کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 18:29)Morteza 2014 نوشته:  چیزی که هست الان این همه کیس کلیر شدن بجز چند نفر هیچکس نیومد شرایط کیسشو بگه و خیلیها هم که کلیرشدن رفتن که رفتن ...

دوست عزیز ما هنوز هستیم و جایی نرفتیم Big Grin
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-06-04 ساعت 18:27)marsein نوشته:  دوستان ما دهم مارچ مصاحبه داشتیم و تنها آپدیتمون هم 11 مارچ هستش. می خواستم بدونم کیس دیگه ای هم هست که شرایطش مثل ما باشه؟ یعنی بعد از اولین آپدیت و بعد از گذشتن هشتاد و چند روز اصلا آپدیت نشده باشه. Sad
خیلی خسته کنندس. خداااااا کلیر برسون

سلام همراه گرامی
اصلا نگران نباش. مورد مشابه شما امسال به تعداد موهای سرداشتیم.
یکش خود بنده که درحال حاضر 91 روزه آپدیت نداشتم.
خیلی‌ها هم که به سلامتی کلیر شدن همین وضعیت رو داشتن.
ایشاالله با یکی دو تا آپدیت پشت سرهم کلیر می‌شوید. مثل بقیه.
(2014-06-04 ساعت 18:27)marsein نوشته:  دوستان ما دهم مارچ مصاحبه داشتیم و تنها آپدیتمون هم 11 مارچ هستش. می خواستم بدونم کیس دیگه ای هم هست که شرایطش مثل ما باشه؟ یعنی بعد از اولین آپدیت و بعد از گذشتن هشتاد و چند روز اصلا آپدیت نشده باشه. Sad

دوست عزیز هشتاد و چند روز که چیزی نیست ما بعد از 197 روز اپدیت شدیم و بعدش هم کلیر نگران نباش اندکی صبر سحر نزدیک است
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-06-04 ساعت 17:47)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
کم کم دارم نگران دوستان صدر جدول منتظرسرا میشم. اونا دیگه حضرت ایوبو گذاشتن تو جیبشون! یادتون که نرفته اونارو؟
همگی از ته دل دعا کنین زودتر کلیر شن کلی هورا بکشیم دوباره. دلم لک زده خب Big Grin
لطفاً این دوستان اگه این پست رو خوندن بگن واسه پیگیری چیکار کردن باشد که امثال مارو یکم شاد کنن!

ممنون كه به فكر بچه ها هستيد. ايميل زديم كه مدام همون جواب تكرارى رو دادن
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، reza_norouzi ، arashS ، soli asali ، pari pariaaa ، reasonable ، mehdi2014 ، nasam ، nedaba ، uncledoc

دوست عزیز منم کیسم عین شماست و ظاهرا اکثر کسانی که شماره کیسشون حدود ماست و تو ابوظبی مصاحبه داشتن بعد از مصاحبه دیگه آپدیت نشدن!
و این نشون میده هنوز پروسه برای ماها کامل نشده.
امیدوارم بزودی خبرهای خوبی برامون بیاد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-04 ساعت 18:44)pari pari نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 17:47)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
کم کم دارم نگران دوستان صدر جدول منتظرسرا میشم. اونا دیگه حضرت ایوبو گذاشتن تو جیبشون! یادتون که نرفته اونارو؟
همگی از ته دل دعا کنین زودتر کلیر شن کلی هورا بکشیم دوباره. دلم لک زده خب Big Grin
لطفاً این دوستان اگه این پست رو خوندن بگن واسه پیگیری چیکار کردن باشد که امثال مارو یکم شاد کنن!

ممنون كه به فكر بچه ها هستيد. ايميل زديم كه مدام همون جواب تكرارى رو دادن

دوست من
واقعا نمی تونم حتی بعد از کلیر شدن بیخیال اینجا و دوستای مجازی گلم بشم.
امیدوارم این آپدیتای اخیر شامل حال شمام بشه.
اگه کلیر شدین حتما خبر بدینا...
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، anahita 62 ، arashS ، قصه گو ، sophia ، soli asali ، nedali ، reasonable ، nasim ، mehdi2014 ، nedaba
دوستان بعد از كلير شدن چند روز زمان داريم كه بريم و ويزا رو بگيريم؟
هركسي رفته بگه ببينيم چقدر زمان بايد گذاشت؟
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 16:47)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر

(2014-06-04 ساعت 19:22)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 16:47)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه ومدارک رو ازتون خواستن؟
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، arashS ، armin021 ، soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 19:19)usawin2014 نوشته:  دوستان بعد از كلير شدن چند روز زمان داريم كه بريم و ويزا رو بگيريم؟
هركسي رفته بگه ببينيم چقدر زمان بايد گذاشت؟

سلام دوست من
اون بخش از سایت سفارت که شماره کیستونو میزنه که کلیر شدین جلوش یه تاریخ داره که باید تا قبل از اون تاریخ به سفارت مراجعه کنین وگرنه کلیرنس مجدد شامل حالتون میشه.
بهتره قبل از رفتن به سفارت ایمیل بزنین و ازشون بپرسین که چه مدارکی میخوان و احیانن کدومشون نیاز به تجدید دارن (مثل مدیکال).
موفق باشین.
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، armin021 ، soli asali ، reasonable ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 18:10)قصه گو نوشته:  دوستان لطفا" توجه کنید:این متن در صفحه ی اصلی مهاجر سرا اومده
لازم است به اطلاع اعضای محترم سایت برسانیم : با وجود اینکه فعالیتهای هر تاپیک و بخصوص تاپیک های فعال توسط مدیران مهاجرسرا رصد می شود ، این را وظیفه تک تک اعضا می دانیم که قبل از برقراری هر گونه رابطه شخصی خارج از سایت (بجز معتمدین سایت) با عضو دیگر سایت ، از صحت اطلاعات دریافتی شخص مقابل اطمینان حاصل نمایند و براحتی از گذاشتن اطلاعات خود در اختیار دیگران و بخصوص افراد تازه واردی که به محض ورود به سایت درخواست ایجاد رابطه می کنند ، پرهیز نمایند. این هشدار پس از رصد فعالیت چند عضویت جدید مشکوک اعلام می شود و همچنین همانگونه که مستحضرید مهاجرسرا همانند بسیاری دیگر از سایت های اینترنتی محیطی است مجازی و هرگونه شایعه و اطلاعاتی قابل نشر است و مهاجرسرا و تیم مدیران سایت اعلام می نمایند علیه کلیه سو استفاده گران ، شایعه پراکنان و انتشار دهندگان اکاذیب اقدام قانونی بعمل خواهد آمد. بااحترام
من قبلا هم گفتم، کاملا ممکنه که چند نفر از اعضای اینجا، اصلا برنده ی لاتاری نباشند، فرض کنید به راحتی میشه یه کیس نامبر درست کرد :2014as 6XXX
و اینجا فعالیت کرد! باید خودمون حریم شخصیمون را حفظ کنیم و ضمن احترام به تمام اعضای خوب اینجا، دوستی ها و آشناییهای از نزدیک را بذاریم برای بعدها به امید خدا
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

منم کلیر میخوام
سلام دوستان
موقع مصاحبه تو ابوظبی از من سوابق کاری رو نخواستن.APهم خوردم.نکنه یه وقت بعدا ایمیل بزنن و بخوان؟همچین چیزی امکان داره یا من بیخود نگرانم؟آخه یه سری از دوستان یه چیزایی میگن آدم نگران مبشه.

ممنون میشم اگه در اولین فرصت جواب بدید؟
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، soli asali ، reasonable ، sani1348 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 19:38)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 18:10)قصه گو نوشته:  دوستان لطفا" توجه کنید:این متن در صفحه ی اصلی مهاجر سرا اومده
لازم است به اطلاع اعضای محترم سایت برسانیم : با وجود اینکه فعالیتهای هر تاپیک و بخصوص تاپیک های فعال توسط مدیران مهاجرسرا رصد می شود ، این را وظیفه تک تک اعضا می دانیم که قبل از برقراری هر گونه رابطه شخصی خارج از سایت (بجز معتمدین سایت) با عضو دیگر سایت ، از صحت اطلاعات دریافتی شخص مقابل اطمینان حاصل نمایند و براحتی از گذاشتن اطلاعات خود در اختیار دیگران و بخصوص افراد تازه واردی که به محض ورود به سایت درخواست ایجاد رابطه می کنند ، پرهیز نمایند. این هشدار پس از رصد فعالیت چند عضویت جدید مشکوک اعلام می شود و همچنین همانگونه که مستحضرید مهاجرسرا همانند بسیاری دیگر از سایت های اینترنتی محیطی است مجازی و هرگونه شایعه و اطلاعاتی قابل نشر است و مهاجرسرا و تیم مدیران سایت اعلام می نمایند علیه کلیه سو استفاده گران ، شایعه پراکنان و انتشار دهندگان اکاذیب اقدام قانونی بعمل خواهد آمد. بااحترام
من قبلا هم گفتم، کاملا ممکنه که چند نفر از اعضای اینجا، اصلا برنده ی لاتاری نباشند، فرض کنید به راحتی میشه یه کیس نامبر درست کرد :2014as 6XXX
و اینجا فعالیت کرد! باید خودمون حریم شخصیمون را حفظ کنیم و ضمن احترام به تمام اعضای خوب اینجا، دوستی ها و آشناییهای از نزدیک را بذاریم برای بعدها به امید خدا
دقیقا بهترین کار اینکه بزاریم تمام روابط ها اونور شکل بگیره
متاسفانه نشد،
(2014-06-04 ساعت 19:43)komboze نوشته:  سلام دوستان
موقع مصاحبه تو ابوظبی از من سوابق کاری رو نخواستن.APهم خوردم.نکنه یه وقت بعدا ایمیل بزنن و بخوان؟همچین چیزی امکان داره یا من بیخود نگرانم؟آخه یه سری از دوستان یه چیزایی میگن آدم نگران مبشه.

البته اضافه کنم که بعد از مصاحبه 3 با آپدیت شدم.
منتظر پاسختون هستم.
تشکر کنندگان: sophia ، pari pari ، armin021 ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، miladfr12 ، reasonable ، sani1348 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 19:45)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 19:43)komboze نوشته:  سلام دوستان

البته اضافه کنم که بعد از مصاحبه 3 با آپدیت شدم.
منتظر پاسختون هستم.

دوست گلم از منم هیچ چیزی نخواستن
من 17 آپریل آپدیت شدم دیگه خبری نبود
تا دیروز که تازه فهمیدم یه چیزی ازم می خوان
البته هنوز نمی دونم دقیقاً چی!!!
خبری شد خبر می دم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، reasonable ، sani1348 ، mehdi2014 ، shilan ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان