کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دیروز ده تا اعلام کردعباس جان

2014AS98
2014AS183
2014AS161
2014AS182
2014AS630
2014AS619
2014AS551
2014AS957
2014AS204
2014AS218
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، anahita 62 ، abbas09 ، pari pariaaa ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، shahryar7021 ، maryam_a
(2014-06-06 ساعت 15:47)A10A نوشته:  لیدی اند جنتلمن مثلن ما یه سوال عرض کردیم... ببخشیدا ببخشیدا یه جوابی یه اهه ای یه اوهویی...!!!! ده هه...!!!!!Big GrinWink

الان ابوظبی با توجه به کیس نامبر داره کلیر می کنه یا با توجه به تاریخ مصاحبه؟

كلير كردن به شرايط كيس ها خيلي بستگي داره كه اونم شرطه اما بين دو موردي كه مطرح كردي بايد بگم طبق تاريخ مصاحبه است
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-06-06 ساعت 13:59)reza_norouzi نوشته:  بچه ها بالاخره معلوم شد دوستمون "امین 13" از ایروان امروز کلیر شد یا نه؟
دوستان فعال و مطلع بابا خبر بدین دیگه لبمون واسه هورا خشکیدا Tongue

عزیزم شما هورا را بکش برا اونایی که کلیر شدنWink
سلامتی شما و همه دوستای گلم...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
بچه ها نیم ساعته ویزامو از سفارت گرفتم امیدوارم همه بتونن این لحظه قشنگ رو تجربه کنند
من سه شنبه رسیدم ایروان ظهرش رفتم تمدید مدیکال و فرداش جواب رو گرفتم بردم سفارت و انداختم داخل صندوق مهاجرت.روز پنجشنبه اپدیت شدم و امروز هم ایشود شدم و نیم ساعت دیگه هم خود سفارت زنگ زد گفت ویزاتون امادس ساعت 2 بیاین تحویل بگیرید.
جالبه یکی از دوستان که یک روز دیرتر از من اومده اون هم امروز ویزاش صادر شد
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-06-06 ساعت 13:27)ali3875 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 13:10)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان کسی از هفته اول جون در انکارا خبر داره؟؟؟؟
ظاهرا هر کی رفته یک ضرب گرفته چون کسی به منتظرسرا اضافه نشدهWink

سلام دوست من . نه اینجوری نیست که هر کی رفته گرفته . هفته پیش من آنکارا بودم بعبارتی از 29 می تا 4 جون , یه کل افرادی که در هواپیما رفتیم و تقریبا با همونها برگشتیم , کل هم , در مجموع , توتالی , سه تا کیس یه ضرب گرفتن , که تنها یکیشون لاتاری بود و دو کیس دیگه NIV و دانشجویی بودن . همه شدیم AP. در ضمن فعلا نمیتونم امضا داشته باشم بد و بیراه بارم نکنید .
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: H Pier ، قصه گو ، miladfr12 ، zaaraa ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، 2014winner ، nedaba ، shahryar7021 ، nasam ، shilan ، lida55
(2014-06-06 ساعت 16:01)kage.omid نوشته:  بچه ها نیم ساعته ویزامو از سفارت گرفتم امیدوارم همه بتونن این لحظه قشنگ رو تجربه کنند
من سه شنبه رسیدم ایروان ظهرش رفتم تمدید مدیکال و فرداش جواب رو گرفتم بردم سفارت و انداختم داخل صندوق مهاجرت.روز پنجشنبه اپدیت شدم و امروز هم ایشود شدم و نیم ساعت دیگه هم خود سفارت زنگ زد گفت ویزاتون امادس ساعت 2 بیاین تحویل بگیرید.

مبارکتون باشه دوست مهاجر
ینی سفارت 2 روزه ویزارو صادر کرد؟ این عالیه تو ایمیلا و سایت نوشته 3 تا 4 روز! خدا از دهنت بشنوه Tongue
(2014-06-06 ساعت 15:43)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 15:12)alimomen نوشته:  میگم این افرادی که هی میگن خسته شدیم چرا کلیر نمیشیم میخایم بریم از تاپیک کلیرنس بابا اینجا که خوش میگذره بخدا میخاین کجا رو بگیرید والا ما که سه ماه گذشته خستگی احساس نمیکنیم

قوربون اون دهنت من تازه خوشم اومده کجا بریم ، آقا اصلا کلیری ما باشه واسه 28 سپتامبر

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «عراقی» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-06 ساعت 16:01)kage.omid نوشته:  بچه ها نیم ساعته ویزامو از سفارت گرفتم امیدوارم همه بتونن این لحظه قشنگ رو تجربه کنند
مبارکتوووووووووووووووووووووووووون باشششششششششششهه
فقط با چه پروازی رفتین که سه شنبه رسیدین آیا زمینی رفتین ؟؟
بعد چهارشنبه پاستونو دادین جمعه حاضر شد توی برگه آبی نوشته که اگه چهارشنبه ، 5 شنبه و جمعه پاستونو بدین چهارشنبه آینده آماده می شه یعنی زیاد به این مطلب توجه نکنیم و یا ممکنه ویزا رو جمعه ندن آدم یه هفته اضافه تر بمونه نظر دوستان چیییییییییییه ؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، pari pari ، arashS ، shahryar7021 ، maryam_a ، Tabassomshojaat ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 15:00)pari pari نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 11:23)face نوشته:  هوووووووووووررررررراااااااااااا بالاخره کلیر شدیم بعد از 218 روز امیدوارم همه دوستان هم از این دردسر انتظار در بیان وکلیر شن

تبريك ميگم دوست عزيز

تبريك تبريك هزار بار
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
دیشب یک خواب جالب دیدم:
خواب میدیدم که دوباره رفتم سربازی و هی به مسئول بالادستم میگم من قبلا سربازی اومدم و نامه من رو بدین برمSad. اونم با بداخلاقی میگفت نه تازه میخوام سخت گیری رو بیشتر کنمSad. رفتم پیش یک مسئول دیگه که کمی مهربونتر بود و گفتم بابا جان من یک بار سربازی اومدم و نمیتونم دوباره روزشماری کنم و ایشون هم به من گفتند که چشم نامه شما رو امضا میکنم اما نه الانCool. منم گفتم پس کی من الآن 80 روز هست که اینجامSad. و ایشون به من گفتند 14 یا 15 روز دیگه نامه شما رو امضا میکنم. منم تو دلم گفتم میخواد من رو از سرش وا کنه که این حرف رو زده اما من ول کن نیستمCool. بعد از خواب بیدار شدم.Rolleyes
برای خودم جالب بود من جای 80 روز دقیقا 100 روز هست که منتظرم و اگر تا دو هفته دیگه کلیر بشم خوابم تعبیر پیدا کردهRolleyes. اینم بگم خیلی از خواب های من برام تعبیر شدهTongue. ایشالا همه کلیر میشیم.Wink
( خدایا تو این پروسه دیوانه نشم خوبهSad )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 13:10)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان کسی از هفته اول جون در انکارا خبر داره؟؟؟؟

نه ولي ما هفته سوم جون هستيم و تو اين سه روز دو تا اپديت خورديم. شما چطور؟ Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-06-06 ساعت 16:17)H Pier نوشته:  دیشب یک خواب جالب دیدم:
خواب میدیدم که دوباره رفتم سربازی و هی به مسئول بالادستم میگم من قبلا سربازی اومدم و نامه من رو بدین برمSad. اونم با بداخلاقی میگفت نه تازه میخوام سخت گیری رو بیشتر کنمSad. رفتم پیش یک مسئول دیگه که کمی مهربونتر بود و گفتم بابا جان من یک بار سربازی اومدم و نمیتونم دوباره روزشماری کنم و ایشون هم به من گفتند که چشم نامه شما رو امضا میکنم اما نه الانCool. منم گفتم پس کی من الآن 80 روز هست که اینجامSad. و ایشون به من گفتند 14 یا 15 روز دیگه نامه شما رو امضا میکنم. منم تو دلم گفتم میخواد من رو از سرش وا کنه که این حرف رو زده اما من ول کن نیستمCool. بعد از خواب بیدار شدم.Rolleyes
برای خودم جالب بود من جای 80 روز دقیقا 100 روز هست که منتظرم و اگر تا دو هفته دیگه کلیر بشم خوابم تعبیر پیدا کردهRolleyes. اینم بگم خیلی از خواب های من برام تعبیر شدهTongue. ایشالا همه کلیر میشیم.Wink
( خدایا تو این پروسه دیوانه نشم خوبه )

امیدوارم تعبیر بشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-06-06 ساعت 16:17)H Pier نوشته:  دیشب یک خواب جالب دیدم:
خواب میدیدم که دوباره رفتم سربازی و هی به مسئول بالادستم میگم من قبلا سربازی اومدم و نامه من رو بدین برمSad. اونم با بداخلاقی میگفت نه تازه میخوام سخت گیری رو بیشتر کنمSad. رفتم پیش یک مسئول دیگه که کمی مهربونتر بود و گفتم بابا جان من یک بار سربازی اومدم و نمیتونم دوباره روزشماری کنم و ایشون هم به من گفتند که چشم نامه شما رو امضا میکنم اما نه الان:منم گفتم پس کی من الآن 80 روز هست که اینجامSad. و ایشون به من گفتند 14 یا 15 روز دیگه نامه شما رو امضا میکنم. منم تو دلم گفتم میخواد من رو از سرش وا کنه که این حرف رو زده اما من ول کن نیستم::. بعد از خواب بیدار شدم.:
برای خودم جالب بود من جای 80 روز دقیقا 100 روز هست که منتظرم و اگر تا دو هفته دیگه کلیر بشم خوابم تعبیر پیدا کرده:. اینم بگم خیلی از خواب های من برام تعبیر شدهTongue. ایشالا همه کلیر میشیم.Wink
( خدایا تو این پروسه دیوانه نشم خوبهSad )
تعبیر خواب شما این است شما ویزا تونو می گیرید بر می گردین وطن بعد از 100 روز بلیط می گیرید برای یونایتد خوشگله زمانی که می خواهید از گیت وطن خارج بشین بهتون می گن شما سربازید نمی تونید از وطن خارج بشین و ادامه ماجرا که خوب نیست تعریف کنم Big GrinBig GrinBig Grin همش محض خنده بودااااااااااااا
ایشالا که همین هفته ویزاتونو می گیرید
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، قصه گو ، zaaraa ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، arashS ، shahryar7021 ، maryam_a
(2014-06-06 ساعت 16:16)kamranh نوشته:  
مبارکتوووووووووووووووووووووووووون باشششششششششششهه
فقط با چه پروازی رفتین که سه شنبه رسیدین آیا زمینی رفتین ؟؟
بعد چهارشنبه پاستونو دادین جمعه حاضر شد توی برگه آبی نوشته که اگه چهارشنبه ، 5 شنبه و جمعه پاستونو بدین چهارشنبه آینده آماده می شه یعنی زیاد به این مطلب توجه نکنیم و یا ممکنه ویزا رو جمعه ندن آدم یه هفته اضافه تر بمونه نظر دوستان چیییییییییییه ؟؟؟

سلام دوست من
منم این برام مسئله شده. اگه واسه مام سفارت به همین سرعت عمل کنه نور علی نوره.
تا دیروز داشتم واسه 10 روز برنامه ریزی می کردم. لطفاً همه دوستان ایروانی یه ایمیل به سفارت بزنن و بپرسن که حداکثر چند روز طول میکشه تا ویزا صادر بشه.
زود خبر بدین بلکه جماعتی از نگرانی و خرج بیهوده در بیان Big Grin
شاد باشین.
(2014-06-06 ساعت 16:24)kamranh نوشته:  تعبیر خواب شما این است شما ویزا تونو می گیرید بر می گردین وطن بعد از 100 روز بلیط می گیرید برای یونایتد خوشگله زمانی که می خواهید از گیت وطن خارج بشین بهتون می گن شما سربازید نمی تونید از وطن خارج بشین و ادامه ماجرا که خوب نیست تعریف کنم Big GrinBig GrinBig Grin همش محض خنده بودااااااااااااا
ایشالا که همین هفته ویزاتونو می گیرید

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kamranh» عزیزღღღ

راستي كامران عزيز،پست بسيار جالبي پيشنهاد كرديد واسه خوندن،فقط ميخوام بدونم واقعاً ميشه دو پاسپورت ايران و عمه ريكا رو همزمان داشت؟ من فكر مي كردم خود به خود اولي باطل ميشه؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: zaaraa ، kamranh ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، pari pariaaa ، nedaba ، arashS ، shahryar7021 ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان