کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
این سهمیه ماهیانه سفارت هم واقعا قوز بالا قوزه

از 6تا خان که رد بشی تازه اون خان هفتم هس
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-01 ساعت 23:07)lida55 نوشته:  دوستان ویزا ابوظبی از تاریخ صدور شش ماه اعتبار داره و واسه برنا مه سفر جوری برین که تایکشنبه جواب مدیکال رو بگیرین و با پاسها یکشنبه بدین سفارت پنج شنبه بگیرین
سلام شما پاس رو یکشنبه تحویل دادین ششنبه رفتین مدیکال کی جواب گرفتین چون من پرواز چک کردم 8 صبح هستش

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: reasonable ، anahita 62 ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، nedaba
[quote='قصه گو' pid='506760' dateline='1401648287']
شبكه سه واليباله....حمايت ملي از تيم ملي.براشون دعا كنيد.عالي بازي مي كنن.
[/quot
انشالاه زود کلیر بشوند Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: nasim ، reasonable ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، farid1364 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 23:23)lida55 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:03)benitto نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:57)lida55 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام. امروز سایت ابوظبی رو چک کردم متن زیر رو نوشته:
Dear .......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

New medical examination is required.
جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟
2-مادرم برنده بوده. اسمی از پدرم در نامه نیست آیا اوکی هست؟
3-از کجا باید چک کنم که ویزا واسه اینا در این ماه وجود داره؟
4- چرا گفته new medical examination مورد نیاز هست؟ اگه مدیکال می خواد چطور پاسپورت رو بدم آزانسها یا کس دیگه که ویزا بگیرند؟

2_ چون کسی رو جدا نکرده یعنی همه افراد کیس کلیر شدن
3_اگه زود بجنبین تازه اول ماه میلادی هست و من امیدوارم سهمیه رو بالا ببرن
4_نکته همینه عزیزم باید برین دنبال بلیط و ویزا و همه برین مدیکال
آیا این طبیعی هست؟ کسایی که کلیر می شن دوباره میرن مدیکال؟ آیا شامل واکسن و انسیتو پاستور و ... هم می شه؟ پس چرا تو متن گفته پاسپورت رو بدید یک نفر امین بیاره؟

بله من و همه اونهایی که بعد شش ماه کلیر شدن همین کارو کردیم. کارت زرد رو ببرین پاستور ببینید چیزی کم نباشه واسه ابوظبی باید td رو سه تا بزنین و اگر چیزی ناقص بوده. بزنین انفولانزا نمی خواهد. واون برگه سفید شوکلا مهر کرده داده رو هم ببرین تا اطلاعات شما رو از سیستم بیارن و سریعتر کارتون حل شه
این متن پیش فرضه اگه مدیکال مجدد لازم نبود میتونستین پیک اپ کنین
ممنون. دکتر ما NMC یه خانم هندی بود. یادم نیست. اما آیا از NMC چیزی دست ما هست؟ با این اوصاف باید حتما برنده ها برند اونجا؟ بازم می پرسم آیا پدرم هم که اسمش نیومده کلیر شده؟ اگر رد شده بودند پیغام دیگری می دادند؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 23:32)benitto نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام. امروز سایت ابوظبی رو چک کردم متن زیر رو نوشته:
Dear .......,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟
4- چرا گفته new medical examination مورد نیاز هست؟ اگه مدیکال می خواد چطور پاسپورت رو بدم آزانسها یا کس دیگه که ویزا بگیرند؟

آیا این طبیعی هست؟ کسایی که کلیر می شن دوباره میرن مدیکال؟ آیا شامل واکسن و انسیتو پاستور و ... هم می شه؟ پس چرا تو متن گفته پاسپورت رو بدید یک نفر امین بیاره؟

بله من و همه اونهایی که بعد شش ماه کلیر شدن همین کارو کردیم. کارت زرد رو ببرین پاستور ببینید چیزی کم نباشه واسه ابوظبی باید td رو سه تا بزنین و اگر چیزی ناقص بوده. بزنین انفولانزا نمی خواهد. واون برگه سفید شوکلا مهر کرده داده رو هم ببرین تا اطلاعات شما رو از سیستم بیارن و سریعتر کارتون حل شه
ممنون. دکتر ما NMC یه خانم هندی بود. یادم نیست. اما آیا از NMC چیزی دست ما هست؟ با این اوصاف باید حتما برنده ها برند اونجا؟ بازم می پرسم آیا پدرم هم که اسمش نیومده کلیر شده؟ اگر رد شده بودند پیغام دیگری می دادند؟
دوست من همتون کلیر شدید باید اون برگه سفیدی که موقع آزمایش بهتون دادن و کلیه اعضا کیس برید واسه مدیکال مجدد
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: reasonable ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، pari pariaaa ، arashS ، mehdi2014 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 23:32)benitto نوشته:  
Dear .......,

جند تا سوال دارم:
1- این یعنی ویزا دادند؟

بله همه افراد کیس برین نه بودن مواردی که یکی از اعضای کیس مجزا شده بوده و گفته بودن هنوز کلیر نیست. مهم نیست اگر سونیتا هم بوده برگه داده اگه نبود هم بازم مشکلی نیست
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، pari pariaaa ، arashS ، mehdi2014 ، soli asali ، nedaba
سایت اصلی شرکت هواپیمایی ماهان ادرس سایتش چیه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: farshadm999 ، armin021 ، قصه گو ، sani1348 ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-01 ساعت 23:38)feel نوشته:  سایت اصلی شرکت هواپیمایی ماهان ادرس سایتش چیه

http://www.mahan.aero/en
خوشحالم.
خدا صبر بده به ما ۲۰۱۵ ی ها
شما اینهمه سختی کشیدید ای ما هم باید بکشیم ،یعنی این سیاه قلم های انتظارتون رو که میخونم
به خودم میگم موهات سفید نشه صلوات
ارزوی موفقیت واسه همتون
هرکی میتونه یه پند و اثدرز از تجربیات خودش بده
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
(2014-06-01 ساعت 23:23)alimomen نوشته:  این سهمیه ماهیانه سفارت هم واقعا قوز بالا قوزه

از 6تا خان که رد بشی تازه اون خان هفتم هس

سلام. میگم اصلا به این سهمیه فکر نکنید. تا حالا شنیدید به کسی بگن چون سهمیه این ماه پر شده بهتون ویزا نمیدیم؟
من که نشنیدم.
یک چیز دیگه اونا خودشون اینارو میدونن و برنامه ریزی دارن.
باشد که رستگار شویم. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-01 ساعت 23:40)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:38)feel نوشته:  سایت اصلی شرکت هواپیمایی ماهان ادرس سایتش چیه

http://www.mahan.aero/en

فرشاد جون شماره کیست چنده تا فردا اعلامش کنم
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-01 ساعت 23:28)parmisv نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:07)lida55 نوشته:  دوستان ویزا ابوظبی از تاریخ صدور شش ماه اعتبار داره و واسه برنا مه سفر جوری برین که تایکشنبه جواب مدیکال رو بگیرین و با پاسها یکشنبه بدین سفارت پنج شنبه بگیرین
سلام شما پاس رو یکشنبه تحویل دادین ششنبه رفتین مدیکال کی جواب گرفتین چون من پرواز چک کردم 8 صبح هستش

چون بچه کوچیک داشتم و تست سل داشت باید 48 ساعت وقت واسه اینکار میگذاشتم من صبح پنج شنبه 8 صبح رفتم عصر مدیکال بودم بعد شنبه عصر جای تست سل رو دیدن جواب رو دادن یکشنبه سفارت پاس.رو دادم پنج شنبه بعد پاس رو گرفتم و 10 شب برگشتم اگه بچه 2_14ساله ندارین یک روز بعد جواب رو میدن اما مثلا صبح شنبه برین ممکنه بگن جواب عصر یکشنبه حاضره یا هزینه اضافه بدین یا تاکید کنین من واسه 1بعد ازظهر سفارت قرار دارم که جواب رو زود بدن
(2014-06-01 ساعت 11:24)morteza88 نوشته:  اي خدا ... اي فلك .... منو كلير كن برم پي كارم ، اينقدر دعوا و مرافعه نبينم ، بعضي از روزها وقتي ميام اينجا به جاي كم شدن ، استرسم دوبله ميشه..

بارالها اين اقا مرتضاى ٨٨'ما را با ٢٠١٤ ها مكلور (يعنى كلير) بگردان
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، reasonable ، morteza88 ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، arashS ، mehdi2014 ، farid1364 ، behfaza ، soli asali ، nedaba

میتونم بپرسم چقدر از اعتبار مدیکالتون باقی مونده بود؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، reasonable ، قصه گو ، sani1348 ، arashS ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 21:09)HELIAA نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 20:35)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «me_u» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Hassan2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahssa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aseman abi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ

درود و سپاس از لطف بیکران شما قصه گوی عزیز

ما که فعلا کلیر نشدیم قصه گوی عزیز لااقل تو کلیرمون کن.....

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: armin021 ، miladfr12 ، HELIAA ، pari pari ، قصه گو ، sani1348 ، eng.civil.81 ، arashS ، mehdi2014 ، mohamad2014 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 7 مهمان