کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام صبح جمعه شما بخیر
عمو عراقی، آقا رضای نوروزی،مریم جون و همه دوستای گل.....ایشالله خبرای خوبی تو راه.......

کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، amalek، Hamid nezam، letka، m.mehdi، rbrb-2015، sani1348، shahryar7021، tabrizi، سبز، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، maryam_a ، Sara_lphmkf ، zaaraa ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، armin021 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 09:08)shahryar7021 نوشته:  سلام صبح جمعه شما بخیر
عمو عراقی، آقا رضای نوروزی،مریم جون و همه دوستای گل.....ایشالله خبرای خوبی تو راه.......

کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، amalek، Hamid nezam، letka، m.mehdi، rbrb-2015، sani1348، shahryar7021، tabrizi، سبز، 2 کاربر مخفی، 1 مهمان

سلام دوستان گلم
هروقت یکی از بچه ها کلیر میشه انگار خودم کلیر شدمSmile یه حالی میده که نگو Tongue
یالا زود باشین سفارتای ایروان و آنکارا و ابوظبی ما کلیر میخوایم زود زود...
صبحتون توت فرنگی Big Grin

پر از کلیر و هووورااااااااااااااااااااااااااااا باشه ایشا االه امروز اینجااااااااااا . بدو بدو صبحونه حاضرهههه
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
ایشالا صدای هورا و شادی و خوشحالی خیلی از منتظرین را امروز بشنویم
امروز دلم روشنه Smile
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
(2014-06-06 ساعت 09:16)nasim نوشته:  صبحتون توت فرنگی Big Grin

پر از کلیر و هووورااااااااااااااااااااااااااااا باشه ایشا االه امروز اینجااااااااااا . بدو بدو صبحونه حاضرهههه

به به تو این روز به این قشنگی صبحونه خوشمزه چه حالی میده Big Grin
نسیم خانوم یه جا هم واسه من بذارین الان میام Tongue
تشکر کنندگان: maryam_a ، nasim ، Sara_lphmkf ، عراقی ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، armin021 ، pari pariaaa ، nedaba ، shilan
به گمانم بزرگترین دارایی ِ زندگی ِ آدمیزاد،
همین دوست های دیده و نادیده هستند...
همین دوست هایی که برایت پیغام می گذارند...
که اعلام می کنند حواس شان به تو هست...
همین ها که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی ِ تو ، دل ِ تو و درد ِ توست....
همین ها که پیگیرند...که نباشی دلگیرند...
همین ها که دلتنگ ات می شوند و بی مقدمه برایت می نویسند...
با بهانه ، بی بهانه دو سه خط می فرستند...که بدانی خودت...وجودت...خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است...
دو سه خط پیغام، حس ِ شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند...
خواستم بگویم که چقدر این دارایی های زندگی ام، این دوستان ِ دیده و نادیده، برایم پُر ارزش ند.............

به امید شادی همه دوستان واقعی.....................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

از دوستای عزیزم یه سوال داشتم
کسی بوده که بعد از ۵ماه کلیر شده باشه و براش مدیکال مجدد زده باشن و بدون مدیکال مجدد ویزاش را تحویل گرفته باشه؟ البته در این حالت خیلی زود قبل از ۶ماه باید وارد خاک ا م ر ی م ا بشه
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، pari pari ، arashS ، armin021 ، shilan ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 09:25)ali3875 نوشته:  به گمانم بزرگترین دارایی ِ زندگی ِ آدمیزاد،
همین ها که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی ِ تو ، دل ِ تو و درد ِ توست....
با بهانه ، بی بهانه دو سه خط می فرستند...که بدانی خودت...وجودت...خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است...
دو سه خط پیغام، حس ِ شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند...
خواستم بگویم که چقدر این دارایی های زندگی ام، این دوستان ِ دیده و نادیده، برایم پُر ارزش ند.............

عاااااااااااااااااااااااااالی بود علی جون
الحق که حرفی که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند Smile
امروز دیگه نوبت خودته شک ندارم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ali3875 ، zaaraa ، maryam_a ، nasam ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، armin021 ، pari pariaaa ، shilan ، nedaba
(2014-06-05 ساعت 20:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:05)مهدی 2014 نوشته:  [quote='pari pari' pid='508888' dateline='1401974115']
كاملا دركتون ميكنم اقا مهدى واقعا شرايط سختيه. ما هردو توى يك روز مصاحبه شديم. واسم عجيبه كه چرا اينقدر طول كشيده . اينكه ابوظبى هم همش ديگه داره كيسهاى نوامبر و دسامبر رو كليير ميكنه و از اكتبر خبرى نيست بيشتر نگرانم كرده. خود من حتى بعد از اينكه همسرم به تنهايى كليير شد بيشتر اعصابم خورد شد . چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره و من اينجا معلوم نيست چقدر بايد منتظر بمونم. به نظر من وكيل هم كارى نميتونه بكنه. ايميلم كه بهشون ميزنيم هون جواب هميشگيو ميدن پس تنها كارى كه از دستمون برمياد اينه كه همچنان صبر كنيم. اميدوارم هرچه زودتر هردومون كليير بشيم

ممنون دوست عزيز. ايشالا زود زود كلير مي شيم.
نمي دونم اون روز سارا گرو براي ما و اون آقا واسه شما , تو پروفايلمون چي نوشت كه هنوز كليير نشده ايم... Sad

واسه منم عجيبه. اخه جالبيشم اينه كه با اينكه من وهمسرم همكار و هم رشته ايم و حتى ايشون سربازيم رفتن ايشون كليير شدن ولى من موندم

چه جالب من و همسرمم همكاريم! پس نتيجه اينكه به كسايي كه زن و شوهر همكارند ديرتر ويزا مي دن! Big Grin
حالا يه چيز خنده دار اينكه تو روز مصاحبه خانم سارا گير داده بود به گل سر خانمم! مي گف كه از كجا مي تونم ازينا بخرم! بعد همكارشو صدا كرد به انگليسي بهش گف كه ازينا مي گفتما و يه 2و3 دقيقه اي صحبت مي كردند در موردش... مام هاج و واج نگاشون مي كرديم كه نكنه اشتباهي اومديمو...
انگار گيرش گل سره بخدا. خانمم مي گه يه 10-20 تا بگيريم بفرستيم واسش شايد رضايت بده و كلييرمون كنه Wink

خوب کاش همونجا گل سر رو در میووردید میدادید بهشBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zaaraa ، maryam_a ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، pari pariaaa
بازگشت قهرمانانه دامن قرمزی از مرخصی رو به فال نیک گرفته و کماکان منتظر حرکات موزون شما پس از اعلام اولین کلیری هستیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-06 ساعت 09:01)sani1348 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 01:02)freddyflientstone نوشته:  من (کیس اصلی) آپدیت شدم. بالاخره طلسم پنج مارچ شکست و وارد پنج جون شدم! دو نفر همراه همچنان روی چهارم مارچ قفل هستند! به احتمال زیاد آپدیت از آمریکاست بخاطر اینکه تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کردم همچنان پنج مارچ بودم! یعنی ممکنه؟

فردى جان تبريك ميگم به دلم افتاده امروز صد در در صد كلير ميشى دوست عزيز من چند روز پيش هم گفتم تا شنبه فقط كلير شدى من رو فرا موش نكن

ممنون دوست خوبم، منکه از خدامه، ولی از ته دل امیدوارم که امروز تکلیف "مهدی 2014" ، pari pari ، byazdani ،tenese ، tabrizi،beni2050 و بقیه صدر نشینها هم روشن بشه. اینطوری شادیمون تکمیل میشه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

بچه ها امروز روز ایروانهههه Smile واییییی خدا کنه امروز بترکووونه و کلی دل هاااا رو خوشجال کنه . خدایی نمی دوونم قسمت چیه . دوستای گلم که تا الان نزدیک 180 روز یا بیشتر یا کمتر صبر کردین . دیگه چیزی نمونده این همه که ما منتظر بودیم اینم روش . اما به امید خدا واسه پاییز هممون رفتنی هستیم . فقط تا می توونین از زبان غافل نشین . روزی حد اقل یک فیلم ببینین با زیر نویس . اما تا می توونین به صحبت ها فکر کنین . و با زیر نویس تطابق بدین . دوستای خوبم چیزی نموونده دیگه اگه می خواین اونجا بتونین خودتون گلیمتونو از آب بکشین بیرون تمام انرژی الانتونو صرف زبان کنین .
الان که ساعت های زیادی توی این صقحه مهاجر سرایین برین توی سایت های خبر ها و یادگیریه زبان (خودتون می دوونم الان می گین این دختره دیوونست همه اینا رو خودمون می دونستیم ) . باید می یو مدم می گفتم ایناارووو .

مواظب خودتون و سلامتیتون باشین

نسیم بانو Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-06 ساعت 09:44)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 09:25)ali3875 نوشته:  به گمانم بزرگترین دارایی ِ زندگی ِ آدمیزاد،

عاااااااااااااااااااااااااالی بود علی جون
الحق که حرفی که از دل برآید لاجرم بر دل نشیند Smile
امروز دیگه نوبت خودته شک ندارم.

ممنون از شما دوست عزیز امیدوارم همه دوستانی که منتظرند خوشحال بشن
خوشحال اون خوشحالی منه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

ایروان آپدیت کر2تا کیس قدیمی کلیر شدند

فکر کنم امین 13 کلیرشده باشه ...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان