کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 11:56)mattin نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:47)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:57)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:53)omid05 نوشته:  اخه فرشاد جان تو سايت خبري نيست،البته هر روز اپدت شديم28'29, may. و2,3 jun

یعنی‌ تو سایت سیس؟؟ یا تو سایت ابیزبی ، چون سیس اصلا ربطی‌ نداره به کلیر شدن یا نشدن.
سايت ابوظبي هنوز رو ap

دوست عزيز
معلوم نيست كه كلير شديد يا نه. جوابشون خيلي گنگه ، دوباره بهشون ايميل بزنيد بپرسيد كه آيا بايد مديكال را قبل از دادن پاسپورتها تمديد كنيم يا نه ،شايد از روي جواب آن بتونيم حدس بزنيم چه اتفاقي افتاده، ما را هم در جريان بگذاريد

باسلام من ایمیل زدم تایید کردند ومدیکال هم باید تمدید بشه

سلام متين عزيز تبريك ميگم
شما كي ايميل زديد و كي جواب دادند؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 11:50)sal0811 نوشته:  سلام خانم آسمان آبی تبریک فراوان . خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم همیشه شاد باشی RolleyesWinkSmile

سلام دووووست گرامی
بی نهایت ممنونم از لطفتون
از صمیم قلبم از خدا میخوااااااام که هر چه زودتر همسر عزیز شما هم کلیر بشنSmileSmile و خوشحالیتون چند برابر بشهSmileSmile
(2014-06-04 ساعت 11:56)mattin نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:47)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:57)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:53)omid05 نوشته:  اخه فرشاد جان تو سايت خبري نيست،البته هر روز اپدت شديم28'29, may. و2,3 jun

یعنی‌ تو سایت سیس؟؟ یا تو سایت ابیزبی ، چون سیس اصلا ربطی‌ نداره به کلیر شدن یا نشدن.
سايت ابوظبي هنوز رو ap

دوست عزيز
معلوم نيست كه كلير شديد يا نه. جوابشون خيلي گنگه ، دوباره بهشون ايميل بزنيد بپرسيد كه آيا بايد مديكال را قبل از دادن پاسپورتها تمديد كنيم يا نه ،شايد از روي جواب آن بتونيم حدس بزنيم چه اتفاقي افتاده، ما را هم در جريان بگذاريد

باسلام من ایمیل زدم تایید کردند ومدیکال هم باید تمدید بشه

سلام متين جان امكانش هست متن ايميل دومي كه فزستاديد و جواب دوم اونها رو واسم به طور كا مل در پيام خصوصي بفرستيد. ممنون ميشم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، artam2 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 11:54)Hassan2014 نوشته:  سلام صبح زيباى بهاريتون بخير
من دوباره امروز اپديت شدم ولى به تنهايي!

ایشالا این هفته کلیر میشین و انتظار شما به پایان میرسه
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
دوستان منكه هم معافم و هم شغل دولتى نداشتم اينهمه اپديت واسه چيه ديگه ، واقعا أصلا نميشه چيزى از كاراشون فهميد.
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، jojo_hami ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba ، nasam
(2014-06-04 ساعت 06:58)قصه گو نوشته:  Big Grinآواتارم رو عوض كردم ، اين پنگوئنه من نيستم ولي زندگي منو داره حكايت مي كنهBig Grin

حالا مي ريم كه داشته باشيم....،

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alimomen» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)nano2» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «janatirad» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amohammadiazar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mjarim» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shad52» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shmyalda» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «HELIAA» عزیزღღღ

ممنون قصه گو جونم ..واییییییییی بازم آرزوی قشنگ.مرسی از لطفت
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 12:16)sal0811 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:54)Hassan2014 نوشته:  سلام صبح زيباى بهاريتون بخير
من دوباره امروز اپديت شدم ولى به تنهايي!

ایشالا این هفته کلیر میشین و انتظار شما به پایان میرسه

ممنون sal0811 عزيز
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، sal0811 ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali
(2014-06-04 ساعت 11:23)NEURON نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:25)reza16 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ايا تا حالا شنيديد كه كسي از بچه هاي پزشكي يك ضرب بگيره،خانم من برنده اصلي هست و كار نمي كنه ماما ي خونده

تقریبان می تونم بگم نه
مخصوصا اگه طرح رفته باشه

با سلام مجدد خانم بنده فوق دیپلم مامای هست که مدرکشو 16 سال قبل گرفته.خیلی ها از طرح معافن
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، NEURON ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 11:41)Ramin geologist نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:35)k98k نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:14)nasim نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:04)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان
صبح پر هورررررا تون بخیر
امروز سفارت جواب ایمیل منو رده
You received a questionnaire on Friday, March 28, 2014 8:53 AM which you need to complete and send it back to us. Please do so as soon as possible.

والا بخدا من ایمیل دریافت نکردم
الان این سوالا رو از کجا گیر بیارم
تورو خدا یکی راهنمایی کنه SadSadSadSadSad

بهشون دوباره میل یزن ( البته اسپم هاتو چک کن شاید اونحا باشه ) بگو من ایمیلی دریافت نکردم مرحمت کنین و فورواردش کنین دوباره برام
سلام. کمک فوری .میشه خواهش کنم بگید افیسر به شما گفته بود فرم رو بفرستید یا نه خودتون با ارسال ایمیل فهمیدید؟ اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
هیچ کدوم
زنگ زدن خونه گفتن چرا فرمو نمیفرستی!!!!

اااا
آخه متن داره می گه که دریافت کردین پرسشنامه رو ! اینو توی تلفن گفت ؟ شما نپرسیدی در این تاریخ من پرسشنامه ای دریافت نکردم ؟؟ اگه منظورش فرم 9 سوالیه که فک کنم می توونی از سایت دانلودش کنین . اما می گه توی 28 مارچ دریافتش کردین ! عجیبه !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-04 ساعت 11:23)NEURON نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:25)reza16 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ايا تا حالا شنيديد كه كسي از بچه هاي پزشكي يك ضرب بگيره،خانم من برنده اصلي هست و كار نمي كنه ماما ي خونده

تقریبان می تونم بگم نه
مخصوصا اگه طرح رفته باشه

با سلام مجدد خانم بنده کارشناس نیست فوق دیپلم 16 سال پیش هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، NEURON ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali
بچه ها امسال حتی اونایی که معاف بودن هم کلیر خوردن در صورتی که توی سفرنامه های سال های قبل و که بررسی کنیم می بینیم خیلی انگشت شمار بوده که طرف معاف باشه و کلیر خورده باشه .امیدوارم هر چه زودتر این تاپیک بعد از کلیر شدن هممون قفل بشه Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
سلام : من دیروز و امروز به تنهایی آپدیت شدم ولی همسر و فرزندم تو ماه 26 می : مشکلی که نداره ؟
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، mehdi2014 ، pari pari ، sal0811 ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، ghasoo ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-04 ساعت 11:48)aseman abi نوشته:  مررررررسی از تمام دوستان نازنینم بابت تبریکات قشنگتون و محبتاتون
من تو امضام برای دوستان عزیز اپدیتهامو نوشتم اگه بتونه کمکی برای بقیه بکنه
در مورد خودمم هم واقعا به نظرم شرایط خاصی نداشتم که انقدر کلیرنس طولانی بهم بخوره ولی به هر حال
خانم- مجرد - لیسانس گروه پیراپزشکی - سابقه کار خصوصی- مدارکم هم کامل بود
اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم
برای همتون بهترین ها رو ارزو میکنم

هورااااااااااااااا و تبریککککککککککککککک بسیار بابت کلیر شدنتون دوست عزیز..امیدوارم تمام لحظات زندگیتون آبی و همراه با آرامش باشه
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-06-04 ساعت 10:03)aseman abi نوشته:  دوستان عزیز من دوشنبه بالاخره بعد 221 روز کلیر شدم اما تا اومدم بگم دیدم اینجا دعوا شده اقااااا تاپیک قفل شد ...طوفان شد.... برقامون قطع شد... دیروز اومدم بگم...همین که اومدم بنویسم همون لحظه اینترنتم قطع شد...اقا کلی دردسر کشیدیم تا امروز دوباره وصل شد....یعنی این جیغ تو گلوم موند
الان بالاخره موفق شدم بیام اینجا که بگم منم کلیر شدم
از همه دوستان عزیز و مهربان و از همه مدیران محترم سایت که در تمامی لحظات غم و شادی در کنار ما بودن تشکر میکنم
برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم و امیدوارم همه عزیزان به زودی زود کلیر بشن
سرافراز باشید
یا حق

ديدي گفتم همين هفته كارت انجام ميشه
ايشالا به سلامتي
كلي خوشحال شدم و كلي تبريك
Smile)
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-06-01 ساعت 00:12)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «zar_arian» عزیزღღღ
قربونه قصه گوی کلیرشده سال بالایی
برای بار دوم تو لیست شما کلیر شدم این نشون می ده که 2 هفته دیگه کلیر می شمBig GrinWink
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان