کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان در نظر داشته باشید که بررسی پرونده ها و آپدیتهاحداقل توی ابوظبی صددرصد بر اساس نوبت مصاحبه نیست برای مثال کیسهای 4146و 4173و 4044 همه مصاحبشون توی اواخر مارچ هست ولی همه 2 و 3 جون آپدیت داشتن در صورتیکه کیسهای قبلیشون اصلا مدتها آپدیت نشدن پس خیلی آپدیت رو ملاک قرار ندید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
این دوست عزیز که اولین بار است نام کاربریشان را دیدم و نمیدانم از کجا من را با تجربه میدانند برای من پیغام خصوصی زیر را گذاشته بودند که من ترجیح دادم جواب آنرا در اینجا بدهم شاید برای دیگران هم قابل استفاده باشد:

['k1_m_1358']
دوست عزیز سلام. من یه سوال دارم امیدوارم شما که تجربه دارین بتونید کمکم کنید. در ضمن همسر بنده برنده 2015 هست:
من چند سال پیش توی یه شرکتی کار میکردم که پروژه که من توش بودم توی کشور سوریه بوده.، من حدود 1.5 سال اونجا بودم 45 روز سوریه بودم 15 میومدم ایران. ولی دفتر شرکت تهران هست و بیمه من هم تهران رد میشده توی این مدت . میخاسم بدونم توی اون مدت محل کار رو بزنم سوریه و همچنین محل زندگی رو یا لازم نیس باتوجه به حساسیتی که نسبت به سوریه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن من برنده اصلی نیستم . همسرم برنده هست. ممنون میشم.
[/quote]

دوست عزیز این یک مورد حساس است چون اگر محاسباتتان اشتباه از آب در بیاید احتمال دارد منجر به ریجکت یا همان رد شدن کیس شما شود و تصمیم گیری در مورد آن مسئله ای کاملا شخصی است که ایا اینکار را انجام بدهید یا خیر .
اگر آنها بتوانند به اطلاعات حضور افراد در کشورهای دیگر مانند ثبت شدن نام شما در پرواز ها ، هتل ها و سایر اماکن اعم از دانشگاهها کتابخانه ها مراکز علمی و تحقیقاتی یا حتی شرکتهای خصوصی و دولتی دسترسی داشته باشند قطعا از آن مطلع میشوند و عدم اطلاع رسانی شما مسئله را برای آنها پیچیده تر میکند .
حال اینکه چقدر و تا کجا این اطلاعات برای آنها قابل دستیابی است برای ما نامعلوم است و با دقت و وسواسی که روی کشور ما برای کلیرنس دارند تصمیم این کار فقط با شخص شماست.
من بیست سال پیش حدود دوسال ژاپن بوده ام و بعد از اینکه خیلی روی این مسئله فکر کردم تصمیم گرفتم آن را اعلام کنم و پیشاپیش هم از سفارت ژاپن درخواست صدور عدم سوء سابقه را کردم (طبق درخواست سفارت برای ارائه در روز مصاحبه) که صدور آن دو ماه هم طول کشید تا از ژاپن آمد و در روز مصاحبه آن را ارائه دادم که البته خانمم یکضرب ویزایش مورد قبول و من کلیرنس خوردم بخاطر سربازی و احتمالا همین سفر خارجی با توجه به اینکه کسانی که به ژاپن میرفتند فقط سه ماه ویزای توریستی داشتند و مابقی آن بصورت over بود و خود این نوعی تخطی از قانون است با اینحال دولت ژاپن آن را نادیده میگرفت حال اگر دیدید من رد شدم شما تا آن زمان وقت دارید تا تصمیم بگیرید و اگر کلیر شدم باز تصمیم با شماست من با علم به اینکه قطعا کسی که مورد خاصی نداشته باشد صداقت و شفافیت در رفتار آن هم در ابتدای کار برای آنان مقبولیت خواهد داشت این انتخاب را کردم و در مورد شما کسی بهتر از خودتان وضعیتتان را نمیداند تا بجای شما تصمیم بگیرد ، در مورد سوریه که بقول شما آنها روی آن حساسیت دارند وقتی خودتان دارید اعلام میکنید اینکار نمیتواند برای شما پوئن منفی باشد ، آیا غیر منطقی است اگر فکر کنیم که پوئن منفی ، دریافت احتمالی اطلاعات ناخوشایند آنان در مورد شما در آنجاست و نه چیز دیگر حال تا خدا چه خواهد.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: sal0811 ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، shadi79 ، ghasoo ، قصه گو ، k1_m_1358 ، armin021 ، mehdi2014 ، nasim ، zaaraa ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 09:52)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 09:31)parmisv نوشته:  من واکسنم قبل اولین سفر تکمیل شد یعنی الان نباید برم تعویض کنم برا مدیکال جدید

سلام دوست من
حتما به پاستور مجدداً مراجعه كن و برگه اي كه دكتر سفارت داده يا كپي كارت زرد قبليو به همراه پاسپورت ببر. خيلي سريع واست كارت جديد صادرمي كنن. يادت نره كه تاريخ سري جديد TD رو واست وارد كنن.
شاد باشي.
رضا جان میشه بگی چرا نیاز به تعویض کارت هست؟ چون من رفتم هپاتیت مرحله سوم رو زدم و تو کارت قبلی وارد کرد و بنظرم مشکلی نداره چون دفعه قبل همین کارت ایرادی نداشته که ازمون قبول کردن دیگه. لطفا دوستانیکه بدون تعویض ویزا گرفتن نظر بدن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، ghasoo ، قصه گو ، arashS ، armin021 ، mehdi2014
(2014-06-05 ساعت 11:49)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:17)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:04)pari pari نوشته:  8 ماه گذشت!!!!!!!!
حالا خوبه من سربازى نرفتم و اينقدر طول كشيده!!!!!

پری پری الهی ور نپری انشالله اون افیسر مصاحبه کننده ور بپره که هنوز تو رو کلیر نکرده ، اون بالا دست راست رو نگاه کن ، عکسو میگم موهای پس کله ام هم ریخت ، یعنی 8 ماهه منتظری بابا ایول به صبرت ، من با دیدن تو از الان تا آخر سپتامبر قدرت پیدا کردم ، امیدوارم تبریک کلیری ات را خودم یک روز که از خواب پا میشی بهت بگم انشالله ...

یک عذر خواهی به خانم پری پریا بدهکارم بابت اینکه چون ایشان نوشته بود من سربازی نرفتم فکر کردم این کاربر محترم مرد است و از سربازی معاف شده و من یک کمی با ایشون شوخی کردم که اشتباه شد و اصولا من با بانوان محترم به این شکل شوخی نمیکنم .
من بدلیل مشغله هایم کمتر در این تایپیک می آیم و هر وقت هم که می آیم 4 تا 5 صفحه پر شده است و چون کم حوصله هم هستم و یک ضرب میروم صفحه آخر و شاید درست خیلی از کاربرها را نشناسم . فقط سعی میکنم اگر تونستم کمی انرژی مثبت بدهم به دوستانی که چکینگ شان طولانی شده و خسته شده اند یکیشان مانند خانم محترم پری پریا و با امید کلیری زود هنگام و بدنبال آن شادی و کامیابی در زندگی برای ایشان
WinkWinkWink عذرخواهى چرا؟ اتفاقا خيلى خوب بود من كلى خنديدم. سربازيم كه گفتم به خاطر اين بود كه اينقدر كلييرنسم طول كشيده كه از اقايونى كه سربازى رفتن بيشتره
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: hamed.us ، m_yek ، hamed1286 ، soli asali ، shahryar7021 ، shadi79 ، shilan ، ghasoo ، قصه گو ، arashS ، mehdi2014 ، nedali ، عراقی ، nasim ، nedaba
کسی هست تو ماه فوریه در ارمنستان مصاحبه داشته و اخیرا آپدیت داشته باشه می خواستم بدونم بررسی پرونده ها به فوریه رسیده ؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، ghasoo ، arashS ، armin021
چرا آنکارا همیشه و به طور معمول فقط جمعه یا دوشنبه ها کلیر اعلام میکنه ؟!؟!؟!
چرا مثل ابوظبی و ایروان نیست ؟!؟!؟!؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، ghasoo ، pari pari ، قصه گو ، armin021 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «FARSHID1976» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «behrang3001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)peymanpak» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamed1286» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ghasoo» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shilan» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «teacherm» عزیزღღღ
بینهایت سپاس. وقتی قصه گو ارزو میکنه انگار سفارت اسمهارو اعلام کرده. میدووم میام ببینم اسم منم هست Smile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، shilan ، pari pari ، ghasoo ، قصه گو ، armin021 ، mehdi2014 ، عراقی ، nedaba
دوستان ابوظبی امروز تا الان که هنوز کلیری نداشتیم بذارید یک آمار در مورد تعداد منتظرین تا شماره 4000 در بازه های مختلف بهتون بدم که حساب بیاد دستتون:
تا 1000 تعداد 6 کیس
از 1000 تا 2000 تعداد 11 کیس
از 2000 تا 3000 تعداد 17 کیس
از 3000 تا 4000 تعداد37 کیس
منتظر کلیر هستند
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-05 ساعت 12:59)عراقی نوشته:  این دوست عزیز که اولین بار است نام کاربریشان را دیدم و نمیدانم از کجا من را با تجربه میدانند برای من پیغام خصوصی زیر را گذاشته بودند که من ترجیح دادم جواب آنرا در اینجا بدهم شاید برای دیگران هم قابل استفاده باشد:

['k1_m_1358']
دوست عزیز سلام. من یه سوال دارم امیدوارم شما که تجربه دارین بتونید کمکم کنید. در ضمن همسر بنده برنده 2015 هست:
من چند سال پیش توی یه شرکتی کار میکردم که پروژه که من توش بودم توی کشور سوریه بوده.، من حدود 1.5 سال اونجا بودم 45 روز سوریه بودم 15 میومدم ایران. ولی دفتر شرکت تهران هست و بیمه من هم تهران رد میشده توی این مدت . میخاسم بدونم توی اون مدت محل کار رو بزنم سوریه و همچنین محل زندگی رو یا لازم نیس باتوجه به حساسیتی که نسبت به سوریه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن من برنده اصلی نیستم . همسرم برنده هست. ممنون میشم.
دوست عزیز این یک مورد حساس است چون اگر محاسباتتان اشتباه از آب در بیاید احتمال دارد منجر به ریجکت یا همان رد شدن کیس شما شود و تصمیم گیری در مورد آن مسئله ای کاملا شخصی است که ایا اینکار را انجام بدهید یا خیر .
اگر آنها بتوانند به اطلاعات حضور افراد در کشورهای دیگر مانند ثبت شدن نام شما در پرواز ها ، هتل ها و سایر اماکن اعم از دانشگاهها کتابخانه ها مراکز علمی و تحقیقاتی یا حتی شرکتهای خصوصی و دولتی دسترسی داشته باشند قطعا از آن مطلع میشوند و عدم اطلاع رسانی شما مسئله را برای آنها پیچیده تر میکند .
حال اینکه چقدر و تا کجا این اطلاعات برای آنها قابل دستیابی است برای ما نامعلوم است و با دقت و وسواسی که روی کشور ما برای کلیرنس دارند تصمیم این کار فقط با شخص شماست.
من بیست سال پیش حدود دوسال ژاپن بوده ام و بعد از اینکه خیلی روی این مسئله فکر کردم تصمیم گرفتم آن را اعلام کنم و پیشاپیش هم از سفارت ژاپن درخواست صدور عدم سوء سابقه را کردم (طبق درخواست سفارت برای ارائه در روز مصاحبه) که صدور آن دو ماه هم طول کشید تا از ژاپن آمد و در روز مصاحبه آن را ارائه دادم که البته خانمم یکضرب ویزایش مورد قبول و من کلیرنس خوردم بخاطر سربازی و احتمالا همین سفر خارجی با توجه به اینکه کسانی که به ژاپن میرفتند فقط سه ماه ویزای توریستی داشتند و مابقی آن بصورت over بود و خود این نوعی تخطی از قانون است با اینحال دولت ژاپن آن را نادیده میگرفت حال اگر دیدید من رد شدم شما تا آن زمان وقت دارید تا تصمیم بگیرید و اگر کلیر شدم باز تصمیم با شماست من با علم به اینکه قطعا کسی که مورد خاصی نداشته باشد صداقت و شفافیت در رفتار آن هم در ابتدای کار برای آنان مقبولیت خواهد داشت این انتخاب را کردم و در مورد شما کسی بهتر از خودتان وضعیتتان را نمیداند تا بجای شما تصمیم بگیرد ، در مورد سوریه که بقول شما آنها روی آن حساسیت دارند وقتی خودتان دارید اعلام میکنید اینکار نمیتواند برای شما پوئن منفی باشد ، آیا غیر منطقی است اگر فکر کنیم که پوئن منفی ، دریافت احتمالی اطلاعات ناخوشایند آنان در مورد شما در آنجاست و نه چیز دیگر حال تا خدا چه خواهد.
[/quote]
سلام
راستش منهم تو شرکت پیمانکار ساختمانی کار میکنم و شرکتی هست که براحتی میشه بهش مشکوک شد. و در روز مصاحبه آفیسر راجع به کار و پستم تو شرکت ازم به طرق مختلف سوال کرد و بنظرم قانع شد که من از مدیران رده بالای این شرکت نیستم و چندبار در مورد فعالیتهای شرکتمون پرسید. شما اگر از صاحبان یا مدیران رده بالا نیستید جای نگرانی نیست چون بالاخره آفیسر فرق کارمند و مدیر رده بالا رو درک میکنه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: shadi79 ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، shahryar7021 ، armin021 ، k1_m_1358 ، mehdi2014 ، nasim ، reza_norouzi ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 04:03)A10A نوشته:  می گم همچین بدم نشد یه رتبه از عمو آرش کلی می ارزه...!!!!Big GrinWink علی مومن خدا خیرت بده....!!!!

نوش جان A10A عزیز Big Grin
من تازه یادگرفتم رتبه بدم. Rolleyes
اتفاقا شما هم تولیست بودی Wink
(2014-06-05 ساعت 13:27)alimomen نوشته:  دوستان ابوظبی امروز تا الان که هنوز کلیری نداشتیم بذارید یک آمار در مورد تعداد منتظرین تا شماره 4000 در بازه های مختلف بهتون بدم که حساب بیاد دستتون:
تا 1000 تعداد 6 کیس
از 1000 تا 2000 تعداد 11 کیس
از 2000 تا 3000 تعداد 17 کیس
از 3000 تا 4000 تعداد37 کیس
منتظر کلیر هستند

علی آقا خیلی گلی Smile این آماره خوب و خوشحال کننده ایه !
درود بر تو
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

[quote='SARA13949' pid='508518' dateline='1401919520']
دوستان عزيز من تو سايت ابوظبي كه سفارت داده هر چي كيس نامبر ميزنم ميگه كه No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. جريان چيه چرا منو نميشناسه؟
[/q
درود دوست گرامی،
تو سایت ابوظبی دو بخش داریم immigrant,nonimmigrantشما باید اول تو این ردیف اول گزینه immigrantرو فعال کنی بعد مطابق فرمت زیر کیس نامبرت رو وارد کنی:
2014AS7300
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، mehdi2014 ، armin021 ، pari pari ، soli asali ، arashS ، قصه گو ، nedaba
فعلا واسه دست گرمی داشته باشید که الان 2512 از ابوظبی کلیر شد من برم دنبال دی جی تا بزم رو به پا کنیم شما هم تا من میام رتبه هارو آماده کنید که رتبه خونم بدجوری اومده پایین
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-05 ساعت 12:49)irn22 نوشته:  کسی هست تو ماه فوریه در ارمنستان مصاحبه داشته و اخیرا آپدیت داشته باشه می خواستم بدونم بررسی پرونده ها به فوریه رسیده ؟

من با کیس 28XX در هفته اول فوریه در یروان مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 21 مارچ هستش شما چطور ؟؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: قصه گو ، shahryar7021 ، armin021 ، mehdi2014 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 13:57)alimomen نوشته:  فعلا واسه دست گرمی داشته باشید که الان 2512 از ابوظبی کلیر شد من برم دنبال دی جی تا بزم رو به پا کنیم شما هم تا من میام رتبه هارو آماده کنید که رتبه خونم بدجوری اومده پایین

مرد مؤمن،اين چند روز همه ي بچه ها واسه اين كه از خاطره ها محو نشي، كلي متن يادبود نوشتند، از جمله خودم، نمي خونيشون؟؟!! امضات پاي هيچ كدومشون نيست كه!؟!Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان