کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-05 ساعت 21:47)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر اينجا سوت و كوره، دلم گرفت، اون دوستاني كه شب ٥ شنبه تنهايي رفتن ددر دلشون اومد تنها برن، پس من چي؟ Sad

نه بابا تنها نيستي منم پيشتم تازه منم برگه آبي خوشگل دارم . منم مثل ديوونه ها ميام همه جا را چك مي كنم .دارم فيلم نگاه مي كنم اگر لازم شد حداقل leasening خوب بشه شايد يه روزي ويزا رسيد . دوستم ما كه اينقدر صبر كرديم اينم روش . يكسال گذشت . ولي وقتم را تلف كردم ولي زبانم را كامل نكردم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، nedali ، shahryar7021 ، HELIAA ، قصه گو ، soli asali ، shilan ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa
سلام دوستان
ما امروز یه سفر 1 روزه داشتیم با ابینه و نیاسر و کاشان جای همگی رو خالی کردیم
الان که برگشتم دیدم سفارت بهم دوباره ایمیل زده و یه فرم واسه خودم و یه فرم واسه خانمم فرستاده
بند 8 یکم نگران کنندس
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

من هیچ مدرکی به عنوان اسپانسر تحویل ندادم
چی باید بگم اینجارو؟
ممنون از راهنماییتونWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-05 ساعت 20:32)nano2 نوشته:  اقاي مهدى
خيلي دوران سختيه ولي اولا توكلتون به خدا باشه بعد هم اينكه هر هفته اول هفته به بهانه هاي مختلف بهشون ميل بزنيد
خجالت نكشيد و نترسيد.ما يه دو ماهي اول هر هفته ميل ميزديم
كه هر دفعه جواب دادن و يك اپديت كردن تا اينكه بالاخره اين هفته از رو رفتن جواب ندادن ولي يهو كلير كردن
من اينجا با خيلي از وكيلها مشورت كردم راهي نداره جز اينكه خودتون پيگير باشيد اون هم تنها راهش ايميله اگه خدا نكرده تا جولاي وسطاش نيومد بريد دمه سفارت اين چيزي بود كه دوستان به من گفتن ديگه قطعيت تاثيرش رو نميدونم

ممنون دوست عزيز بخاطر راهنماييات...
ايميل كه مي زنم. فك كنم يه 6 باري شده , ولي هميشه همون جواب روتينو ميدن! راستش با توجه به اينكه من وضعيت آپديتامو تو اين مدت مانيتور كردم هنوز اون آپديت اصلي از آمريكا نشده بخاطر همينم ظاهرا سفارت نمي تونه كاري بكنه!
يه بدي هم كه سفارت ابوظبي داره اين كه ايميلا از طريق سايت بصورت آنلاين انجام مي شه بنابراين تعداد ايميلاي دريافتي از هر پروفايل كانت مي شه! دوستي مي گفت كه اگه تعداد ايميلا بيشتر از 3-4 تا در ماه باشه ديگه جوابم نمي دند! در هر صورت تنها راهي كه مونده همين ايميله كه سعي مي كنم هر 15 روز يك بار بزنم شايد يه فرجي بشه!
راستي دوستان كسي اطلاعاتي راجع به اين مساله كه اگه سفارت به مدت 6 ماه آپديتي از ارگانهاي امنيتي نگيره اتوماتيك اون كيسو كلير اعلام مي كنه , داره؟
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-05 ساعت 21:52)miladfr12 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 21:47)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر اينجا سوت و كوره، دلم گرفت، اون دوستاني كه شب ٥ شنبه تنهايي رفتن ددر دلشون اومد تنها برن، پس من چي؟ Sad

منم در غم انکارا تنها کز کردم که کی نوبت من میشه والااااااااCoolWink

به امید زود کلیر شدنت میلاد جان
ارنج کانتی منتظرمونه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
ميدونم سوالم مربوط به تايپيك نيست ولي حالا كه ما اين همه دوستاي خوب اينجا دارم گفتم بشه با كمك شما دوستاي خوبم مشكلمو حل كنم، من شديدا احتياج به يك مشاور دارم يا يك دكتر روانشناس كه يكمي در مورد زندگيم ازش مشاوره بگيرم، اگه كسي رو مي شناسيد خوشحال مي شم معرفي كنيد
كاشكي يه تايپيك براي مشاوره هم داشتيم
حيف ديگه مدير نداريم كه بهش بگم اگه مطلبم مربوط به اين تايپيك نيست لطفا بعدا پاكش كن
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، armin021 ، مهدی 2014 ، NEURON ، قصه گو ، soli asali ، shilan ، pari pari
سلام دوستان گلم
راستش امشب میخوام سنت حسنه آرزوی خیر کردن به روش "قصه گو"ی عزیز رو زنده نگه دارم و یادی کنم از دوستان صدرنشین که بعضیاشون بی قرار شدنو و بقیه هم به رومون نمیارن:
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tenese» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamidrezapi1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha290» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «beni2050» عزیزღღღ
و بقیه دوستان منتظر که به علت کمبود جا اسماشونو ننوشتم.
همه براشون دعا کنین که علی مومن گل هم باید یه جشن حسابی براشون راه بندازه Tongue
شاد باشین.
(2014-06-05 ساعت 23:56)Sara_lphmkf نوشته:  ميدونم سوالم مربوط به تايپيك نيست ولي حالا كه ما اين همه دوستاي خوب اينجا دارم گفتم بشه با كمك شما دوستاي خوبم مشكلمو حل كنم، من شديدا احتياج به يك مشاور دارم يا يك دكتر روانشناس كه يكمي در مورد زندگيم ازش مشاوره بگيرم، اگه كسي رو مي شناسيد خوشحال مي شم معرفي كنيد
كاشكي يه تايپيك براي مشاوره هم داشتيم
حيف ديگه مدير نداريم كه بهش بگم اگه مطلبم مربوط به اين تايپيك نيست لطفا بعدا پاكش كن
معذرت می خوام سارا خانم، ولی این مشاورا یا روانشناس ها هیچ چیز خاصی ندارن بگن!
فقط نصف ساعت و شما حرف میزنی و نصف ساعت و اونا،
یه چیزایی میگن که در آخر می بینی خودت هم اونا رو میدونستی!!!
بعد ساعتی خداد تومن ناقابل پیاده میشی و میای بیرون!
خوب من ترجیح میدم اون پول بی زبون و بزنم به بدن Big Grin
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
[quote='Ramin geologist' pid='509062' dateline='1401995398']
سلام دوستان
ما امروز یه سفر 1 روزه داشتیم با ابینه و نیاسر و کاشان جای همگی رو خالی کردیم
الان که برگشتم دیدم سفارت بهم دوباره ایمیل زده و یه فرم واسه خودم و یه فرم واسه خانمم فرستاده
بند 8 یکم نگران کنندس
8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide

-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;

يني چي شما مگه پرينت حساب ندادي به عنوان مدرك مالي؟ جسارتا مي پرسم اگه بله چقدر بوده؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
چه شب بديه دلم گرفته Sad
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-06-05 ساعت 23:48)مهدی 2014 نوشته:  
خيلي دوران سختيه ولي اولا توكلتون به خدا باشه بعد هم اينكه هر هفته اول هفته به بهانه هاي مختلف بهشون ميل بزنيد
كه هر دفعه جواب دادن و يك اپديت كردن تا اينكه بالاخره اين هفته از رو رفتن جواب ندادن ولي يهو كلير كردن
من اينجا با خيلي از وكيلها مشورت كردم راهي نداره جز اينكه خودتون پيگير باشيد اون هم تنها راهش ايميله اگه خدا نكرده تا جولاي وسطاش نيومد بريد دمه سفارت اين چيزي بود كه دوستان به من گفتن ديگه قطعيت تاثيرش رو نميدونم

ايميل كه مي زنم. فك كنم يه 6 باري شده , ولي هميشه همون جواب روتينو ميدن! راستش با توجه به اينكه من وضعيت آپديتامو تو اين مدت مانيتور كردم هنوز اون آپديت اصلي از آمريكا نشده بخاطر همينم ظاهرا سفارت نمي تونه كاري بكنه!
يه بدي هم كه سفارت ابوظبي داره اين كه ايميلا از طريق سايت بصورت آنلاين انجام مي شه بنابراين تعداد ايميلاي دريافتي از هر پروفايل كانت مي شه! دوستي مي گفت كه اگه تعداد ايميلا بيشتر از 3-4 تا در ماه باشه ديگه جوابم نمي دند! در هر صورت تنها راهي كه مونده همين ايميله كه سعي مي كنم هر 15 روز يك بار بزنم شايد يه فرجي بشه!
راستي دوستان كسي اطلاعاتي راجع به اين مساله كه اگه سفارت به مدت 6 ماه آپديتي از ارگانهاي امنيتي نگيره اتوماتيك اون كيسو كلير اعلام مي كنه , داره؟

مهدی جان، پیمان مهاجر عزیز اینجا به این قضیه اشاره کرده
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-06-06 ساعت 00:26)Maryrhm نوشته:  چه شب بديه دلم گرفته Sad

چرا آخه؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مهدی 2014 ، shahryar7021 ، armin021 ، قصه گو ، soli asali ، Maryrhm ، nasim ، shilan ، pari pari
(2014-06-06 ساعت 00:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:26)Maryrhm نوشته:  چه شب بديه دلم گرفته Sad

چرا آخه؟

از اینجا سلام میکنم به تمامی بچه های 2014 من از برندهای 2015 هستم واقعا جو جالب و دوست داشتنی دارین بچه ها امیدوارم مال ما 2015 یاهم مثل شما جوش صمیمی باشه اینطور که من میبینم ما هم یواش یواش باید خودمون رو اماده کنیم به این روزهای کلییرنس و انتظار... و از اینجا هم ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون دوستان.Smile
(2014-06-05 ساعت 20:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:05)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:45)pari pari نوشته:  كاملا دركتون ميكنم اقا مهدى واقعا شرايط سختيه. ما هردو توى يك روز مصاحبه شديم. واسم عجيبه كه چرا اينقدر طول كشيده . اينكه ابوظبى هم همش ديگه داره كيسهاى نوامبر و دسامبر رو كليير ميكنه و از اكتبر خبرى نيست بيشتر نگرانم كرده. خود من حتى بعد از اينكه همسرم به تنهايى كليير شد بيشتر اعصابم خورد شد . چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره و من اينجا معلوم نيست چقدر بايد منتظر بمونم. به نظر من وكيل هم كارى نميتونه بكنه. ايميلم كه بهشون ميزنيم هون جواب هميشگيو ميدن پس تنها كارى كه از دستمون برمياد اينه كه همچنان صبر كنيم. اميدوارم هرچه زودتر هردومون كليير بشيم

ممنون دوست عزيز. ايشالا زود زود كلير مي شيم.
نمي دونم اون روز سارا گرو براي ما و اون آقا واسه شما , تو پروفايلمون چي نوشت كه هنوز كليير نشده ايم... Sad

واسه منم عجيبه. اخه جالبيشم اينه كه با اينكه من وهمسرم همكار و هم رشته ايم و حتى ايشون سربازيم رفتن ايشون كليير شدن ولى من موندم

چه جالب من و همسرمم همكاريم! پس نتيجه اينكه به كسايي كه زن و شوهر همكارند ديرتر ويزا مي دن! Big Grin
حالا يه چيز خنده دار اينكه تو روز مصاحبه خانم سارا گير داده بود به گل سر خانمم! مي گف كه از كجا مي تونم ازينا بخرم! بعد همكارشو صدا كرد به انگليسي بهش گف كه ازينا مي گفتما و يه 2و3 دقيقه اي صحبت مي كردند در موردش... مام هاج و واج نگاشون مي كرديم كه نكنه اشتباهي اومديمو...
انگار گيرش گل سره بخدا. خانمم مي گه يه 10-20 تا بگيريم بفرستيم واسش شايد رضايت بده و كلييرمون كنه Wink

وا چه جالب. اينا خلن به خدا
سلام به دوستان عزیز pari pari و مهدی 2014
در خصوص این وضعیت ما را هم در بین خودتون پذیرا باشید چون ما هم همچنان مثل شما بلاتکلیفیم و این 8 ماه و چند روز حسابی استرس داشتیم. ان شاء الله که همگی بزودی از بلاتکلیفی در بیایم.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-06-06 ساعت 00:27)سیمین راد نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 23:48)مهدی 2014 نوشته:  

مهدی جان، پیمان مهاجر عزیز اینجا به این قضیه اشاره کرده

ممنون سيمين عزيز ازينكه هنوز هستي و كمك مي كني.

نظرتون چيه كه ايميلي بزنم و ريفرنس بدم به اين لينك و ازشون بخوام كه ريفر كنن به اين مورد و پروسمو سريعتر ببندند؟

Where the application is otherwise approvable and the FBI name check request has been pending for more than 180 days, the adjudicator shall approve the 1-485, 1-601, 1-687, or 1-698 and proceed with card issuance. The FBI has committed to providing FBI name check results within this timefram
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
من (کیس اصلی) آپدیت شدم. بالاخره طلسم پنج مارچ شکست و وارد پنج جون شدم! دو نفر همراه همچنان روی چهارم مارچ قفل هستند! به احتمال زیاد آپدیت از امریکاست بخاطر اینکه تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کردم همچنان پنج مارچ بودم! یعنی ممکنه؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان