کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
میدونید من فکر میکنم دوستانی که در اول لیست منتپظر سرا هستن اگه طلسم کارشون بشکنه و کلیر شن ... پشت سرش اکثر کیسا کلیر میشن ... بیایین دعا کنید این دوستان هر چه زودتر کلیر شن تا طلسم این کلیر شدن بشکنه و همه به امید خدا رنگ شادی رو ببینیم...... البته منظورم این نیست که این دوستان سفارت رو طلسم کردن.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، armin021 ، ffrfar ، soli asali ، nedali ، nedaba ، arashS ، janatirad ، HELIAA ، shilan
ممنون از rezahoorjandi و nedali ک بهم رتبه دادین. ب امید کلیر شدن هرچه زودترمون Smile
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، H Pier ، mehdi2014 ، alitab ، nedali ، lighter ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، sysmaster ، zaaraa ، shilan ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 14:07)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:59)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم

دوستان این 17 - 18 ساعتی که خبری نیست بیاید یه بازی بکنیم.
همه ما سوتی‌هایی دادیم اما سوتی‌های کلیرنسی خیلی جالبن و حتما تو این مدت هرکسی از این سوتی تخصصی حداقل یکی از خودش در وکرده.

حالا اگه موافقید هر کس بیاد و سوتی خودشو زیر همین ارسال، پاسخ بده. فکر کنم تو این چند ساعت حسابی سرگرم‌مون می‌کنه.
اولین چراغ بذار عمو آرش روشن کنه.

سوتی شماره 1 (عمو آرش)
جای همگی خالی شب جمعه پیش رفته بودیم یه مجلس عروسی تو هتل هما. خیلی خیلی خوش گذشت. آقای خواننده هم که هرازچندگاهی مارو مجبور می‌کرد به‌خاطر دامادو عروس بغل‌دستی و غیره دست بزنیم یعد از صرف شام مفصل بالاخره دست برآسمان بلند کردو گفت "برای تازه عروس و داماد گل دعای خیر کنید.".
این جانب هم که محظوظ از خوردن جوجه‌کباب، کباب بره و میگو، شور معنویم جو‌گیر شده بود بلافاصله و بی‌اختیار دست به آسمان بلند‌کردم‌و گفتم "ایشاالله که هرچه زودتر این عروس دوماد هم کلیر شن....." بعد یهو به خودم اومد گفتم Smile))))))))))))
بعله هم همچین مدعوین معنوی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin
خونه دارو بچه دار سوتی رو بردارو بیار TongueBig Grin

خیلی باحال بود عموآرش
من کلا مشکل ادبی خیلی دارم اگه یک وقت حضوری منو دیدید سعی کنید مجبورم کنید کلمه های سختو بگم اون وقت کلی بهم می خندید من کلیرنس فقط بلدم بنویسم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تلفظ کنم و کلمه های عجیبی جاش می گم ولی از اونجایی که کلمه هایی که می گم بعضی اوقات مشکل اخلاقی پیدا می کنه از گفتنش معذورمBig Grin

کلیرنس حقشه که اینطوری گفته بشه....
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: ali3875 ، armin021 ، mehdi2014 ، pari pari ، nedali ، soli asali ، nedaba ، H Pier ، uncledoc ، shadi79 ، zaaraa ، shilan ، pari pariaaa
کلیرنس مثل سربازی میمونه یعنی مال مرده پس اینقدر نا شکری نکنین
(دکتر شریعتی بعد از 245 روز انتظار در منتظرسرا)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان
خیلی عجله دارم اگه ممکنه سوالم را جواب دهید
تست سل در nmc دبی چه روزهایی انجام میشه؟
ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، arashS ، قصه گو
کاربران در حال بازدید این موضوع:

ali3875، alimomen، AZAR 1335، B@H@R، farshadm999، freddyflientstone، H Pier، hamid.eng، i.rainy، mehdi2014، monda، nasam، عراقی، 3 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pari ، hamid.eng ، lighter ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، nasim ، قصه گو ، nasam
عراقی جان خیلی ساکتی امروز

مشکوک میزنی؟ در چه حالی؟

داش علی یه سر و گوشی آب بده ببین عراقی جان چیکار میکنه؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، ffrfar ، soli asali ، m_nikparvaz ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa ، pari pariaaa
مخلص همگی تان هم هستم ولی سر درد شدیدی دارم فقط دارم پیامها رو میخونم عقب نباشم در زودتر زمان ممکن درخدمتتان خواهم بود
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: ffrfar ، lighter ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، zaaraa ، pari pari ، meisam14 ، shilan ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 15:20)amirrbco نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:17)amirrbco نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:08)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 16:23)amirrbco نوشته:  دوستان سلام،

لطفاً هر دوست منتظری که از (هر سه سفارت) ۵ مارچ دراومده، بیاد اعلام کنه؟

سپاس فراوان

سلام، متوجه سوالتون نمیشم! یعنی از 5مارچ به بعد آپدیت شده یا چی؟!

آره دوست عزیز، منظورم آپدیت از و ا ش ی ن گ ت ن.

سلام دوستان،

ما دیشب از آ م ر ی ک ا آپدیت شدیم.
سلام. از 5 مارچ در آمدم شدم 5 حون
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
(2014-06-07 ساعت 16:34)عراقی نوشته:  مخلص همگی تان هم هستم ولی سر درد شدیدی دارم فقط دارم پیامها رو میخونم عقب نباشم در زودتر زمان ممکن درخدمتتان خواهم بود

درمونش کلیر شدنه
فعلا یه چای دبش غلیظ بزن به بدن تا بعد
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، sysmaster ، zaaraa ، pari pari ، shilan ، pari pariaaa
mpas89 عزیز پیام خصوصیتون برای من به صورت defined میاد اگه میتونم تو تاپیک جواب بدم همینجا بپرسین وگرنه با مدیرا در مورد مشکل پیام خصوصیتون صحبت کنید مدیرای مهربون به داد این دوستمون برسید Big Grin
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: armin021 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، zaaraa ، pari pari ، shilan ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 16:39)mehdidashti62 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 15:20)amirrbco نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:17)amirrbco نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:08)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 16:23)amirrbco نوشته:  دوستان سلام،

لطفاً هر دوست منتظری که از (هر سه سفارت) ۵ مارچ دراومده، بیاد اعلام کنه؟

سپاس فراوان

سلام، متوجه سوالتون نمیشم! یعنی از 5مارچ به بعد آپدیت شده یا چی؟!

آره دوست عزیز، منظورم آپدیت از و ا ش ی ن گ ت ن.

سلام دوستان،

ما دیشب از آ م ر ی ک ا آپدیت شدیم.
سلام. از 5 مارچ در آمدم شدم 5 حون
ما هم پنج شنبه شب از ا م ر ی ک ا آپدیت شدیم و از پنج مارچ دراومدیم و رفتیم توی پنج جون!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: armin021 ، arashS ، nedaba ، Prometheus ، قصه گو ، m_nikparvaz ، soli asali ، zaaraa ، janatirad ، pari pari ، alitab ، shilan ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 15:53)پائیز نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 14:07)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:59)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز ، منتظران، ناامیدان، امیددهندگان، شادکنندگان و همه
دوستان پیشنهاد می کنم یک امروز رو به خودتون مرخصی بدید تا فردا صبح که ابوظبی دست به کار می شه اتفاق خاصی نخواهد افتاد
بگذارید ذهنتون و مهمتر از همه چشماتون یک خستگی درکنه که از فردا طوفان در راه و می خوایم کلی هورا بکشیم

دوستان این 17 - 18 ساعتی که خبری نیست بیاید یه بازی بکنیم.
همه ما سوتی‌هایی دادیم اما سوتی‌های کلیرنسی خیلی جالبن و حتما تو این مدت هرکسی از این سوتی تخصصی حداقل یکی از خودش در وکرده.

حالا اگه موافقید هر کس بیاد و سوتی خودشو زیر همین ارسال، پاسخ بده. فکر کنم تو این چند ساعت حسابی سرگرم‌مون می‌کنه.
اولین چراغ بذار عمو آرش روشن کنه.

سوتی شماره 1 (عمو آرش)
جای همگی خالی شب جمعه پیش رفته بودیم یه مجلس عروسی تو هتل هما. خیلی خیلی خوش گذشت. آقای خواننده هم که هرازچندگاهی مارو مجبور می‌کرد به‌خاطر دامادو عروس بغل‌دستی و غیره دست بزنیم یعد از صرف شام مفصل بالاخره دست برآسمان بلند کردو گفت "برای تازه عروس و داماد گل دعای خیر کنید.".
این جانب هم که محظوظ از خوردن جوجه‌کباب، کباب بره و میگو، شور معنویم جو‌گیر شده بود بلافاصله و بی‌اختیار دست به آسمان بلند‌کردم‌و گفتم "ایشاالله که هرچه زودتر این عروس دوماد هم کلیر شن....." بعد یهو به خودم اومد گفتم Smile))))))))))))
بعله هم همچین مدعوین معنوی هستیم. Big GrinBig GrinBig Grin
خونه دارو بچه دار سوتی رو بردارو بیار TongueBig Grin

خیلی باحال بود عموآرش
من کلا مشکل ادبی خیلی دارم اگه یک وقت حضوری منو دیدید سعی کنید مجبورم کنید کلمه های سختو بگم اون وقت کلی بهم می خندید من کلیرنس فقط بلدم بنویسم ولی هر کاری می کنم نمی تونم تلفظ کنم و کلمه های عجیبی جاش می گم ولی از اونجایی که کلمه هایی که می گم بعضی اوقات مشکل اخلاقی پیدا می کنه از گفتنش معذورمBig Grin

کلیرنس حقشه که اینطوری گفته بشه....

=)))))))
خدا نکشتت سارا، مردم از دستت.
خیلی با نمک بود =)))))))))))))))
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، zaaraa ، pari pari ، alitab ، shilan
درود. آقا من تو این دو سه روز که گرفتار کار و گرفتن بلیط و هتل بودم (از صدقه سر یکی از دوستان که آژانسش حتی روزای تعطیل هم کار می کنه) و متأسفانه وقت نکردم به این تاپیک سر بزنم ، شده بودم انگار معتادا. کاملا علایم خماری ناشی از ترک این تاپیک در من دیده می شد! به هر حال انگار کلیر و غیر کلیر نمی شناسه و اینجا ما رو وابسته بد جوری وابسته به خودش کرده هر چند که مثل من کم صحبت باشه. نمی خوام از دوستانی که بعد از کلیر شدن کاملا از اینجا رفتن گله کنم و بگم بی معرفت بودن بلکه به قول سهراب می خوام که چشام رو بشورم و جور دیگری نگاه کنم و بگم که احتمالا گرفتار بودن و وقت سر نزدن نداشتن. به هر حال امیدوارم که همیشه گرفتار باشید و گرفتاریتان خیر باشه (البته این دعای خیر هست چون از قدیم میگن آدم بی گرفتاری آدم مرده هست).
تشکر کنندگان: nedali ، farshad varaste ، armin021 ، قصه گو ، soli asali ، zaaraa ، pari pari ، arashS ، عراقی ، NEURON ، shilan ، nasam ، pari pariaaa
یه سوال؟
این کیسایی که زودتر از 6 ماه کلیر میشن و بدون تمدید مدیکال ویزای 6 ماهه میگیرن بعدا موقع ورود به آ م ر ی ک ا دوباره باید مدیکالشون تمدید بشه؟یا ویزا رو بگیری تمومه؟
(**20 مصاحبه هفته آخر ژانویه سفارت ابوظبی)
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، zaaraa ، pari pari ، shilan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان