کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='me_u' pid='506692' dateline='1401642982']
[quote='قصه گو' pid='506635' dateline='1401638731']

سلام قصه گوی عزیز واسه ما نصفه دعا کردی که اسممون 5شنبه زدن تو سایت کلیر شدیم بعدش جمعه شماره کیسمون نبود؟فقط ما این جور شدیمSadSadSadSadSadSadSad
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، arashS ، mehdi2014 ، farid1364 ، ghasoo ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 22:03)موج نوشته:  درود بر همه همراهان .من تازه عضو شدم اما از اطلاعات این بخش فراوان بهره گرفتم.من 21 آپریل مصاحبه داشتم تعداد3نفر من و فرزندم ویزا گرفتیم همسرم کلیرنس شد.22 آپریل آپدیت وبعد از ایمیل آپدیت دومی 27 می. سوالم اینه چند بار باید آپدیت بشیم تا جواب نهایی؟الان 6 هفته گذشته فکر میکنید چقدر طول میکشه؟ سفارت ابوظبی . علت معافیت-کار دولتی.

دوست عزیز، تعداد آپدیتها فقط نشان دهنده ی دفعاتی هست که پرونده ی شما مورد بررسی قرار می گیره، اما مطلقا هیچ استانداردی برای تعداد دفعات آپدیت تا کلیر شدن وجود نداره، کسانی بودند که اصلا آپدیت نشدند و بعد از چند ماه کلیر شدند، و عده ای هم هستند که بیش از 10 بار آپدیت شدند تا کلیر بشوند. در هر حال تنها راه حل موجود، صبور بودنه! با نگاهی به شیوه ی کلیر کردن سفارت ابوظبی میتونید امیدوار باشید که در ماه آینده همسرتون کلیر بشوند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

مدیران عزیز
به نظرتون ما واسه فردا میخوایم تلفنی با سفارت تماس بگیریم چه شماره ای بگیریم که بتونیم به فارسی خوب بفهمیم جریان چی بوده که ما بعد از کلیر شدن
و زدن کیسمون در سایت سفارت فرداش حذف شدیم؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، arashS ، farid1364 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba
دوستان كسى هست كه ژانويه ٢٠١٤ مصاحبه رفته باشه و اين روزا كلير شده ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، pari pari ، arashS ، ghasoo ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام. امروز سایت ابوظبی رو چک کردم متن زیر رو نوشته:
Dear .......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

New medical examination is required.
جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟
2-مادرم برنده بوده. اسمی از پدرم در نامه نیست آیا اوکی هست؟
3-از کجا باید چک کنم که ویزا واسه اینا در این ماه وجود داره؟
4- چرا گفته new medical examination مورد نیاز هست؟ اگه مدیکال می خواد چطور پاسپورت رو بدم آزانسها یا کس دیگه که ویزا بگیرند؟

2_ چون کسی رو جدا نکرده یعنی همه افراد کیس کلیر شدن
3_اگه زود بجنبین تازه اول ماه میلادی هست و من امیدوارم سهمیه رو بالا ببرن
4_نکته همینه عزیزم باید برین دنبال بلیط و ویزا و همه برین مدیکال
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، arashS ، mehdi2014 ، farid1364 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba
دوستان فقط 4ماه دیگه از پروسه 2014 مونده... امیدوارم در چند روز آینده آسیا ALL CURRENT بشه بره پی کارش...

با تمام وجودم امیدوارم و آرزو می کنم اتفاق پارسال اصلا اصلا برای امسالی ها نیفته...

خدا خودت می دونی تو دل این منتظرا چه خبره...اوه، باشه باشه، مثل اینکه زیاد حرف زدم وقت برنامه تموم شد!!!!

نوکرتم اوس کریم...Wink

(2014-06-01 ساعت 22:35)H Pier نوشته:  آهای ایروان ابوظبی داره میگیرتت. خاک تو سرت کم نیار. Tongue
به همه تبریک میگم ... کلی انرژی بود.
یک تشکر ویژه از alimomen. دمت گرم دادا من اولین رتبه رو تقدیم تو برادر بزرگوار کردم. کاش بیش از این از دستم برمیومد. Smile

مخلصم پیر جان بابا رتبه بهانه هست همین که در جمع شما دوستان خوب هستم دنیایی میارزه امیدوارم بیشتر از این بتونم مفید باشم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-01 ساعت 22:57)lida55 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام. امروز سایت ابوظبی رو چک کردم متن زیر رو نوشته:
Dear .......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟
4- چرا گفته new medical examination مورد نیاز هست؟ اگه مدیکال می خواد چطور پاسپورت رو بدم آزانسها یا کس دیگه که ویزا بگیرند؟

آیا این طبیعی هست؟ کسایی که کلیر می شن دوباره میرن مدیکال؟ آیا شامل واکسن و انسیتو پاستور و ... هم می شه؟ پس چرا تو متن گفته پاسپورت رو بدید یک نفر امین بیاره؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: reasonable ، قصه گو ، armin021 ، pari pari ، sani1348 ، arashS ، farid1364 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 22:57)sani1348 نوشته:  دوستان كسى هست كه ژانويه ٢٠١٤ مصاحبه رفته باشه و اين روزا كلير شده ؟

بله. ما ژانویه 2014 بودیم. امروز کلیر شدیم. همین صفحه سوالاتم رو پرسیدم
ABU DHABI

دوستان ویزا ابوظبی از تاریخ صدور شش ماه اعتبار داره و واسه برنا مه سفر جوری برین که تایکشنبه جواب مدیکال رو بگیرین و با پاسها یکشنبه بدین سفارت پنج شنبه بگیرین
(2014-05-29 ساعت 16:59)alimomen نوشته:  cheerssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
عاغا تک خوری نداریمااااااااTongueTongueTongueTongue
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-01 ساعت 23:07)lida55 نوشته:  دوستان ویزا ابوظبی از تاریخ صدور شش ماه اعتبار داره و واسه برنا مه سفر جوری برین که تایکشنبه جواب مدیکال رو بگیرین و با پاسها یکشنبه بدین سفارت پنج شنبه بگیرین

با سلام.
ما ابوظبی بودیم. لطفا شما هم به سوالات من در پست امروز، 09:57 PM ارسال: #13029 پاسخ بدید
ABU DHABI

تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، sani1348 ، soli asali ، nedaba
شبكه سه واليباله....حمايت ملي از تيم ملي.براشون دعا كنيد.عالي بازي مي كنن.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-01 ساعت 23:03)benitto نوشته:  
Dear .......,

جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟

آیا این طبیعی هست؟ کسایی که کلیر می شن دوباره میرن مدیکال؟ آیا شامل واکسن و انسیتو پاستور و ... هم می شه؟ پس چرا تو متن گفته پاسپورت رو بدید یک نفر امین بیاره؟
اگر از شش ماه از زمان مدیکال گذشته باشد ویا نزدیک به ان که سفارت تشخیص بده تا زمانی که پاسها را به سفارت بفرستید زمان شش ماه پر میشود بایست مدیکال تجدید شود
نه شامل واکسیناسیون جدید نمی شود ولی فقط به اخر نامه مدیکال خودتان نگاه کن که دکتر ان ام سی چه چیزایی را برای شما گفته انجام بدهید ،انها را به انستیتو بروید وانجام بدهید
بعد از انجام مدیکال می توانید به یک شخص امین پاسها ومدیکال را بدهید تا برای شما ویزا ها را بگیرد .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، mehdi2014 ، farid1364 ، behfaza ، saman98 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 23:03)benitto نوشته:  
Dear .......,

جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟

بله من و همه اونهایی که بعد شش ماه کلیر شدن همین کارو کردیم. کارت زرد رو ببرین پاستور ببینید چیزی کم نباشه واسه ابوظبی باید td رو سه تا بزنین و اگر چیزی ناقص بوده. بزنین انفولانزا نمی خواهد. واون برگه سفید شوکلا مهر کرده داده رو هم ببرین تا اطلاعات شما رو از سیستم بیارن و سریعتر کارتون حل شه
این متن پیش فرضه اگه مدیکال مجدد لازم نبود میتونستین پیک اپ کنین
تشکر کنندگان: kiana11 ، reasonable ، armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، mehdi2014 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان