موضوعها: 0
رتبه:
74
0 تشکر در 0 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «خسته از وطن» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز با اجازه شما سعی میکنم دادن انرژی مثبت تو این تاپیک رو حفظ کنم.....
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 17:54)ffrfar نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «خسته از وطن» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز با اجازه شما سعی میکنم دادن انرژی مثبت تو این تاپیک رو حفظ کنم.....
وای چه خوب اینطوری جای قصه گوی عزیز و خالی حس نمی کنیم و
ممنون از شما
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 17:36)abbas09 نوشته: (2014-05-19 ساعت 16:32)مامان خانم نوشته: (2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته: بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر اینجوری شد به همتون یک رتبه میدم-پس دعا کنید
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم
میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شده
ظاهرا ابوظبی 20 می حدود 10 نفرو کلیر کرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخام یه ایمیل بزنم به سفارت آنکارا میشه لطف کنید ومتن وادرس ایمیل رو برای من بزارید؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه چیز جالب یه کیس شمارش جفت ماست من همیشه اون چک میکنم همه چیش عین کیس ماست آپدیتشم عین مال ماست عین ما هم تا حالا آپدیت نشده تاریخش با ماست کلا جالب نه!
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 18:15)alimomen نوشته: (2014-05-19 ساعت 17:36)abbas09 نوشته: (2014-05-19 ساعت 16:32)مامان خانم نوشته: (2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته: بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر اینجوری شد به همتون یک رتبه میدم-پس دعا کنید
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم
میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شده
ظاهرا ابوظبی 20 می حدود 10 نفرو کلیر کرده
بچه ها امیدوارم پیش بینیتون درست باشه ولی من فک میکنم امسال همه چی 1ماه عقب تر از پارسال مثل روندکارنتیا .توروخدا نا امید نشید فقط گفتم که اگه فردا خبری نشد به هم نریزید
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
شماره تماس سفارت ابوظبی رو می خواستم
کسی تا به حال تلفنی تماس گرفته؟
آیا جوابی می دن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shmyalda» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrooz110» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Ramin geologist» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 18:35)mattin نوشته: با سلام
شماره تماس سفارت ابوظبی رو می خواستم
کسی تا به حال تلفنی تماس گرفته؟
آیا جوابی می دن
تلفنی جواب نمی دن خواهر زادم برا ما چند وقت پیش زنگ زد زبانش فول چون بچه خارج هر چی التماس کرده بود در نهایت گفتن فقط ایمیل جواب میدن حالا میخواید امتحان کنید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 18:37)aghaghia نوشته: (2014-05-19 ساعت 16:38)m_nikparvaz نوشته: روز مصاحبه تا آفیسر برگه آبی را نشان داد بهش گفتم به منو پسرم بده گفت که نمیشه چون برنده اصلی همسرتون
کسی هست که مثل ما باشه و ویزا گرفته باشه ؟
دوست عزیز، چون برنده همسرتون هست به هیچ وجه به شما هم ویزا نمیدن تا همسرتون کلیر نشن، مواردی که میبینید بعضی دوستان ویزا گرفتن و همسر نگرفته کسانی بودن که برنده کلیرینس نخورده، پس کیس های مشابه شما نمیتونن نصفه ویزا بگیرن... ایشالا زودتر کلیر میشین و همه با هم ویزا میگیرین...
دوستان عزیز دقت کنید که تو ویزای افرادی که همراه برنده اصلی هستن نوشته شده که در صورتی این ویزا valid هستش که با برنده اصلی همراه باشن.یا بعبارت دیگر یا باید با هم وارد آمریکا بشن و یا بعد از برنده اصلی.در اینصورت اگه هنوز پروسه اداری برنده اصلی تموم نشده باشه.گرفتن ویزا برای سایر نفرات اون کیس به نظر ارزشی نداره.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -