موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
این رو من نفهمیدم منظورش چیه میشه یک نفر معنی کنه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من مشكلمو باهاتون در ميون گذاشته بودم كه من توي كيس مامانم بودم و توي اخرين اپديت CEAC كه ٢٩ مي بود ، refused شدم ، ! من ٢ هفته اس كه ٢١ سالم شده و از لحاظ قانوني واجد شرايط بودم. خواهرم هم زمان ثبت نام مامانم كه برنده كيس بود زير ٢١ سال بود و تونيست با مامانم ثبت نام كنه ، ولي روز مصاحبه بهش گير دادن و با CSPA حساب كردن ديدن سنش زياده و كاره اون درست نشد ولي من هيچ مشكلي نداشتم ! به گفته شما ايميل زدم و جواب دادن كه جوابش اين بود :
It is not clear to me why you would have been checking the CEAC website. We don’t use it, so there is no reason you should be following up on your case through there. The only place to check your case status is the website from our own Embassy, which you were given at the time of your interview. AT your interview you were told to send us the letter from your DV acceptance, so we can calculate whether or not your child qualifies. You apparently never sent that to us, so we haven’t yet been able to make the calculation. For you and your husband, your cases are ready and you can bring your passport to our Embassy any working Sunday or Tuesday at 2 p.m.
چند تا چيز :
١- yessssssssss مامان بابام كلير شدنننننن ! اميدوارم همتون زودتر كلير شيد ! من تو سايت تغييري نكرده چيزي ، ولي الان بهم گفتن خيلي خوشحال شدم ، پيشهاد مي كنم همه كسايي كه ٢٩ مي أبديت شدن ميل بدن : دي
٢- فكر كنم كيس من رو با خواهرم اشتباه گرفتن ، نه ؟! چون روز مصاحبه هم برگه acceptence رو برديم واسه خواهرم ، ولي چيزي از من نخواستن ، اينو صد در صد مطمئن هستم .
٣- مديكال بابا مامانم ٤ روز ديگه انقضا مي شه ، اينا هم تو ميل نگفتن بيار ! چي كار كنم!؟
خيلي دوستون دارم به خاطر راهنمايي هاي هميشگي همتون
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-01 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-01 ساعت 22:35 توسط feel.)
(2014-06-01 ساعت 22:24)farshadm999 نوشته: (2014-06-01 ساعت 22:18)feel نوشته: (2014-06-01 ساعت 22:08)AZAR 1335 نوشته: میشه بگید چرا این متن را وقتی کلیر شدین مینویسه؟چون با کلیک کردن میره تو سایت ویزا بولتن.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
راست میگه این سوال منم هست دوستان راهنمایی کنین لطفا
دوست من تعداد ویزایی که هر سفارت در ماه صادر میکنه محدوده و بستگی به سفارت داره ، ماسلن در هر ماه سفارت آمریکا تو نروژ میتونه ۱۰۰۰ تا ویزا در ماه صادر کنه و مثلا در ابوظبی ماسلن میتونه ۴۰۰ تا باشه ، برای همین میگه چک کنید که سقف ویزا برای هر ماه پر نشده باشه اگه پر شده باشه میافتید برای ماه بعد.
خب الان از کجا من بفهمم که پر شده یا نه و ایا به هر دوی ما ویزا دارن می دن
الان که اول ماهه پس نباید پر شده باشه درسته
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یعنی ممکنه من کلیز شم فردا؟ من سفارت فرانکفورت بودم.. 22 می آپدیت داشتم.. بعدیش 30 می بود.. بعدیشم 31 می !! که 31 آخر هفته بوده و من نمی دونم چه شکلی آپدیت شده؟؟ یعنی خبر خوبی در راهه؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 22:31)hamedtrk نوشته: بچه ها یعنی ممکنه من کلیز شم فردا؟ من سفارت فرانکفورت بودم.. 22 می آپدیت داشتم.. بعدیش 30 می بود.. بعدیشم 31 می !! که 31 آخر هفته بوده و من نمی دونم چه شکلی آپدیت شده؟؟ یعنی خبر خوبی در راهه؟؟
به نظر من تمووووومههه :دي اگه فردا پسفردا كلير نشدي يه ميل بده ، بعد جواب مياد كه كليييييرررر شدييي
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 22:26)feel نوشته: Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
این رو من نفهمیدم منظورش چیه میشه یک نفر معنی کنه
یعنی خواهرم، برادرم ، بشتابید! بابا برید بگیرید سریع که ممکنه این ماه دیگه شماره ها تموم بشه بمونه واسه ماه بعد!
کاشکی این متن واسه ما بود، با شتر، پیاده ، یه قسمتی با شنا، بعدش سینه خیز.... خودمونو میرسوندیم
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 22:35)H Pier نوشته: آهای ایروان ابوظبی داره میگیرتت. خاک تو سرت کم نیار. 
به همه تبریک میگم ... کلی انرژی بود.
یک تشکر ویژه از alimomen. دمت گرم دادا من اولین رتبه رو تقدیم تو برادر بزرگوار کردم. کاش بیش از این از دستم برمیومد. 
میگم دوزمون رفته بالا خیلی! 20تا ایشود تو یک روز اصلا جواب نمیده، فردا ایروان 40تا رو نزنه جماعت همه میرن تو خماری واقعا!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. امروز سایت ابوظبی رو چک کردم متن زیر رو نوشته:
Dear .......,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
New medical examination is required.
جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟
2-مادرم برنده بوده. اسمی از پدرم در نامه نیست آیا اوکی هست؟
3-از کجا باید چک کنم که ویزا واسه اینا در این ماه وجود داره؟
4- چرا گفته new medical examination مورد نیاز هست؟ اگه مدیکال می خواد چطور پاسپورت رو بدم آزانسها یا کس دیگه که ویزا بگیرند؟
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-01 ساعت 22:26)Fatehmiki نوشته: سلام دوستان عزيز
من مشكلمو باهاتون در ميون گذاشته بودم كه من توي كيس مامانم بودم و توي اخرين اپديت CEAC كه ٢٩ مي بود ، refused شدم ، ! من ٢ هفته اس كه ٢١ سالم شده و از لحاظ قانوني واجد شرايط بودم. .....
سلام دوست عزیز
بهتون تبریک میگم.آیا خود شما هم کلیرشدید؟آیا نامه قبولیتونو براشون فرستادید؟واگر براتون
امکان داره متن ایمیلی رو که برای سفارت فرستادید برای من به صورت پیام خصوصی بفرستید.ممنونم
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی