کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-05 ساعت 09:20)alimomen نوشته:  دوباره سلام دوستان گلم

علی مومن را ناظم آزاد کرد و به قول قدیمیا چوب ناظم گله هر کی نخوره خله

وقتی او ن تو هستید قدر آزادی رو میدونید هر روزش یکسال میگذره هر روز از پشت میله ها غروب خورشید رو نگاه میکردم و میگفتم یعنی میشه دوباره دوستام رو ببینم پیش خودم نگران سلامتی مرتضی بودم که ازش خبر نداشتم دلهره داشتم که سولی رنگ سبزش تموم نشه واسه قصه های قصه گو که بیگناه تا پای چوبه دار میرفت ولی هیچ وقت اون بالا نمیرفت و همیشه قصه هاش آخرش به سبزی منجر میشد دلم لک زده بود نگران دامن قرمزی بودم که توی این و انفسا دامن قرمزش لکه دار نشه دلم واسه لیدا-فردی-شهریار-علی-فرشاد-سارا و همه بچه ها می تپید از طرفی هم سعی میکردم خودم رو اونجا با ساختن اکانت سرگرم کنم که حداقل بتونم روزی یکبار بهتون سربزنم(از کاربرای جدید تقاضا دارم دیگه اکانت مهاجرسرا نسازن که حالا حالا اکانت برای هر سلیقه ای موجود هست و میتونن با پیام خصوصی با من در ارتباط باشن)
امیدوارم شما هم توی این مدت از وقتتون نهایت استفاده رو کرده باشید و تمرین رقص کرده باشید که حالا حالا باید وسط باشید
جا داره از دوستانی که توی این مدت در تاپیک از من حمایت میکردن تشکر ویژه کنم و بهشون بگم که من متعلق به همه هستم
به اون دوستانی هم که توی این مدت رتبه دادن و بعد پس گرفتن گوشزد میکنم که شگون نداره آدم هدیه رو پس بگیره
در انتها از سعه صدر ناظم تشکر میکنم که ثابت کردن گذشت خصلت مردان است (ناظم جون قربونت برم کار را که کرد؟آنکس که تمام کرد شمایی که ما رو آزاد کردی این چند درصد اخطار رو هم بردار که بیشتر دعات کنیم بد جوری توی ذوق میزنه)و امیدوارم تمام هم بندی های عزیزم و همه اسیران در بند دوباره بتو نن طعم شیرین آزادی رو بچشن
با تشکر
کوچیک همه شما بزرگان
علی

خوش اومدین. ما منتظر خبرای خووووووب شما هستیم.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-06-05 ساعت 11:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «FARSHID1976» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrang3001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)peymanpak» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ghasoo» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «teacherm» عزیزღღღ

قصه گوي عزيز، دستت درد نكنه، ايشالا خبر ويزاي شما رو بشنويم، ولي خودمونيما ، اسم من از دستت در رفته هاBig Grin

اگه اشتباهه تايپي بوده پاكش كن آبجي، من ناراحت نميشمSad
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، pari pari ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گوی» عزیزღღღ
متاسفانه نشد،
(2014-06-05 ساعت 11:26)Elahe. نوشته:  سلام دوستان ما هفته پیش مصاحبه داشتیم، روز مصاحبه و دو روز بعدش توی سیس آپدیت شدیم . تا حالا کسی مثل ما آپدیت شده؟
اره منم مثل شما اپدیت شدم ..امضامو نگاه کنید..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، pari pari ، hamed1286 ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:58)NEURON نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 11:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
قربوننننننننت برای بار سوم اومدم بالا
چون نفر دوم اعلام کردی پس 2 هفته دیگه کلیر می شم
ارداتمندم شدییییییییییید. این دو هفته رو در نظر داشته باشید
من آخرین آپدیتم 11 مارچ بوده(فقط محض اطلاع)-این امضام هم جهت اطلاع دوستمون 2014familylottorywinner(البته اگه اسمش رو اشتباه ننویسم)
سلام امیدوارم هر چه زودتر خبر خوشحالی دریافت کنید من هم مثل شما تو ایروان هفته اول فوریه مصاحبه داشتم آخرین آپدیتم 2 ماه پیش بوده به نظر شما کی نوبت ما می شه ؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، pari pari ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 12:13)shahryar7021 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گوی» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی مجدد پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گوی» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، nasim ، pari pari ، hamed1286 ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014
(2014-06-05 ساعت 12:19)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 12:13)shahryar7021 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گوی» عزیزღღღ

(2014-06-05 ساعت 12:13)shahryar7021 نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «reza_norouzi» عزیزღღღ

ღღღبا آرزوی مجدد پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014
(2014-06-05 ساعت 12:16)irn22 نوشته:  
من آخرین آپدیتم 11 مارچ بوده(فقط محض اطلاع)-این امضام هم جهت اطلاع دوستمون 2014familylottorywinner(البته اگه اسمش رو اشتباه ننویسم)
سلام امیدوارم هر چه زودتر خبر خوشحالی دریافت کنید من هم مثل شما تو ایروان هفته اول فوریه مصاحبه داشتم آخرین آپدیتم 2 ماه پیش بوده به نظر شما کی نوبت ما می شه ؟

سلام دوست من
اندكي صبر سحر نزديك است Smile
توصيه مي كنم زياد دلتونو به آپديتا خوش نكنين هر وقت بياد خبر خوبيه اگه هم نياد خبر بدي نيست (واسه منم همينجوري شد Big Grin)
شاد باشي.
تشکر کنندگان: irn22 ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba

تشکر کنندگان: soli asali ، omid05 ، shahryar7021 ، pari pari ، shilan ، ghasoo ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014
(2014-06-05 ساعت 12:26)A10A نوشته:  

مطمئنم اگه منم مث قصه گوي عزيز اينهمه خاطرخواه داشتم ويزامو يه ضرب مي گرفتم Tongue Big Grin
ايشالا به همين زوديا كل منتظرسرا سبز بشه مخصوصاً صدرنشينا...
(2014-06-05 ساعت 12:25)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 12:16)irn22 نوشته:  

سلام دوست من
اندكي صبر سحر نزديك است Smile
توصيه مي كنم زياد دلتونو به آپديتا خوش نكنين هر وقت بياد خبر خوبيه اگه هم نياد خبر بدي نيست (واسه منم همينجوري شد Big Grin)
شاد باشي.

سلام دوست عزیز ممنونم از امیدواری که به من دادید. اما الان من نمی دونم بررسی پرونده ها تا کجا رسیده ظاهرا هفته پیش تا ژانویه جلو رفته بودند نمی دونم کی به فوریه می رسند کسی بوده از ماه فوریه که اخیرا آپدیتی داشته باشه ؟
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، pari pari ، ghasoo ، قصه گو ، arashS ، armin021 ، mehdi2014 ، reza_norouzi ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:25)byazdani نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 01:19)hamed1286 نوشته:  دوست دارم توی لیست جدید آنکارا اولین اسمی که از بچه های مهاجرسرا میبینم Byazdani عزیز باشه ... یه جورایی هر دفعه که لیست جدید میاد منتظرم ایشون بیان و خوشحالیشونو ببینم ... واقعا اسطوره صبری .... کمترین شکایت و غرغر کردن که شاید ماها گاهی اوقات بخاطر طولانی شدن پروسه میکنیم از ایشون ندیدم...

به امید پایان انتظار هرچه سریعتر برای Byazdani عزیز

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از لطفتون. راستش دیگه دل و دماغ پست گذاشتن توی سایتو ندارم. واقعا این قضیه کلیرنس زندیگیمونو مختل کرده و آدم اصلا دل و دماغ هیچ کاریو نداره. از همه دوستان خواهش میکنم دعا کنید وضعیتمون زودتر معلوم شه.

ما برای شما خیلی دعا میکنیم وامیدواریم در اولین اعلام سفارت شما کلیر بشید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-06-04 ساعت 18:27)marsein نوشته:  دوستان ما دهم مارچ مصاحبه داشتیم و تنها آپدیتمون هم 11 مارچ هستش. می خواستم بدونم کیس دیگه ای هم هست که شرایطش مثل ما باشه؟ یعنی بعد از اولین آپدیت و بعد از گذشتن هشتاد و چند روز اصلا آپدیت نشده باشه. Sad
خیلی خسته کنندس. خداااااا کلیر برسون
سلام
بله دوست عزیز نگران نباش و اصلا احساس غربت نکن که یکیش منم ...
من بعد از 200 روز بدون آپدیت بودم که بعد خودم یه ایمیل دادم و یه آپدیت دلخوشکنکی شدم.
[/quote]

[/quote]
ممنونم دوستان احساس تنهایی نمیکنم. انشاله همه با هم یکدفعه آپدیت... یکدفعه کلییییر.... یکدفعه با هم ویزا..... یکدفعه با هم هورااااااااااا
[/quote]
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
کسی هست تو ماه فوریه در ارمنستان مصاحبه داشته و اخیرا آپدیت داشته باشه می خواستم بدونم بررسی پرونده ها به فوریه رسیده ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، shadi79 ، ghasoo ، قصه گو ، armin021 ، arashS
(2014-06-05 ساعت 02:35)SARA13949 نوشته:  دوستان عزيز من تو سايت ابوظبي كه سفارت داده هر چي كيس نامبر ميزنم ميگه كه No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. جريان چيه چرا منو نميشناسه؟

دوست عزيز شما تو سايت ابوظبي تو قسمت contact يه ايميل بزن به سفارت و بگو شمارتو نمي شناسه به محض دريافت ايميل برات درستش مي كنن كيس ما هم همين طور بود با ايميل شناخت هر چند ممكنه خودشونم يك كم از زمان مصاحبه بگذره درست كنن
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، ghasoo ، قصه گو ، armin021 ، mehdi2014 ، nasam ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان