کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
قصه گوی عزیز
درود و صبح بخیر واقعا دست مریزاد اول صبح به فکر روحیه ما هستی امید وارم جواب این همه انرژی مثبت شما با ی ویزای خوشگل پاسخ داده بشه..
متاسفانه نشد،
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «smsk» عزیزღღღ

(2014-05-19 ساعت 01:45)m_nikparvaz نوشته:  وای وای خدای من
بیشتر از یک ساعت که دارم کلیرنس پارسال را میخونم و اشک میریزم که آدم با این همه امید راه رو میره و در آخر نتیجه ایی نمی گیره
خدایا به بزرگیت قسمت میدم امید هیج کسی را نامید نکنی

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «m_nikparvaz» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-18 ساعت 20:19)batigoal_189 نوشته:  به نظر منم نظرش خیلی تند بود و منم موافقش نیستم ولی این که بیاین حذف کنین نظراشو به خاطر " غیر مرتبط " بودن اصل دیکته کنیه این همه پست غیر مرتبط ریخته اینجا اینم یکی دیگه روش.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-18 ساعت 21:10)Papar_h نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:18)Papar_h نوشته:  دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟

کسی نبود؟؟؟ میخوام واسه ایران بلیط بخرم میترسم تا اون موقع کلیر نشمممم. به منه بینوا جواب بدید. راه دور نمیره هااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Papar_h» عزیزღღღ
(2014-05-19 ساعت 00:57)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ

به به ممنون قصه گو مثل اینکه بالاخره نوبت منم شد ممنون ازتBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

صبح بخیر دوستان منم امروز عضو باشگاه 180 تائی ها شدم...............یادش بخیر روز مصاحبه گفتم روی 90 روز ویزارو گرفتیم.........بعد به 150 روز راضی شدیم الانم که امروز 180 روزه شدم امیدم اینه 200 رو رد کنم تا کلیر بشم........امیدوارم این اتفاق زودتر بیوفته
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-19 ساعت 00:53)قصه گو نوشته:  ريسكش زياده....انشالله اونور آب!!

آره بابا چه کاریه
تو این سرای امید، تجمع بیش از یه نفر شک برانگیزه

(2014-05-19 ساعت 07:12)ali3875 نوشته:  صبح بخیر دوستان منم امروز عضو باشگاه 180 تائی ها شدم...............یادش بخیر روز مصاحبه گفتم روی 90 روز ویزارو گرفتیم.........بعد به 150 روز راضی شدیم الانم که امروز 180 روزه شدم امیدم اینه 200 رو رد کنم تا کلیر بشم........امیدوارم این اتفاق زودتر بیوفته

علی جان غمت نباشه که ایشالا این هفته نوبت شماست که واست هورررررراااااا بکشیم
Tongue
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-05-19 ساعت 07:07)قصه گو نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 20:18)Papar_h نوشته:  دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟

کسی نبود؟؟؟ میخوام واسه ایران بلیط بخرم میترسم تا اون موقع کلیر نشمممم. به منه بینوا جواب بدید. راه دور نمیره هااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

روز همگي به خير و شادي و هوررررررااااا...
قصه گو جون... از شواهد پيداست ديشب اصلاً نخوابيدي؟!!!! Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، pari pariaaa ، mahan1331 ، ALEX55 ، pari pari ، arashS ، nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021

نه واسه کسی که فوق لیساس داره و کار نکرده کلیرنس در نظر نمیگیرن
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، pari pariaaa ، wahid64 ، Papar_h ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 08:23)amaka747 نوشته:  

نه واسه کسی که فوق لیساس داره و کار نکرده کلیرنس در نظر نمیگیرن
من فوق لیسانس MBA هستم و سابقه کار نداشتم کلیرنس خوردم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
خواهشا اینقدر در مورد اینکه احتمال داره کلیر بخورید یا نه سوال نکنید بابا مگر بچه های مهاجرسرا افیسر سفارتن که بتونن جواب بدن بهتون-هر کیسی شرایط خودشو داره-اگر یکضرب گرفتید که فبها خوشا بحالتون اگرم که کلیر شدید میاید تو این تاپیک مدتی با هم کل کل میکنیم وسر به سر هم میذاریم تا ویزا بگیرید و برید به سلامت-به همین راحتی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
۲۰۶ روز
[عکس: 6142.jpg]

يه عالمه انرژي مثبت نااااب براي دوستان گل منتظرم... Smile
و عشق براي كائنات كه سخت درگير برآوردن آرزوهاي ما هستن... Big Grin
سلام
صبح همگی بخیر
امروز دوشنبه سفارت آنکارا تعطیله. متاسفانه باید تا فردا صبر کنیم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، abbas09 ، masuodrh ، میما ، pari pariaaa ، wahid64 ، ali3875 ، nedaba ، soli asali
(2014-05-19 ساعت 08:18)maryam_a نوشته:  روز همگي به خير و شادي و هوررررررااااا...
قصه گو جون... از شواهد پيداست ديشب اصلاً نخوابيدي؟!!!! Big Grin

فقط ديشب؟!؟من مدتهاست از خواب افتادم،به روي خودم نميارم و نقش يه مادر صبورو بازي مي كنم تا بتونم كانون بچه هاي مهاجر سرا رو گرم نگه دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان