کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-05 ساعت 01:19)hamed1286 نوشته:  دوست دارم توی لیست جدید آنکارا اولین اسمی که از بچه های مهاجرسرا میبینم Byazdani عزیز باشه ... یه جورایی هر دفعه که لیست جدید میاد منتظرم ایشون بیان و خوشحالیشونو ببینم ... واقعا اسطوره صبری .... کمترین شکایت و غرغر کردن که شاید ماها گاهی اوقات بخاطر طولانی شدن پروسه میکنیم از ایشون ندیدم...

به امید پایان انتظار هرچه سریعتر برای Byazdani عزیز

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از لطفتون. راستش دیگه دل و دماغ پست گذاشتن توی سایتو ندارم. واقعا این قضیه کلیرنس زندیگیمونو مختل کرده و آدم اصلا دل و دماغ هیچ کاریو نداره. از همه دوستان خواهش میکنم دعا کنید وضعیتمون زودتر معلوم شه.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
سلام دوستان ما هفته پیش مصاحبه داشتیم، روز مصاحبه و دو روز بعدش توی سیس آپدیت شدیم . تا حالا کسی مثل ما آپدیت شده؟
تشکر کنندگان: mahan1331 ، shadi79 ، قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، reza_norouzi ، pari pari ، armin021
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-06-05 ساعت 11:26)Elahe. نوشته:  سلام دوستان ما هفته پیش مصاحبه داشتیم، روز مصاحبه و دو روز بعدش توی سیس آپدیت شدیم . تا حالا کسی مثل ما آپدیت شده؟

آره دقیقا همین طوره بعدش دیگه خیلی ابتظار آپدیت نداشته باشید تا زمان کلیرنس
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Elahe. ، nedali ، قصه گو ، teacherm ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، shilan ، armin021 ، mehdi2014 ، morteza88
سلام

من و همسرم 3 آپریل تو مونتریال مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم. موقع مصاحبه آفیسر از همسرم خواست که رزومه جدید براشون بفرسته، در حالیکه ما دو بار ویزای توریستی گرفته بودیم و تمام مدارک بود. همسرم گفت شما که رزومه منو تو ژانویه گرفتین که آفیسر جواب داد برای آپدیته و خیلی طول نمیکشه. بعد 3 هفته یه ایمیل اومد که کی و از کجای کانادا میخایم وارد یواس بشیم و اگه پرواز شمارش چنده. من که ویزا نداشتم و طبیعتا بلیط نخریده بودم یه تاریخ حدودی دادم و مبدا و مقصد پروازو. از ائن موقع خبری نشده و آخرین آپدیت تو سیس مال 13 می هستش. کسی میتونه بگه من الان چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، reza_norouzi ، pari pari ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:26)Elahe. نوشته:  سلام دوستان ما هفته پیش مصاحبه داشتیم، روز مصاحبه و دو روز بعدش توی سیس آپدیت شدیم . تا حالا کسی مثل ما آپدیت شده؟

ما پنج روز پشت سر هم و بعد دوماهه که هیچ خبری نیس Smile

4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، alimomen ، pari pari ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba
فک کنم یه عالمه از ایرانی های عزیز هم غیر از این سه سفارت مصاحبه رفتن که باید به اطلاعات سیس اضافه شه که کلا تا الان تو محاسبات دوستان نبود!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-06-05 ساعت 11:25)byazdani نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 01:19)hamed1286 نوشته:  دوست دارم توی لیست جدید آنکارا اولین اسمی که از بچه های مهاجرسرا میبینم Byazdani عزیز باشه ... یه جورایی هر دفعه که لیست جدید میاد منتظرم ایشون بیان و خوشحالیشونو ببینم ... واقعا اسطوره صبری .... کمترین شکایت و غرغر کردن که شاید ماها گاهی اوقات بخاطر طولانی شدن پروسه میکنیم از ایشون ندیدم...

سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از لطفتون. راستش دیگه دل و دماغ پست گذاشتن توی سایتو ندارم. واقعا این قضیه کلیرنس زندیگیمونو مختل کرده و آدم اصلا دل و دماغ هیچ کاریو نداره. از همه دوستان خواهش میکنم دعا کنید وضعیتمون زودتر معلوم شه.
از ته دل برای کلیر شدن شما دعا میکنم امیدوارم موتور کلیر آنکارا روشن بشه و هر چه زودتر هممون کلیر بشیم

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، reza_norouzi ، sal0811 ، pari pari ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
معمولاً هر موقع دعاي خير مي كنم ، همه لايك مي كنن جز نفر مربوطهRolleyes
هر موقع واسه كسي متن مي نويسم،باز همه ميخونن جز نفر مربوطهWink
چه سريست در اين؟!Tongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-05 ساعت 11:37)mohammadreada نوشته:  سلام

من و همسرم 3 آپریل تو مونتریال مصاحبه داشتیم و کلییر خوردیم. موقع مصاحبه آفیسر از همسرم خواست که رزومه جدید براشون بفرسته، در حالیکه ما دو بار ویزای توریستی گرفته بودیم و تمام مدارک بود. همسرم گفت شما که رزومه منو تو ژانویه گرفتین که آفیسر جواب داد برای آپدیته و خیلی طول نمیکشه. بعد 3 هفته یه ایمیل اومد که کی و از کجای کانادا میخایم وارد یواس بشیم و اگه پرواز شمارش چنده. من که ویزا نداشتم و طبیعتا بلیط نخریده بودم یه تاریخ حدودی دادم و مبدا و مقصد پروازو. از ائن موقع خبری نشده و آخرین آپدیت تو سیس مال 13 می هستش. کسی میتونه بگه من الان چیکار کنم؟

شرایط شما کاملا خوبه،گرفتن رزومه به کار سرعت میده، حالا هم منطقی ترین راه فرستادن یک ایمیل پیگیری به سفارت هست.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، farshad varaste ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:25)byazdani نوشته:  

سلام دوست عزیز
نفرمایید قربان ما که شب و روز واسطون دعا میکنیم...مگه میشه تو منتظر سرا رفت و اسم شما رو دید و دعا نکرد..اما نگید که دل و دماغ ندارید که اصوه صبر ما شمایید.....شما با قدرت تمام تا اینجا امدین و ب سلامتی پر پرش رفته کمش مونده.......ایشالله به خیر خوشی تموم میشه اخر این داستان
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: majid_eng ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، sal0811 ، pari pari ، armin021 ، arashS ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:16)عراقی نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 11:04)Shahabm58 نوشته:  سلام بعد از کلیرنس باید خودمون مراجعه کنیم به سفارت برای گرفتن ویزا؟! یا می شود پاسپورت را به شخص دیگری داد مثلا به یکی از این آژانس ها و اونها برن بگیرن؟!

هر دو راه مقدور است اما اولی مطمئنتر است
ا
من که منتظرم زودتر کلیر بشم و خودم برم آنکارا مدیکالمو تمدید کنم دلم واسه دکتر اونگان و سفارت یه ذره شده این عکس آواتار هم همون پارک روبروی مطب دکتر هست . من به شخصه نمیتونم کار به این مهمی رو به کس دیگه ای بسپارم.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-04 ساعت 23:17)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:04)pari pari نوشته:  8 ماه گذشت!!!!!!!!
حالا خوبه من سربازى نرفتم و اينقدر طول كشيده!!!!!

پری پری الهی ور نپری انشالله اون افیسر مصاحبه کننده ور بپره که هنوز تو رو کلیر نکرده ، اون بالا دست راست رو نگاه کن ، عکسو میگم موهای پس کله ام هم ریخت ، یعنی 8 ماهه منتظری بابا ایول به صبرت ، من با دیدن تو از الان تا آخر سپتامبر قدرت پیدا کردم ، امیدوارم تبریک کلیری ات را خودم یک روز که از خواب پا میشی بهت بگم انشالله ...

یک عذر خواهی به خانم پری پریا بدهکارم بابت اینکه چون ایشان نوشته بود من سربازی نرفتم فکر کردم این کاربر محترم مرد است و از سربازی معاف شده و من یک کمی با ایشون شوخی کردم که اشتباه شد و اصولا من با بانوان محترم به این شکل شوخی نمیکنم .
من بدلیل مشغله هایم کمتر در این تایپیک می آیم و هر وقت هم که می آیم 4 تا 5 صفحه پر شده است و چون کم حوصله هم هستم و یک ضرب میروم صفحه آخر و شاید درست خیلی از کاربرها را نشناسم . فقط سعی میکنم اگر تونستم کمی انرژی مثبت بدهم به دوستانی که چکینگ شان طولانی شده و خسته شده اند یکیشان مانند خانم محترم پری پریا و با امید کلیری زود هنگام و بدنبال آن شادی و کامیابی در زندگی برای ایشان
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-06-05 ساعت 11:42)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 11:37)mohammadreada نوشته:  سلام

شرایط شما کاملا خوبه،گرفتن رزومه به کار سرعت میده، حالا هم منطقی ترین راه فرستادن یک ایمیل پیگیری به سفارت هست.

فرستادم اما جواب ندادن، مشکل اینه که اونروز پاسپورتامونو نگه داشت و من به زودی برا تمدید ویزای کانادا باید پسشون بگیرم که فکنم کارمونو غقب بندازه. و اینکه به همسر من ویزا برا کنفرانس ندادن ولی توریستی دادن که آفیسره هم دوباره بهمون گفت
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pari ، ghasoo ، armin021 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 11:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
قربوننننننننت برای بار سوم اومدم بالا
چون نفر دوم اعلام کردی پس 2 هفته دیگه کلیر می شم
ارداتمندم شدییییییییییید. این دو هفته رو در نظر داشته باشید
من آخرین آپدیتم 11 مارچ بوده(فقط محض اطلاع)-این امضام هم جهت اطلاع دوستمون 2014familieslotterywinners(البته اگه اسمش رو اشتباه ننویسم)
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان