موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 14:21)قصه گو نوشته: ما از سايت ابوظبي اقدام كرديم.contact us بريد و اونجا متوجه ميشيد از كجا اقدام كنيد.ما محترمانه بهشون گفتيم شش ماهمون تموم شده و طبق گفته ي شما الان ايميل زديم واسه پيگيري.
به نظرتون با مليكا تماس بگيرم.يه مسافر داريم فردا صبح داره ميره دوبي.اگه مليكا بتونه پاسپورت ها رو ازش بگيره و تا ساعت دو برسونه سفارت،چند روز معطلي داره؟ بعدش توسط هواپيمايي پيكاپش كنه واسم.جالبه نه مليكارو ميشناسم و نه ميدونم نرخش چنده.تا پايان امشب واسه تصميم گيري وقت دارم،لطفاً راهنماييم كنيد.صبر كنم بعد از امتحانات دخترم يعني سه هفته ديگه برم؟يا لزومي نداره الكي خرج كنم؟احتمالاً به تمديد مديكال نيازي نيست.
تا جایی که یادمه جناب غفاری پاسپورتو داد به ملیکا واسه ویزا فکر کنم پاسپورتی 400000 تومن بعد هم از طریق یک آژانس تحویل گرفت توی پستهاش بگرد کامل توضیح داده-من با ملیکا ابوظبی رفتم به نظر من که دقیق هست و قابل اعتماد حالا باز خودتون میدونید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 14:25)k98k نوشته: باسلام.بعد از گذشت 11روز از مصاحبه و سه مرطبه پشت سر هم اپ دیت شدن کیس. هنوز فرم 10 سوالی رو برام نفرستادن البته افیسر هم اشاره ای بهش نکرد.میخواستم بدونم نیاز به مکاتبه با kcc هست یا نه؟ چون میبینم همه دوستان براشون ارسال شده.
دوست عزیز اگر قرار به فرم دادن بود تو مصاحبه افیسر میگفت و بعد هم واست ایمیل میشد-قرار نیست که این فرم رو همه پر کنن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
يه مورد جالب چندروز پيش ديدم... نفر اصلي كيس ١٨٥١ كه آخرين آپديتشون مربوط به ٢٠ مارچ بوده ١٥ مي ايشود شده و مثل pari عزيز حالا نفر دوم فقط حالت AP هست..... !!!
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
@melina132
مليناي عزيز امروز پاس ها رو تحويل دادم .همه چيز خيلي خيلي ساده بود .جواب مديكال هم كه جمعه انجام شده بود ،همين امروز صبح گرفتم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خانم قصه کو ضمن عرض تبریک به شما میتونم بپرسم ایا شما شاغل هستید یا سابقه کاری تا به حال داشته اید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 12:26)Ramin geologist نوشته: (2014-05-19 ساعت 11:57)shilan نوشته: ببخشید در مورد برنامه ریزیم که میگید درست ولی تا تکلیف معلوم نیست خیلی کاری نمیشه کرد زبان رو که همه میخونند احتمالا ومدرکم که فقط باید اونجا بری مدرک بگیری .راجع به اینجام ما قرار زمان رفتن وسایلامون بفروشیم بریم اونجا از نو شروع کنیم اونجام طبیعتا بریم دنبال کار بگردیم کار دیگه ای نمیشه کرد در این وضعیت..........شما راهنمایی کنید اگه کاری میشه کرد در این شرایط.
من که کلاً چسبیدم به سریال فرندز(Friends) فایل صوتی و تصویریو همه چیشو روزی چل بار گوش می کنم
اما واقعاً تمرکز کردن تو این دوره خیلی همت می خواد
من خودم کلی برنامه ریزی کرده بودم کهک لی چیز یاد بگیرم تو این دوره
اما فقط دارم زبان می خونم
رامین جان دمت گرم این سریال فرندز خیلی خیلی خوبه برای یادگیری زبان به مراتب از دیدن فیلم هم بهتره یه پیشنهاد دارم برات چون من خودم و خانمم هم این کار رو کردیم ... از توی اینترنت اسکریپت متن سریال رو در بیار و از روی اون مرور کن چند بار هر اپیزود رو ببین و سعی کن جملات رو با اسکریپت تطابق بدی... خیلی کمک میکنه به راه اندازی زبان
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
قصه گوى عزيز بهت خيلى خيلى تبريك ميگم. ايشالا كه به زودى همسرتونم كليير بشن. بابت خانم مليكا هم ايشون براى هر پاسپورت ٧٠٠ درهم ميگيرند. براي مديكال هم تا نريد اونجا معلوم نميشه. چون ما هم به سفارت زنگ زديم هم به nmc.سفارت كه رفت رو اپراتور و گفت ايميل بزنيد nmc هم گفت ما اطلاع نداريم . براى همين ما رفتيم قبل از اينكه پاسارو بديم به سفارت تمديد كرديم چون وقتى شما پاسارو ميديد به سفارت همون موقع به شما نميگن كه نياز هست ىا نه. چند روز بعد كه ميگن دوباره بيايد اگهقبول كرده باشن كه هيچى وگرنه تازه اونروز ميگن بايد تمديد كنيد. گفتم كه اطلاع داشته باشيد. موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
یه انجمن کوچ سرفینگیا ( cs ییها ) مقیم مهاجرسرا هم درست کنیم عضو زیاد داره. منم که اصلا زبان نمیخونم پایان نامم باید تحویل بدم واسه اونم هیچکار نمیکنم. برنامم فقط مهاجرته پلان ای لوس آنجلس یا هیوستون اگه نشد پلان بی بوشهر یا بندر عباس. از دیزوزم امیدم کم شده و امروز یه خبر بد بهم رسید که احتمال داره تو کار مهاجرتم خلل وارد کنه. ببخشید انرژی منفی دادم به جاش به اونایی که مثل من دست و دلشون به هیچ کاری نمیره دلداری دادم. حالم خیلی بده مخصوصا با خوندن آمارای دیروز و شنیدنه خبر بدی که امروز بهم دادن حالمم از 21 مارچ به هم میخوره. کامران دوباره بیا بگو به همه ویزا میرسه.
بازم ببخشید
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 14:49)melina132 نوشته: (2014-05-19 ساعت 14:45)pari pariaaa نوشته: @melina132
مليناي عزيز امروز پاس ها رو تحويل دادم .همه چيز خيلي خيلي ساده بود .جواب مديكال هم كه جمعه انجام شده بود ،همين امروز صبح گرفتم .
پري جان علت تاخير تعطيلي شنبه و يكشنبه بود يا اينكه دادن جواب به طور طبيعي 2 روز زمان لازم دارد؟
عزيزم بخاطر تعطيلي شنبه و يكشنبه تاخير داشت .يكي از دوستانمون روز پنجشنبه تمديد مديكال كردن و جمعه صبح جواب رو گرفتن و پاس ها رو تحويل دادن .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
خانم قصه گو مبارک خدارو شکر کردین سریع جوابتون داد خیلی خوشحالم خانم مهربون
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز اگر کسی شماره موبایل ملیکا رو داره برام بزاره ممنون