کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 11:29)farshad varaste نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 07:53)shilan نوشته:  سلام صبح روز تعطیلیتون بخیر من امروز اولین پست رو گذاشتمRolleyes
عمرا کسی بتونه بعد از قصه گو بخوابه قبل از اون بلند شه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

راست مي گيد به خدا،ولي واقعاً چرا؟!؟
لااقل برم يه تاپيك ديگه كه خودمو واسه رفتن آماده كنم، چرا عايا واقعاً؟؟؟؟؟Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تاپیکه کلیرنس ۲۰۱۴ رکورد میزنه تو تعداد صفحات!
تقریبا روزی حداقل ۲۰ صفحه اضافه میشه!
یعنی حدود ۶۰۰ صفحه در ماه!!!
این رو در نظر بگیرین هرچی جلوتر میره تاپیک داغتر میشه.
تا آخر ماه سپتامبر تعداد صفحات این تاپیک تا ۳۰۰۰ خواهد رسید!!!
به امید هورا بودن و تبریک تا آخرین صفحه. شب خوش...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-05 ساعت 02:35)SARA13949 نوشته:  دوستان عزيز من تو سايت ابوظبي كه سفارت داده هر چي كيس نامبر ميزنم ميگه كه No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. جريان چيه چرا منو نميشناسه؟

سلام همراه گرامی.
اصولا یه مدتی طول می‌کشه تا سایت کیس شمارو بشناسه.
روز مصاحبه افیسر به من گفت از دو هفته دیگه سایت چک کن.
البته به دو هفته نکشید ولی توجه داشته باشید که الان یه کم سرشون شلوغه،‌کلی دوست کلیر شده ریختن به سرشون که ما ویزا می‌خوایم. کلی دارن نامه نگاری می‌کنن که آیا ما نیاز به تمدید مدیکال داریم یا نه؟ کلی نامه می‌دن که کلیرما چی شد؟ کلی...
(2014-06-04 ساعت 17:47)kamranh نوشته:  این ایروان دوباره گرفت خوابید بابا یه روز در میون که نمی شه کیس کلیر کنی که جانم هر روز یه 20 تایی کلیر کن دیگه حوصلمون داره سر میره ....

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kamranh» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: arashS ، shahryar7021 ، nasim ، kamranh ، mahan1331 ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، mehdi2014
(2014-06-05 ساعت 02:33)arashS نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 02:08)A10A نوشته:  سلام به همه ی دوستان...Cool
آقا چه خبره اینجا چند روز نبودم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

سلام علی آقا خوش‌اومدی جات خالی بود رفیق.
آقا ببینیم فردا چند نفرو کلیر می‌کنی.
تورو به هرچی دوست داری اول این صدرجدولی‌هارو راهی کن که ما برای بقیه‌هم دعا کنیم.Wink

عمو آرش منم A10A، می دونم خیلی بهت داره سخت می گذره همه رو با هم قاطی کردی....Big Grin من کجا علی مومن کجا....Cool

تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، shahryar7021 ، nasim ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، mehdi2014 ، nasam
(2014-06-05 ساعت 00:06)shad52 نوشته:  مبارکتون باشه بامید خداااااااا

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shad52» عزیزღღღ
(2014-06-04 ساعت 21:45)امین 13 نوشته:  سلام
بله دوست عزیز نگران نباش و اصلا احساس غربت نکن که یکیش منم ...
من بعد از 200 روز بدون آپدیت بودم که بعد خودم یه ایمیل دادم و یه آپدیت دلخوشکنکی شدم.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
(2014-06-05 ساعت 02:59)A10A نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 02:33)arashS نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 02:08)A10A نوشته:  سلام به همه ی دوستان...Cool
آقا چه خبره اینجا چند روز نبودم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااWink

سلام علی آقا خوش‌اومدی جات خالی بود رفیق.
آقا ببینیم فردا چند نفرو کلیر می‌کنی.
تورو به هرچی دوست داری اول این صدرجدولی‌هارو راهی کن که ما برای بقیه‌هم دعا کنیم.Wink

عمو آرش منم A10A، می دونم خیلی بهت داره سخت می گذره همه رو با هم قاطی کردی....Big Grin من کجا علی مومن کجا....Cool

Big Grin ببخشید دیگه A10A عزیز پیری‌ دیگه.
از سرشب منظرشیم دیدم نوشتی هورررراا من اومدم فکرکردم علی‌ آقاست.
درهرحال خوش اومدی همراه.SmileSmileWinkWink
(2014-06-04 ساعت 23:19)Nazem نوشته:  علی مومن بخاطر دوستان آزاد شد.

ღღღبا آرزوی روزگاري خوش برای «Nazem» عزیزღღღ
(2014-06-04 ساعت 12:00)aseman abi نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 11:50)sal0811 نوشته:  سلام خانم آسمان آبی تبریک فراوان . خیلی خوشحال شدم عزیزم امیدوارم همیشه شاد باشی RolleyesWinkSmile

سلام دووووست گرامی
بی نهایت ممنونم از لطفتون
از صمیم قلبم از خدا میخوااااااام که هر چه زودتر همسر عزیز شما هم کلیر بشنSmileSmile و خوشحالیتون چند برابر بشهSmileSmile

آسمان آبی پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر!!!!!!Big Grin

می گم همچین بدم نشد یه رتبه از عمو آرش کلی می ارزه...!!!!Big GrinWink علی مومن خدا خیرت بده....!!!!

آقا الان ساعت 4:07 دقیقه صبح هست... فقط من بیدارم و بانوی همیشه حاضر قصه گوی عزیز....Wink و البته 2 مهمان؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، قصه گو، 2 مهمان؟؟؟؟؟؟

خدایی من دیگه کم آوردم...Cool شب بخیر قصه گوی شبهای سیاهی...Wink

ساعت 4:36 صبح نبود؟؟؟
Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-04 ساعت 23:05)nasim نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:53)SARA13949 نوشته:  دوستان يه سوال ديگه به من هيچ برگه رنگي ندادن فقط يه برگه داد كه ادرس سفرت ابوظبي كه اينو چك كنم اگر اعلام شدم بدم، حالا اين برگه ابي كه دوستان ميگن چيه؟

دوست عزیز رنگ برگه ارمنستان برای کسانی که کلیر خوردن آبی هست . ماله ابوظبی اگه اشنتباه نکنم سفیده . دوستان ابوظبی درست گفتم ؟؟؟عایااا ؟ Big Grin

خیر.رنگ مهم نیست.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: zepehr ، nasim ، mahan1331 ، ماتیتی ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: artam2، AZAR 1335، اسفند89

خواب ندارین شما دوتا............!!!!!؟؟؟؟؟
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان