کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فعلا عمو علي مسئوليت سختي بهمون داده، امشب قرار تا ١٠٠٠ صفحه بريم، دوستان لطفا يكم تحرك داشته باشين مي خوام زيرتون رو جارو كنم
امروز كه هر چي جارو زدم ايروان جز همون دو تا تكوني نخورد ببينم آنكارا خودشو مي تكونه يا نه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alimomen ، ali3875 ، armin021 ، pari pari ، قصه گو ، 2014winner ، nedaba ، soli asali ، zaaraa ، shahryar7021 ، shilan
صبح از صفحه 940 شروع کردیم چون امروز کلیری اعلام نشده 10 صفحه بیشتر نرفتیم فکر نکنم تا 3 تا سفارت یک بار اعلام کنن به 1000 برسیم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، zaaraa ، armin021 ، arashS ، shahryar7021 ، shilan
یکی از بدیهای ویزای یکضرب اینه که دیگه شیرینی این تاپیکو نمیچشی حالا هی بگو به امید ویزای یکضرب برای فلانی بابا این نفرینه بخدا نه دعا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-06 ساعت 09:25)ali3875 نوشته:  به گمانم بزرگترین دارایی ِ زندگی ِ آدمیزاد،
همین دوست های دیده و نادیده هستند...
همین دوست هایی که برایت پیغام می گذارند...
که اعلام می کنند حواس شان به تو هست...
همین ها که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی ِ تو ، دل ِ تو و درد ِ توست....
همین ها که پیگیرند...که نباشی دلگیرند...
همین ها که دلتنگ ات می شوند و بی مقدمه برایت می نویسند...
با بهانه ، بی بهانه دو سه خط می فرستند...که بدانی خودت...وجودت...خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است...
دو سه خط پیغام، حس ِ شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند...
خواستم بگویم که چقدر این دارایی های زندگی ام، این دوستان ِ دیده و نادیده، برایم پُر ارزش ند.............

به امید شادی همه دوستان واقعی.....................

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ

بسيار متن زيبايي بود،خيلي از ماها اينقدر كه اينجا حضور داريم،توي زندگي واقعي مون نيستيم،Winkاينقدر كه احوال همديگه رو اينجا مي پرسيم، ازفاميل خودمون خبر نداريمShy و چه زيبا احساسات هم رو درك مي كنيم.
دعواها و غصه ها و دل نگراني هامون با يه امضا پاي پست هامون تموم ميشه و اون موقع هست كه صداي تپش قلبت رو ميتوني بشنوي،
اينجا دوستان ناديده ايي داري كه خواهان تواند ....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-06 ساعت 17:13)alimomen نوشته:  بچه ها گازشو بگیرین که امروز برسیم صفحه 1000

(2014-06-06 ساعت 17:31)Sara_lphmkf نوشته:  فعلا عمو علي مسئوليت سختي بهمون داده، امشب قرار تا ١٠٠٠ صفحه بريم، دوستان لطفا يكم تحرك داشته باشين مي خوام زيرتون رو جارو كنم
امروز كه هر چي جارو زدم ايروان جز همون دو تا تكوني نخورد ببينم آنكارا خودشو مي تكونه يا نه
نرو آقا وایسا!!!
من کور شدم از بس خوندم اما همیشه عقبم، هوای ما چراغ خاموشارم داشته باشین. خودتون مینویسین دردسر خوندنش واسه ماهاستBig Grin
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
(2014-06-06 ساعت 17:37)alimomen نوشته:  یکی از بدیهای ویزای یکضرب اینه که دیگه شیرینی این تاپیکو نمیچشی حالا هی بگو به امید ویزای یکضرب برای فلانی بابا این نفرینه بخدا نه دعا

در تاىيد حرفهاي عمو علي، من اولش خيلي ناراحت بودم كه يكضرب نگرفتم، ولي الان پشيمونم، اونقدر اينجا بهم خوش مي گذره دوست دارم آخرين نفر برم
ضمنا اينجا مدير نداره؟ كسي نيست درخواست بديم علي مومن رو تبديل به عموعلي كنه؟ البته اگه خودشون هم تمايل داشته باشند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، khder ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، arashS ، shahryar7021 ، عراقی ، shilan
بچه ها شبكه سه واليبال ايران و برزيله،حمايت ملي از تيم ملي فراموش نشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، miladfr12 ، khder ، shahryar7021 ، nasim ، armin021 ، nedaba ، nasam ، H Pier ، shilan
(2014-06-06 ساعت 17:45)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 17:37)alimomen نوشته:  یکی از بدیهای ویزای یکضرب اینه که دیگه شیرینی این تاپیکو نمیچشی حالا هی بگو به امید ویزای یکضرب برای فلانی بابا این نفرینه بخدا نه دعا

در تاىيد حرفهاي عمو علي، من اولش خيلي ناراحت بودم كه يكضرب نگرفتم، ولي الان پشيمونم، اونقدر اينجا بهم خوش مي گذره دوست دارم آخرين نفر برم
ضمنا اينجا مدير نداره؟ كسي نيست درخواست بديم علي مومن رو تبديل به عموعلي كنه؟ البته اگه خودشون هم تمايل داشته باشند
مرسی سارا جون چه فکر بکری -مدیر نداریم ولی ناظم جون ثابت کردن حضورشون مستدام هست و از اونجایی که من ارادت قلبی دارم حضورشون اگر لطف کنن بجای عمو علی داش علی بذارن بهتره- بهتر نیس به نظرتون ؟آخه عمو زیاد داریم ولی داش نداریم اسم هم به نظرم باید تک باشه درسته؟
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، pari pari ، zaaraa ، khder ، shahryar7021 ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، nedali ، shilan
سلام
یکی از این ریش سفید های ابوطبی راهنمایی کنه: من و خانمم و دخترم اول جون ابوطبی مصاحبه داشتیم. خانمم برنده بود. روز 2 و 3 جون خانمم آپ شد و الان AP می زنه براش ولی من و دخترم 2 جون آپ داشتیم و برای ما Ready میزنه هنوز. کسی میدونه دلیل چیه که برای من و دخترم Ready می زنه؟

سلام

یکی از این ریش سفید های ابوطبی راهنمایی کنه: من و خانمم و دخترم اول جون ابوطبی مصاحبه داشتیم. خانمم برنده بود. روز 2 و 3 جون خانمم آپ شد و الان AP می زنه براش ولی من و دخترم 2 جون آپ داشتیم و برای ما Ready میزنه هنوز. کسی میدونه دلیل چیه که برای من و دخترم Ready می زنه؟
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، armin021 ، shahryar7021 ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 17:52)katanaser نوشته:  سلام

سلام

مواردی دیده شده که اشتباه میزنن با ایمیل پیگیری کنید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: katanaser ، قصه گو ، soli asali ، Sara_lphmkf ، zaaraa ، armin021 ، shahryar7021
اگر حوصلتون سر رفته تا لیست کلیر فردای ابوظبی رو اعلام کنم یکم پایکوبی کنیم کارمون جلو بیفته(اوج اعتماد به نفس)
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، zaaraa ، armin021 ، H Pier ، shahryar7021 ، nedaba ، nasam ، shilan ، morteza88
(2014-06-06 ساعت 13:55)Aroma نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 13:25)Moamma111 نوشته:  سلام دوستان من هفته چهارم مي مصاحبه داشتم از روز بعدش به ترتيب ٢٨-٢٩ مي ٢-٤-٥ جون اپديت داشتم كسي مي دونه حداقل انتظار براي كلير شدن چه مدتيه؟ أيا كسي كيس مشابه مثل من هست ؟ أينا نشانه خوبيه واسه زود كلير شدن؟؟؟

دوست خوبم منم مثل شما هستم آخرين آپديت من ٢ جون بوده تا آخر سپتامبر مهمانيم

٦ام هم اپديت موقع امتحان است و من همش دارم اينجا و تو سايت سر مي زنم كلافه شدم واقعا طاقت صبر كردن تا شهريور و ندارم Sad
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، shahryar7021 ، عراقی ، shilan
(2014-06-06 ساعت 17:52)katanaser نوشته:  سلام

سلام

سلام
دوست عزيز، تبريك بابت پيوستن به جمع ما، اول اينكه شما تا اونجا كه من يادم مي ياد چند صفحه قبل اين سوال رو پرسيدين، اگر جواب ندادند دوستان به دليل اين بوده اين سوال در مدلهاي مختلف پرسيده شده و دوستان جواب داده اند فقط اگه كمي زمان بزاريد و در همين تايپيك جستجو كنيد جواب مي گيريد، البته من تا اونجا كه مي دونم اين امري است طبيعي كه بعد از زمان كمي درست مي شود كه اگر نشد با سفارت مكاتبه كنيد
ايروان باز هم آپديت داره اما دريغ از يدونه كيس لاتاري ، كلا فقط اون دو تايي كه صبح اعلام كرد، از اينا كه بخاري بلند نشد بريم سراغ آنكارا
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، shahryar7021 ، khder ، sorooosh ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، shilan
(2014-06-06 ساعت 15:53)امین 13 نوشته:  عزیزم شما هورا را بکش برا اونایی که کلیر شدنWink
سلامتی شما و همه دوستای گلم...

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zaaraa ، miladfr12 ، Maryrhm ، shahryar7021 ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، shilan ، امین 13 ، HELIAA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان