موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-04 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-04 ساعت 20:07 توسط armin021.)
من برام سواله که این علی آقا مومن بعد از این که محروم شد، بعد از اون با انواع اسمهای کاربری متنوع میومد و باز غیبش میزد!!!
یعنی مامور گشتی داریم تو سایت و هی گشت میزنن و پیداش میکنن و دستگیرش میکنن میبرن؟؟؟
نکنه خود اف، ب ی، آ ی اینا اینجا هم فعالیت دارن؟!
چه تند و تیز
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-04 ساعت 20:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-04 ساعت 20:59 توسط hamedtrk.)
آقا اینطور که بوش میاد ما هم کلیر شدیم!
Dear Mr. ,
Our office started to finalize your visa application
In order to continue we will need your passport.
Please mail it to our office as soon as possible and address it to the IMMIGRANT VISA UNIT in order to avoid delays
Kind regards
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 20:54)hamedtrk نوشته: آقا اینطور که بوش میاد ما هم کلیر شدیم!
Dear Mr. ,
Our office started to finalize your visa application
In order to continue we will need your passport.
Please mail it to our office as soon as possible and address it to the IMMIGRANT VISA UNIT in order to avoid delays
Kind regards
تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
به همه بچه های مهاجرسرایی کلیر شده
که انقدر به هم کمک میکنن با آرزوی موفقیت همه تون
با آرزوی کلیر شدن- tabrizi- tenese- pari pari - mehdi 2014 - moony- beni2050- hamid rezapir1- byazdani
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
همین چند روز پیش اینجا جو امید و شادی موج میزد، و سفارتها هم انگار این امواج مثبت رو گرفته بودن و در اعلام کلیرشده هااز هم سبقت میگرفتن،
اما بدبختانه بعضیا اصلا جنبه ی مقداری شادی و ذره ای آزادی رو نداشتن و با حرفهای زشت و کلمات قبیحی که درحد خودشون بود اینجارو آلوده کردن!
حالا باز ما موندیم و جو منفی و نامیدی و رکود و سکون....
واقعا که از ماست که بر ماست ...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم اینجورکه داره پیش میره تا آخر این هفته کیس ما هم بسلامتی کلیر میشه و ما هم از این برزخ کلیرنس بیرون میام
داریم کم کم به آخرخط نزدیک میشیم
در انتظار قبولی
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-04 ساعت 21:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-04 ساعت 21:22 توسط arpmn.)
اینجوری که بوش می اد خبراییه سفارت ابوظیی
بچه های با کیس **27 امشب اپدیت شدن از ام ر ی ک ا
چه میکنه این ابوظبی!
میخواد همه رو کلیر کنه بره کمک انکارا و ایروان!!!!!!
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 21:16)sad_sad نوشته: به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم اینجورکه داره پیش میره تا آخر این هفته کیس ما هم بسلامتی کلیر میشه و ما هم از این برزخ کلیرنس بیرون میام
داریم کم کم به آخرخط نزدیک میشیم
ضمن عرض تبریک
دوست عزیز سوالی داشتم شما از طریق ایمیل متوجه شدیدکه بزودی کلیر می شوید ؟ آیا آپدیتی داشته اید اخیرا؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من جزییات رو هم بگم..
من کیسم**56 هستش... سفارت فرانکفورت بودم... و امروز ایمیل رو دریافت کردم که پاسپورتم رو پست کنم واسشون..
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 21:09)moqadam نوشته: تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک
به همه بچه های مهاجرسرایی کلیر شده
که انقدر به هم کمک میکنن با آرزوی موفقیت همه تون
با آرزوی کلیر شدن- tabrizi- tenese- pari pari - mehdi 2014 - moony- beni2050- hamid rezapir1- byazdani
بسيار بسيار ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر