(2014-05-19 ساعت 15:02)batigoal_189 نوشته: یه انجمن کوچ سرفینگیا ( cs ییها ) مقیم مهاجرسرا هم درست کنیم عضو زیاد داره. منم که اصلا زبان نمیخونم پایان نامم باید تحویل بدم واسه اونم هیچکار نمیکنم. برنامم فقط مهاجرته پلان ای لوس آنجلس یا هیوستون اگه نشد پلان بی بوشهر یا بندر عباس. از دیزوزم امیدم کم شده و امروز یه خبر بد بهم رسید که احتمال داره تو کار مهاجرتم خلل وارد کنه. ببخشید انرژی منفی دادم به جاش به اونایی که مثل من دست و دلشون به هیچ کاری نمیره دلداری دادم. حالم خیلی بده مخصوصا با خوندن آمارای دیروز و شنیدنه خبر بدی که امروز بهم دادن حالمم از 21 مارچ به هم میخوره. کامران دوباره بیا بگو به همه ویزا میرسه.
بازم ببخشید
Batigoal_189
گل گلاب
تو دیگه چرا نبینم غمتو همیشه تو تو دلمی واقعا ناراحت میشم ناراحتیتو میبینم
بحث دعوا هم که چاشنی و نمک این گروه شده
من گفتم نباشم اوضاع احوال همه براه یکسری کلیرنس شدند که نوش جونشون یکسری اپدیت شدن گوشت بشه ب کیسشون
والا غم میخورید واسه چی همین که سلامتید خدا روشکر کنید
Armin_021از محبتت به من واقعا تشکر میکنم
نبینم بچه های مهاجرسرا باهم قهر باشن عصبی باشن
ویزا حق همس هر کی بگیره نوش جونش هر کی نگرفت هم نگرفته خواهش میکنم به اصل قضیه بپردازید ما این جا یک جمع اجتماعی هستیم که اینترنتی باهم در ارتباطیم پس خوب باشید بخدا فروم سایمون اینقدر فعالن بچه ها شما هم خودتون به دوستاتون کمک کنید
همتونو دوس دارم دلم برای همتون تنگ شده بود 10 روز بی اینترنتی چه دردسری بود بخدا

کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس