کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سفارت ابوظبی چه روزایی تعطیل بود؟
جمعه و شنبه؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: zaaraa ، miladfr12 ، shahryar7021 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، arashS ، shilan
با اجازه من یه سوال داشتم
آیا روزهای خاصی کیسهای کلیر شده تو سایت اعلام میشن؟
اگه سوالم تکراریه عذر خواهی میکنم، تازه واردم
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shahryar7021 ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، soli asali
(2014-06-06 ساعت 17:21)قصه گو نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 16:17)H Pier نوشته:  ( خدایا تو این پروسه دیوانه نشم خوبهSad )

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «H Pier» عزیزღღღ
Big Grin داغه داغه،تازه از تنور منتظر سرا در اومدهBig Grin

مرسی قصه گو جان. باور کنین منتظر بودم.
ممنونتم که تنهامون نمیزاری. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، zaaraa ، shahryar7021 ، pari pari ، armin021 ، قصه گو ، nedaba ، nasam ، NEURON
(2014-06-06 ساعت 17:39)قصه گو نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 09:25)ali3875 نوشته:  به گمانم بزرگترین دارایی ِ زندگی ِ آدمیزاد،
همین دوست های دیده و نادیده هستند...
همین دوست هایی که برایت پیغام می گذارند...
که اعلام می کنند حواس شان به تو هست...
همین ها که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی ِ تو ، دل ِ تو و درد ِ توست....
همین ها که پیگیرند...که نباشی دلگیرند...
همین ها که دلتنگ ات می شوند و بی مقدمه برایت می نویسند...
با بهانه ، بی بهانه دو سه خط می فرستند...که بدانی خودت...وجودت...خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است...
دو سه خط پیغام، حس ِ شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند...
خواستم بگویم که چقدر این دارایی های زندگی ام، این دوستان ِ دیده و نادیده، برایم پُر ارزش ند.............

به امید شادی همه دوستان واقعی.....................

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ

بسيار متن زيبايي بود،خيلي از ماها اينقدر كه اينجا حضور داريم،توي زندگي واقعي مون نيستيم،Winkاينقدر كه احوال همديگه رو اينجا مي پرسيم، ازفاميل خودمون خبر نداريمShy و چه زيبا احساسات هم رو درك مي كنيم.
دعواها و غصه ها و دل نگراني هامون با يه امضا پاي پست هامون تموم ميشه و اون موقع هست كه صداي تپش قلبت رو ميتوني بشنوي،
اينجا دوستان ناديده ايي داري كه خواهان تواند ....

ممنون قصه گوی مهربان حضور شما برای ما دلگرمیه
پایدار باشی دوست خوبمShy
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، zaaraa ، armin021 ، sal0811 ، قصه گو ، shahryar7021 ، nedaba ، nasam ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-06 ساعت 18:13)zaaraa نوشته:  با اجازه من یه سوال داشتم

ابوظبی هر روز به غیر از جمعه احتمال داره اعلام کنه.
ایروان هر روز به غیر از شنبه و یکشنبه احتمال داره اما معمولا 5شنبه و جمعه اعلام میکنه.
آنکارا هم هر روز به غیر از شنبه و یکشنبه هر روز احتمال داره که اعلام کنه.
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 13:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:02)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
راستش امشب میخوام سنت حسنه آرزوی خیر کردن به روش "قصه گو"ی عزیز رو زنده نگه دارم و یادی کنم از دوستان صدرنشین که بعضیاشون بی قرار شدنو و بقیه هم به رومون نمیارن:
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tenese» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamidrezapi1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha290» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «beni2050» عزیزღღღ
و بقیه دوستان منتظر که به علت کمبود جا اسماشونو ننوشتم.
همه براشون دعا کنین که علی مومن گل هم باید یه جشن حسابی براشون راه بندازه Tongue
شاد باشین.

واى مرسى. كلى انرژى گرفتم

مرسی دوستای گلم از دعای خوبتون Smile
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: zaaraa ، armin021 ، nasim ، Sara_lphmkf ، pari pari ، قصه گو ، reza_norouzi ، mohamad92 ، nedaba ، nasam ، soli asali ، mehdi2014
(2014-06-06 ساعت 16:01)kage.omid نوشته:  بچه ها نیم ساعته ویزامو از سفارت گرفتم امیدوارم همه بتونن این لحظه قشنگ رو تجربه کنند
من سه شنبه رسیدم ایروان ظهرش رفتم تمدید مدیکال و فرداش جواب رو گرفتم بردم سفارت و انداختم داخل صندوق مهاجرت.روز پنجشنبه اپدیت شدم و امروز هم ایشود شدم و نیم ساعت دیگه هم خود سفارت زنگ زد گفت ویزاتون امادس ساعت 2 بیاین تحویل بگیرید.
جالبه یکی از دوستان که یک روز دیرتر از من اومده اون هم امروز ویزاش صادر شد
آقا ی دنیا تبریک ایشالله به سلامتی تشریف میبری انور اب و ی زندگی سرار شاد و موفق رو با تلاشت پایه گذاری میکنی ولی فراموشمون نکن....
متاسفانه نشد،
(2014-05-31 ساعت 16:21)armin021 نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 14:29)آيلار نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 03:19)armin021 نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:18)alimomen نوشته:  
(2014-05-30 ساعت 23:17)armin021 نوشته:  سلام
مصاحبه من مارچ بوده و جز همون موقع مصاحبه، دیگه هیچی آپدیت نداشتم!
آیا کسی از دوستان هست مثل من آپدیت نداشته باشه؟
لطفا جواب بدین
منم مارچ بودم و اصلا آپدیت نداشتم-فکر کنم هنوز مونده بیان روی کیس ما

خیلی ممنون داش علی
کم کم داشتم نگران میشدم، به امید خدا پروسه کیس ما هم تموم شه و زود کلیر شیم.
ما هم همینطور اصلا آپدیت از زمان مصاحبه (مارچ) نداشتیم!

(2014-05-31 ساعت 15:35)amirrbco نوشته:  سلام دوستان،

خواستم در مورد آپدیت های سایت سیس توضیحاتی بدم،
(توجه اینکه موارد ذیل بر اساس مطالب اینترنت، تجربه خودم و دوستان منتظرسرا و وقت شبانه روزیم می باشد.)

1- از زمانی که شما فرم های خودتون رو به KCC ارسال می کنید، KCC بررسی کیس شما رو انجام می دهد.
2- در سایت سیس اطلاعات شما بر اساس بررسی های کارشناس KCC و فرم های شما ثبت فرم آنلاین شخصی تان در سایت GOV می شود.
3- اگر اطلاعات شما با بررسی های کارشناس KCC یکی نباشد، این اصلا برای شما خوب نخواهد بود!
4- بعد از ثبت زمان مصاحبه شما، مدارکتان توسط KCC به سفارت تعیین شده پست می شود.
5- آفیسر سفارت می داند که کارشناس KCC چه اطلاعاتی رو از کیس شما استراخ کرده و حتی چه اطلاعاتی با فرم شما مغایرت دارد.
6- بنابراین طوری آفیسر سفارت با شما مصاحبه می کند که مغایرت ها بر طرف شود یا اینکه مغایرتی نیست و همونجا آفیسر تصمیم به صدور ویزا می گیرد.
7- آگر ویزا نگرفتید یعنی یا اینکه دروغ گفته اید یا اینکه مشمول بررسی امنیتی هستید.
8- آگر مشمول بررسی امنیتی قرار گرفتید، کیس شما هر تعداد نفری که هستید معمولا یکبار با وارد کردن اطلاعات پزشکی و یکبار با بررسی سطحی سفارت پرونده تان از طرف سفارتتان آپدیت خواهید شد.
9- آپدیت بعدی معمولا درخواست بررسی امنیتی از طرف سفارت به KCC است که ممکن است فقط برای کیس اصلی یا با همراه هم باشد.
10- اما KCC پرونده ها رو زمانی برای NVC جهت بررسی امنیتی می فرستد که به حدنصاب برسند.(یعنی حدود 100 پرونده با هم)
11- زمانیکه پرونده شما از آمریکا در سایت سیس آپدیت شد، یعنی بررسی امنیتی کیس شما شروع شده و معمولا دو ماه زمان می برد.
12- بعد از دو ماه زمان کیس شما مجدد به KCC برگردانده می شود و یک ماه زمان می برد تا KCC پرونده تان را به جریان بیاندازد.
13- KCC دوباره پرونده شما رو بررسی و اطلاعات شما رو آپدیت می کند این فقط در صورتی است که اطلاعات کیس شما کامل نباشد.
14- اگر کیس شما توسط KCC مجاز شناخته شود جواب درخواست سفارتتان را می دهد و شما در سیس آپدیت خواهید شد.
15- سفارت جواب درخواست KCC را دریافت و واحد IV سفارت کیس شما را برای کلیر شدن آماده می کند.
16- زمانی که کلیر شدید همه افراد کیس آپدیت خواهند شد و این یعنی صدور ویزا مجاز است.

توضیح اینکه:
کیس هایی که زیاد آپدیت می شوند اطلاعاتی که در فرم های کیس شان به KCC ارسال کرده اند کامل نبوده است.
کیس هایی که بعد مصاحبه آپدیت نمی شوند، دو ممکن وجود دارد اینکه آفیسر سفارت در زمان مصاحبه نمی توانسته تصمیم قطعی به صدور ویزا بگیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد یا اینکه جواب سوالهای آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده تان مغایرت داشته است.

امیدوارم همه منتظرین کلیر شوند.
بدرود

دوست عزیز
این اطلاعات شما ممکنه باعث نا امید شدن یک عده از دوستان از جمله خود من بشه.
چطور میتونین یک سری از استنباط های شخصی رو با قاطعیت اینجا عنوان کنین و باعث ناامید شدن بعضی ها بشین. من سپاسگزارم از اطلاعاتتون ولی دوست من اینترنت همونطور که همه میدونن همیشه منبع قابل اعتمادی نیست و هیچ منبعی هم وجود نداره که بدونه دقیق این پروسه کلیرنس و آپدیت هاش چگونه است!
شما میگی اگه آپدیت بعد از مصاحبه نداشته باشی ممکنه جوابهای سوال آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده مغایرت داشته باشه؟؟؟
شما چطوری به یه همچین نتیجه ای رسیدی؟
اصلا از کجا معلوم موقعی که شما آپدیت میشی معنیش این نباشه که یه نکته ای تو پروندتون مبهم بوده و با اطلاعات پروندتون مغایرت داشته و یه آپدیت خوردین که پرونده به بن بست رسیده و زبونم لال شما صداقت نداشتین؟
هر آپدیتی میتونه هم خوب باشه و هم بد!
یعنی ممکنه آپدیت کنن که مثلا استعلام کردیم طرف راست میگفته. و یا برعکس، استعلام کردن دیدن دروغ بوده و یه آپدیت هم زدن.
هر چیزی که تو پروندتون به دست بیارن اعم از خوب یا بد ممکنه منجر به آپدیت بشه دوست عزیز.
مثلا ممکنه ماهایی که آپدیت نشدیم، چک های امنیتیمون فقط برای سربازی بوده باشه و همین یه چک رو آفیسر برامون زده باشه و هنوز جوابش نیومده که آپدیت نزدن.
در آخر باید بگم چه خوبه وقتی آدم از چیزی مطمئن نیست و منبع موثقی هم نداره از بیان کردن آن به شدت پرهیز کنه.
تشکر....

سلام ، امروز فردی به من گفت برای اینکه مدت ادمین پروسس کم بشه یا احتمال کلیرنس پایین بیاد ،انگلیسی مصاحبه شو، چون پرونده های انگلیسیی را جدا از فارسی بررسی کرده و چون تعدادشان کمه زودتر میشه، نظرتون چیه؟
اینجا کسی انگلیسی مصاحبه رفته¿؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، shahryar7021 ، zaaraa ، armin021 ، emy_viery ، nedaba ، soli asali ، reasonable
(2014-06-06 ساعت 18:20)H Pier نوشته:  

ابوظبی هر روز به غیر از جکعه احتمال داره اعلام کنه.
ایروان هر روز به غیر از شنبه و یکشنبه احتمال داره اما معمولا 5شنبه و جمعه اعلام میکنه.

یعنی ممکنه هر روز غیر از روزهایی که اشاره کردید سایت آپ دیت شه؟
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، armin021 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-06 ساعت 06:01)armin021 نوشته:  قوقولی قو قو

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ

Big Grin من ديگه حرفي ندارم آقاي مجري Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، zaaraa ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، arashS ، mehdi2014
(2014-06-06 ساعت 18:27)zaaraa نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 18:20)H Pier نوشته:  

ابوظبی هر روز به غیر از جکعه احتمال داره اعلام کنه.

یعنی ممکنه هر روز غیر از روزهایی که اشاره کردید سایت آپ دیت شه؟

یعنی انتظار دارین من حرف خودم رو عدم تایید کنم؟ بله دیگه احتمال داره.
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 16:17)H Pier نوشته:  دیشب یک خواب جالب دیدم:
خواب میدیدم که دوباره رفتم سربازی و هی به مسئول بالادستم میگم من قبلا سربازی اومدم و نامه من رو بدین برمSad. اونم با بداخلاقی میگفت نه تازه میخوام سخت گیری رو بیشتر کنمSad. رفتم پیش یک مسئول دیگه که کمی مهربونتر بود و گفتم بابا جان من یک بار سربازی اومدم و نمیتونم دوباره روزشماری کنم و ایشون هم به من گفتند که چشم نامه شما رو امضا میکنم اما نه الان. منم گفتم پس کی من الآن 80 روز هست که اینجامSad. و ایشون به من گفتند 14 یا 15 روز دیگه نامه شما رو امضا میکنم. منم تو دلم گفتم میخواد من رو از سرش وا کنه که این حرف رو زده اما من ول کن نیستم بعد از خواب بیدار شدم.:
برای خودم جالب بود من جای 80 روز دقیقا 100 روز هست که منتظرم و اگر تا دو هفته دیگه کلیر بشم خوابم تعبیر پیدا کردهRolleyes. اینم بگم خیلی از خواب های من برام تعبیر شدهTongue. ایشالا همه کلیر میشیم.Wink
( خدایا تو این پروسه دیوانه نشم خوبهSad )
اقا دمت گرم تو که دس به خواب و تعبیرش خوبه ی خوابی هم واسه من ببین دلم کوچبک فقط جون شهریار تو خوابت نه مارو داماد کن نه بکش آخه نمیدونم چه سری توشه قبل برنده شدن تو لاتاری دخترای فامیل تا من میدیدن میگفتن اااااا شهریار خواب دیدیم مردیCool و لی بدش همه یهو خواب دامادی منو دیدن Big GrinBig Grin عجبا پدر سوخته ها......
متاسفانه نشد،
(2014-06-06 ساعت 16:59)Arash2013 نوشته:  سلام دوستان. به همه كلير شده ها تبريك ميگم. راستش اومدم براي مشورت. Inbox ايميلم خيلي مشكوك هرچي كه مربوط به چند ماه اخير بوده پاك شده چند روزي هم بود كه ميلامو چك نكرده بودم حالا به نظرتون ممكنه سفارت ابوظبي نامه اي درخواستي چيزي داده باشه براي رزومه يا .... و پاك شده باشه؟ با توجه به اينكه داريم به ٩٠ روز نزديك ميشيم به نظرتون ميل بزنم بهشون و هم جوياي پروسه كليرنس بشم و در مورد ايميل بپرسم كه آيا تو اين چند وقت ميل زدن يا خير؟ ( نگرانيم ازونجا شروع شد كه يكي از دوستان ابوظبي تو پستاي قبل نوشته بودن براشون ميل زدن و درخواست رزومه دادن ) ممنون از همتون بابت دلگرميها و يكرنگيهاتون به من و بقيه دوستان.

به نظرتون چه كنيم؟ ميخوام ازشون سوال كنم دوستان ولي نميدونم كار درستيه يا نه؟ اگر راهنمايي دارين ممنون ميشم بگين خصوصا قديميا و فعالا.

نظري ندارين دوستان؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: قصه گو ، zaaraa ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، arashS
(2014-06-06 ساعت 18:31)shahryar7021 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 16:17)H Pier نوشته:  دیشب یک خواب جالب دیدم:
خواب میدیدم که ...
اقا دمت گرم تو که دس به خواب و تعبیرش خوبه ی خوابی هم واسه من ببین دلم کوچبک فقط ...

آقا شهریار گل به امید خدا به زودی ویزا میگیریم. خیلی دلم میخواد بچه ها ی این تاپیک رو تو آ.مر یکا ببینم. مخصوصا قصه گو نازنین و البته شما و بقیه دوستان بزرگوارم. و واقعا رو حرفم هستم حتی با وجود فاصله ای به اندازه ساعت ها رانندگی. Wink
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، قصه گو ، zaaraa ، armin021 ، pari pari ، nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، nedali ، arashS ، mehdi2014 ، NEURON
(2014-06-06 ساعت 18:36)Arash2013 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 16:59)Arash2013 نوشته:  سلام دوستان. به همه كلير شده ها تبريك ميگم. راستش اومدم براي مشورت. Inbox ايميلم خيلي مشكوك هرچي كه مربوط به چند ماه اخير بوده پاك شده چند روزي هم بود كه ميلامو چك نكرده بودم حالا به نظرتون ممكنه سفارت ابوظبي نامه اي درخواستي چيزي داده باشه براي رزومه يا .... و پاك شده باشه؟ با توجه به اينكه داريم به ٩٠ روز نزديك ميشيم به نظرتون ميل بزنم بهشون و هم جوياي پروسه كليرنس بشم و در مورد ايميل بپرسم كه آيا تو اين چند وقت ميل زدن يا خير؟ ( نگرانيم ازونجا شروع شد كه يكي از دوستان ابوظبي تو پستاي قبل نوشته بودن براشون ميل زدن و درخواست رزومه دادن ) ممنون از همتون بابت دلگرميها و يكرنگيهاتون به من و بقيه دوستان.

به نظرتون چه كنيم؟ ميخوام ازشون سوال كنم دوستان ولي نميدونم كار درستيه يا نه؟ اگر راهنمايي دارين ممنون ميشم بگين خصوصا قديميا و فعالا.

نظري ندارين دوستان؟
والا به نظر من شما یه ایمیل بزن پیگیر شو هیچ کار بدی هم نیست ولی زیاد ریز نشو که مشکوک شن
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، zaaraa ، armin021 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، Arash2013 ، arashS ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان