کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 17:09)fugitive نوشته:  دوستان با سلام در راستای خبررسانی سفارت ابوظبی دوتا کیس نامبر
4173
4120
ستاره دار کلیر شدن و با مراجعه به ceasمتوجه میشید
کیس 4044 هم آپدیت امروز داره
بنابراین
( دامن قرمزی بیا وسط)
رابین هودthe girl in red skirt come to the dance floor

واقعا متشکریم بابت آمارهایتان واین همه زحمتی که میکشید، انشا... هر چه زودتر کلیر شویدWink
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-06-04 ساعت 10:03)aseman abi نوشته:  دوستان عزیز من دوشنبه بالاخره بعد 221 روز کلیر شدم اما تا اومدم بگم دیدم اینجا دعوا شده اقااااا تاپیک قفل شد ...طوفان شد.... برقامون قطع شد... دیروز اومدم بگم...همین که اومدم بنویسم همون لحظه اینترنتم قطع شد...اقا کلی دردسر کشیدیم تا امروز دوباره وصل شد....یعنی این جیغ تو گلوم موند
الان بالاخره موفق شدم بیام اینجا که بگم منم کلیر شدم
از همه دوستان عزیز و مهربان و از همه مدیران محترم سایت که در تمامی لحظات غم و شادی در کنار ما بودن تشکر میکنم
برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم و امیدوارم همه عزیزان به زودی زود کلیر بشن
سرافراز باشید
یا حق

سلام، تبريك مي گم دوستم، من شخصا كه خيلي براي شما خوشحال شدم
اين هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-04 ساعت 10:03)aseman abi نوشته:  دوستان عزیز من دوشنبه بالاخره بعد 221 روز کلیر شدم اما تا اومدم بگم دیدم اینجا دعوا شده اقااااا تاپیک قفل شد ...طوفان شد.... برقامون قطع شد... دیروز اومدم بگم...همین که اومدم بنویسم همون لحظه اینترنتم قطع شد...اقا کلی دردسر کشیدیم تا امروز دوباره وصل شد....یعنی این جیغ تو گلوم موند
از همه دوستان عزیز و مهربان و از همه مدیران محترم سایت که در تمامی لحظات غم و شادی در کنار ما بودن تشکر میکنم
برای همکجتون بهترینها رو ارزو میکنم و امیدوارم همه عزیزان به زودی زود کلیر بشن
سرافراز باشید
یا حق

مبارکه عزیزم ایشاا... آسمان زندگیت همیشه آبی باشه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سرافراز باشید
یا حق

اگر اين هوووررررااا رو برات نكشم تو گلوم گير ميكنه...

هوووووووووورررررررررررااااااااااااا Big Grin
انشالا آسمون دلت هميشه آبي باشه دوستم...
ای خدااا منتظر روزی یم که تو سایت ابوظبی کیس رو بزنم بگه بیا ویزاتو بگیر برو حالشو ببر . . . . . . . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
سرافراز باشید
یا حق

واااااااااى خدارو شكر. هورااااااااااا. تبرييييك ميگم. ديديد چقدر نا اميد بوديد كه چرا آپديت نميشيد !
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
برای همکجتون بهترینها رو ارزو میکنم و امیدوارم همه عزیزان به زودی زود کلیر بشن
سرافراز باشید
یا حق

موفق باشید وسربلند اسمان ابی مهاجرسرا
هووووووووووووووووووورا تبریک میگم
با چندتا اپدیت کلیر شدین؟؟؟؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-06-04 ساعت 10:03)aseman abi نوشته:  دوستان عزیز من دوشنبه بالاخره بعد 221 روز کلیر شدم اما تا اومدم بگم دیدم اینجا دعوا شده اقااااا تاپیک قفل شد ...طوفان شد.... برقامون قطع شد... دیروز اومدم بگم...

آسمان آبی عزیز
هورااااااا.مبارکت باشه .واقعا خوشحال شدم برات یعنی اسوه صبری تو
آقا بگو پس چرا کلیر استارت نمی خورد نگو شما کلا رو شانسی ..Big Grin
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
سرافراز باشید
یا حق

اصا چه معنی داره ادم بعد 221 روز خیلی عادی کلیر بشه? کلیر شدنشم باید جادویی باشه. Smile مبارکه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-06-04 ساعت 10:05)reasonable نوشته:  [quote='fugitive' pid='507736' dateline='1401799145']
دوستان با سلام در راستای خبررسانی سفارت ابوظبی دوتا کیس نامبر
4173
4120
ستاره دار کلیر شدن و با مراجعه به ceasمتوجه میشید
کیس 4044 هم آپدیت امروز داره
بنابراین
( دامن قرمزی بیا وسط)
رابین هودthe girl in red skirt come to the dance floor

واقعا متشکریم بابت آمارهایتان واین همه زحمتی که میکشید، انشا... هر چه زودتر کلیر شویدWink
[/quote
از کجا فهمیدین اینا کلیر شدن? به نظر میرسه نفر اول موقع مصاحبه یه ضرب گرفته و نفر دوم چک خورده و هنوزم که ap. هست?
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
سرافراز باشید
یا حق

به به هوررررررررررررررررررررررررررا خدا رو هزار بار شکر..مبارکتون باشه
متاسفانه نشد،
سلام دوستان
صبح پر هورررررا تون بخیر
امروز سفارت جواب ایمیل منو رده
You received a questionnaire on Friday, March 28, 2014 8:53 AM which you need to complete and send it back to us. Please do so as soon as possible.

والا بخدا من ایمیل دریافت نکردم
الان این سوالا رو از کجا گیر بیارم
تورو خدا یکی راهنمایی کنه SadSadSadSadSad
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-04 ساعت 10:26)mahan1331 نوشته:  ای خدااا منتظر روزی یم که تو سایت ابوظبی کیس رو بزنم بگه بیا ویزاتو بگیر برو حالشو ببر . . . . . . . . . .

یه کم دیگه منتظر باشید حتما میگه. اندکی صبر.....
(2014-06-04 ساعت 03:26)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 03:16)armin021 نوشته:  (((صفحه ۹۰۰)))
ایشالله به 950 نرسیده همه کلیر شن....

انشاله........
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، pari pari ، alitab ، arashS ، soli asali ، mehdi2014 ، armin021 ، قصه گو ، nedaba
سرافراز باشید
یا حق

خیلی هم عالی تبریک فراوان دوست عزیز. پس همسفریمBig Grin
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان