کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-06 ساعت 02:57)قصه گو نوشته:  كاشكي ميشد به بعضي ها چند بار رتبه داد.....به خاطر حضور سبزشون كه انگار اومدن فقط واسه كمك و راهنمايي،وقتي مي بينم چقدر با حوصله سؤالات تكراري و از سر نگراني ويا به خاطر تازه وارد بودن رو سريع و كامل جواب ميدن،شرمنده ميشم كه جز گپي پيست كار ديگه اي از دستم بر نمياد.

آره یکی از اونایی که باید واسشون چند بار رتبه داد بدون شک خود شما هستین.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-06 ساعت 02:57)قصه گو نوشته:  كاشكي ميشد به بعضي ها چند بار رتبه داد.....به خاطر حضور سبزشون كه انگار اومدن فقط واسه كمك و راهنمايي،وقتي مي بينم چقدر با حوصله سؤالات تكراري و از سر نگراني ويا به خاطر تازه وارد بودن رو سريع و كامل جواب ميدن،شرمنده ميشم كه جز گپي پيست كار ديگه اي از دستم بر نمياد.

قصه گو جان روح بزرگی داری. واقعا میگم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
امروز بعد از ظهر به اتفاق دخترم رفتيم تجريش، به خواب هم نمي ديدم اين همه ازدحام جمعيت رو همچه روزي!!Smile
خلاصه صفا كرديم،كلي لباس پونزده تومني خريديم واسه اونور!! Rolleyes
كل تهران يه طرف،تجريش يه طرف،هر موقع نياز به روحيه پيدا مي كنم ميرم اونجا، فردا واسه چند ساعتي نياين اينجا،بريد اونجاBig Grin
.......يادم نبود فردا روز ايروانه اگه اشتباه نكنم.راستي ازدحام رو درست نوشتم...افكارم قاطيهSad
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-06 ساعت 03:06)قصه گو نوشته:  امروز بعد از ظهر به اتفاق دخترم رفتيم تجريش، به خواب هم نمي ديدم اين همه ازدحام جمعيت رو همچه روزي!!Smile
كل تهران يه طرف،تجريش يه طرف،هر موقع نياز به روحيه پيدا مي كنم ميرم اونجا، فردا واسه چند ساعتي نياين اينجا،بريد اونجاBig Grin
.......يادم نبود فردا روز ايروانه اگه اشتباه نكنم.راستي ازدحام رو درست نوشتم...افكارم قاطيهSad

قصه گوی عزیز
ی خواهشی دارم اونم اینه که میشه ی دعای ویژه واسم کنی فردا کلیر شم میدونم الان زوده واسه کیس من ولی بد به دلم افتادهSmileShy
متاسفانه نشد،
(2014-06-06 ساعت 03:06)قصه گو نوشته:  امروز بعد از ظهر به اتفاق دخترم رفتيم تجريش، به خواب هم نمي ديدم اين همه ازدحام جمعيت رو همچه روزي!!Smile

یعنی دیگه فردا آنکارا آپدیت نمیکنه ؟؟؟
آخه من میخوام هتل رزرو کنم.............. اگه میشه بگین فردا کیس ما رو کلیر کنن واسه خودم نمیگم .....به خاطر دکتر اونگان میگم دلش واسه ما کلی تنگ شده ......گناه داره ....آخه ما با دکتر اونگان دوست شدیم .....وقتی رفتیم جواب مدیکال رو بگیریم داشت بیرون سیگار میکشید به ما هم تعارف کرد ...بعد کلی با هم صحبت کردیم .... با نگهبان سفارت هم دوست شدیم بعد مصاحبه باهاش رفیق شدیم .....الان چشم به راهمونه.......

آناهيتاي گلم تا با آبدار چي دوست نشي فايده نداره،مگه تو ايران زندگي نمي كني؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-06 ساعت 03:09)shahryar7021 نوشته:  قصه گوی عزیز
ی خواهشی دارم اونم اینه که میشه ی دعای ویژه واسم کنی فردا کلیر شم میدونم الان زوده واسه کیس من ولی بد به دلم افتادهSmileShy

شهريار عزيز ، دعاهاي خوب هميشه به نوشتن در نميان،ولي خودت هم ميدوني كه هر تپش قلبم يه آرزوي خوبه واسه دوستايي كه ميدونم هيچ وقت تنهام نميذارند.واست دعا مي كنم و ميدونم همونطور كه هواي بچه هاي اينجا رو داري،خدا هم هواتو داره و واست بهترين ها رو رقم زده،مطمئن باش.Shy

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: armin021 ، shadi79 ، maryam_a ، shahryar7021 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، arashS ، Arash2013 ، nedaba ، pari pariaaa ، shilan
(2014-06-06 ساعت 03:34)قصه گو نوشته:  كاربران در حال بازديد اين موضوع: قصه گو ، 3 مهمان

کاربران در حال بازدید این موضوع: H Pier، قصه گو
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 03:34)قصه گو نوشته:  كاربران در حال بازديد اين موضوع: قصه گو ، 3 مهمان

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، H Pier، nedaba، قصه گو، 1 مهمان

(2014-06-06 ساعت 03:42)H Pier نوشته:  

کاربران در حال بازدید این موضوع: H Pier، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، H Pier، nedaba، قصه گو، 1 مهمان

قوقولی قو قو
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-06 ساعت 00:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:26)Maryrhm نوشته:  چه شب بديه دلم گرفته Sad

چرا آخه؟

ایشالا همگی کلیر میشید. نگران نباشید.

(2014-06-06 ساعت 00:51)farhad_syd نوشته:  

چرا آخه؟

از اینجا سلام میکنم به تمامی بچه های 2014 من از برندهای 2015 هستم واقعا جو جالب و دوست داشتنی دارین بچه ها امیدوارم مال ما 2015 یاهم مثل شما جوش صمیمی باشه اینطور که من میبینم ما هم یواش یواش باید خودمون رو اماده کنیم به این روزهای کلییرنس و انتظار... و از اینجا هم ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون دوستان.Smile

دوست عزیز من هم برنده ی ۲۰۱۵ هستم...آرزوی موفقیت دارم برای همه ی برندگان و امیدوارم ما هم مث ۲۰۱۴ ی ها این روزها رو با یه جو صمیمی و خوب طی کنیم
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: maryam_a ، shahryar7021 ، nasim ، sami8000 ، nasam ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، armin021 ، nedaba ، pari pariaaa ، shilan ، lida55
هیس بالاخره قصه گو خوابید ولی من بیدارم . Big Grin Tongue
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-06 ساعت 00:54)byazdani نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 20:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:05)مهدی 2014 نوشته:  ممنون دوست عزيز. ايشالا زود زود كلير مي شيم.
نمي دونم اون روز سارا گرو براي ما و اون آقا واسه شما , تو پروفايلمون چي نوشت كه هنوز كليير نشده ايم... Sad

واسه منم عجيبه. اخه جالبيشم اينه كه با اينكه من وهمسرم همكار و هم رشته ايم و حتى ايشون سربازيم رفتن ايشون كليير شدن ولى من موندم

چه جالب من و همسرمم همكاريم! پس نتيجه اينكه به كسايي كه زن و شوهر همكارند ديرتر ويزا مي دن! Big Grin
حالا يه چيز خنده دار اينكه تو روز مصاحبه خانم سارا گير داده بود به گل سر خانمم! مي گف كه از كجا مي تونم ازينا بخرم! بعد همكارشو صدا كرد به انگليسي بهش گف كه ازينا مي گفتما و يه 2و3 دقيقه اي صحبت مي كردند در موردش... مام هاج و واج نگاشون مي كرديم كه نكنه اشتباهي اومديمو...
انگار گيرش گل سره بخدا. خانمم مي گه يه 10-20 تا بگيريم بفرستيم واسش شايد رضايت بده و كلييرمون كنه Wink

وا چه جالب. اينا خلن به خدا
سلام به دوستان عزیز pari pari و مهدی 2014
در خصوص این وضعیت ما را هم در بین خودتون پذیرا باشید چون ما هم همچنان مثل شما بلاتکلیفیم و این 8 ماه و چند روز حسابی استرس داشتیم. ان شاء الله که همگی بزودی از بلاتکلیفی در بیایم.
ممنون
انگار متوسط کلیرنس ۲۰۱۴ روی ۶ ماهه...اما نگران نباشید با آمار ویزا به نظر میرسه میخوان حساب شده تر عمل کنن و به همه تون با هم ویزا بدن Big Grin
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
(2014-06-06 ساعت 06:42)نیلان نوشته:  

چرا آخه؟

ایشالا همگی کلیر میشید. نگران نباشید.

(2014-06-06 ساعت 00:51)farhad_syd نوشته:  

چرا آخه؟

از اینجا سلام میکنم به تمامی بچه های 2014 من از برندهای 2015 هستم واقعا جو جالب و دوست داشتنی دارین بچه ها امیدوارم مال ما 2015 یاهم مثل شما جوش صمیمی باشه اینطور که من میبینم ما هم یواش یواش باید خودمون رو اماده کنیم به این روزهای کلییرنس و انتظار... و از اینجا هم ارزوی موفقیت دارم برای تک تکتون دوستان.Smile

دوست عزیز من هم برنده ی ۲۰۱۵ هستم...آرزوی موفقیت دارم برای همه ی برندگان و امیدوارم ما هم مث ۲۰۱۴ ی ها این روزها رو با یه جو صمیمی و خوب طی کنیم

سلام دوستان 2015 ای
لازم نیست از الان نگران کلیرنس و این موارد باشین. زمانش که برسه خودتون خود به خود باهاش درگیر میشین Big Grin
جو صمیمی رو خودتون باید ایجاد کنین و مطمئنم که حتماً همینطور خواهد بود.
تشکر کنندگان: نیلان ، maryam_a ، khder ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، Maryrhm ، armin021 ، nedaba ، pari pariaaa
پاشید پاشید صبح شد تنبلا دراز به دراز خوابیدید ، صبح جمعه است امروز باید یک عده از بچه های ایروان رو از این تایپیک بندازیم بیرون ، من الان یک صبحانه تُپل زدم بر بدن نحیف و حاضر به خدمت شما عالی جنابان ، باشد تا امروز کاری کنیم کارستان و یک بیست نفری از کیسه فال ایروان بیرون بیاوریم هر کسی خبر اول را بدهد یک هورا جایزه دارد.
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان