کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ایروان کیس های زیادی رو این چند روز مخصوصا 5 جون آپدیت کرده که البته تقریبا همه زیر 3000 بودند. امیدوارم فردا خبرهای خوبی در راه باشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 01:02)freddyflientstone نوشته:  من (کیس اصلی) آپدیت شدم. بالاخره طلسم پنج مارچ شکست و وارد پنج جون شدم! دو نفر همراه همچنان روی چهارم مارچ قفل هستند! به احتمال زیاد آپدیت از آمریکاست بخاطر اینکه تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کردم همچنان پنج مارچ بودم! یعنی ممکنه؟

خوش خبر باشي دوستم، حتما خبريه، فكر كنم به زودي هورا بشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-06 ساعت 00:34)reza_norouzi نوشته:  [quote='Maryrhm' pid='509081' dateline='1401998216']
چه شب بديه دلم گرفته Sad

شب به این خوبی ...چشه مگه؟؟؟ من حالم خوبه اصلا خول نشدم فقط 2ساعته دارم تو سایت booking.com دنبال هتل میگردم .....البته 2 شب آنکارا واسه تمدید مدیکال و دادن پاسپورت هامون به سفارت و بعد میخوام واسه چند شب تو قونیه هتل بگیرم آخه نذر کردم اگه ویزا بگیریم بریم اونجا ... بعد که ویزامون ایشود شد برمیگردیم آنکارا ویزاهامونو تحویل میگیریم.
خوب میگم شاید سفارت منتظر من هتل بگیرم بعد کلیرمون بکنه . آخه من نسبت به هتل کمی وسواس دارم ...
آخه دلم واسه آنکارا واسه سفارت واسه دکتر اونگان خیلی تنگ شده ......میگن دل به دل راه داره حتما اونا هم دلشون واسه من تنگ شده....

(2014-06-06 ساعت 00:34)reza_norouzi نوشته:  [quote='Maryrhm' pid='509081' dateline='1401998216']
چه شب بديه دلم گرفته Sad

شب به این خوبی ...چشه مگه؟؟؟ من حالم خوبه اصلا خول نشدم فقط 2ساعته دارم تو سایت booking.com دنبال هتل میگردم .....البته 2 شب آنکارا واسه تمدید مدیکال و دادن پاسپورت هامون به سفارت و بعد میخوام واسه چند شب تو قونیه هتل بگیرم آخه نذر کردم اگه ویزا بگیریم بریم اونجا ... بعد که ویزامون ایشود شد برمیگردیم آنکارا ویزاهامونو تحویل میگیریم.
خوب میگم شاید سفارت منتظر من هتل بگیرم بعد کلیرمون بکنه . آخه من نسبت به هتل کمی وسواس دارم ...
آخه دلم واسه آنکارا واسه سفارت واسه دکتر اونگان خیلی تنگ شده ......میگن دل به دل راه داره حتما اونا هم دلشون واسه من تنگ شده....

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-06 ساعت 00:51)farhad_syd نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:26)Maryrhm نوشته:  چه شب بديه دلم گرفته Sad

چرا آخه؟

از اینجا سلام میکنم به تمامی بچه های 2014 من از برندهای 2015 هستم واقعا جو جالب و دوست داشتنی دارین بچه ها امیدوارم مال ما 2015 یاهم مثل شما جوش صمیمی باشه اینطور که من میبینم ما هم یواش یواش باید خودمون رو اماده کنیم به این روزهای کلییرنس و انتظار... و از اینجا هم ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون دوستان.Smile
سلام فرهاد جان
آقا تبریک بابت برنده شدنتون
امیدوارم شما یه ضرب ویزاتو بگیری و مثل ما کلیرنس نخوری
موغق و پیروز باشی
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-06 ساعت 01:02)freddyflientstone نوشته:  من (کیس اصلی) آپدیت شدم. بالاخره طلسم پنج مارچ شکست و وارد پنج جون شدم! دو نفر همراه همچنان روی چهارم مارچ قفل هستند! به احتمال زیاد آپدیت از آمریکاست بخاطر اینکه تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کردم همچنان پنج مارچ بودم! یعنی ممکنه؟
آخ جون بالاخره از یکی شنیدیم این پنج مارچ تکون خوردCool مبارک باشه امید به کلیر شدن هر چه سریعترتونSmile خدا کنه مال منم از پنج مارچ تکون بخوره که از دست این تاریخ کهیر زدمBig Grin
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
فردی عزیز، دوست خوبم پیشاپیش آزادیت مبارک.
امیدوارم به زودی خبر خوب برات بیاد.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
سلام.عضو جدید این گروه میباشم
(2014-06-06 ساعت 01:54)mehdi.topol نوشته:  سلام.عضو جدید این گروه میباشم
سلام دوست عزیز خوش اومدی ایشالله هرچه سریعتر از این گروه بری
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، armin021 ، maryam_a ، nasim ، arashS ، pari pari ، pari pariaaa ، shilan
(2014-06-05 ساعت 17:32)alimomen نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:31)HELIAA نوشته:  تو این مدت من خیلی نگران دو کیس بودم و همیشه منتظر بودم تا صدای هوراااای کلیر شدنشون رو بشنوم..pari pari و Mehdi2014 عزیز. امروز دیدم که آقا مهدی به سلامتی کلیر شدن. امیدوارم pari pari عزیز هم به امید خدا هر چه زودتر کلیر بشن تا این شادی کامل بشه و با آرزوی پایان انتظار برای همه ی دوستان مهاجرسرایی

پس چرا آقا مهدی سبز نیست هنوز

کی کلیر شدن ایشون ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shahryar7021 ، قصه گو ، nasam ، armin021 ، arashS ، pari pari ، nedaba
هلیا جان
تازه از شمال برگشتن خسن بندگان خدا
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: HELIAA ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 02:17)soli asali نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:32)alimomen نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:31)HELIAA نوشته:  تو این مدت من خیلی نگران دو کیس بودم و همیشه منتظر بودم تا صدای هوراااای کلیر شدنشون رو بشنوم..pari pari و Mehdi2014 عزیز. امروز دیدم که آقا مهدی به سلامتی کلیر شدن. امیدوارم pari pari عزیز هم به امید خدا هر چه زودتر کلیر بشن تا این شادی کامل بشه و با آرزوی پایان انتظار برای همه ی دوستان مهاجرسرایی

پس چرا آقا مهدی سبز نیست هنوز

کی کلیر شدن ایشون ؟

سولی عزیز من به خاطر تشابه اسمی فکر کردم ایشون کلیر شدن..mehdi 2014 کلیر شده
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، قصه گو ، soli asali ، armin021 ، maryam_a ، sani1348 ، sami8000 ، pari pari ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-05 ساعت 18:04)houmanmir نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:24)sohrab134 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:21)houmanmir نوشته:  دوستای عزیز Smile من دوباره از تاپیک بغلیه اومدم فقط به این عنوان که پیشکسوت ابوظبی که خودم بوذم از این به بعد دیگه نیستم Smile))))
خدایاااااااااااااا شکرت Smile
کلیر شدممم Smile))))))))

مبارک باشه
لطفا اگر میدونید بفرمایید تاریخ اپدیت را چطور میشه متوجه شد

ممنونم دوست عزیز ،
دیشب تو سیس آپدیت شدم ، امروز صبح هم ساعت 9.30 . 10 دوباره آپدیت و بعدازظهر تو سایت خود ابوظبی اعلام کلیر شد Smile

عجب عضو با سابقه ای ای بودید شما ! چه فایده تو منتظرسرا نبودی !!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-05 ساعت 17:45)pari pari نوشته:  چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره

مطمئني عزيز دل خواهر، كه عليرغم ميل باطنيه؟!؟Big Grin
و خداوند چقدر زنان را خوش خيال آفريدTongue

اين فقط يه شوخي خواهرانه بودShy ميخواستم بخندونمت.....حالا بخند و دلتو دريايي كن،حتماً ويزات مياد.اصلاً اگه نري ما هم نمي ريم!!Tongue
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-05 ساعت 23:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 22:14)parvaz_parsi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:04)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:43)parvaz_parsi نوشته:  سلام بر همه دوستان وبا ارزوی کلیر شدن همه
میخواستم بپرسم چند روز بعد کلیر شدن وقت دارم برم سفارت برای تحویل مدارکم

با سپاس فراوان

سلام دوست من
اول ازتون خواهش می کنم امضاتونو درست کنین تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم.
دوم عرض کنم توی اون صفحه سفارت که شمارتونو اعلام کرده یه تاریخ جلوش هست که باید تا قبل از اون واسه دریافت ویزا به سفارت مراجعه کنین وگرنه ممکنه دوباره کلیرنس مجدد شامل حالتون بشه.
شاد باشین.

کسی نیست راهنمایی کنه منو؟
با تشکر از شما دوست عزیز
اول بگید چطور باید امضا رو فعال کنم
دوم اینکه توسایت سفارت ابوظبی که کیس نامبرم رو وارد کردم و میگه کیستون اماده هستش هیچ تاریخی ننوشته
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست من
قسمت بالای صفحه روی کنترل پنل کاربر کلیک کنین و در قسمت سمت راست روی تغییر امضا.
من در مورد ابوظبی زیاد نمی دونم چون خودم ایروانم بهتره دوستانی که مطلع هستند جواب بدن. شاید یه ایمیل به سفارت جوابگو باشه.
عذر میخوام اگه اطلاعاتم برای کمکتون کافی نیست.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: anahita 62 ، armin021 ، sami8000 ، pari pari
كاشكي ميشد به بعضي ها چند بار رتبه داد.....به خاطر حضور سبزشون كه انگار اومدن فقط واسه كمك و راهنمايي،وقتي مي بينم چقدر با حوصله سؤالات تكراري و از سر نگراني ويا به خاطر تازه وارد بودن رو سريع و كامل جواب ميدن،شرمنده ميشم كه جز گپي پيست كار ديگه اي از دستم بر نمياد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان