2014-06-07 ساعت 13:21
من** 2014as32 دیروز به تنهایی اپدیت شدم مصاحبه 4 فوریه بود خانواده 20مارچ اپدیت شده اند امیدی هست؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-06-07 ساعت 13:21
من** 2014as32 دیروز به تنهایی اپدیت شدم مصاحبه 4 فوریه بود خانواده 20مارچ اپدیت شده اند امیدی هست؟
تشکر کنندگان: arashS ، armin021 ، rezahoorjandi ، pari pari ، nasim ، soli asali ، mahan1331 ، nedaba ، قصه گو ، shadi79
2014-06-07 ساعت 13:22
(2014-06-07 ساعت 13:06)rtt نوشته:هیچ شرطی نیست بعد از ورود.(2014-06-07 ساعت 11:07)nasim نوشته: یه سوال : تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، nasim ، soli asali ، nedaba
2014-06-07 ساعت 13:23
(2014-06-07 ساعت 12:09)rezahoorjandi نوشته:(2014-06-07 ساعت 09:56)H Pier نوشته:حسن آقای عزیز سلام, آقا به داد ما هم برسید لطفاً(2014-06-07 ساعت 09:45)nasim نوشته: سلام بچه ها صبحتون بخیرعزیزم هورا ها در انتظارند. حداقل 19 کیس تو این دو یا سه روزه (مخصوصا جمعه ) از ایروان آپدیت شدند تا بازه 3500 که من چک میکردم. نگران نباش دوست و همراه گرامی سلام به ارسال زیر مراجعه کن http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid509771 اگه شک داشتی تو سیس یکی یکی شونو وارد کن درسته همشون تو این یکی دو روز آپدیت شدن. همشون هم 5 مارچ بودن. البته این فقط برای بچههای ایروان نیست. خیلی از بچههای دیگه هم آپدیت شدن که آپدیت قبلیشون همون 5 مارچ بوده. بعد از نرمش قهرمانانه سفارتها در 28 می در خوشبینانه ترین حالت من سه هفته دیگه همچین آماری رو برای تاپیک کلیرنس پیشبینی میکردم. نگران نباشید عزیزان همراه. با آرامش برای خودتون و همراهانتون خصوصا بالا جدولیها دعا کنید. انشاالله که همگی ویزا میگیریم امسال، من دلم روشنه. ![]() ![]() ![]() تشکر کنندگان: reza_top60 ، Sara_lphmkf ، armin021 ، rezahoorjandi ، taleghani ، نام کاربری somi ، nasim ، برسام٤ ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، nedali ، zaaraa ، HELIAA
(2014-06-07 ساعت 12:11)shohreh63 نوشته:سلام همراه گرامی(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته: دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله. در ابتدا ورودتون رو به جمع گرم و صمیمی بچههای کلیرنس خوشآمد میگم. این دوران زیاد هم بد نیست. ثمرش در سه کلام صبوری-پیداکردن دوست - دانستن قدر ویزا ست. به نظرم بچهها تو این تاپیک چیزایی رو تجربه میکنند که هیچ کدوم از ویزا یکضربیها تجربه نمیکنن. و قطعا اونور موفقتر خواهند بود. دوست عزیزم دوستان قبلا توضیح دادن من هم تایید میکنم امیدوار باشید. ما پارسال مورد داشتیم که یک ما تا دوهفته کلیر شدن انشاالله همگی با هم میریم به تاپیکهای بعدی. ![]() ![]() ![]() (2014-06-07 ساعت 12:07)nasim نوشته:(2014-06-07 ساعت 12:00)gallafan نوشته:(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:سلام همراه گرامی(2014-06-03 ساعت 22:14)AZAR 1335 نوشته: سلام. هیچی معلوم نیست .میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟ سلام همراه گرامی درسته دوست عزیزم نسیم بانو درست میگه شما یه A جا انداختی. ضمنا اگه کیسنامبرتون چهاررقمی هست نیاز به وراد کرد یک صفر نیست بعد از S همان چهار رقم رو وارد کنید حله ایشاالله (2014-06-07 ساعت 09:00)عراقی نوشته:(2014-06-06 ساعت 23:35)soli asali نوشته: یه خواننده زمان شاه ملئون - ملعون یا هر طور دیگه! بود به اسم سلی ! کسی یادشه ؟ البته مرد بودا وایییی نلیییی من عاشقش بودم. ![]() خیلی هایکلاس بود. الان که فردی گفت آرشیتکت شدن خیلی خوشحال شدم براشون. امیدوارم هرجا هستن سلامت و موفق و شاد باشن. قصهگوی عزیز درست میگن من دیدم اجرای موسیو شبانرو با همای. عالی بود. (2014-06-07 ساعت 06:30)nazanin fatemi نوشته: دوستان....ما هم کلیرنس خوردیم... وبا یک ورقه ابی رنگ برگشتیم خونه سلام همراه گرامی در ابتدا ورودتون رو به جمع گرم و صمیمی بچههای کلیرنس خوشآمد میگم. این دوران زیاد هم بد نیست. ثمرش در سه کلام صبوری-پیداکردن دوست - دانستن قدر ویزا ست. به نظرم بچهها تو این تاپیک چیزایی رو تجربه میکنند که هیچ کدوم از ویزا یکضربیها تجربه نمیکنن. و قطعا اونور موفقتر خواهند بود. دوست عزیزم دوستان قبلا توضیح دادن من هم تایید میکنم امیدوار باشید. ما پارسال مورد داشتیم که یک ما تا دوهفته کلیر شدن انشاالله همگی با هم میریم به تاپیکهای بعدی. ![]() ![]() ![]() (2014-06-07 ساعت 09:05)عراقی نوشته:(2014-06-07 ساعت 00:37)pari pari نوشته: شما روى اسم هر كاربرى كه ميخواى كليك كن بعد توى صفحه اى كه باز ميشه سمت راست جلوى گزينه اعتبار نوشته رتبه وقتى روى اون كليك كنى هم ميتونى رتبه هايى كه بقيه دوستان به او كاربر دادنو ببينى هم بالاش يه گزينه داره به نام رتبه دادن وقتى روى اون كليك كنيد ميتونيد رتبه بديد (2014-06-07 ساعت 09:06)alimomen نوشته:(2014-06-07 ساعت 08:56)ali3875 نوشته: عراقی جان بالاخره سنتو لو دادی به به على اقا عكس جديد مبارك. ايشون دامن قرمزين؟؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may 2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، armin021 ، arashS ، alimomen ، rezahoorjandi ، taleghani ، nasim ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa
2014-06-07 ساعت 13:54
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همهمن اگه بدونم یه هفته هم سفارت تعطیله هم آ م ر ی ک ا، بازم فکر نمیکنم بتونم دست از چک کردن بردارم! م ع ت ا د شدیم رفت پی کارش دستم به کار نمیره ولی دستم هرز شده و ناخودآگاه ۳ تا سایت ابوظبی و سیس و مهاجرسرا رو چک میکنه! کمککککککککککککککک
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد. تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arashS ، pari pari ، rezahoorjandi ، sami8000 ، lighter ، Ramin geologist ، nasim ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa ، NEURON ، nasam
2014-06-07 ساعت 13:54
(2014-06-07 ساعت 13:30)arashS نوشته:یک دنیا سپاسگزارم از پاسخ هاتون . امیدوارم همه بدون استرس این دوران رو پشت سر بذارن.(2014-06-07 ساعت 12:11)shohreh63 نوشته:سلام همراه گرامی(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته: دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله.
جامانده از لاتاری 2014
2014-06-07 ساعت 13:59
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه دوستان این 17 - 18 ساعتی که خبری نیست بیاید یه بازی بکنیم. همه ما سوتیهایی دادیم اما سوتیهای کلیرنسی خیلی جالبن و حتما تو این مدت هرکسی از این سوتی تخصصی حداقل یکی از خودش در وکرده. حالا اگه موافقید هر کس بیاد و سوتی خودشو زیر همین ارسال، پاسخ بده. فکر کنم تو این چند ساعت حسابی سرگرممون میکنه. اولین چراغ بذار عمو آرش روشن کنه. سوتی شماره 1 (عمو آرش) جای همگی خالی شب جمعه پیش رفته بودیم یه مجلس عروسی تو هتل هما. خیلی خیلی خوش گذشت. آقای خواننده هم که هرازچندگاهی مارو مجبور میکرد بهخاطر دامادو عروس بغلدستی و غیره دست بزنیم یعد از صرف شام مفصل بالاخره دست برآسمان بلند کردو گفت "برای تازه عروس و داماد گل دعای خیر کنید.". این جانب هم که محظوظ از خوردن جوجهکباب، کباب بره و میگو، شور معنویم جوگیر شده بود بلافاصله و بیاختیار دست به آسمان بلندکردمو گفتم "ایشاالله که هرچه زودتر این عروس دوماد هم کلیر شن....." بعد یهو به خودم اومد گفتم ![]() بعله هم همچین مدعوین معنوی هستیم. ![]() ![]() ![]() خونه دارو بچه دار سوتی رو بردارو بیار ![]() ![]() تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، morteza88 ، taleghani ، nasim ، m_nikparvaz ، mahan1331 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، قصه گو ، عراقی ، zaaraa ، HELIAA ، Maryrhm ، nasam
2014-06-07 ساعت 14:02
(2014-06-07 ساعت 13:54)armin021 نوشته:(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همهمن اگه بدونم یه هفته هم سفارت تعطیله هم آ م ر ی ک ا، بازم فکر نمیکنم بتونم دست از چک کردن بردارم! دوستم به لیستت سه تا اضافه کنیم می شه ایروان و آنکارا و منتظرسرا و ابوظبی و سیس و مهاجر سرا من هر 6 تا رو خیلی چک می کنم ولی یک امروز و به نظرم فقط بیا مهاجرسرا. من خودم به شخصه چون نمی خوام نه افسرده شم و نه سرخورده برای همین به شما هم پیشنهاد می کنم دوستای گلم هم یک امروز رو مرخصی باشند باز هم می گم حیف که ویلا اطرافه شهر ندارم ولی این بار به جای آخر هفته ها شنبه ها مهمونی می گرفتم تا همتون بیان یکم از اینترنت دور بشین ![]()
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
2014-06-07 ساعت 14:06
به یک عدد کیس نامبر مصاحبه نرفته و دارای شرایط ویزای یک ضرب جهت تعویض با کیس نامبر کلیرنس خورده مفلوک فوری نیازمندیم.
مبلغ توافقی و بسیار مبسوط!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
2014-06-07 ساعت 14:07
(2014-06-07 ساعت 13:59)arashS نوشته:(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه خیلی باحال بود عموآرش من کلا مشکل ادبی خیلی دارم اگه یک وقت حضوری منو دیدید سعی کنید مجبورم کنید کلمه های سختو بگم اون وقت کلی بهم می خندید من کلیرنس فقط بلدم بنویسم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تلفظ کنم و کلمه های عجیبی جاش می گم ولی از اونجایی که کلمه هایی که می گم بعضی اوقات مشکل اخلاقی پیدا می کنه از گفتنش معذورم ![]()
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
ای بابا من بیچاره که به خاطر کلیرنس شوهرم تمام خوشحالی یک ضرب گرفتن ویزای خودم رو از یاد بردم ، فقط دارم دعا میکنم زودتر کلیر بشه ، اما با توجه به این که ما**55 هستیم ، و این طوری که دارن به همه ویزا میدن تا اون موقع ویزا تموم شده
![]() ![]()
دوستان سلام
اول عرض کنم که مشهد بودم و واسه کلیر شدن همه ی دوستان دعا کردم و بعد خودم ![]() دوم یه خبر خوب اینکه همسر و دختر من کلیر شدن ![]() ![]() ![]() سوم اینکه بابا ایمیل بزنید ، زنگ بزنید ، سوال کنید ، زمین و زمان و بهم بریزید ، اینا خیییییلییییی شُلَن!! یادتونه گفتم من به همه ایمیل زدم ؟ به کلیرنس و سفارت و کی سی سی . که کی سی سی منو به سفارت ارجاء داده بود .... حالا سفارت جواب ایمیل منو اول زوووووود (فِرتی!) نوشته : Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website بعد تازه بعد از نیم ساعت دوباره یادش افتاده جواب بده نوشته : However, please be advised that the principal applicant and the child can be issued. Admin processing is only pending for your spouse.
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، Sara_lphmkf ، nasim ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، hamid.eng ، nedaba ، قصه گو ، maryam_a ، arashS ، morteza88 ، 20142ddc ، HELIAA ، NEURON ، Good Luck ، nasam ، reasonable
2014-06-07 ساعت 14:24
(2014-06-07 ساعت 14:12)zzarin نوشته: ای بابا من بیچاره که به خاطر کلیرنس شوهرم تمام خوشحالی یک ضرب گرفتن ویزای خودم رو از یاد بردم ، فقط دارم دعا میکنم زودتر کلیر بشه ، اما با توجه به این که ما**55 هستیم ، و این طوری که دارن به همه ویزا میدن تا اون موقع ویزا تموم شدهدعا میکنم همسر محترمتون هم به زودی.کلیر شن. نگران نباشین گویا به همه ویزا میرسه. یاد نونوایی افتادم! که وقتی میبینی صفش طولانیه میری از شاطر میپرسی نون میرسه به ته صف یا نه! ( حالا یه بار هم نشده ببینم صف نون طولانیه وایسم صف! ولی شنیدم! از کی شنیدم هم خودم نمیدونم!) خل و چل شدم رفت! ای خدا! این کلیرنس دیگه چه کوفتی بود؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد. تشکر کنندگان: poem ، pari pari ، janatirad ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، nedaba ، قصه گو ، arashS ، zaaraa ، NEURON ، emy_viery ، shilan ، nasam
|