریم دنبال ک ار و تازه زمانی که کمی بخوایم به کمی راحتی برسیم دیگه چیزی ازمون نمونده و تازه با همه این چیزا یا باید اینجا نا امید روزگذران کنیم یا اونجا تو غربت دور از خانواده بچه هامون بزرگ شن این سرنوشت یه ای را نی پناه بر خدا
![]()
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: maryam_a ، مامان خانم ، mehdi2014 ، nedaba ، sophia ، ALEX55 ، قصه گو ، ghasoo ، ffrfar ، pari pari ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 13:02
سلام دوستان
من توی این مدت داشتم زبان می خوندم و کتاب های American English file را در آموزشگاه دارم می خونم و هفته دیگه Book 2 تموم می شه و در کنار این کتاب ها Oxford word skill ; Oxford picture dictionary هم یه وقت هایی یه درسشو کامل می خونم و چندتا لغت یاد می گیرم ولی همچنان توی صحبت کردن ضعیف هستم به نظر شما من توی این مدتی که اگه ویزا مو گرفتم توی 6 ماه چطوری می تونم صحبت کردنمو تقویت کنم مثلا توی مهارت نوشتاری خوب هستم چون زمان می زارم و فکر می کنم و یه متن می نویسم ولی همون متنو بخوام فی البداهه بگم خیلی برام دشوار می شه به طوری که اصلن نمی تونم زمان فعل درستو جایگزین کنم به نظر شما چطوری می شه صحبت کردن و تقویت کرد توی 6 منتظر راهنمایی هاتون هستم ......
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 .... تشکر کنندگان: maryam_a ، masuodrh ، nedali ، shirin_n ، ghasoo ، ffrfar ، reasonable ، nasim ، peidaye penhan ، saeedshafiee ، soli asali ، armin021 ، NEURON
2014-05-19 ساعت 13:06
(2014-05-19 ساعت 12:55)maryam_a نوشته:چه با نمک .(2014-05-19 ساعت 12:40)ALEX55 نوشته: ... شايد الان وقتش باشه ![]()
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، ALEX55 ، ghasoo ، nasim ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
2014-05-19 ساعت 13:10
(2014-05-19 ساعت 13:02)kamranh نوشته: سلام دوستان ما حرف زدنمون خیلی ضعیف بود ولی کلاس مکالمه میریم با اینکه پشتکارمون خیلی کم ولی خیلی تاثیر داره به نظرم برا حرف زدن کلاس برا شنیدنم فیلم خوب ما نصرتم گوش میدیم یه کتاب لغت تیک 8 برا کنکوریاس ولی استادمون معرفی کرده خوب
تاریخ رویت قبولی :4 می ارسال فرمها :20 می تاریخ مصاحبه :w1 آپریل سفارت :ابوظبی تعداد :2 نفر نتیجه مصاحبه : برگه آبی آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت تشکر کنندگان: nedaba ، nedali ، maryam_a ، ghasoo ، ffrfar ، reasonable ، nasim ، peidaye penhan ، soli asali
|