کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 11:04)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
صبح پر هورررررا تون بخیر
امروز سفارت جواب ایمیل منو رده
You received a questionnaire on Friday, March 28, 2014 8:53 AM which you need to complete and send it back to us. Please do so as soon as possible.

والا بخدا من ایمیل دریافت نکردم
الان این سوالا رو از کجا گیر بیارم
تورو خدا یکی راهنمایی کنه SadSadSadSadSad
دوباره ایمیل بزنین و توضیح بدین که ایمیلشون رو دریافت نکردین و ازشون بخوایین دوباره واستون بفرستن

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
صبح پر هورررررا تون بخیر
You received a questionnaire on Friday, March 28, 2014 8:53 AM which you need to complete and send it back to us. Please do so as soon as possible.

بهشون دوباره میل یزن ( البته اسپم هاتو چک کن شاید اونحا باشه ) بگو من ایمیلی دریافت نکردم مرحمت کنین و فورواردش کنین دوباره برام
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام دوستان
من دیروز که مصاحبه داشتم آفیسر ازم پرسید کارت چیه گفتم کارشناسم. گفت کار فلان میکنی گفتم آره. یعنی شرکت ما رو که نیمه دولتیه می شناخت. بعد ازم پرسید مدیری اونجا گفتم نه کارشناسم. من سربازی هم معاف شدم و به نظر میرسه فقط بخاطر زمینه کاریم کلیرنس خوردم. الان یادم اومد توی لینکدین عنوان شغلم رو زدم کارشناس ارشد(senior) اما توی فرمهام expert زدم. آیا لزومی داره که لینکدین ام رو آپدیت کنم یا مهم نیست؟ ممنون از راهنماییتون.
2014AS68XX /زمان مصاحبه: 3 JUN / تعداد افراد: 2 / سفارت: ایروان، برگه آبی/معاف- شغل خصوصی/ آپدیتها: 3و5و6و9 جون- 3 جولای- 23 جولای با ایمیل- 7 آگوست/ مقصد: TX
(2014-06-03 ساعت 17:25)reza16 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ايا تا حالا شنيديد كه كسي از بچه هاي پزشكي يك ضرب بگيره،خانم من برنده اصلي هست و كار نمي كنه ماما ي خونده

تقریبان می تونم بگم نه
مخصوصا اگه طرح رفته باشه
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
(2014-06-04 ساعت 07:53)shilan نوشته:  سلام صبح روز تعطیلیتون بخیر من امروز اولین پست رو گذاشتمRolleyes
عمرا کسی بتونه بعد از قصه گو بخوابه قبل از اون بلند شه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
صبح پر هورررررا تون بخیر

ممکنه منظورشون فرم 9سوالی بوده باشه به هرحال بهتره این لینکو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/post-80121.html#pid80121
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، armin021 ، قصه گو ، miladfr12 ، ghasoo ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 11:14)nasim نوشته:  
صبح پر هورررررا تون بخیر

بهشون دوباره میل یزن ( البته اسپم هاتو چک کن شاید اونحا باشه ) بگو من ایمیلی دریافت نکردم مرحمت کنین و فورواردش کنین دوباره برام
سلام. کمک فوری .میشه خواهش کنم بگید افیسر به شما گفته بود فرم رو بفرستید یا نه خودتون با ارسال ایمیل فهمیدید؟ اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، shahryar7021 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، nasam
(2014-06-04 ساعت 11:14)nimaaa نوشته:  سلام دوستان
من دیروز که مصاحبه داشتم آفیسر ازم پرسید کارت چیه گفتم کارشناسم. گفت کار فلان میکنی گفتم آره. یعنی شرکت ما رو که نیمه دولتیه می شناخت. بعد ازم پرسید مدیری اونجا گفتم نه کارشناسم. من سربازی هم معاف شدم و به نظر میرسه فقط بخاطر زمینه کاریم کلیرنس خوردم. الان یادم اومد توی لینکدین عنوان شغلم رو زدم کارشناس ارشد(senior) اما توی فرمهام expert زدم. آیا لزومی داره که لینکدین ام رو آپدیت کنم یا مهم نیست؟ ممنون از راهنماییتون.

من فک نمی کنم مهم باشه ! اگه آفیسرتون همون ریشوو و پیر مرد اخموی بوده کلیر خوردنتون اصلا دور از ذهن نبوده امضای منو ببین . Smile به زودی کلیر می شین دیگه چیزی نمونده
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
مؤمن واقعى كسى است كه دل مردم را شاد كند محضر مبارك مدير محترم سايت مهاجرسرا. با سلام و ادب احتراما" به استحضار آن مقام محترم ميرساند ؛ اينجانب sani1348 درخصوص دوست و برادر عزيز آقاى على مؤمن كه واقعا" مؤمن واقعى هستند كه دل اكثر بچه هاى اين سايت رو شاد كردن از آن مقام محترم تقاضا دارم دستور ويژه نسبت به صدور بازگشايى اكانت نام برده صادر نموده تا مشكل افراد عضو سايت كليرنس مهاجر سرا مرتفع گردد .
با احترام مجدد sani1348 ساعت ١١/٣٨
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
دوستان عزیز
امروز چهارم ژوئنه ها، سیس جدول جدید گذاشته رو سایتش یا نه هنوز؟ خبر دارید؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، pari pari ، soli asali ، Sara_lphmkf ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، miladfr12 ، ghasoo ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 11:35)k98k نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:14)nasim نوشته:  
صبح پر هورررررا تون بخیر

سلام. کمک فوری .میشه خواهش کنم بگید افیسر به شما گفته بود فرم رو بفرستید یا نه خودتون با ارسال ایمیل فهمیدید؟ اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
هیچ کدوم
زنگ زدن خونه گفتن چرا فرمو نمیفرستی!!!!
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: pari pari ، k98k ، reasonable ، soli asali ، shahryar7021 ، nasim ، armin021 ، قصه گو ، miladfr12 ، ghasoo ، nedaba
دوستان امیدوارم امروز یه روز خوب باشه سفارتا موتورا رو روشن کنن و تخت گاز برن.
سفارتا پاشین دیگه بابا خواب بسه. انگار نه انگار که ملت منتظرن.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-04 ساعت 10:03)aseman abi نوشته:  دوستان عزیز من دوشنبه بالاخره بعد 221 روز کلیر شدم اما تا اومدم بگم دیدم اینجا دعوا شده اقااااا تاپیک قفل شد ...طوفان شد.... برقامون قطع شد... دیروز اومدم بگم...همین که اومدم بنویسم همون لحظه اینترنتم قطع شد...اقا کلی دردسر کشیدیم تا امروز دوباره وصل شد....یعنی این جیغ تو گلوم موند
الان بالاخره موفق شدم بیام اینجا که بگم منم کلیر شدم
از همه دوستان عزیز و مهربان و از همه مدیران محترم سایت که در تمامی لحظات غم و شادی در کنار ما بودن تشکر میکنم
برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم و امیدوارم همه عزیزان به زودی زود کلیر بشن
سرافراز باشید
یا حق

سلام خانم آسمان آبی تبریک فراوان . خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم همیشه شاد باشی RolleyesWinkSmile
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
سلام صبح زيباى بهاريتون بخير
من دوباره امروز اپديت شدم ولى به تنهايي!
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-06-03 ساعت 23:47)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:57)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:53)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:49)farshadm999 نوشته:  مشکل چیه دوست من؟ نوشته کلیر شدید بیاید ویزاتونو بگیرید! مبارک باشه.

اخه فرشاد جان تو سايت خبري نيست،البته هر روز اپدت شديم28'29, may. و2,3 jun

یعنی‌ تو سایت سیس؟؟ یا تو سایت ابیزبی ، چون سیس اصلا ربطی‌ نداره به کلیر شدن یا نشدن.
سايت ابوظبي هنوز رو ap

دوست عزيز
معلوم نيست كه كلير شديد يا نه. جوابشون خيلي گنگه ، دوباره بهشون ايميل بزنيد بپرسيد كه آيا بايد مديكال را قبل از دادن پاسپورتها تمديد كنيم يا نه ،شايد از روي جواب آن بتونيم حدس بزنيم چه اتفاقي افتاده، ما را هم در جريان بگذاريد

باسلام من ایمیل زدم تایید کردند ومدیکال هم باید تمدید بشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان