کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «خسته از وطن» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز با اجازه شما سعی میکنم دادن انرژی مثبت تو این تاپیک رو حفظ کنم.....
(2014-05-19 ساعت 17:33)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 13:55)قصه گو نوشته:  دوستان ٦ماهه سر كارم و نميدونستم!ديشب ايميل زديم و امروز جواب دادن شما ودخترتون نيازي به اين مرحله نداشتيد و ميتونيد پاسپورت در دست يكشنبه ها يا سه شنبه ها ساعت دو بعد از ظهر بياين سفارت واسه دريافت ويزا ، اما همسرتون هنوز مراحل اداريشون ادامه داره و متأسفانه نميتونيم بگيم كي تموم ميشه،فقط وب سايتو چك كنن!! راستي در مورد تمديد مديكال هيچي ننوشته و دوباره در اين مورد ايميل زديم.
سلام دوستان منم شنبه شب ایمیل زدم و امروز جواب دادن گفتن ویزای خانمت و بچه ها آمادست خودت باید فعلا سماق بمکی. هورا تو گلومون گیر کرد Sad. برای مدیکال هم چیزی ننوشته ceac و سایت سفارت هم هیچ تغییری نکرده

تبريك فرشاد جان.... نگران نباشيد... انشالا شما هم به زووووودي كلير ميشيد...
خوب بنا به نياااز مبرم اين تاپيك به هوووووررررررراااااا، با اجازه شما يك هوووورررررااااي جانانه براتون ميكشيم ....
هوووووررررررررااااااااااااااااا Cool
اسکن پاس جدیدمو به سفارت ایروان ایمیل زدم و اونا هم در عرض یک ساعت جواب دادن و نوشتن مرسی و یک اپدیت هم شدم.....حداقا از اون.تاریخ در اومدم...Big Grin
متاسفانه نشد،
(2014-05-19 ساعت 17:54)ffrfar نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «خسته از وطن» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Babaksafi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «moony» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «lucky girl» عزیزღღღ
قصه گوی عزیز با اجازه شما سعی میکنم دادن انرژی مثبت تو این تاپیک رو حفظ کنم.....

وای چه خوب اینطوری جای قصه گوی عزیز و خالی حس نمی کنیم وWinkWink ممنون از شماSmile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-05-19 ساعت 17:36)abbas09 نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:32)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته:  بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر اینجوری شد به همتون یک رتبه میدم-پس دعا کنید
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم

میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شدهRolleyes
ظاهرا ابوظبی 20 می حدود 10 نفرو کلیر کرده
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان من میخام یه ایمیل بزنم به سفارت آنکارا میشه لطف کنید ومتن وادرس ایمیل رو برای من بزارید؟؟؟
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021
بچه ها یه چیز جالب یه کیس شمارش جفت ماست من همیشه اون چک میکنم همه چیش عین کیس ماست آپدیتشم عین مال ماست عین ما هم تا حالا آپدیت نشده تاریخش با ماست کلا جالب نه!

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: maryam_a ، peidaye penhan ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، ffrfar ، soli asali ، miladfr12 ، nedali ، armin021
(2014-05-19 ساعت 18:15)alimomen نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:09)alimomen نوشته:  بچه ها فردا 20 می هست -یعنی قراره سفارتها انفجاری کلیر کنن مثل پارسال؟؟؟؟؟
اگر پارسال این طور بوده من دعا می کنم امسال هم این طور باشه چون تحمل ناراحتی و ناامیدی بیشتر را در این سایت ندارم

میشه بگید 20 می پارسال چطوری بوده یه ذره تا فردا امیدوار بشیم اخه واقعا دیگه حالم بده هیچی کلیر نمیکنن یعنی پارسال از 20 می تازه شروع شدهRolleyes

بچه ها امیدوارم پیش بینیتون درست باشه ولی من فک میکنم امسال همه چی 1ماه عقب تر از پارسال مثل روندکارنتیا .توروخدا نا امید نشید فقط گفتم که اگه فردا خبری نشد به هم نریزیدRolleyes

تشکر کنندگان: shahryar7021 ، gema ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، arashS ، mahan L ، aaraam ، peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021 ، H Pier
(2014-05-19 ساعت 18:26)shilan نوشته:  

بچه ها امیدوارم پیش بینیتون درست باشه ولی من فک میکنم امسال همه چی 1ماه عقب تر از پارسال مثل روندکارنتیا .توروخدا نا امید نشید فقط گفتم که اگه فردا خبری نشد به هم نریزیدRolleyes
دقیقا من هم همین فکر رو میکنم....

(2014-05-19 ساعت 18:26)shilan نوشته:  

دقیقا من هم همین فکر رو میکنم....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: arashS ، peidaye penhan ، soli asali ، miladfr12 ، armin021
دوستاني كه تو كار آمار دراوردن هستيد اين آمار دوست عزيزمون Danial_4139 رو تائيد ميكنيد يا نه؟
http://www.mohajersara.com/thread-6955-p...#pid498189
اگه اين اعداد و ارقام ، تقريبي هم درست باشه كه امسال فاجعست
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: masuodrh ، nedaba ، reasonable ، Ramin geologist ، 2014winner ، peidaye penhan ، soli asali ، armin021
با سلام
شماره تماس سفارت ابوظبی رو می خواستم
کسی تا به حال تلفنی تماس گرفته؟
آیا جوابی می دن
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، armin021
(2014-05-19 ساعت 16:38)m_nikparvaz نوشته:  روز مصاحبه تا آفیسر برگه آبی را نشان داد بهش گفتم به منو پسرم بده گفت که نمیشه چون برنده اصلی همسرتون
کسی هست که مثل ما باشه و ویزا گرفته باشه ؟

دوست عزیز، چون برنده همسرتون هست به هیچ وجه به شما هم ویزا نمیدن تا همسرتون کلیر نشن، مواردی که میبینید بعضی دوستان ویزا گرفتن و همسر نگرفته کسانی بودن که برنده کلیرینس نخورده، پس کیس های مشابه شما نمیتونن نصفه ویزا بگیرن... ایشالا زودتر کلیر میشین و همه با هم ویزا میگیرین...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shmyalda» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrooz110» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «میما» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Ramin geologist» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «omid05» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kage.omid» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-19 ساعت 18:35)mattin نوشته:  با سلام
شماره تماس سفارت ابوظبی رو می خواستم
کسی تا به حال تلفنی تماس گرفته؟
آیا جوابی می دن

تلفنی جواب نمی دن خواهر زادم برا ما چند وقت پیش زنگ زد زبانش فول چون بچه خارج هر چی التماس کرده بود در نهایت گفتن فقط ایمیل جواب میدن حالا میخواید امتحان کنید.

(2014-05-19 ساعت 18:37)aghaghia نوشته:  
(2014-05-19 ساعت 16:38)m_nikparvaz نوشته:  روز مصاحبه تا آفیسر برگه آبی را نشان داد بهش گفتم به منو پسرم بده گفت که نمیشه چون برنده اصلی همسرتون
کسی هست که مثل ما باشه و ویزا گرفته باشه ؟

دوست عزیز، چون برنده همسرتون هست به هیچ وجه به شما هم ویزا نمیدن تا همسرتون کلیر نشن، مواردی که میبینید بعضی دوستان ویزا گرفتن و همسر نگرفته کسانی بودن که برنده کلیرینس نخورده، پس کیس های مشابه شما نمیتونن نصفه ویزا بگیرن... ایشالا زودتر کلیر میشین و همه با هم ویزا میگیرین...
دوستان عزیز دقت کنید که تو ویزای افرادی که همراه برنده اصلی هستن نوشته شده که در صورتی این ویزا valid هستش که با برنده اصلی همراه باشن.یا بعبارت دیگر یا باید با هم وارد آمریکا بشن و یا بعد از برنده اصلی.در اینصورت اگه هنوز پروسه اداری برنده اصلی تموم نشده باشه.گرفتن ویزا برای سایر نفرات اون کیس به نظر ارزشی نداره.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان