کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-18 ساعت 18:35)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................

( این قضیه مال ۱ سال و اندی پیش هست قبل از برنده شدنم ) من تو این فروم کسیو میشناسم که ۱ هفته داشت با من بحث میکرد که ویزا آمریکا شینگن هست!! من ۱ هفته با این آقا بحث می‌کردم و سعی‌ داشتم بهش بفهمونم پیمان شینگن چیه ، اروپا کجاس ، آمریکا کجاس!
ایشون لاتاری برنده شد، با اتوبوس تشریف بردن ارمنستان چون پول بلیط نداشتن! ویزا گرفتن ( به قول خودشون ویزا شینگن!!! ) بعد رفتن بلیط هواپیما بخرن اومدن به من گفتن که فرشاااااااااااااااااد رفتم قیمت کردم بلیط آمریکا ۳ میلیون تومنه!!! گفتم مگه قبلا نمیدونستی آمریکا بیلیطش چنده! گفت من فکر کردم میشه زمینی‌ رفت!!!!

دوستان من این قضیه شاید برای شما اینقدر خنده دار باشه که فکر کنین من دارم اینجا جوک میگم!!! ولی‌ این اتفاق افتاده و این آقا ۴ تا ویزا رو در سال ۲۰۱۳ سوزوند و الان هم تو این فروم لال شده و حرف نمیزنه.
هنوز هم هستن از امثال اینجور افراد.
کسی‌ که میاد تو فروم میگه آقا آمریکا پات برسه به همه شهرورندش ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار حقوق میده ( میتونید تاپیک سوالات غیر مرتبط رو جستجو کنید ) . یه ملتی میان بهش میگن آقا از این خبرا نیست برا چی‌ ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار بدن! ولی‌ همچنان اصرار که میدن!!
ای کاش فقط ثبت نام لاتاری ۱ سنت بود! فقط ۱ سنت.

منم زمینی رفتم چون هزینه ش دیدم برام زیاد می شه ! حالا به نظرت بهشون میل بزنم بگم از گرفتن ویزای آمریکا منصرف شدم ؟ ویزا رو بدین به پولدار ها ! اونایی که توانایی رفتن با هواپیما رو دارن ؟؟؟؟ واقعا مسخرس ! کی همچین اجازه ایی می ده که اینقد راحت درمورد دیگران بخوایم قضاوت کنیم !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-19 ساعت 09:42)nasim نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:35)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................

( این قضیه مال ۱ سال و اندی پیش هست قبل از برنده شدنم ) من تو این فروم کسیو میشناسم که ۱ هفته داشت با من بحث میکرد که ویزا آمریکا شینگن هست!! من ۱ هفته با این آقا بحث می‌کردم و سعی‌ داشتم بهش بفهمونم پیمان شینگن چیه ، اروپا کجاس ، آمریکا کجاس!
ایشون لاتاری برنده شد، با اتوبوس تشریف بردن ارمنستان چون پول بلیط نداشتن! ویزا گرفتن ( به قول خودشون ویزا شینگن!!! ) بعد رفتن بلیط هواپیما بخرن اومدن به من گفتن که فرشاااااااااااااااااد رفتم قیمت کردم بلیط آمریکا ۳ میلیون تومنه!!! گفتم مگه قبلا نمیدونستی آمریکا بیلیطش چنده! گفت من فکر کردم میشه زمینی‌ رفت!!!!

دوستان من این قضیه شاید برای شما اینقدر خنده دار باشه که فکر کنین من دارم اینجا جوک میگم!!! ولی‌ این اتفاق افتاده و این آقا ۴ تا ویزا رو در سال ۲۰۱۳ سوزوند و الان هم تو این فروم لال شده و حرف نمیزنه.
هنوز هم هستن از امثال اینجور افراد.
کسی‌ که میاد تو فروم میگه آقا آمریکا پات برسه به همه شهرورندش ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار حقوق میده ( میتونید تاپیک سوالات غیر مرتبط رو جستجو کنید ) . یه ملتی میان بهش میگن آقا از این خبرا نیست برا چی‌ ماهی‌ ۱۰۰۰ دلار بدن! ولی‌ همچنان اصرار که میدن!!
ای کاش فقط ثبت نام لاتاری ۱ سنت بود! فقط ۱ سنت.

منم زمینی رفتم چون هزینه ش دیدم برام زیاد می شه ! حالا به نظرت بهشون میل بزنم بگم از گرفتن ویزای آمریکا منصرف شدم ؟ ویزا رو بدین به پولدار ها ! اونایی که توانایی رفتن با هواپیما رو دارن ؟؟؟؟ واقعا مسخرس ! کی همچین اجازه ایی می ده که اینقد راحت درمورد دیگران بخوایم قضاوت کنیم !
خواهر من-اخوی گرامی بحث تمام شد رفت پی کارش شما اصلان پیاده برو به کسی مربوط نیست لطفا کششششششش ندید-شما که میدونید این تاپیک منتظر یک جرقه هست واسه انفجار پس چرا نفت میریزید رو آتیش آب بریز خواهر آب
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان عزيز ، از مدير گرفته تا تازه وارد
اين تاپيك يك هيجان مي خواد، كه از صميم قلب اميدوارم خبر كلير شدن خيلي از دوستانموون باشه. ولي حالا اگر نشد، بيايد از كارهايي كه توو اين ايام ميشد انجام داد و نداديد يا انجام داديد، و بهره اوون رو انشاءالله خواهيد برد، مطرح كنيد تا حال و هوا عوض بشه.
در آخر هم مجددا كلير شدن همه شما و فرياد هاي خوشحالي و لب هاي خندان رو براي تك تك شما عزيزان آرزومندم.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
با درود
برا عوض شدن حال و هوای این تایپیک Big Grin
و برگزاری جشن کلیر شدن دوستان همه دستا بالا بیان وسطTongue
[عکس: za2.gif]
البته با اجازه عمو سعید
(2014-05-19 ساعت 10:18)m_me789 نوشته:  دوستان عزيز ، از مدير گرفته تا تازه وارد
اين تاپيك يك هيجان مي خواد، كه از صميم قلب اميدوارم خبر كلير شدن خيلي از دوستانموون باشه. ولي حالا اگر نشد، بيايد از كارهايي كه توو اين ايام ميشد انجام داد و نداديد يا انجام داديد، و بهره اوون رو انشاءالله خواهيد برد، مطرح كنيد تا حال و هوا عوض بشه.
در آخر هم مجددا كلير شدن همه شما و فرياد هاي خوشحالي و لب هاي خندان رو براي تك تك شما عزيزان آرزومندم.

بابا چرا دعوا می‌کنید؟ نکنید نکنید زشته خوبیت نداره.
قراره این ویزا رو بهمون بدن که بتونیم خوش باشیم دیگه. بابا کی گفته آمریکا قراره خیلی خوش بگذره؟ قراره راحت‌تر بگذره؟ تازه اول سختیه و بدبختی و اذیت شدن. از یک جایی به بعد ممکنه بهتر بشه اوضاع ولی بازم براش تضمینی وجود نداره.
ما امروز ۲۲۴ روزه منتظریم. می‌خوام بگم معنی بلاتکلیفی رو می‌دونیم ولی اگه قرار باشه از امروزمون لذت نبریم از فردامون هم نمی‌بریم. این دوستمون راست می‌گه. باید برای دوران بلاتکلیفی کارهایی کرد. به نظرم این که فقط تمرکز کنیم روی بلاتکلیفی در نهایت به نفعمون نیست. زندگی جریان داره و تو این جریان می‌شه رفت سفر، مهمونی، فیلم دید، سریال دید و رفت تو پارک تو این هوای خوب راه رفت و هزار تا کار کرد.
ما هفته پیش خیلی بی‌برنامه رفتیم استانبول. خیلی هم خوش گذشت. ۱۵ می آپدیت شدیم فکر کردیم ممکنه ۱۶ می که جمعه بود کلیر بشیم و همون رو بریم آنکارا ولی خب نشد الانم خدمتتونیم. می‌تونستیم غر بزنیم در موردش و خیلی دپرس بشیم ولی خب نزدیم و نشدیم چون کمکی نمی‌کنه به هیچ کس.
منظورم از این مثال اینه که اصل ماجرا زندگیه که جریان داره. ویزای آمریکا فرع ماجراست. مثل همون کلیری که اگر ۱۶ می می‌شدیم خیلی خوب می‌شدا و ما برنامه‌مون رو تغییر می‌دادیم براش و آنکارا هم می‌رفتیم ولی خب نشد دیگه. خب به درک. ما اگر سفرمون رو نمی‌رفتیم فرصت مسافرت دسته جمعی با رفقامون رو از دست می‌دادیم که به نظرم به هیچی نمی‌ارزه. به خاطر ویزای آمریکا زندگی رو نباید متوقف کرد و برنامه‌ها رو خیلی تغییر داد.
روضه بس باشه دیگه. به اصل ماجرا بپردازیم بهتره ایشالا
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-05-19 ساعت 10:41)azifa نوشته:  

قراره این ویزا رو بهمون بدن که بتونیم خوش باشیم دیگه. بابا کی گفته آمریکا قراره خیلی خوش بگذره؟ قراره راحت‌تر بگذره؟ تازه اول سختیه و بدبختی و اذیت شدن. از یک جایی به بعد ممکنه بهتر بشه اوضاع ولی بازم براش تضمینی وجود نداره.
ما امروز ۲۲۴ روزه منتظریم. می‌خوام بگم معنی بلاتکلیفی رو می‌دونیم ولی اگه قرار باشه از امروزمون لذت نبریم از فردامون هم نمی‌بریم. این دوستمون راست می‌گه. باید برای دوران بلاتکلیفی کارهایی کرد. به نظرم این که فقط تمرکز کنیم روی بلاتکلیفی در نهایت به نفعمون نیست. زندگی جریان داره و تو این جریان می‌شه رفت سفر، مهمونی، فیلم دید، سریال دید و رفت تو پارک تو این هوای خوب راه رفت و هزار تا کار کرد.
ما هفته پیش خیلی بی‌برنامه رفتیم استانبول. خیلی هم خوش گذشت. ۱۵ می آپدیت شدیم فکر کردیم ممکنه ۱۶ می که جمعه بود کلیر بشیم و همون رو بریم آنکارا ولی خب نشد الانم خدمتتونیم. می‌تونستیم غر بزنیم در موردش و خیلی دپرس بشیم ولی خب نزدیم و نشدیم چون کمکی نمی‌کنه به هیچ کس.
منظورم از این مثال اینه که اصل ماجرا زندگیه که جریان داره. ویزای آمریکا فرع ماجراست. مثل همون کلیری که اگر ۱۶ می می‌شدیم خیلی خوب می‌شدا و ما برنامه‌مون رو تغییر می‌دادیم براش و آنکارا هم می‌رفتیم ولی خب نشد دیگه. خب به درک. ما اگر سفرمون رو نمی‌رفتیم فرصت مسافرت دسته جمعی با رفقامون رو از دست می‌دادیم که به نظرم به هیچی نمی‌ارزه. به خاطر ویزای آمریکا زندگی رو نباید متوقف کرد و برنامه‌ها رو خیلی تغییر داد.

دوست عزيز
خيلي از لطفتوون سپاسگزارم كه درخواست بنده رو قبول كرديد. كاملا با نظرتوون موافقم و اميدوارم همه دوستان بيان مثل شما از ايام اين دوره بنويسند. واقعا زمان به سرعت در حال گذر است و چيزي كه ميموونه لذت بردن از ايامه كه خدا رو شكر شما برديد و انشاءالله با گرفتن ويزا به مراحل بعدي ميريد.

منتظر دوستان ديگه هم هستيم كه حرفاشوونو بشنويم.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: azifa ، ffrfar ، قصه گو ، ALEX55 ، pari pari ، kage.omid ، kooshamostofi ، ghasoo ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
البته هفته ای یه بار اینجا دعوا داریم ولی این از خوبیای زندگی ماهاست کلا ما تو ایران از بیکاری زیاد همیشه در حال دعوا کردنیم ولی خوب اینم از هیجاناتش ولی از این حرفا گذشته به نظر من برخوردتون زیادی تند بود با این نظر . راستش اینکه یه عده بیخودی ثبت نام میکنن و شانس میزنه قبول میشن و میرن درست .مثلا من کسانی رو میشناسم که طرف خانوادگی فوق پولدار بوده اقامت ان گ یس رو داشته اقامت کان ا دا رو داشته حالا لا ت ا ریم قبول شده رفته گ رین کارت گرفته برگشته یا کسی رو دیدم که اقامت پولی کا ن ا دا رو خریده رفته باز لاتاری قبول شده از اونجا رفته آ مریکا حالا خدایی اینا که همه چی دارند حقشون جای کسانی که کلی نیاز به رفتن دارند ولی نمی تونن اینا جای بقیه رو پر کنن؟؟؟؟ راستش من با برعکس این قضیه موافقم رفتن به جایی مثل آم ریکا در اصل برای آدمایی که در کشور خودشون حقشون ضایع شده یا فقیرن هست چون اونا باید پیشرفت کنن نه کسی که همه چی داره حالا از زیاده خواهی میخواد بره البته در هر صورت این که کی رفتن حقش و کی نه دست ماها نیست و این بحث بیهودس ولی در کل نظر این کاربر همچین بیراه نبود ولی در حالت برعکس یعنی کاش میشد اونایی که توان مالی خیلی بالایی دارند لااقل میتونن پولی برن کاش میشد به جای اونا آدمهای نیازمند به همچین شانسی دست پیدا میکردن
توروخدا دعوام نکنید چون من تایپ فارسیم کند از نوشتن زیاد خسته میشمRolleyesWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedali ، kage.omid ، arashS ، farshad varaste ، nedaba ، ghasoo ، Nooshinsalamat ، aghaghia ، soli asali ، armin021 ، H Pier ، NEURON
(2014-05-19 ساعت 11:04)shilan نوشته:  البته هفته ای یه بار اینجا دعو......کلا ما تو ایران از بیکاری زیاد هم.........بود با این نظر . راستش اینکه یه عده بیخودی ثبت نام میکنن و شانس میزنه قبول میشن و میرن درست .مثلا من کسانی رو میشناسم که طرف خانوادگی فوق پولدار بوده...... دست ماها نیست و این بحث بیهودس ولی در کل نظر این کاربر همچین بیراه نبود ولی در حالت برعکس یعنی .......بالایی دارند لااقل میتونن پولی برن کاش میشد به جای اونا آدمهای نیازمند به همچین شانسی دست پیدا میکردن
این اسمایلی فقط برای عادی سازی جو به کار گرفته شده Big Grin

موضوع اینه که ما اینجا در جایگاهی نیستیم که در این موارد حرف بزنیم. این بحث هایی هستش که حداقل در اینجا کسی سودی ازش نخواهد برد، این حرفا مال قانون گذاران ایالات متحده است که برای تصویب یا تغییر قانون ممکنه باهم انجام بدن.
حداقل من درک نمی کنم الان این موضوع که "چه کسی حق داره ویزا بگیره چه کسی حق نداره" چه ربطی به این تاپیک و بقیه تاپیک های این سایت داره، اینجا قرار هست که باهم همفکری کنیم تا پروسه مهاجرتمون رو با اطلاعات دقیق تری طی کنیم نه اینکه واسه هم حق تعیین کنیم.

Big Grin
Big Grin
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
(2014-05-19 ساعت 11:20)میما نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 11:04)shilan نوشته:  البته هفته ای یه بار اینجا دعو......کلا ما تو ایران از بیکاری زیاد هم.........بود با این نظر . راستش اینکه یه عده بیخودی ثبت نام میکنن و شانس میزنه قبول میشن و میرن درست .مثلا من کسانی رو میشناسم که طرف خانوادگی فوق پولدار بوده...... دست ماها نیست و این بحث بیهودس ولی در کل نظر این کاربر همچین بیراه نبود ولی در حالت برعکس یعنی .......بالایی دارند لااقل میتونن پولی برن کاش میشد به جای اونا آدمهای نیازمند به همچین شانسی دست پیدا میکردن

موضوع اینه که ما اینجا در جایگاهی نیستیم که در این موارد حرف بزنیم. این بحث هایی هستش که حداقل در اینجا کسی سودی ازش نخواهد برد، این حرفا مال قانون گذاران ایالات متحده است که برای تصویب یا تغییر قانون ممکنه باهم انجام بدن.
حداقل من درک نمی کنم الان این موضوع که "چه کسی حق داره ویزا بگیره چه کسی حق نداره" چه ربطی به این تاپیک و بقیه تاپیک های این سایت داره، اینجا قرار هست که باهم همفکری کنیم تا پروسه مهاجرتمون رو با اطلاعات دقیق تری طی کنیم نه اینکه واسه هم حق تعیین کنیم.

Big Grin
Big Grin

ان شالا که همه امسال ویزا بگیرن ولی اگه1درصد اتفاق 2013 بیفته همه تو دلشون میگن ای کاش میشد فقط اونایی که حقشون برن و به اینکه حق کیه یه کم فکر میکنیم. ولی متاسفانه دست ما نیست چون تو همه جای این دنیا پر از ظلم و این تازه پیش اون ظلمها خیلی مهم نیست . وقتی من نوعی بعد 6 سال ازدواج با مدرک فوق لیسانس و شوهرم مهندس هر دوب ی کار و تامین زندگی توسط اطرافیان ................ ای بابا چی بگم می دونم اکثر ماها وضعیتمون همین تو این سن بچه نداریم چون نمی خوایم یکی دیگه مثل ما اضافه بشه ............ ولی راس میگید ببخشید جاش تو این تاپیک نیست جاش هیچ جا نیست .
اگه کسی رو ناراحت کردم با حرفام معذرت میخوامSad
انشالا به حق همه کاینات هیچ کس از این تاپیک ناراحت و نا امید بیرون نرهRolleyes

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-19 ساعت 07:07)قصه گو نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 21:10)Papar_h نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:18)Papar_h نوشته:  دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟

کسی نبود؟؟؟ میخوام واسه ایران بلیط بخرم میترسم تا اون موقع کلیر نشمممم. به منه بینوا جواب بدید. راه دور نمیره هااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Papar_h» عزیزღღღ

واى مرسىىىىىىىىىى، بالاخره به منم رسيد Big Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، reza_top60 ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، farshad varaste ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 10:54)m_me789 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 10:41)azifa نوشته:  

دوست عزيز
خيلي از لطفتوون سپاسگزارم كه درخواست بنده رو قبول كرديد. كاملا با نظرتوون موافقم و اميدوارم همه دوستان بيان مثل شما از ايام اين دوره بنويسند. واقعا زمان به سرعت در حال گذر است و چيزي كه ميموونه لذت بردن از ايامه كه خدا رو شكر شما برديد و انشاءالله با گرفتن ويزا به مراحل بعدي ميريد.

منتظر دوستان ديگه هم هستيم كه حرفاشوونو بشنويم.
سلام دقیقا این کار بهترین راه که ما کارامون رو بگیم تا اگه خطا داشتیم با کمک همدیگه حل کنیم من والا از روزی که برنده شدنم رو دیدم تا مصاحبه ی دوران داشتم ولی کلا بعد از مصاحبه نطرم عوض شد.قبل مصاحبه همه وقتم رو صرف ایم قضیه ی پیدا کردن فامیل و دوست و برقراری ارتباط کردم هدف من هم این بود که اول برم پیش ی اشنا چند وقتی بمونم تا راه چاه زندگی اونر اداب سنن مدیریت هزینه و ... رو یاد بگیرم بعد مستقل شم کارهایی انجام دادم که بد نبود ولی بعدش فهمیدم این روش برای من جواب گو نیست البته بعد از مصاحبه شروع کردم به تحقیق زیاد در مورد رشته کاری خودم و به این نتیجه ذسیدم هر جا میخوام کار کنم از اول برم همون جا الان دلایل رو واستون میگم
1.امضا قبلیم نوشته بود شارلوت ولی الان شد هیوستون چون من تو شارلوت فامیل دارم ولی کارم و اینده شغلی من تو تگزاس هستش
2.اینکه میگم از اول برم جایی که میخوام کار کنم اینکه منت کسی روت نیست وابسته به کسی نیسی وکارا رو زودتر یاد میگیری او جند وقت رو که تو ی ایالت دیگه هستی تو همین ایالت که قصد داری بمونی جزو سابقت میشه و زودتز لوکال میشی و نمیسوزه.
3.جمع آوری منابع مالی و طلب و پرداخت کلی و وامها که فقط یه کوچولو مونده

و با اینکه من خودم سر کارم کلا با انگلیسی نوشتن وصحبت کردن و میتونم گلیمم رو از اب بکشم ولی اصلا نمیتونم زبان بخونم و خیلی هم ناراحتم چون واقعا ذهنم رو نمیتونم متمرکز کنم و این بهونه نیس چون همه میدونیم گقد مهمه.....البته امار ماشین دسته دوم و خونه رو تقریبا بروز دارم از سایتwww.craigslist.org
و کار رو هم از سایتwww.indeed.com
و اما پلن بی واسه اینکه اگه زبونم لال ویزا ب من نرسید .....درخواست انتقالی از واحد مدیریت به فنی مهندسی رو دادم که قبول شد خدا رو شکر فقط منتظر این هستیم که ویزا امد میرم نیامد هم وارد ی دوره و تجربه جدید کاری میشم به همین راحتی.....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: مامان خانم ، ffrfar ، masuodrh ، aghaghia ، m_me789 ، kage.omid ، azifa ، قصه گو ، nedaba ، meisam14 ، uranus88 ، ghasoo ، soli asali ، H Pier
(2014-05-19 ساعت 08:23)amaka747 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 07:07)قصه گو نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 21:10)Papar_h نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:18)Papar_h نوشته:  دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟

کسی نبود؟؟؟ میخوام واسه ایران بلیط بخرم میترسم تا اون موقع کلیر نشمممم. به منه بینوا جواب بدید. راه دور نمیره هااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Papar_h» عزیزღღღ

نه واسه کسی که فوق لیساس داره و کار نکرده کلیرنس در نظر نمیگیرن

ولى متاسفانه واسه من گرفتن Sad ، اسم اين نوع كليرنس LOT هست مخفف list of technology, ميخواستم ببينم دوستايي كه اين شاملشون شده چقد طول كشيده كلير بشن، فعلا كه يه CV ٧ صفحه اى!!!!!!! با توضيح ريز به ريزه رشته ام واسه افيسر فرستادم بايد صبر كرد فعلا تا خدا چى بخواد و صلاح چى باشه
تشکر کنندگان: meisam14 ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، armin021
ببخشید در مورد برنامه ریزیم که میگید درست ولی تا تکلیف معلوم نیست خیلی کاری نمیشه کرد زبان رو که همه میخونند احتمالا ومدرکم که فقط باید اونجا بری مدرک بگیری .راجع به اینجام ما قرار زمان رفتن وسایلامون بفروشیم بریم اونجا از نو شروع کنیم اونجام طبیعتا بریم دنبال کار بگردیم کار دیگه ای نمیشه کرد در این وضعیت..........شما راهنمایی کنید اگه کاری میشه کرد در این شرایط.

(2014-05-19 ساعت 11:04)shilan نوشته:  البته هفته ای یه بار اینجا دعوا داریم ولی این از خوبیای زندگی ماهاست کلا ما تو ایران از بیکاری زیاد همیشه در حال دعوا کردنیم ولی خوب اینم از هیجاناتش ولی از این حرفا گذشته به نظر من برخوردتون زیادی تند بود با این نظر . راستش اینکه یه عده بیخودی ثبت نام میکنن و شانس میزنه قبول میشن و میرن درست .مثلا من کسانی رو میشناسم که طرف خانوادگی فوق پولدار بوده اقامت ان گ یس رو داشته اقامت کان ا دا رو داشته حالا لا ت ا ریم قبول شده رفته گ رین کارت گرفته برگشته یا کسی رو دیدم که اقامت پولی کا ن ا دا رو خریده رفته باز لاتاری قبول شده از اونجا رفته آ مریکا حالا خدایی اینا که همه چی دارند حقشون جای کسانی که کلی نیاز به رفتن دارند ولی نمی تونن اینا جای بقیه رو پر کنن؟؟؟؟ راستش من با برعکس این قضیه موافقم رفتن به جایی مثل آم ریکا در اصل برای آدمایی که در کشور خودشون حقشون ضایع شده یا فقیرن هست چون اونا باید پیشرفت کنن نه کسی که همه چی داره حالا از زیاده خواهی میخواد بره البته در هر صورت این که کی رفتن حقش و کی نه دست ماها نیست و این بحث بیهودس ولی در کل نظر این کاربر همچین بیراه نبود ولی در حالت برعکس یعنی کاش میشد اونایی که توان مالی خیلی بالایی دارند لااقل میتونن پولی برن کاش میشد به جای اونا آدمهای نیازمند به همچین شانسی دست پیدا میکردن
توروخدا دعوام نکنید چون من تایپ فارسیم کند از نوشتن زیاد خسته میشمRolleyesWink

خانم قصه گو شما چقد مهربونی ممنون بلاخره یکی پست منو لایک کرد توروخدا شمام نگو نخونده لایک کردم اخه دفعه قبل یه تشکر کردم فورا زدن تو ذوقم .هی رفرش میکنم ببینم کسی لایک نکرده میبینم هیچی آخه یعنی تو این دنیا یه نفر نیست حرف مارم بخونه فک کنم خیلی غر میزنم نه ببخشید از بیکاری معذرت میخوامRolleyes

هیچ کی جدیدا آپدیت نشده؟!
فقط یه دفعه اپدیتمو ببینم که لااقل بگم پروندمو از پشت شوفاژ آوردن بیرون!!!!
خدایا دلمون به آپدیت خوشه که اون رو هم تا حالا دریغ کردی...........حتما حکمتی داره.حتما..........

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان