کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 19:45)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 19:43)komboze نوشته:  سلام دوستان
موقع مصاحبه تو ابوظبی از من سوابق کاری رو نخواستن.APهم خوردم.نکنه یه وقت بعدا ایمیل بزنن و بخوان؟همچین چیزی امکان داره یا من بیخود نگرانم؟آخه یه سری از دوستان یه چیزایی میگن آدم نگران مبشه.

ممنون میشم اگه در اولین فرصت جواب بدید؟
البته اضافه کنم که بعد از مصاحبه 3 با آپدیت شدم.
منتظر پاسختون هستم.

سلام همراه گرامی
تا چایی که من می‌دونم اگه سفارت ابوظبی چیزی از شما بخواد مثل CV یا فرم نه سئوالی. اینهارو در خود سایت براتون پیغام می‌ذاره.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، reasonable ، mehdi2014 ، nedaba
من برام سواله که این علی آقا مومن بعد از این که محروم شد، بعد از اون با انواع اسمهای کاربری متنوع میومد و باز غیبش میزد!!!
یعنی مامور گشتی داریم تو سایت و هی گشت میزنن و پیداش میکنن و دستگیرش میکنن میبرن؟؟؟

نکنه خود اف، ب ی، آ ی اینا اینجا هم فعالیت دارن؟!
چه تند و تیز
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-04 ساعت 19:22)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 16:47)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر

(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه ومدارک رو ازتون خواستن؟
با سلام
روز اول ژوئن
روز دوم
روز سوم و بالاخره امروز یعنی چهار روز متوالی
با تشکر
تشکر کنندگان: shadi79 ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، shahryar7021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 20:12)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  [quote='Ramin geologist' pid='508206' dateline='1401878243']
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه ومدارک رو ازتون خواستن؟
با سلام
روز اول ژوئن
روز دوم
روز سوم و بالاخره امروز یعنی چهار روز متوالی
با تشکر
منم 28 مارچ
17 اپریل
و دیروز که زنگ زدن خونمون
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: armin021 ، maryam_a ، soli asali ، قصه گو ، shahryar7021 ، arashS ، reasonable ، mehdi2014 ، nedaba
آقا اینطور که بوش میاد ما هم کلیر شدیم!
Dear Mr. ,
Our office started to finalize your visa application
In order to continue we will need your passport.
Please mail it to our office as soon as possible and address it to the IMMIGRANT VISA UNIT in order to avoid delays
Kind regards
(2014-06-04 ساعت 20:54)hamedtrk نوشته:  آقا اینطور که بوش میاد ما هم کلیر شدیم!
Dear Mr. ,
Please mail it to our office as soon as possible and address it to the IMMIGRANT VISA UNIT in order to avoid delays
Kind regards

تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: hamedtrk ، armin021 ، reza_norouzi ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، nasim ، reasonable ، sani1348 ، mehdi2014 ، nedaba
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
به همه بچه های مهاجرسرایی کلیر شده
که انقدر به هم کمک میکنن با آرزوی موفقیت همه تون
با آرزوی کلیر شدن- tabrizi- tenese- pari pari - mehdi 2014 - moony- beni2050- hamid rezapir1- byazdani
ورود به امریکا: اکتبر2014

(2014-06-04 ساعت 21:06)pari pari نوشته:  
Dear Mr. ,
Kind regards

تبريك ميگم

ممنونم!
همین چند روز پیش اینجا جو امید و شادی موج میزد، و سفارتها هم انگار این امواج مثبت رو گرفته بودن و در اعلام کلیرشده هااز هم سبقت میگرفتن،
اما بدبختانه بعضیا اصلا جنبه ی مقداری شادی و ذره ای آزادی رو نداشتن و با حرفهای زشت و کلمات قبیحی که درحد خودشون بود اینجارو آلوده کردن!
حالا باز ما موندیم و جو منفی و نامیدی و رکود و سکون....
واقعا که از ماست که بر ماست ...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم اینجورکه داره پیش میره تا آخر این هفته کیس ما هم بسلامتی کلیر میشه و ما هم از این برزخ کلیرنس بیرون میام
داریم کم کم به آخرخط نزدیک میشیم
در انتظار قبولی
اینجوری که بوش می اد خبراییه سفارت ابوظیی
بچه های با کیس **27 امشب اپدیت شدن از ام ر ی ک ا
چه میکنه این ابوظبی!
میخواد همه رو کلیر کنه بره کمک انکارا و ایروان!!!!!!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا

(2014-06-04 ساعت 21:06)pari pari نوشته:  
Dear Mr. ,
Kind regards

تبريك ميگم
تشکر کنندگان:
(2014-06-04 ساعت 21:16)sad_sad نوشته:  به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم اینجورکه داره پیش میره تا آخر این هفته کیس ما هم بسلامتی کلیر میشه و ما هم از این برزخ کلیرنس بیرون میام
داریم کم کم به آخرخط نزدیک میشیم

ضمن عرض تبریک
دوست عزیز سوالی داشتم شما از طریق ایمیل متوجه شدیدکه بزودی کلیر می شوید ؟ آیا آپدیتی داشته اید اخیرا؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: miladfr12 ، anahita 62 ، shahryar7021 ، armin021 ، soli asali ، قصه گو ، arashS ، reasonable ، nedaba
من جزییات رو هم بگم..
من کیسم**56 هستش... سفارت فرانکفورت بودم... و امروز ایمیل رو دریافت کردم که پاسپورتم رو پست کنم واسشون..
(2014-06-04 ساعت 21:09)moqadam نوشته:  تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
به همه بچه های مهاجرسرایی کلیر شده
که انقدر به هم کمک میکنن با آرزوی موفقیت همه تون
با آرزوی کلیر شدن- tabrizi- tenese- pari pari - mehdi 2014 - moony- beni2050- hamid rezapir1- byazdani

بسيار بسيار ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان