کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-04 ساعت 23:19)Nazem نوشته:  علی مومن بخاطر دوستان آزاد شد.
ناظم عزیز
یک دنیا تشکر وتسه ازادی داداشمون علی مومن...... مرسی
متاسفانه نشد،
(2014-06-05 ساعت 04:44)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:05)nasim نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:53)SARA13949 نوشته:  دوستان يه سوال ديگه به من هيچ برگه رنگي ندادن فقط يه برگه داد كه ادرس سفرت ابوظبي كه اينو چك كنم اگر اعلام شدم بدم، حالا اين برگه ابي كه دوستان ميگن چيه؟

دوست عزیز رنگ برگه ارمنستان برای کسانی که کلیر خوردن آبی هست . ماله ابوظبی اگه اشنتباه نکنم سفیده . دوستان ابوظبی درست گفتم ؟؟؟عایااا ؟ Big Grin

خیر.رنگ مهم نیست.
من هم کلیرنس خوردم از ابوظبی با برگه آبی
امیدوارم همه دوستان بزودی کلیر بشن
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
عمو ارش عزیز بسیار ازتون سپاسگزارم شماره کیسمونو توی سایت پیدا کردم بازم ممنون .با ارزوی بهترینها برای شما
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
امیدوارم امروز تمامی دوستان بالای 200 روز ما کلیر بشن و همه با هم خوشحال بشیم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
امروز آپدیت شدم............
امیدوارم بعد از 197 روز انتظار امروز یا فردا خبرهای خوشی از آنکارا برای همه دوستان برسه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-05 ساعت 01:47)farshad varaste نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:01)nasim نوشته:  دوستان سیاتلی ! حد اقل پایه حقوق شد ساعتی 15 د ل ا ر ! که از تمامی ایالت ها و شهرهای دیگه ا م ری کا بیشترین هست Smile اینم یه خبر خوب
چه خبر خوبی نسیم بانوBig GrinBig Grin میشه منبعش هم بگید

http://www.latimes.com/nation/la-na-seat...story.html

اینو توی فیس بو ک یکی از دوستانم که از شهروندان سیاتل ی هست شیر کرده بود . Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ماتیتی ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nasam ، nedaba
دوستان میشه لطفا راهنمایم کنید برای تعویض کارت زرد چه چیزهای باید برم پاستور ؟و فقط بگم میخوام کارت زرد رو عوض کنید چون واکسن ها رو تکمیل کردم

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 09:00)parmisv نوشته:  دوستان میشه لطفا راهنمایم کنید برای تعویض کارت زرد چه چیزهای باید برم پاستور ؟و فقط بگم میخوام کارت زرد رو عوض کنید چون واکسن ها رو تکمیل کردم

چرا میخواهید تعویض کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، nedaba
دوباره سلام دوستان گلم

علی مومن را ناظم آزاد کرد و به قول قدیمیا چوب ناظم گله هر کی نخوره خله

وقتی او ن تو هستید قدر آزادی رو میدونید هر روزش یکسال میگذره هر روز از پشت میله ها غروب خورشید رو نگاه میکردم و میگفتم یعنی میشه دوباره دوستام رو ببینم پیش خودم نگران سلامتی مرتضی بودم که ازش خبر نداشتم دلهره داشتم که سولی رنگ سبزش تموم نشه واسه قصه های قصه گو که بیگناه تا پای چوبه دار میرفت ولی هیچ وقت اون بالا نمیرفت و همیشه قصه هاش آخرش به سبزی منجر میشد دلم لک زده بود نگران دامن قرمزی بودم که توی این و انفسا دامن قرمزش لکه دار نشه دلم واسه لیدا-فردی-شهریار-علی-فرشاد-سارا و همه بچه ها می تپید از طرفی هم سعی میکردم خودم رو اونجا با ساختن اکانت سرگرم کنم که حداقل بتونم روزی یکبار بهتون سربزنم(از کاربرای جدید تقاضا دارم دیگه اکانت مهاجرسرا نسازن که حالا حالا اکانت برای هر سلیقه ای موجود هست و میتونن با پیام خصوصی با من در ارتباط باشن)
امیدوارم شما هم توی این مدت از وقتتون نهایت استفاده رو کرده باشید و تمرین رقص کرده باشید که حالا حالا باید وسط باشید
جا داره از دوستانی که توی این مدت در تاپیک از من حمایت میکردن تشکر ویژه کنم و بهشون بگم که من متعلق به همه هستم
به اون دوستانی هم که توی این مدت رتبه دادن و بعد پس گرفتن گوشزد میکنم که شگون نداره آدم هدیه رو پس بگیره
در انتها از سعه صدر ناظم تشکر میکنم که ثابت کردن گذشت خصلت مردان است (ناظم جون قربونت برم کار را که کرد؟آنکس که تمام کرد شمایی که ما رو آزاد کردی این چند درصد اخطار رو هم بردار که بیشتر دعات کنیم بد جوری توی ذوق میزنه)و امیدوارم تمام هم بندی های عزیزم و همه اسیران در بند دوباره بتو نن طعم شیرین آزادی رو بچشن
با تشکر
کوچیک همه شما بزرگان
علی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-05 ساعت 09:13)ali3875 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 09:00)parmisv نوشته:  دوستان میشه لطفا راهنمایم کنید برای تعویض کارت زرد چه چیزهای باید برم پاستور ؟و فقط بگم میخوام کارت زرد رو عوض کنید چون واکسن ها رو تکمیل کردم

چرا میخواهید تعویض کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای تمدید مدیکال دوستان گفتن کارت زرد تعویض کنیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، nasam ، nedaba

توی همون کارت واکسنی زده باشین اضافه می کند. نیازی فکر نکنم به تعویض باشه. ولی پاسپورتتون باید همراهتون باشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nasam ، nedaba
من واکسنم قبل اولین سفر تکمیل شد یعنی الان نباید برم تعویض کنم برا مدیکال جدید

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 23:37)arashS نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 21:34)shilan نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:52)arashS نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:38)kamranh نوشته:  الان تعداد کل افراد منتظر مصاحبه 1077 نفر هستش که از این تعداد 411 نفرشون مربوط میشه به کیس نامبر قبل از 6500 یعنی (تا آخر می)
حالا چند درصد امکان داره واقعا این دوستان مصاحبه نرفته باشن ؟؟؟ SadSad

سلام همراه گرامی تا کیس 6500
411 نفر نرفتن مصاحبه
77 متاسفانه ریجکت شدن
کلا 488 کیس
آرش جان شما اکسل بلدی این فایل رو یه برسی‌ کن به ما نتیجه بگو داستان چیه چند تا مونده چن تا گرفتن چند تا نرفتن.
بچه ها به خدا این فایل اشتباس شماره ما توش تیست و یه شماره دیگه که من دیدم هنوز ap هست ولی اینجا ایشود زده
نه دوست عزیز اشتباه نیست این جدول برای زمانیه که شما هنوز کارنت نشده بودی. جدول ماه بعد که بیاد انشاالله کیس شما هم هست. چندتا از دوستان این مشکل رو داشتن.

سلام این داستان ceac و اپدیت ها چیه ؟ببخشید من تازه وارد هستم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021
(2014-06-05 ساعت 09:20)alimomen نوشته:  دوباره سلام دوستان گلم

علی مومن را ناظم آزاد کرد و به قول قدیمیا چوب ناظم گله هر کی نخوره خله

وقتی او ن تو هستید قدر آزادی رو میدونید هر روزش یکسال میگذره هر روز از پشت میله ها غروب خورشید رو نگاه میکردم و میگفتم یعنی میشه دوباره دوستام رو ببینم پیش خودم نگران سلامتی مرتضی بودم که ازش خبر نداشتم دلهره داشتم که سولی رنگ سبزش تموم نشه واسه قصه های قصه گو که بیگناه تا پای چوبه دار میرفت ولی هیچ وقت اون بالا نمیرفت و همیشه قصه هاش آخرش به سبزی منجر میشد دلم لک زده بود نگران دامن قرمزی بودم که توی این و انفسا دامن قرمزش لکه دار نشه دلم واسه لیدا-فردی-شهریار-علی-فرشاد و همه بچه ها می تپید از طرفی هم سعی میکردم خودم رو اونجا با ساختن اکانت سرگرم کنم که حداقل بتونم روزی یکبار بهتون سربزنم(از کاربرای جدید تقاضا دارم دیگه اکانت مهاجرسرا نسازن که حالا حالا اکانت برای هر سلیقه ای موجود هست و میتونن با پیام خصوصی با من در ارتباط باشن)
امیدوارم شما هم توی این مدت از وقتتون نهایت استفاده رو کرده باشید و تمرین رقص کرده باشید که حالا حالا باید وسط باشید
جا داره از دوستانی که توی این مدت در تاپیک از من حمایت میکردن تشکر ویژه کنم و بهشون بگم که من متعلق به همه هستم
به اون دوستانی هم که توی این مدت رتبه دادن و بعد پس گرفتن گوشزد میکنم که شگون نداره آدم هدیه رو پس بگیره
در انتها از سعه صدر ناظم تشکر میکنم که ثابت کردن گذشت خصلت مردان است (ناظم جون قربونت برم کار را که کرد؟آنکس که تمام کرد شمایی که ما رو آزاد کردی این چند درصد اخطار رو هم بردار که بیشتر دعات کنیم بد جوری توی ذوق میزنه)و امیدوارم تمام هم بندی های عزیزم و همه اسیران در بند دوباره بتو نن طعم شیرین آزادی رو بچشن
با تشکر
کوچیک همه شما بزرگان
علی
خوشحالم که برگشتی انشاالله از این به بعد فقط دوستی و صمیمیت باشه تو این پیج
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

(2014-06-05 ساعت 09:34)sohrab134 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:37)arashS نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 21:34)shilan نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:55)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 13:52)arashS نوشته:  سلام همراه گرامی تا کیس 6500
411 نفر نرفتن مصاحبه
77 متاسفانه ریجکت شدن
کلا 488 کیس
آرش جان شما اکسل بلدی این فایل رو یه برسی‌ کن به ما نتیجه بگو داستان چیه چند تا مونده چن تا گرفتن چند تا نرفتن.
بچه ها به خدا این فایل اشتباس شماره ما توش تیست و یه شماره دیگه که من دیدم هنوز ap هست ولی اینجا ایشود زده
نه دوست عزیز اشتباه نیست این جدول برای زمانیه که شما هنوز کارنت نشده بودی. جدول ماه بعد که بیاد انشاالله کیس شما هم هست. چندتا از دوستان این مشکل رو داشتن.

سلام این داستان ceac و اپدیت ها چیه ؟ببخشید من تازه وارد هستم

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تو این سایت تشریف ببرید کیس نامبرتونو بدون صفر وارد کنید و آخرین وضعیت کیستونو مشاهده کنید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان