موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
این ایروان دوباره گرفت خوابید بابا یه روز در میون که نمی شه کیس کلیر کنی که جانم هر روز یه 20 تایی کلیر کن دیگه حوصلمون داره سر میره ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 17:29)nano2 نوشته: اقا اين فايل excel را خوده سيس درست ميكند يا بچه ها از روي سيس
اخه اين ستارهدارها رو ايشود فرض كرده
مثلا كيس ما يكيش مونده ولي اين زده ايشود
درسته ... این فایل فقط سرکیس ها رو حساب میکنه
ولی بهترین خروجی سایت سیس هست که در اختیار داریم ....
این آمار 100 درصد درست نیست ولی خیلی خیلی نزدیک به 100 درصده....
ما هم قرار نیست با این آمار تصمیمی بگیریم ... چون کاری از دستمون برنمیاد
جهت بیکار نبودن و در جریان امور قرار گرفتنه
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 17:41)mari83 نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:54)2014families lottery winners نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:15)armin021 نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:05)mari83 نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:00)morteza88 نوشته: سلامتی ازادی ،سلامتی زندونیهای بی ملاقاتی...
جاششون خیلی خالیه. ماها تو این شرایط واقعا ازشون انرژی میگیریم
سلام ماری خانم
شما کیس نامبرتون خیلی خیلی نزدیکه منه.
لطف میکنین بگین آخرین آپدیتتون کی بوده؟
چون من از بعد از مصاحبه، یعنی هفته سوم مارچ تا حالا آپدیت نداشتم.
منم مثل شمام البته از لحاظ آپدیت آخرین آپدیتم هفته 3 مارچه ولی کیس نامبرم هزار و خئورده ای از شما پایینتره ای خدا آخه قراره کی کلیر بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماهم فقط فردای مصاحبه آپدیت شدیم و دیگر هیچ
به امید و یاری خدا به زودی از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنیم و کلیر شیم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 17:48)hamed1286 نوشته: (2014-06-04 ساعت 17:29)nano2 نوشته: اقا اين فايل excel را خوده سيس درست ميكند يا بچه ها از روي سيس
اخه اين ستارهدارها رو ايشود فرض كرده
مثلا كيس ما يكيش مونده ولي اين زده ايشود
درسته ... این فایل فقط سرکیس ها رو حساب میکنه
ولی بهترین خروجی سایت سیس هست که در اختیار داریم ....
این آمار 100 درصد درست نیست ولی خیلی خیلی نزدیک به 100 درصده....
ما هم قرار نیست با این آمار تصمیمی بگیریم ... چون کاری از دستمون برنمیاد
جهت بیکار نبودن و در جریان امور قرار گرفتنه
در هر حال مرسي
تقريبي هم خوبه
حس خوبي ميده وقتي ميفهمي هنوز ويزا دارن حالا عددش خيلي مهم نيست
Case No.:2014asxxx
Interview date:31 oct
Embassy:Ankara
Family No.:2
Clearance 1st person:12 Dec
Clearance 2st person:5 June
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 17:05)freddyflientstone نوشته: ما تمایل داریم به عرض برسانیم که:
از آنجایی که اینجانب "فردی فلینتستون" از نشستن پای مانیتور و فشردن دکمه ی f5 جهت ریفرش نمودن سایت فخیمه ی "مهاجر سرا" ، خسته شده بودیم، دست اندرکار یک عمل مفید شدیم، هاستی خریداری نمودیم، دامنه ای به ثبت رساندیم، و هم اینک مشغول طراحی وبسایت شخصی خودمان جهت آپلود نمودن رزومه، پورتفولیو، سی وی، نمونه توانمندیها و غیره و غیره می باشیم. باشد که اگر روزی پایمان به دیار "عمری کار" باز شد، بتوانیم به واسطه ی ارجاع دادن ارباب استخدام به آن سایت، کاری دست و پا نموده، نانی به کف آوریم.
زیاده عرضی نیست
غرض "پز دادن" بود، که حاصل شد
قربان همگی
فردی فلینتستون
چه کار خوب و مفیدی فردی عزیز
برات دعا میکنم به زودی زود کلیر شی و تا پات رسید اونور سریع کار دلخواهتو پیدا کنی و موفق و پیروز با دل شاد زندگی کنی.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
دوستان لطفا" توجه کنید:این متن در صفحه ی اصلی مهاجر سرا اومده
لازم است به اطلاع اعضای محترم سایت برسانیم : با وجود اینکه فعالیتهای هر تاپیک و بخصوص تاپیک های فعال توسط مدیران مهاجرسرا رصد می شود ، این را وظیفه تک تک اعضا می دانیم که قبل از برقراری هر گونه رابطه شخصی خارج از سایت (بجز معتمدین سایت) با عضو دیگر سایت ، از صحت اطلاعات دریافتی شخص مقابل اطمینان حاصل نمایند و براحتی از گذاشتن اطلاعات خود در اختیار دیگران و بخصوص افراد تازه واردی که به محض ورود به سایت درخواست ایجاد رابطه می کنند ، پرهیز نمایند. این هشدار پس از رصد فعالیت چند عضویت جدید مشکوک اعلام می شود و همچنین همانگونه که مستحضرید مهاجرسرا همانند بسیاری دیگر از سایت های اینترنتی محیطی است مجازی و هرگونه شایعه و اطلاعاتی قابل نشر است و مهاجرسرا و تیم مدیران سایت اعلام می نمایند علیه کلیه سو استفاده گران ، شایعه پراکنان و انتشار دهندگان اکاذیب اقدام قانونی بعمل خواهد آمد. بااحترام
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ایمیل زدیم به سفارت که:
Hi please be informed that according to UAE rules The Visa issues for Iranian applicants with only 14 days validity, so with this limitation I am going to bring our passports to embassy at 15th june but I am worried about availability of Visa on that time and also I don't know how can check availability of Visa for my case in Visa Bulletin link as you have mentioned.Please advise me. thanks
و بعد از چند روز جواب دادند که:
Dear...,
Thank you for your Jun 3, 2014 email. Since you have already been interviewed, you should not worry about the visa bulletin. Normally, it takes four working days to process a diversity visa but in some cases it can take more time. Please drop all of family member’s passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
چیزی که هست الان این همه کیس کلیر شدن بجز چند نفر هیچکس نیومد شرایط کیسشو بگه و خیلیها هم که کلیرشدن رفتن که رفتن ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
[According to our records, your administrative process has not been completed yet. Unfortunately, administrative processing for Iranian applicants can often take well over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
Sincerely
Immigrant Visa Unit
دیگه این متن رو نمی خوام
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 18:28)arashS نوشته: (2014-06-04 ساعت 17:43)hamed1286 نوشته: (2014-06-04 ساعت 17:22)arashS نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:47)hamed1286 نوشته: (2014-06-04 ساعت 16:42)reza16 نوشته: أمار اماراتي ها ١٦٧ كيس هست يا ١٦٧ نفر؟
تا جاییکه بنده می دونم به نفر هست...
حامد جان چطور متوجه میشیم که یک کیس برای امارات هست؟ یعنی علامتش تو آمار سیس چیه؟
ABD ابوظبی
ANK آنکارا
YRV ایروان
بله حامد جان اینو میدونم. منظورم از کجا متوجه میشید که ملیت کیس برای امارات هست چون من هم که ایرانی هستم نوشته ABD.
از روی سیس نمیشه ملیت افراد رو تشخیص داد ... اون 167 نفر اماراتی که بهش اشاره کردم رو منبع دادم...
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C