کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-06 ساعت 07:49)عراقی نوشته:  پاشید پاشید صبح شد تنبلا دراز به دراز خوابیدید ، صبح جمعه است امروز باید یک عده از بچه های ایروان رو از این تایپیک بندازیم بیرون ، من الان یک صبحانه تُپل زدم بر بدن نحیف و حاضر به خدمت شما عالی جنابان ، باشد تا امروز کاری کنیم کارستان و یک بیست نفری از کیسه فال ایروان بیرون بیاوریم هر کسی خبر اول را بدهد یک هورا جایزه دارد.

سلام عمو عراقی عزیز صبح جمعتون بخیر
من فک می کردم اولین نفر هستم که امروز صب میام اینجا Big Grin
جایزه فقط یه هورا؟ همین؟ فی پایینه ببرش بالا Tongue
تشکر کنندگان: maryam_a ، shahryar7021 ، khder ، sami8000 ، nasam ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، pari pariaaa ، shilan
(2014-06-06 ساعت 07:58)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 07:49)عراقی نوشته:  پاشید پاشید صبح شد تنبلا دراز به دراز خوابیدید ، صبح جمعه است امروز باید یک عده از بچه های ایروان رو از این تایپیک بندازیم بیرون ، من الان یک صبحانه تُپل زدم بر بدن نحیف و حاضر به خدمت شما عالی جنابان ، باشد تا امروز کاری کنیم کارستان و یک بیست نفری از کیسه فال ایروان بیرون بیاوریم هر کسی خبر اول را بدهد یک هورا جایزه دارد.

ای بابا ، راست میگی 1 دقیقه تو جلوتری ، آقا من لنگ رو انداختم ، دستا رفت بالا ، تسلیم تسلیم . قوربون شکل ماهت جایزه چی دوست داری بهت بدم ؟ یه نگاه به عکس بالا دست راست بنداز اگه دوست داشتی یه ماچ هم ... بععععععععععععععععله البته سیبیلا عینهو فرچه سیمیه دوست داشتی بیا جلو .
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، AZAR 1335، majid0000000000، عراقی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-06 ساعت 08:10)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 07:58)reza_norouzi نوشته:  

ای بابا ، راست میگی 1 دقیقه تو جلوتری ، آقا من لنگ رو انداختم ، دستا رفت بالا ، تسلیم تسلیم . قوربون شکل ماهت جایزه چی دوست داری بهت بدم ؟ یه نگاه به عکس بالا دست راست بنداز اگه دوست داشتی یه ماچ هم ... بععععععععععععععععله البته سیبیلا عینهو فرچه سیمیه دوست داشتی بیا جلو .

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ

امبدوارم امروزم ایروان روسفیدمون کنه مث همیشه بلکه آنکارا هم یه تکونی به خودش بده...
کاربران در حال بازدید این موضوع: AZAR 1335، majid0000000000، عراقی، 3 مهمان
تورو خدا اینجارو باش داش رضا یه جواب داد و رفت دوباره خوابید هی هی هی ...روزگار
آی ایروانی ها پاشید ، الان میگم آقا ریشو پشمالویه همون آفسیر خوش بر و روی ارمنستان بیاد بالای سرتون
آپدیتها :
(2014-06-06 ساعت 08:18)عراقی نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: AZAR 1335، majid0000000000، عراقی، 3 مهمان
تورو خدا اینجارو باش داش رضا یه جواب داد و رفت دوباره خوابید هی هی هی ...روزگار
آی ایروانی ها پاشید ، الان میگم آقا ریشو پشمالویه همون آفسیر خوش بر و روی ارمنستان بیاد بالای سرتون

من هستم عمو عراقی خواب کدومه؟Big Grin
واسه مصاحبه من یه آقای آمریکایی خوش بر و رو بود صورتشم شیش تیغ زده بود دلت بسوزه Tongue فقط فارسیش یکم ضعیف بود اما در کل خیلی باش حال کردم احساس کردم تو خود یو اسم Big Grin Big Grin Big Grin
آقا این رضا نوروزی رو کسی ندیده من هر چی نگاه میکنم اسمش تو کاربران در حال بازدید نیست اما فرتی میاد پیام میزاره و میره نکنه تو خواب داره این کارا رو میکنه جل الخالق...!!!
آپدیتها :
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ای داد ، ای بیداد ، ای هوار ... یک عامل نفوذی این آقاهه اسمش تو کاربران نیست ولی همش داره برای من پیغام میذاره ، نکنه من تو خوابم دارم خواب میبینم ، فک کنم ماله اون سه تا فلافلی که دیشب خوردم ، حالم بده .....
آپدیتها :
انگار فعلا همه خوابن ، یه نفری ام فایده ای نداره ما هم رفتیم برای هاف تایم دوم خواب.... See you later
آپدیتها :
چه خبره؟؟؟ سروصداتون نميذاره بخوابيم!!! Big GrinBig Grin

حالا كه بيدار شديم بگيم صبحتووووون كبوووووتري ... ايشالا خوش خبر باشيد.. Cool
خیلی باحال و با انرژی هستین همتون بچه ها
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
(2014-06-06 ساعت 08:44)maryam_a نوشته:  چه خبره؟؟؟ سروصداتون نميذاره بخوابيم!!! Big GrinBig Grin

حالا كه بيدار شديم بگيم صبحتووووون كبوووووتري ... ايشالا خوش خبر باشيد.. Cool

ما همیشه خوش خبریم خاله مریم Big Grin
چه خبری میخوای؟ به گفته دوستان امروز ایروان انگار میخواد یه کارایی بکنه کارستون Wink
(2014-06-06 ساعت 03:29)قصه گو نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 03:09)shahryar7021 نوشته:  قصه گوی عزیز
ی خواهشی دارم اونم اینه که میشه ی دعای ویژه واسم کنی فردا کلیر شم میدونم الان زوده واسه کیس من ولی بد به دلم افتادهSmileShy

شهريار عزيز ، دعاهاي خوب هميشه به نوشتن در نميان،ولي خودت هم ميدوني كه هر تپش قلبم يه آرزوي خوبه واسه دوستايي كه ميدونم هيچ وقت تنهام نميذارند.واست دعا مي كنم و ميدونم همونطور كه هواي بچه هاي اينجا رو داري،خدا هم هواتو داره و واست بهترين ها رو رقم زده،مطمئن باش.Shy

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
قربونت برم قصه گوی عزیز الحق H pier عزیز حرفی درستی زد که روح بزرگی داری...واقعا ممنون
متاسفانه نشد،
(2014-06-06 ساعت 01:02)freddyflientstone نوشته:  من (کیس اصلی) آپدیت شدم. بالاخره طلسم پنج مارچ شکست و وارد پنج جون شدم! دو نفر همراه همچنان روی چهارم مارچ قفل هستند! به احتمال زیاد آپدیت از آمریکاست بخاطر اینکه تا ساعت 6 بعد از ظهر که چک کردم همچنان پنج مارچ بودم! یعنی ممکنه؟

فردى جان تبريك ميگم به دلم افتاده امروز صد در در صد كلير ميشى دوست عزيز من چند روز پيش هم گفتم تا شنبه فقط كلير شدى من رو فرا موش نكن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان