کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-19 ساعت 15:02)batigoal_189 نوشته:  یه انجمن کوچ سرفینگیا ( cs ییها ) مقیم مهاجرسرا هم درست کنیم عضو زیاد داره. منم که اصلا زبان نمیخونم پایان نامم باید تحویل بدم واسه اونم هیچکار نمیکنم. برنامم فقط مهاجرته پلان ای لوس آنجلس یا هیوستون اگه نشد پلان بی بوشهر یا بندر عباس. از دیزوزم امیدم کم شده و امروز یه خبر بد بهم رسید که احتمال داره تو کار مهاجرتم خلل وارد کنه. ببخشید انرژی منفی دادم به جاش به اونایی که مثل من دست و دلشون به هیچ کاری نمیره دلداری دادم. حالم خیلی بده مخصوصا با خوندن آمارای دیروز و شنیدنه خبر بدی که امروز بهم دادن حالمم از 21 مارچ به هم میخوره. کامران دوباره بیا بگو به همه ویزا میرسه.
بازم ببخشید

Batigoal_189
گل گلاب
تو دیگه چرا نبینم غمتو همیشه تو تو دلمی واقعا ناراحت میشم ناراحتیتو میبینم
بحث دعوا هم که چاشنی و نمک این گروه شده
من گفتم نباشم اوضاع احوال همه براه یکسری کلیرنس شدند که نوش جونشون یکسری اپدیت شدن گوشت بشه ب کیسشون
والا غم میخورید واسه چی همین که سلامتید خدا روشکر کنید
Armin_021از محبتت به من واقعا تشکر میکنم
نبینم بچه های مهاجرسرا باهم قهر باشن عصبی باشن
ویزا حق همس هر کی بگیره نوش جونش هر کی نگرفت هم نگرفته خواهش میکنم به اصل قضیه بپردازید ما این جا یک جمع اجتماعی هستیم که اینترنتی باهم در ارتباطیم پس خوب باشید بخدا فروم سایمون اینقدر فعالن بچه ها شما هم خودتون به دوستاتون کمک کنید
همتونو دوس دارم دلم برای همتون تنگ شده بود 10 روز بی اینترنتی چه دردسری بود بخدا Big Grin
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
با سلام خدمت دوستان عزیزم.من 7 آبریل مصادف با 18 فروردین مصاحبه داشتم توی ابوظبی.کلیرانس برگه آبی خوردم بخاطر خدمت سربازی.آقا ماروهم از خودتون بدونبن ولی بخاطر مشغله کاری شدید که اقماری هستم نمیتونم بیام سایت رو زیاد چک کنم.الان هم از طبقه سوم افتادم تموم بدنم خورد شده.ایشالا به امید کلیر شدن هممون.آقا حواستون به ما هم باشه
شماره کیس**47 مصاحبه ابوظبی کلیر انس برگه آبی
همشهری عزیز قصه گوی مهربانSmileSmile امیدوارم بزودی با کلیر شدن همسرتون خوشحالیتون 100000000000 برابر بشه، بهتون تبریک میگم و امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستید شاد و سلامت و پیروز باشید SmileSmileRolleyes
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-05-19 ساعت 15:23)esmail_babadi_0611 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم.من 7 آبریل مصادف با 18 فروردین مصاحبه داشتم توی ابوظبی.کلیرانس برگه آبی خوردم بخاطر خدمت سربازی.آقا ماروهم از خودتون بدونبن ولی بخاطر مشغله کاری شدید که اقماری هستم نمیتونم بیام سایت رو زیاد چک کنم.الان هم از طبقه سوم افتادم تموم بدنم خورد شده.ایشالا به امید کلیر شدن هممون.آقا حواستون به ما هم باشه
شماره کیس**47 مصاحبه ابوظبی کلیر انس برگه آبی

وااااي واقعاً از طبقه سوم افتادين؟؟؟؟ الان خوبين؟؟ چشمتون كردن واسه لاتاري .... Big Grin
الان له هستم بخدا.دستم تو گچه دارم با دست مخالفم مینویسم.آقا اون فرم 10 سوالی چیه که باید پر کنیم؟؟؟؟؟من اسمم توی سایت ابوظبی هست الان.ولی آپدیتم 22 آبریل هستش.لطفا راهنمایی کنین
تشکر کنندگان: ghasoo ، nedaba ، Nooshinsalamat ، قصه گو ، arashS ، 2014winner ، soli asali ، armin021
سلام دوستان
یه سوال داشتم که امیدوارم کسی بتونه جواب درستی بهش بده
تو سایت سیس برای بعضی کیس نامبرها زده refuse.میخواسنم بدونم این کیسها همون روز مصاحبه refuse شدن یا بعد از ADMINISTRATIVE PROCESSINGاین بلا سرشون اومده؟

سرنوشت همه از قبل رقم خورده
زیاد دست و پا نزنید و نگران نباشید.
تشکر کنندگان: shilan ، ghasoo ، nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 15:36)esmail_babadi_0611 نوشته:  الان له هستم بخدا.دستم تو گچه دارم با دست مخالفم مینویسم.آقا اون فرم 10 سوالی چیه که باید پر کنیم؟؟؟؟؟من اسمم توی سایت ابوظبی هست الان.ولی آپدیتم 22 آبریل هستش.لطفا راهنمایی کنین

خدا رو شکر بازم میتونست بدتر باشه مگه به شما فرم 9 سوالی دادن پر کنید اگه ندادن لازم نیست خوب یعنی 22 آپریل اپدیت شدید قبلشم چک کرده بودید بدونید چند بار آپدیت شدید ؟؟؟؟؟؟؟؟شما باید هر روز سایت چک کنید .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: maryam_a ، ghasoo ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، khder
دوست عزيز چطور ميتونم وارد سايت ابوظبى بشم ميشه لطف كنيد بصورت كامل توضيح بدين . ممنون ميشم
تشکر کنندگان: ghasoo ، peidaye penhan ، قصه گو ، soli asali ، armin021
سلام
آدرس سایت ابوظبی اینه:
www.abudhabiivo.netمثل سایت سیس کیس نامبرتونو وارد کنید اسمتون میاد.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: maryam_a ، nedaba ، peidaye penhan ، قصه گو ، arashS ، sani1348 ، soli asali ، armin021 ، farshad varaste
(2014-05-19 ساعت 14:49)پائیز نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 12:26)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 11:57)shilan نوشته:  ببخشید در مورد برنامه ریزیم که میگید درست ولی تا تکلیف معلوم نیست خیلی کاری نمیشه کرد زبان رو که همه میخونند احتمالا ومدرکم که فقط باید اونجا بری مدرک بگیری .راجع به اینجام ما قرار زمان رفتن وسایلامون بفروشیم بریم اونجا از نو شروع کنیم اونجام طبیعتا بریم دنبال کار بگردیم کار دیگه ای نمیشه کرد در این وضعیت..........شما راهنمایی کنید اگه کاری میشه کرد در این شرایط.

من که کلاً چسبیدم به سریال فرندز(Friends) فایل صوتی و تصویریو همه چیشو روزی چل بار گوش می کنم
اما واقعاً تمرکز کردن تو این دوره خیلی همت می خواد
من خودم کلی برنامه ریزی کرده بودم کهک لی چیز یاد بگیرم تو این دوره
اما فقط دارم زبان می خونم
رامین جان دمت گرم این سریال فرندز خیلی خیلی خوبه برای یادگیری زبان به مراتب از دیدن فیلم هم بهتره یه پیشنهاد دارم برات چون من خودم و خانمم هم این کار رو کردیم ... از توی اینترنت اسکریپت متن سریال رو در بیار و از روی اون مرور کن چند بار هر اپیزود رو ببین و سعی کن جملات رو با اسکریپت تطابق بدی... خیلی کمک میکنه به راه اندازی زبان

آره
منم دقیقاً همین کارو می کنم
http://easyweb.easynet.co.uk/~shadelet/
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: maryam_a ، reasonable ، ghasoo ، nedaba ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021 ، H Pier
بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر اینجوری شد به همتون یک رتبه میدم-پس دعا کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
قصه گوی عزیز از صمیم قلبم واست ارزوی بهترین ها رو دارم مبارکت باشه.
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااWink
متاسفانه نشد،
(2014-05-19 ساعت 13:55)قصه گو نوشته:  دوستان ٦ماهه سر كارم و نميدونستم!ديشب ايميل زديم و امروز جواب دادن شما ودخترتون نيازي به اين مرحله نداشتيد و ميتونيد پاسپورت در دست يكشنبه ها يا سه شنبه ها ساعت دو بعد از ظهر بياين سفارت واسه دريافت ويزا ، اما همسرتون هنوز مراحل اداريشون ادامه داره و متأسفانه نميتونيم بگيم كي تموم ميشه،فقط وب سايتو چك كنن!! راستي در مورد تمديد مديكال هيچي ننوشته و دوباره در اين مورد ايميل زديم.

هورااااااااااااااااااااااا. فصه گوی عزیز اگر حتی 181 روز از مدیکال نه مصاحبه گذشته باز باید برین واسه مدیکال .بی دلیل هزینه نکن که پاس رو خالی پس میدن . به نظر من همسرتون هم مدیکال رو بدن تا اگه کلیر شدن بتونن پیک اپ پاس رو انجام بدن. سوالی داشتی در خدمتمCool

شماره ملیکا 0557388634
روزتون پر از شیر توت فرنگی غلیظ Big Grin

درباره یادگیری زبان :به نظر من انگلیسی یعنی فقط دایره لغت و اعتماد به نفس داشتن . والا یه مدت توی اسکایپ یه چند نفری جمع شدیم از کشورهای مختلف شروع کردیم به صحبت . از سایت effortless english همدیگرو پیدا کرده بودیم اسکایپ خیلی خووبه اگه بتوونین دوستای انگلیسی زیان پیدا کننین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
دوستان مهاجر سرا با سلام وارزوی کلییر شدن همگی می خواستم جهت پی گیری وضعیت کیسم به سفارت ابو ظبی ایمیل بزنم لطفا متن ابمیلی که بتوان برای اینکار استفاده نمود را بگذارید
تشکر کنندگان: behfaza ، ghasoo ، peidaye penhan ، قصه گو ، mahssa ، soli asali ، armin021 ، sbh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان