موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-06 ساعت 18:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-06 ساعت 18:51 توسط alimomen.)
(2014-06-06 ساعت 18:26)aria802 نوشته: سلام ، امروز فردی به من گفت برای اینکه مدت ادمین پروسس کم بشه یا احتمال کلیرنس پایین بیاد ،انگلیسی مصاحبه شو، چون پرونده های انگلیسیی را جدا از فارسی بررسی کرده و چون تعدادشان کمه زودتر میشه، نظرتون چیه؟
اینجا کسی انگلیسی مصاحبه رفته¿؟
عزیزآخه این چه حرفیه اون بنده خدا که اینو به شما گفته ذره ای از این پروسه آگاهی نداشته وگرنه شما رو گمراه نمیکرد شما که job interviewنمیخای بری که زبان مهم باشه اونا میخان پیشینه امنیتی شما رو بررسی کنن حالا شما اصلا ترکی حرف بزن چه تاثیری میتونه داشته باشه؟در ضمن اگر به زبان انگلیسی بری مصاحبه ممکنه یه وقت متوجه نشی چی منظورشه و یا اون منظور شما رو نگیره و کارت گیردار تر بشه مگر اینکه تسلط در حد یک نیتیو به انگلیسی داشته باشی حالا خود دانی این گوی و این میدان
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 18:28)قصه گو نوشته: (2014-06-06 ساعت 06:01)armin021 نوشته: قوقولی قو قو
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «armin021» عزیزღღღ
من ديگه حرفي ندارم آقاي مجري 
آخه قصه گوی عزیز، اینقدر که شما منو شرمنده لطف بی کران خودتون میکنین، من چه جوری بتونم قطره ای از لطفتون و جبران کنم؟؟؟
چندین بار شخصی برام آرزو کردین و واقعا منو شرمنده خودتون کردین.
فقط میتونم بگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی پیروز باشید و بهامید کلیر شدنتون و آزادیتون همراه خانواده محترم.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
اگه اين جوره كه آقاي آفيسر ابوظبي اصرار داشت با همه فارسي صحبت كنه،
پس بگو چرا اينقدر طول كشيد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 18:26)aria802 نوشته: (2014-05-31 ساعت 16:21)armin021 نوشته: (2014-05-31 ساعت 14:29)آيلار نوشته: (2014-05-31 ساعت 03:19)armin021 نوشته: (2014-05-30 ساعت 23:18)alimomen نوشته: منم مارچ بودم و اصلا آپدیت نداشتم-فکر کنم هنوز مونده بیان روی کیس ما
خیلی ممنون داش علی
کم کم داشتم نگران میشدم، به امید خدا پروسه کیس ما هم تموم شه و زود کلیر شیم.
ما هم همینطور اصلا آپدیت از زمان مصاحبه (مارچ) نداشتیم!
(2014-05-31 ساعت 15:35)amirrbco نوشته: سلام دوستان،
خواستم در مورد آپدیت های سایت سیس توضیحاتی بدم،
(توجه اینکه موارد ذیل بر اساس مطالب اینترنت، تجربه خودم و دوستان منتظرسرا و وقت شبانه روزیم می باشد.)
1- از زمانی که شما فرم های خودتون رو به KCC ارسال می کنید، KCC بررسی کیس شما رو انجام می دهد.
2- در سایت سیس اطلاعات شما بر اساس بررسی های کارشناس KCC و فرم های شما ثبت فرم آنلاین شخصی تان در سایت GOV می شود.
3- اگر اطلاعات شما با بررسی های کارشناس KCC یکی نباشد، این اصلا برای شما خوب نخواهد بود!
4- بعد از ثبت زمان مصاحبه شما، مدارکتان توسط KCC به سفارت تعیین شده پست می شود.
5- آفیسر سفارت می داند که کارشناس KCC چه اطلاعاتی رو از کیس شما استراخ کرده و حتی چه اطلاعاتی با فرم شما مغایرت دارد.
6- بنابراین طوری آفیسر سفارت با شما مصاحبه می کند که مغایرت ها بر طرف شود یا اینکه مغایرتی نیست و همونجا آفیسر تصمیم به صدور ویزا می گیرد.
7- آگر ویزا نگرفتید یعنی یا اینکه دروغ گفته اید یا اینکه مشمول بررسی امنیتی هستید.
8- آگر مشمول بررسی امنیتی قرار گرفتید، کیس شما هر تعداد نفری که هستید معمولا یکبار با وارد کردن اطلاعات پزشکی و یکبار با بررسی سطحی سفارت پرونده تان از طرف سفارتتان آپدیت خواهید شد.
9- آپدیت بعدی معمولا درخواست بررسی امنیتی از طرف سفارت به KCC است که ممکن است فقط برای کیس اصلی یا با همراه هم باشد.
10- اما KCC پرونده ها رو زمانی برای NVC جهت بررسی امنیتی می فرستد که به حدنصاب برسند.(یعنی حدود 100 پرونده با هم)
11- زمانیکه پرونده شما از آمریکا در سایت سیس آپدیت شد، یعنی بررسی امنیتی کیس شما شروع شده و معمولا دو ماه زمان می برد.
12- بعد از دو ماه زمان کیس شما مجدد به KCC برگردانده می شود و یک ماه زمان می برد تا KCC پرونده تان را به جریان بیاندازد.
13- KCC دوباره پرونده شما رو بررسی و اطلاعات شما رو آپدیت می کند این فقط در صورتی است که اطلاعات کیس شما کامل نباشد.
14- اگر کیس شما توسط KCC مجاز شناخته شود جواب درخواست سفارتتان را می دهد و شما در سیس آپدیت خواهید شد.
15- سفارت جواب درخواست KCC را دریافت و واحد IV سفارت کیس شما را برای کلیر شدن آماده می کند.
16- زمانی که کلیر شدید همه افراد کیس آپدیت خواهند شد و این یعنی صدور ویزا مجاز است.
توضیح اینکه:
کیس هایی که زیاد آپدیت می شوند اطلاعاتی که در فرم های کیس شان به KCC ارسال کرده اند کامل نبوده است.
کیس هایی که بعد مصاحبه آپدیت نمی شوند، دو ممکن وجود دارد اینکه آفیسر سفارت در زمان مصاحبه نمی توانسته تصمیم قطعی به صدور ویزا بگیرد و به زمان بیشتری نیاز دارد یا اینکه جواب سوالهای آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده تان مغایرت داشته است.
امیدوارم همه منتظرین کلیر شوند.
بدرود
دوست عزیز
این اطلاعات شما ممکنه باعث نا امید شدن یک عده از دوستان از جمله خود من بشه.
چطور میتونین یک سری از استنباط های شخصی رو با قاطعیت اینجا عنوان کنین و باعث ناامید شدن بعضی ها بشین. من سپاسگزارم از اطلاعاتتون ولی دوست من اینترنت همونطور که همه میدونن همیشه منبع قابل اعتمادی نیست و هیچ منبعی هم وجود نداره که بدونه دقیق این پروسه کلیرنس و آپدیت هاش چگونه است!
شما میگی اگه آپدیت بعد از مصاحبه نداشته باشی ممکنه جوابهای سوال آفیسر خیلی با اطلاعات پرونده مغایرت داشته باشه؟؟؟
شما چطوری به یه همچین نتیجه ای رسیدی؟
اصلا از کجا معلوم موقعی که شما آپدیت میشی معنیش این نباشه که یه نکته ای تو پروندتون مبهم بوده و با اطلاعات پروندتون مغایرت داشته و یه آپدیت خوردین که پرونده به بن بست رسیده و زبونم لال شما صداقت نداشتین؟
هر آپدیتی میتونه هم خوب باشه و هم بد!
یعنی ممکنه آپدیت کنن که مثلا استعلام کردیم طرف راست میگفته. و یا برعکس، استعلام کردن دیدن دروغ بوده و یه آپدیت هم زدن.
هر چیزی که تو پروندتون به دست بیارن اعم از خوب یا بد ممکنه منجر به آپدیت بشه دوست عزیز.
مثلا ممکنه ماهایی که آپدیت نشدیم، چک های امنیتیمون فقط برای سربازی بوده باشه و همین یه چک رو آفیسر برامون زده باشه و هنوز جوابش نیومده که آپدیت نزدن.
در آخر باید بگم چه خوبه وقتی آدم از چیزی مطمئن نیست و منبع موثقی هم نداره از بیان کردن آن به شدت پرهیز کنه.
تشکر....
سلام ، امروز فردی به من گفت برای اینکه مدت ادمین پروسس کم بشه یا احتمال کلیرنس پایین بیاد ،انگلیسی مصاحبه شو، چون پرونده های انگلیسیی را جدا از فارسی بررسی کرده و چون تعدادشان کمه زودتر میشه، نظرتون چیه؟
اینجا کسی انگلیسی مصاحبه رفته¿؟
به نظر من انگلیسی صحبت کردن اونقدری که میگید تاثیر گدار نیست واقعا
اگه کیس دیگه ای مثلا کاری بود مهم بود ولی در مورد لاتاری نه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به تمام دوستانی که آپدیت شدن یا کلیر شدن تبریک میگم اما یک سوال داشتم اگر همین طور پشت سر هم اعلام کنند پس تکلیف من که may رفتم مصاحبه و از اون تاریخ تا الان آپدیت نشدم چی حتما دیگه ویزا به ما نمی رسه ، کس میدونه چند تا دیپه ویزا مونده
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخه چی میشد با آم ر ی ک ا رفیق جینگ بودیم؟؟؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
لطفاً و خواهشاً از تكرار مكرر متن هاي بلند در پست ها و يا پاسخ به پست ها پرهيز كنيد.راحت ميشه چند جمله ي مهم رو نگه داشت و بقيه رو پاك كرد،خواهشاً و لطفاً همكاري هاي لازم را مبذول فرماييد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
9
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
در ادامه ایمیل هایی که با سفارت ردو بدل کردیم، امروز در اقدامی جالب توجه سفارت ارمنستان دو ستاره تمامی کیسهای کلیر شده دو ستاره دار تاریخ 3 جون رو برداشت. اینم اون هوراییییییی که تو دلم مونده بود
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
واقعا خیالمون راحت شد. آخییییییییششششششش!!!!!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 19:02)emy_viery نوشته: به تمام دوستانی که آپدیت شدن یا کلیر شدن تبریک میگم اما یک سوال داشتم اگر همین طور پشت سر هم اعلام کنند پس تکلیف من که may رفتم مصاحبه و از اون تاریخ تا الان آپدیت نشدم چی حتما دیگه ویزا به ما نمی رسه ، کس میدونه چند تا دیپه ویزا مونده
توروخدا اینطوری نگید، کلی کیس دیگه بعد شماره ی شما هست.
ایشالا به هممون زود زود ویزا میرسه
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 19:03)قصه گو نوشته: لطفاً و خواهشاً از تكرار مكرر متن هاي بلند در پست ها و يا پاسخ به پست ها پرهيز كنيد.راحت ميشه چند جمله ي مهم رو نگه داشت و بقيه رو پاك كرد،خواهشاً و لطفاً همكاري هاي لازم را مبذول فرماييد
برای رسیدن به 1000 خوبه اتفاقا
آخی یاد اقاقیا افتادم یک لحظه خودمونیم شما هم پتانسیل ریاستو خوب داریا
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر به نظر شما كيس حدود ٣٤٠٠بااين روند تا كى كلير ميشه برا اينكه ويزا ى دبى رو بگيرم اماده باشم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 19:02)emy_viery نوشته: به تمام دوستانی که آپدیت شدن یا کلیر شدن تبریک میگم اما یک سوال داشتم اگر همین طور پشت سر هم اعلام کنند پس تکلیف من که may رفتم مصاحبه و از اون تاریخ تا الان آپدیت نشدم چی حتما دیگه ویزا به ما نمی رسه ، کس میدونه چند تا دیپه ویزا مونده
ببین دوست من، اصلا اینطوری نیست که شما چون ماه می مصاحبه رفتی بهت ویزا نرسه.
بچه هایی که اکتبر رفتن مصاحبه تازه کلیر شدن و الان اگه نگاه کنی میبینی ژانویه ایها هم تازه کلیر شدن!
هرچی میره جلوتر پرونده ها رو زودتر بررسی میکنن، پس نگران نباشین.
مثلا کسانی که تازه آگوست میرن مصاحبه از قبل بررسی رو انجام دادن و تا سپتامبر تکلیفشون روشن میشه.
شما حالا حالاها وقت دارین و ویزا هم به همه میرسه.
* DV 2014 *
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال