کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته:  بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر اینجوری شد به همتون یک رتبه میدم-پس دعا کنید
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-05-19 ساعت 16:20)lida55 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 13:55)قصه گو نوشته:  دوستان ٦ماهه سر كارم و نميدونستم!ديشب ايميل زديم و امروز جواب دادن شما ودخترتون نيازي به اين مرحله نداشتيد و ميتونيد پاسپورت در دست يكشنبه ها يا سه شنبه ها ساعت دو بعد از ظهر بياين سفارت واسه دريافت ويزا ، اما همسرتون هنوز مراحل اداريشون ادامه داره و متأسفانه نميتونيم بگيم كي تموم ميشه،فقط وب سايتو چك كنن!! راستي در مورد تمديد مديكال هيچي ننوشته و دوباره در اين مورد ايميل زديم.

هورااااااااااااااااااااااا. فصه گوی عزیز اگر حتی 181 روز از مدیکال نه مصاحبه گذشته باز باید برین واسه مدیکال .بی دلیل هزینه نکن که پاس رو خالی پس میدن . به نظر من همسرتون هم مدیکال رو بدن تا اگه کلیر شدن بتونن پیک اپ پاس رو انجام بدن. سوالی داشتی در خدمتمCool

شماره ملیکا 0557388634

ليداي عزيزم... در مورد تست سل بچه قبلاً بهتون چيزي گفته بودن يا ميدونستيد كه حتماً انجام ميشه،؟ از بابت برنامه ريزي سفرتون ميپرسم... ممنون
(2014-05-19 ساعت 01:00)Doogh نوشته:  با توجه به تمام مطالبی که این اواخرخوندم میخواستم ببینم که آیا این نتیجه گیری من درسته یا بد متوجه شدم. این چیزیه که من فهمیدم (اگر غلط فهمیدم٬ محبت کنید و تصحیح کنید):
تعداد برندگان لاتاری ۲۰۱۴(از ایران): ۶۰۲۴ نفر
محدودیت تعداد ویزا: ۳۵۰۰ عدد
آیا معنیش اینه که ۲۵۲۴ نفر از برندگان ویزا دریافت نمیکنند؟

Bump
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: ghasoo ، nedaba ، قصه گو ، peidaye penhan ، armin021
روز مصاحبه تا آفیسر برگه آبی را نشان داد بهش گفتم به منو پسرم بده گفت که نمیشه چون برنده اصلی همسرتون
کسی هست که مثل ما باشه و ویزا گرفته باشه ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: sysmaster ، ghasoo ، reasonable ، nedaba ، قصه گو ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 13:02)kamranh نوشته:  سلام دوستان
من توی این مدت داشتم زبان می خوندم و کتاب های American English file را در آموزشگاه دارم می خونم و هفته دیگه Book 2 تموم می شه و در کنار این کتاب ها Oxford word skill ; Oxford picture dictionary هم یه وقت هایی یه درسشو کامل می خونم و چندتا لغت یاد می گیرم ولی همچنان توی صحبت کردن ضعیف هستم به نظر شما من توی این مدتی که اگه ویزا مو گرفتم توی 6 ماه چطوری می تونم صحبت کردنمو تقویت کنم مثلا توی مهارت نوشتاری خوب هستم چون زمان می زارم و فکر می کنم و یه متن می نویسم ولی همون متنو بخوام فی البداهه بگم خیلی برام دشوار می شه به طوری که اصلن نمی تونم زمان فعل درستو جایگزین کنم به نظر شما چطوری می شه صحبت کردن و تقویت کرد توی 6 منتظر راهنمایی هاتون هستم ......

چه موسسه ای می ری شما ؟راضی هستی ؟ منظورم بیشتر کاربرد کلمات و صحبت کردنه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghasoo ، nedaba ، قصه گو ، peidaye penhan ، soli asali
(2014-05-19 ساعت 16:29)امیر امجد نوشته:  دوستان مهاجر سرا با سلام وارزوی کلییر شدن همگی می خواستم جهت پی گیری وضعیت کیسم به سفارت ابو ظبی ایمیل بزنم لطفا متن ابمیلی که بتوان برای اینکار استفاده نمود را بگذارید

دوست عزيزم لطفا" مراجعه كنيد صفحه ٥٣٨
تشکر کنندگان: ghasoo ، nasim ، maryam_a ، nedaba ، قصه گو ، امیر امجد ، soli asali ، armin021 ، sbh
بچه ها من پاسپورتم رو عوض کردم الان تمام بوک مارم هام پریده واسه ایمیل به سفارت ایروان این IranIVYerevan@state.gov ادرس بود؟
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ghasoo ، farshadm999 ، nasim ، nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 16:38)m_nikparvaz نوشته:  روز مصاحبه تا آفیسر برگه آبی را نشان داد بهش گفتم به منو پسرم بده گفت که نمیشه چون برنده اصلی همسرتون
کسی هست که مثل ما باشه و ویزا گرفته باشه ؟

منطقی هم همینه چون شما که بدون کیس اصلی نمیتونید وارد آمریکا بشید به فرض اینکه کیس اصلی اصلا کلیر نشه(خدای نکرده) انگاری که ویزای شما هم سوخت میشه
ولی برعکسش صادقه مثل قصه گوی عزیز که خودش کیس اصلیه ولی همسرش کلیر خورده الان به خودش ویزا دادن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-05-19 ساعت 13:02)kamranh نوشته:  سلام دوستان
من توی این مدت داشتم زبان می خوندم و کتاب های American English file را در آموزشگاه دارم می خونم و هفته دیگه Book 2 تموم می شه و در کنار این کتاب ها Oxford word skill ; Oxford picture dictionary هم یه وقت هایی یه درسشو کامل می خونم و چندتا لغت یاد می گیرم ولی همچنان توی صحبت کردن ضعیف هستم به نظر شما من توی این مدتی که اگه ویزا مو گرفتم توی 6 ماه چطوری می تونم صحبت کردنمو تقویت کنم مثلا توی مهارت نوشتاری خوب هستم چون زمان می زارم و فکر می کنم و یه متن می نویسم ولی همون متنو بخوام فی البداهه بگم خیلی برام دشوار می شه به طوری که اصلن نمی تونم زمان فعل درستو جایگزین کنم به نظر شما چطوری می شه صحبت کردن و تقویت کرد توی 6 منتظر راهنمایی هاتون هستم ......

اين نسخه ى منه كه خودم واسه امتحان ايلتس انجام دادم خوب جواب ميده. اول از همه شروع كن به ديدن سريال extra . در كنارش سه تا كتاب هست از مقدماتى تا پيشرفته اسمش oxford world skill، رنگاشونم زرد و نارنجى و قرمزه. بعد بشين friends رو ببين بدون زيرنويس، تاكيد ميكنم بدون زيرنويس، بعد از اين ناخوداگاه يه سرى محاوره ها تو ذهنت ميمونه و با كمكه اون كتابا و extra ايراداى گرامريت هم به مرور رفع ميشه
تشکر کنندگان: kamranh ، masuodrh ، ghasoo ، reza_top60 ، nasim ، maryam_a ، nedaba ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، aghaghia ، mahssa ، soli asali ، miladfr12 ، nedali ، armin021 ، H Pier
(2014-05-19 ساعت 16:54)shahryar7021 نوشته:  بچه ها من پاسپورتم رو عوض کردم الان تمام بوک مارم هام پریده واسه ایمیل به سفارت ایروان این IranIVYerevan@state.gov ادرس بود؟

ایمیل که همونه ولی‌ برادر بوکمارک چه ربطی به پاسپورت داره؟ Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba ، Ramin geologist ، peidaye penhan ، aaraam ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، H Pier
(2014-05-19 ساعت 17:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:54)shahryar7021 نوشته:  بچه ها من پاسپورتم رو عوض کردم الان تمام بوک مارم هام پریده واسه ایمیل به سفارت ایروان این IranIVYerevan@state.gov ادرس بود؟

فرشاد جون ق داری بد نوشتم میخواستم ایمیل کنم پاس جدید رو ادرس ها رو بوک کرده بودم یهمو دیدم نیست واسه همین هول هولی اینجا نوشتم بازم شرمندهTongueSmile
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: farshadm999 ، nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، nedali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 17:16)shahryar7021 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 17:13)farshadm999 نوشته:  

فرشاد جون ق داری بد نوشتم میخواستم ایمیل کنم پاس جدید رو ادرس ها رو بوک کرده بودم یهمو دیدم نیست واسه همین هول هولی اینجا نوشتم بازم شرمندهTongueSmile

ایشالا در جواب ایمیلت بگن کلیر شدی پاستو بیار ویزا ببری. Tongue
خوشحالم.
(2014-05-19 ساعت 13:55)قصه گو نوشته:  دوستان ٦ماهه سر كارم و نميدونستم!ديشب ايميل زديم و امروز جواب دادن شما ودخترتون نيازي به اين مرحله نداشتيد و ميتونيد پاسپورت در دست يكشنبه ها يا سه شنبه ها ساعت دو بعد از ظهر بياين سفارت واسه دريافت ويزا ، اما همسرتون هنوز مراحل اداريشون ادامه داره و متأسفانه نميتونيم بگيم كي تموم ميشه،فقط وب سايتو چك كنن!! راستي در مورد تمديد مديكال هيچي ننوشته و دوباره در اين مورد ايميل زديم.
سلام دوستان منم شنبه شب ایمیل زدم و امروز جواب دادن گفتن ویزای خانمت و بچه ها آمادست خودت باید فعلا سماق بمکی. هورا تو گلومون گیر کرد Sad. برای مدیکال هم چیزی ننوشته ceac و سایت سفارت هم هیچ تغییری نکرده
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-05-19 ساعت 16:32)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته:  بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم

میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شدهRolleyes
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، قصه گو ، peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، H Pier
من همیشه گفتم از ماه می شروع میشه و الان هم مطمئنم این اتفاق میوفته. رتبه منو همین الان بده مومن جان Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان