موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 21:27)hamedtrk نوشته: من جزییات رو هم بگم..
من کیسم**56 هستش... سفارت فرانکفورت بودم... و امروز ایمیل رو دریافت کردم که پاسپورتم رو پست کنم واسشون..
تبریک میگم دوست عزیز
چند روز منتظر بودید ؟!
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،چه اونهايي كه كلير شدند و چه اونهايي كه به زودي كلير مي شند
اون دوستي كه مياد مي گه بقيه با دعواهايي كه راه انداختن جو اينجا رو منفي كردند و انرژي منفي داشتند فكر نمي كني اين حرف خود شما هم اثر منفي داره؟!!!
به نظر من اگه سفارتها يكم دوباره تاخير دارند دليلش آرامش پيش از طوفانه، من كه حسم خيلي مثبته و به نظر سفارتها يهو مي خوان بتركونند،
ضمنا دلم براي دامن قرمزي هم تنگيده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-04 ساعت 21:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-04 ساعت 21:44 توسط freddyflientstone.)
(2014-06-04 ساعت 21:13)نام کاربری somi نوشته: همین چند روز پیش اینجا جو امید و شادی موج میزد، و سفارتها هم انگار این امواج مثبت رو گرفته بودن و در اعلام کلیرشده هااز هم سبقت میگرفتن،
اما بدبختانه بعضیا اصلا جنبه ی مقداری شادی و ذره ای آزادی رو نداشتن و با حرفهای زشت و کلمات قبیحی که درحد خودشون بود اینجارو آلوده کردن!
حالا باز ما موندیم و جو منفی و نامیدی و رکود و سکون....
واقعا که از ماست که بر ماست ...
اون بحث تقریبا سه روزه که تمام شده، 24 ساعت این تاپیک توسط مدیران قفل شد، افراد خاطی تذکر گرفتند و فعلا نمیتونند با نام کاربری خودشون وارد بشوند، از تمام اعضا خواسته شد که اون بحث رو فراموش کنند و ادامه اش ندهند، تمام پستهای مربوط به اون مباحث از سایت پاک شد، در تمام 3 روز گذشته جو اینجا سرشار از شادی و امید و تبریک بوده...
شما چرا الان یادتون اومده که از "جنبه" و کلمات "زشت و قبیح" و " آلوده" و "جو منفی" و .... صحبت کنید؟
میشه به درخواست مدیران و اعضا احترام بیشتری بگذارید؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان مهاجرسرایی من از همتون ممنونم که من رو یاری کردید اگر دیر از شما تشکر کردم تو راه شمال بودم در خدمت همه دوستان خصوصا سیمین راد عزیز علی مومن شاد و سولی عسلی قصه گو مهربان و عمو آرش و رامین و پریا و پری پری و مریم و مهدی و مرتضی قلبی ترخیص شده از بیمارستان و شهریار 79 شادی واس ارش ویاس عزیز همسایه خوب منتظر سرای من و عراقی خوب وبقیه بچه های مهربان هستم هر کاری هم داشتید برای خدمتگذاری آماده ام
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير -
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوبم
یادتون هست تا دو هفته پیش همش با هم شادی میکردیم و با هم صبورانه منتظر اعلام نتایج کلیرنس بودیم
باز همون افرادیم بیایید دوباره جو دوستی و رفاقت راه بندازیم و از زمان باقیمانده حداکثر استفاده رو ببریم ، باور کنید من غربت زیاد کشیده ام میدونم که آدم بقدری در غربت دپرس میشه که حد نداره ... یاد این روزا میافتیم و سختیامونو فراموش میکنیم
بیاید در نبود مدیرای زحمت کشمون عمو سعید و اقاقیای عزیز که مثل یک وکیل کارکشته و بدون چشم داشت راهنمای ما بودند ، ما هم از اون عزیزان یاد بگیریم و سعه صدر داشته باشیم و به هم کمک کنیم .. و برای آیندگان کمک حال باشیم
میبینم جو با اضافه شدن دوستای جدید که نیاز به کمک دارند ، کمی سنگین شده است .. باز از زحمات دوستان گلم که این در اون در میزنند و آمار ارائه میدن و سئوالات کیس های جدید را با صبوری جواب میدند تشکر خالصانه بکنم . کوچیک همه شما عزیزان مهران
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
اقا ما همیشه هشتیم شما پلی کن قرش با ما ...اهااااااااااا دس دس دس
همیشه هر اتفاقی بیفته خوانواده خوانوادس...باید سنگرش حفظ کرد من که هر اتفاقی هم بیوفته تا جایی که بتونم پشت داداشا و خواهرای گلم هستم
متاسفانه نشد،
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-04 ساعت 22:47)moony نوشته: با سلام خدمت دوستان.
به سلامتی ما پس از223روزچشم انتظاری کلیرشدیم.
باارزوی سلامتی وکلیرشدن همه ی چشم انتظاران.

وااااااى هوراااااا. تبريك ميگم. يكى از صدر نشينا كليير شد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر