کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
من** 2014as32 دیروز به تنهایی اپدیت شدم مصاحبه 4 فوریه بود خانواده 20مارچ اپدیت شده اند امیدی هست؟
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، nasim ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو ، shadi79
(2014-06-07 ساعت 13:06)rtt نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:07)nasim نوشته:  یه سوال :

الان دیگه ما به سند ازدواج . مدارکمون هیچ نیازی ندارم دیگه درسته ؟؟؟ مثلا فک کنین بعد از مصاحبه اگه دو نفر طلاق بگیرن دیگه سند ازدواج و شناسنامه ها بعد مصاحیه لازم نیست ؟؟ می دونم ورودشون باید همراه با برنده اصلی باشه . اوونا که دیگه بعد مصاحیه سندی برای زن و شوهر بودن نمی خوان ؟؟؟

داستان پیچیده شد Big Grin ( یه بنده خدایی می خواد از همسرش جدا شه شوهر ایشون برنده اصلی هست و گفته باهاش حتی وارد ا م ریکا می شه . فقط سوالی که داره اینه که اگه الان از هم طلاق بگبرن مشکلی برای مدارکشون پیش میاد یا نه ) . من حوابی که دادم بهش این بوده : اگه شوهرشون قبول کنه و وارد اونجا با ایشون بشه مشکلی پیش نمیاد و از الان تا کلیر شدن هم دیگه ازشون مدرکی دال بر زن و شوهر بودن نمی خوان . درسته ؟؟؟؟

البته اینم در نظر بگیرین که نفر همراه گرین کارتش مشروط هست تا 2 سال و بعد از 2 سال گرین کارت دائم میگیره پس باید بعد از ورود 2 سال هم نشون بدن که دارن با هم زندگی میکنن!!!
هیچ شرطی نیست بعد از ورود.
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، nedaba
(2014-06-07 ساعت 12:09)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:56)H Pier نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:45)nasim نوشته:  سلام بچه ها صبحتون بخیر Sad چرا این جمعه اینجوری بوددد؟؟؟؟ چرا اینقد بد بود ؟؟؟ چرا سفارت ها تکونی نخوردن ؟؟؟ Sad .

چرا اینقد خسته هستم !!!! ببحشید واقعا ببخشید آدم نباید توی این تاپیک حرف نا امیدی بزنه اما من احساس می کنم دارم نا امید می شم ( البته احساس می کنم فقط ) یه ریزه همه چی ریخته بهم . اینکه آدم نمی دوونه دقیقا تا کی زمان داره که بره ! اینکه اگه سپتامبر کلیر بشیم زمانی نداریم برای رفتن .!!!

بجه ها امیدوارم هر چی زودتر این انتظار تموم شه . توی دلم آشوبه . نمی دوونم مشکل چیه ! اما دیروز فکر می کردم نیام اینجا و همینکه امروز تاپیک و باز کنم کلی هووورااا می بینم . اما نه انگار .

خوب باید صبر کرد تا دوشنبه . می بخشید نمی خوام شما ها رو نا امید کنم اما باید درد و دل می کردم . . خدایا در هر صورت شکرت ! بهمون قدرتی بده تا بتوونیم شرایط سخت و تحمل کنیم .
عزیزم هورا ها در انتظارند. حداقل 19 کیس تو این دو یا سه روزه (مخصوصا جمعه ) از ایروان آپدیت شدند تا بازه 3500 که من چک میکردم. Wink
حسن آقای عزیز سلام, آقا به داد ما هم برسید لطفاً
اگه زحمتی نیست تا 3600 برید جلو تا ما هم شاملش بشیم. چرا من هیچی آپدیت نشدم؟؟؟ همون 5 مارچ مونده. نگرانم عزیز!!!

نگران نباش دوست و همراه گرامی
سلام
به ارسال زیر مراجعه کن
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid509771
اگه شک داشتی تو سیس یکی یکی شونو وارد کن درسته همشون تو این یکی دو روز آپدیت شدن.
همشون هم 5 مارچ بودن.
البته این فقط برای بچه‌های ایروان نیست. خیلی از بچه‌های دیگه هم آپدیت شدن که آپدیت قبلی‌شون همون 5 مارچ بوده.
بعد از نرمش قهرمانانه سفارتها در 28 می در خوشبینانه ترین حالت من سه هفته دیگه همچین آماری رو برای تاپیک کلیرنس پیش‌بینی می‌کردم.
نگران نباشید عزیزان همراه.
با آرامش برای خودتون و همراهان‌تون خصوصا بالا جدولی‌ها دعا کنید.
انشاالله که همگی ویزا می‌گیریم امسال، من دلم روشنه. SmileSmileSmile
(2014-06-07 ساعت 12:11)shohreh63 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته:  دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟
بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله.
امیدوار باشید و صبورWink

من با تجربه نیستم دوست عزیز ولی میدونم که در ماههای آخر کلیرنس خیلی خیلی سریعتر انجام میشه همینطور که الان تا شماره های 3000 را کلیر کردند در حالی که ما نزدیک به 7 ماه منتظر بودیم و قطعا شما هم زودتر قبلی ها کلیر میشین
و البته اینکه دوستانه میگم در این زمینه فقط توکلتون به خدا باشه خودش درست میکته
سلام همراه گرامی
در ابتدا ورودتون رو به جمع گرم و صمیمی بچه‌های کلیرنس خوش‌آمد می‌گم.
این دوران زیاد هم بد نیست. ثمرش در سه کلام صبوری-پیداکردن دوست - دانستن قدر ویزا ست. به نظرم بچه‌ها تو این تاپیک چیزایی رو تجربه می‌کنند که هیچ کدوم از ویزا یکضربی‌ها تجربه نمی‌کنن. و قطعا اونور موفق‌تر خواهند بود.
دوست عزیزم دوستان قبلا توضیح دادن من هم تایید می‌کنم امیدوار باشید. ما پارسال مورد داشتیم که یک ما تا دوهفته کلیر شدن انشاالله همگی با هم می‌ریم به تاپیک‌های بعدی. WinkWinkSmile

(2014-06-07 ساعت 12:07)nasim نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:00)gallafan نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:14)AZAR 1335 نوشته:  سلام. هیچی معلوم نیست .
میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟
سلام همراه گرامی
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
در سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید رو مطالعه کنید.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890

سلام
برا سایت سفارت ابوظبی گفته 20141s12345 ولی اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه آخه اعداد آخر که 4 رقم بیشتر نیستن اگه صفر هم قبلش وارد کنی اصلا میگه همیپین کیسی وجود نداره، میشه راهنمایی کنید؟

این شماره ایی که نوشتین درسته ؟؟ من فک کنم یه اشتیاهی شده . چون کیس ها با 2014AS شروع می شن ( الیته اونایی که توی آسیا هستن )

سلام همراه گرامی
درسته دوست عزیزم نسیم بانو درست می‌گه شما یه A جا انداختی. ضمنا اگه کیس‌نامبرتون چهاررقمی هست نیاز به وراد کرد یک صفر نیست بعد از S همان چهار رقم رو وارد کنید حله ایشاالله
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، neda shz ، rezahoorjandi ، nasim ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو ، nedali ، zaaraa
(2014-06-07 ساعت 09:00)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 23:35)soli asali نوشته:  یه خواننده زمان شاه ملئون - ملعون یا هر طور دیگه! بود به اسم سلی ! کسی یادشه ؟ البته مرد بودا Smile
جناب عراقی باید یادش باشه !
یه همراه داشت که اکثرا با هم میخواندن یا شو میزاشتن به اسم نلی Smile البته خانم بودا !
به این دوتا میگفتن فیل و فنجون Smile) آقا سولی فیلی بودن ماشالله بنده خدا نلی هم همچین ترگل و ورگل قلمی و خوشگل موشگل! ( مومن از این به بعد دامن قرمزی نگو بگو نلی )
فقط من آقا رو یادم میاد که سلی بود بقیه سلیا زن بودن Smile)

آره سلی رو من قشنگ یادمه و زوج هنری اش هم نلی خانم خوشگل و زیبا ولی خانم سلی عسلی نازنین ما از شما همون نلی رو پیش نظرمون مجسم میکنیم

وای‌ی‌ی‌ی نلی‌ی‌ی‌ی
من عاشقش بودم. Rolleyes
خیلی های‌کلاس بود.
الان که فردی گفت آرشیتکت شدن خیلی خوش‌حال شدم براشون.
امیدوارم هرجا هستن سلامت و موفق و شاد باشن.
قصه‌گوی عزیز درست می‌گن من دیدم اجرای موسی‌و شبان‌‌رو با همای.
عالی بود.

(2014-06-07 ساعت 06:30)nazanin fatemi نوشته:  دوستان....ما هم کلیرنس خوردیم... وبا یک ورقه ابی رنگ برگشتیم خونه Sad

سلام همراه گرامی
این دوران زیاد هم بد نیست. ثمرش در سه کلام صبوری-پیداکردن دوست - دانستن قدر ویزا ست. به نظرم بچه‌ها تو این تاپیک چیزایی رو تجربه می‌کنند که هیچ کدوم از ویزا یکضربی‌ها تجربه نمی‌کنن. و قطعا اونور موفق‌تر خواهند بود.
دوست عزیزم دوستان قبلا توضیح دادن من هم تایید می‌کنم امیدوار باشید. ما پارسال مورد داشتیم که یک ما تا دوهفته کلیر شدن انشاالله همگی با هم می‌ریم به تاپیک‌های بعدی. WinkWinkSmile
(2014-06-07 ساعت 09:05)عراقی نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:37)pari pari نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
از تمام دوستانى كه به من لطف دارند و منو تنها نذاشتن و بهم رتبه دادن كمال تشكر رو دارم

پری پری جان لطفا این رتبه دادن رو بما یاد بده من میخوام به خیلی ها رتبه بدم ولی بلد نیستم ، یکیشم خودتی Big Grin

شما روى اسم هر كاربرى كه ميخواى كليك كن بعد توى صفحه اى كه باز ميشه سمت راست جلوى گزينه اعتبار نوشته رتبه وقتى روى اون كليك كنى هم ميتونى رتبه هايى كه بقيه دوستان به او كاربر دادنو ببينى هم بالاش يه گزينه داره به نام رتبه دادن وقتى روى اون كليك كنيد ميتونيد رتبه بديد

(2014-06-07 ساعت 09:06)alimomen نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 08:56)ali3875 نوشته:  عراقی جان بالاخره سنتو لو دادیBig Grin
ما مخصوصا رفتیم جلو ببینیم شما چند سالته؟
خیلی با هم اختلاف نداریم پسWink
حالا میگی با این بچه ها جیکار کنیم ما 2 تا پیرمرد؟Big Grin
تازه شانس آوردی علی مومن خوابه...............Shy

علی آقا مخلصیم من مثل عقاب بیدارم در ضمن میشه ما رو قاطی پیرمردا نکنید ما تازه میخایم بریم usجوونی کنیم

به به على اقا عكس جديد مبارك. ايشون دامن قرمزين؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، arashS ، alimomen ، rezahoorjandi ، taleghani ، nasim ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم
من اگه بدونم یه هفته هم سفارت تعطیله هم آ م ر ی ک ا، بازم فکر نمیکنم بتونم دست از چک کردن بردارم!
م ع ت ا د شدیم رفت پی کارش
دستم به کار نمیره ولی دستم هرز شده و ناخودآگاه ۳ تا سایت ابوظبی و سیس و مهاجرسرا رو چک میکنه!
کمککککککککککککککک
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-07 ساعت 13:30)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:11)shohreh63 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته:  دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟
بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله.
امیدوار باشید و صبورWink

من با تجربه نیستم دوست عزیز ولی میدونم که در ماههای آخر کلیرنس خیلی خیلی سریعتر انجام میشه همینطور که الان تا شماره های 3000 را کلیر کردند در حالی که ما نزدیک به 7 ماه منتظر بودیم و قطعا شما هم زودتر قبلی ها کلیر میشین
و البته اینکه دوستانه میگم در این زمینه فقط توکلتون به خدا باشه خودش درست میکته
سلام همراه گرامی

(2014-06-07 ساعت 12:07)nasim نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:00)gallafan نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:  میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟
سلام همراه گرامی
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
در سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید رو مطالعه کنید.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890

سلام
برا سایت سفارت ابوظبی گفته 20141s12345 ولی اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه آخه اعداد آخر که 4 رقم بیشتر نیستن اگه صفر هم قبلش وارد کنی اصلا میگه همیپین کیسی وجود نداره، میشه راهنمایی کنید؟

این شماره ایی که نوشتین درسته ؟؟ من فک کنم یه اشتیاهی شده . چون کیس ها با 2014AS شروع می شن ( الیته اونایی که توی آسیا هستن )

سلام همراه گرامی
درسته دوست عزیزم نسیم بانو درست می‌گه شما یه A جا انداختی. ضمنا اگه کیس‌نامبرتون چهاررقمی هست نیاز به وراد کرد یک صفر نیست بعد از S همان چهار رقم رو وارد کنید حله ایشاالله
یک دنیا سپاسگزارم از پاسخ هاتون . امیدوارم همه بدون استرس این دوران رو پشت سر بذارن.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: armin021 ، arashS ، nasim ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم

دوستان این 17 - 18 ساعتی که خبری نیست بیاید یه بازی بکنیم.
همه ما سوتی‌هایی دادیم اما سوتی‌های کلیرنسی خیلی جالبن و حتما تو این مدت هرکسی از این سوتی تخصصی حداقل یکی از خودش در وکرده.

حالا اگه موافقید هر کس بیاد و سوتی خودشو زیر همین ارسال، پاسخ بده. فکر کنم تو این چند ساعت حسابی سرگرم‌مون می‌کنه.
اولین چراغ بذار عمو آرش روشن کنه.

سوتی شماره 1 (عمو آرش)
جای همگی خالی شب جمعه پیش رفته بودیم یه مجلس عروسی تو هتل هما. خیلی خیلی خوش گذشت. آقای خواننده هم که هرازچندگاهی مارو مجبور می‌کرد به‌خاطر دامادو عروس بغل‌دستی و غیره دست بزنیم یعد از صرف شام مفصل بالاخره دست برآسمان بلند کردو گفت "برای تازه عروس و داماد گل دعای خیر کنید.".
این جانب هم که محظوظ از خوردن جوجه‌کباب، کباب بره و میگو، شور معنویم جو‌گیر شده بود بلافاصله و بی‌اختیار دست به آسمان بلند‌کردم‌و گفتم "ایشاالله که هرچه زودتر این عروس دوماد هم کلیر شن....." بعد یهو به خودم اومد گفتم Smile))))))))))))
بعله هم همچین مدعوین معنوی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin
خونه دارو بچه دار سوتی رو بردارو بیار TongueBig Grin
(2014-06-07 ساعت 13:54)armin021 نوشته:  
من اگه بدونم یه هفته هم سفارت تعطیله هم آ م ر ی ک ا، بازم فکر نمیکنم بتونم دست از چک کردن بردارم!
م ع ت ا د شدیم رفت پی کارش
دستم به کار نمیره ولی دستم هرز شده و ناخودآگاه ۳ تا سایت ابوظبی و سیس و مهاجرسرا رو چک میکنه!
کمککککککککککککککک

دوستم به لیستت سه تا اضافه کنیم می شه ایروان و آنکارا و منتظرسرا و ابوظبی و سیس و مهاجر سرا من هر 6 تا رو خیلی چک می کنم ولی یک امروز و به نظرم فقط بیا مهاجرسرا. من خودم به شخصه چون نمی خوام نه افسرده شم و نه سرخورده برای همین به شما هم پیشنهاد می کنم دوستای گلم هم یک امروز رو مرخصی باشند
باز هم می گم حیف که ویلا اطرافه شهر ندارم ولی این بار به جای آخر هفته ها شنبه ها مهمونی می گرفتم تا همتون بیان یکم از اینترنت دور بشینBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: lighter ، pari pari ، armin021 ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa ، NEURON
به یک عدد کیس نامبر مصاحبه نرفته و دارای شرایط ویزای یک ضرب جهت تعویض با کیس نامبر کلیرنس خورده مفلوک فوری نیازمندیم.
مبلغ توافقی و بسیار مبسوط!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-07 ساعت 13:59)arashS نوشته:  

دوستان این 17 - 18 ساعتی که خبری نیست بیاید یه بازی بکنیم.
همه ما سوتی‌هایی دادیم اما سوتی‌های کلیرنسی خیلی جالبن و حتما تو این مدت هرکسی از این سوتی تخصصی حداقل یکی از خودش در وکرده.

حالا اگه موافقید هر کس بیاد و سوتی خودشو زیر همین ارسال، پاسخ بده. فکر کنم تو این چند ساعت حسابی سرگرم‌مون می‌کنه.
اولین چراغ بذار عمو آرش روشن کنه.

سوتی شماره 1 (عمو آرش)
جای همگی خالی شب جمعه پیش رفته بودیم یه مجلس عروسی تو هتل هما. خیلی خیلی خوش گذشت. آقای خواننده هم که هرازچندگاهی مارو مجبور می‌کرد به‌خاطر دامادو عروس بغل‌دستی و غیره دست بزنیم یعد از صرف شام مفصل بالاخره دست برآسمان بلند کردو گفت "برای تازه عروس و داماد گل دعای خیر کنید.".
این جانب هم که محظوظ از خوردن جوجه‌کباب، کباب بره و میگو، شور معنویم جو‌گیر شده بود بلافاصله و بی‌اختیار دست به آسمان بلند‌کردم‌و گفتم "ایشاالله که هرچه زودتر این عروس دوماد هم کلیر شن....." بعد یهو به خودم اومد گفتم Smile))))))))))))
بعله هم همچین مدعوین معنوی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin
خونه دارو بچه دار سوتی رو بردارو بیار TongueBig Grin

خیلی باحال بود عموآرش
من کلا مشکل ادبی خیلی دارم اگه یک وقت حضوری منو دیدید سعی کنید مجبورم کنید کلمه های سختو بگم اون وقت کلی بهم می خندید من کلیرنس فقط بلدم بنویسم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تلفظ کنم و کلمه های عجیبی جاش می گم ولی از اونجایی که کلمه هایی که می گم بعضی اوقات مشکل اخلاقی پیدا می کنه از گفتنش معذورمBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alimomen ، pari pari ، armin021 ، nasim ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، arashS ، uncledoc ، zaaraa ، shilan
ای بابا من بیچاره که به خاطر کلیرنس شوهرم تمام خوشحالی یک ضرب گرفتن ویزای خودم رو از یاد بردم ، فقط دارم دعا میکنم زودتر کلیر بشه ، اما با توجه به این که ما**55 هستیم ، و این طوری که دارن به همه ویزا میدن تا اون موقع ویزا تموم شده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
دوستان سلام
اول عرض کنم که مشهد بودم و واسه کلیر شدن همه ی دوستان دعا کردم و بعد خودم Wink
دوم یه خبر خوب اینکه همسر و دختر من کلیر شدن Big Grin و علت اینکه فعلا خونسردم و این تاپیکو بخاطر کلیر شدنمون به آتیش نکشیدم اینه که خودم هنوز گیرم پس فعلا یه هووووورررراااااای خفیف رو داشته باشید تا بعدا خدمت این تاپیک برسم Big Grin Big Grin
سوم اینکه بابا ایمیل بزنید ، زنگ بزنید ، سوال کنید ، زمین و زمان و بهم بریزید ، اینا خیییییلییییی شُلَن!! یادتونه گفتم من به همه ایمیل زدم ؟ به کلیرنس و سفارت و کی سی سی . که کی سی سی منو به سفارت ارجاء داده بود .... حالا سفارت جواب ایمیل منو اول زوووووود (فِرتی!) نوشته :
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website
بعد تازه بعد از نیم ساعت دوباره یادش افتاده جواب بده نوشته :
However, please be advised that the principal applicant and the child can be issued. Admin processing is only pending for your spouse.
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-07 ساعت 14:12)zzarin نوشته:  ای بابا من بیچاره که به خاطر کلیرنس شوهرم تمام خوشحالی یک ضرب گرفتن ویزای خودم رو از یاد بردم ، فقط دارم دعا میکنم زودتر کلیر بشه ، اما با توجه به این که ما**55 هستیم ، و این طوری که دارن به همه ویزا میدن تا اون موقع ویزا تموم شده
دعا میکنم همسر محترمتون هم به زودی.کلیر شن.
نگران نباشین گویا به همه ویزا میرسه.
یاد نونوایی افتادم! که وقتی میبینی صفش طولانیه میری از شاطر میپرسی نون میرسه به ته صف یا نه!
( حالا یه بار هم نشده ببینم صف نون طولانیه وایسم صف! ولی شنیدم! از کی شنیدم هم خودم نمیدونم!)
خل و چل شدم رفت!
ای خدا! این کلیرنس دیگه چه کوفتی بود؟
* DV 2014 *

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان