کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آخرین جدول سیس(ceac) هم اومد
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...sp=sharing
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
(2014-06-04 ساعت 12:20)nasim نوشته:  [quote='Ramin geologist' pid='508076' dateline='1401865909']
[quote='k98k' pid='508071' dateline='1401865555']
[quote='nasim' pid='508059' dateline='1401864244']
[quote='Ramin geologist' pid='508052' dateline='1401863699']

اااا
آخه متن داره می گه که دریافت کردین پرسشنامه رو ! اینو توی تلفن گفت ؟ شما نپرسیدی در این تاریخ من پرسشنامه ای دریافت نکردم ؟؟ اگه منظورش فرم 9 سوالیه که فک کنم می توونی از سایت دانلودش کنین . اما می گه توی 28 مارچ دریافتش کردین ! عجیبه !

مشکل منم همینه که فرمی دریافت نکردم
ایمیل زدم بهشون که دوباره فرمو بفرستن اما هنوز جواب ندادن
نمی دونم دارم دیوونه می شم دیگه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
سلام اولین کلیر امروز از ابوظبی کیس 2729 رو خدمدتون اعلام میکنم فقط شیرینی ما یادت نره عزیزم علی مومن هیچ کس نمی تونه جای خالی تو رو پر کته هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-06-04 ساعت 11:32)reasonable نوشته:  [quote='Ramin geologist' pid='508052' dateline='1401863699']

ممکنه منظورشون فرم 9سوالی بوده باشه به هرحال بهتره این لینکو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/post-80121.html#pid80121

دوست گلم ممنون از لطفت
این فرمو فقط من که کیس اصلیم باید پر کنیم؟
داستان سی وی چیه؟ اونم باید بفرستم؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
٢٠٧٢ و ١٨٨٦ همين الان كليير شدن از ابوظبي
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
دوستانی که بعد از کلیر شدن تشریف برده اند برای دریافت ویزا
آیا
سفارت از اونها عکس جدید خواسته است ؟

با تشکر
سعید شفیعی
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-06-04 ساعت 11:56)mattin نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:47)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:57)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:53)omid05 نوشته:  اخه فرشاد جان تو سايت خبري نيست،البته هر روز اپدت شديم28'29, may. و2,3 jun

یعنی‌ تو سایت سیس؟؟ یا تو سایت ابیزبی ، چون سیس اصلا ربطی‌ نداره به کلیر شدن یا نشدن.
سايت ابوظبي هنوز رو ap

دوست عزيز
معلوم نيست كه كلير شديد يا نه. جوابشون خيلي گنگه ، دوباره بهشون ايميل بزنيد بپرسيد كه آيا بايد مديكال را قبل از دادن پاسپورتها تمديد كنيم يا نه ،شايد از روي جواب آن بتونيم حدس بزنيم چه اتفاقي افتاده، ما را هم در جريان بگذاريد

باسلام من ایمیل زدم تایید کردند ومدیکال هم باید تمدید بشه

دوست عزیز اگه لطف کنین حدود کیس نامبر و تاریخ مصاحبه و سفارتتون و بگین بچه ها دستشون میاد که در چه حالتی مدیکال و باید تمدید کرد.
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، mehdi2014 ، nedaba
سلام دوستان ویزای ما هم در اومد بعد از 133روز
ولی با اینکه 40روز از مدیکالمون مونده مدیکال جدید می خوان
**CN:2014AS000027
(2014-06-04 ساعت 13:07).YAS نوشته:  سلام دوستان ویزای ما هم در اومد بعد از 133روز
مبارکتون باشه یاس عزیز ایشالله به سلامتی....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، shadi79 ، arashS ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، soli asali ، H Pier ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba ، pari pariaaa
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم به لطف خداوند متعال و دعای خیر شما دوستان و مدیران عزیز قدیمی مهاجر سرا بنده هم کلیییییییییییییییییییییر شدم انشااله هر چه سریعتر دوستان پیشکسوت من همه و همه کلیر بشن به افتخار خودم و خودت هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههراجیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغدستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت علی مومن عزیز امروز دوست داشتم شادیمو با تو تقسیم کنم که نیستی ولی از همینجا بهت بگم که دوستت دارم
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
سلام بعد از کلیرنس باید خودمون مراجعه کنیم به سفارت برای گرفتن ویزا؟! یا می شود پاسپورت را به شخص دیگری داد مثلا به یکی از این آژانس ها و اونها برن بگیرن؟!
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، soli asali ، armin021 ، shahryar7021
(2014-06-04 ساعت 13:15)sani1348 نوشته:  خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم به لطف خداوند متعال و دعای خیر شما دوستان و مدیران عزیز قدیمی مهاجر سرا بنده هم کلیییییییییییییییییییییر شدم انشااله هر چه سریعتر دوستان پیشکسوت من همه و همه کلیر بشن به افتخار خودم و خودت هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههراجیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغدستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

خیلی خیلی مبارکهههههههههه به سلامتی
برای بقیه هم دعا بفرمائید
هورااااا
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-04 ساعت 13:15)sani1348 نوشته:  خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم به لطف خداوند متعال و دعای خیر شما دوستان و مدیران عزیز قدیمی مهاجر سرا بنده هم کلیییییییییییییییییییییر شدم انشااله هر چه سریعتر دوستان پیشکسوت من همه و همه کلیر بشن به افتخار خودم و خودت هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههراجیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغدستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خدا رو شکر ب سلامتی.....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، marsein ، قصه گو ، miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba ، shilan ، pari pariaaa
(2014-06-04 ساعت 12:52)omid05 نوشته:  ٢٠٧٢ و ١٨٨٦ همين الان كليير شدن از ابوظبي

سلام
ببخشید شما از کجا چک میکنید که کی کلیر شده؟ از سایت ابوظبی که هر کس فقط میتونه کیس حودشو چک کنه...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، shilan
(2014-06-04 ساعت 13:07).YAS نوشته:  سلام دوستان ویزای ما هم در اومد بعد از 133روز

تبريك ميگم دوست عزيز

(2014-06-04 ساعت 13:15)sani1348 نوشته:  خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم به لطف خداوند متعال و دعای خیر شما دوستان و مدیران عزیز قدیمی مهاجر سرا بنده هم کلیییییییییییییییییییییر شدم انشااله هر چه سریعتر دوستان پیشکسوت من همه و همه کلیر بشن به افتخار خودم و خودت هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههراجیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغدستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت علی مومن عزیز امروز دوست داشتم شادیمو با تو تقسیم کنم که نیستی ولی از همینجا بهت بگم که دوستت دارم

هورررررررررراااااااااا. خيلى خيلى تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان