کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-07 ساعت 13:03)Hadi2014 نوشته:  دوستان عزيز طبق آمار هايى که بعضى از عزيزان در آورديد کسى مي دونه چند کيس در سفارت ايروان تا شماره 4200 منتظر کليرانس هستن؟ ممنون[/size]

سلام
فکر نمیکنم درست بشه به سوال شما پاسخ داد مگر اینکه کسی تمام شماره هارو تک تک در سیس وارد کرده باشه
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، Sara_lphmkf ، mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، arashS ، zaaraa
(2014-06-07 ساعت 13:54)armin021 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:17)Sara_lphmkf نوشته:  
من اگه بدونم یه هفته هم سفارت تعطیله هم آ م ر ی ک ا، بازم فکر نمیکنم بتونم دست از چک کردن بردارم!
م ع ت ا د شدیم رفت پی کارش
دستم به کار نمیره ولی دستم هرز شده و ناخودآگاه ۳ تا سایت ابوظبی و سیس و مهاجرسرا رو چک میکنه!
کمککککککککککککککک

به خدا منم همینطور
فکر کنم اگه ایشود هم بشیم بازم سیس رو چک می کنیم ببینیم مرحله بعدیش چیه!!!
احتمالاً بعد ایشو می زنه " بیخیال شو" Big GrinBig GrinBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-06-07 ساعت 14:19)janatirad نوشته:  دوستان سلام
اول عرض کنم که مشهد بودم و واسه کلیر شدن همه ی دوستان دعا کردم و بعد خودم Wink
دوم یه خبر خوب اینکه همسر و دختر من کلیر شدن Big Grin و علت اینکه فعلا خونسردم و این تاپیکو بخاطر کلیر شدنمون به آتیش نکشیدم اینه که خودم هنوز گیرم پس فعلا یه هووووورررراااااای خفیف رو داشته باشید تا بعدا خدمت این تاپیک برسم Big Grin Big Grin
سوم اینکه بابا ایمیل بزنید ، زنگ بزنید ، سوال کنید ، زمین و زمان و بهم بریزید ، اینا خیییییلییییی شُلَن!! یادتونه گفتم من به همه ایمیل زدم ؟ به کلیرنس و سفارت و کی سی سی . که کی سی سی منو به سفارت ارجاء داده بود .... حالا سفارت جواب ایمیل منو اول زوووووود (فِرتی!) نوشته :
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. Administrative processing sometimes takes less than 90 days, but frequently it can take several months. For further processing, please keep checking our website
بعد تازه بعد از نیم ساعت دوباره یادش افتاده جواب بده نوشته :
However, please be advised that the principal applicant and the child can be issued. Admin processing is only pending for your spouse.

تبريك ميگم دوست عزيز. خدارو شكر
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
جالبه Pari Pari واسه خبر کلیر من اولین تبریک روگذاشته ! منم تو مشهد اولین نفری که یادم بود ایشون بود + آقا مهدی گل Big Grin
سبز شدنتونو ببینیم ایشالااااااااااا Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
[quote='janatirad' pid='509857' dateline='1402134555']
دوستان سلام
اول عرض کنم که مشهد بودم و واسه کلیر شدن همه ی دوستان دعا کردم و بعد خودم Wink
دوم یه خبر خوب اینکه همسر و دختر من کلیر شدن Big Grin و علت اینکه فعلا خونسردم و این تاپیکو بخاطر کلیر شدنمون به آتیش نکشیدم اینه که خودم هنوز گیرم پس فعلا یه هووووورررراااااای خفیف رو داشته باشید تا بعدا خدمت این تاپیک برسم Big Grin Big Grin

آقا تبریکات صمیمانه و هورررررررای جانانه مارو پذیرا باشید
اما تاپیکو وجدانن به آتیش نکش که اینجا التماس دعایی زیاد داریمBig Grin
ایشالا به زودی شما هم کبوتر شید Tongue
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
(2014-06-07 ساعت 14:32)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 13:03)Hadi2014 نوشته:  دوستان عزيز طبق آمار هايى که بعضى از عزيزان در آورديد کسى مي دونه چند کيس در سفارت ايروان تا شماره 4200 منتظر کليرانس هستن؟ ممنون[/size]

سلام
فکر نمیکنم درست بشه به سوال شما پاسخ داد مگر اینکه کسی تمام شماره هارو تک تک در سیس وارد کرده باشه
Somi عزیز سلام
مصاحبه من هم عین شما مارچ بوده
شما بعد از مصاحبه آپدیت داشتین؟
من هیچی به هیچی!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، قصه گو ، nedaba ، arashS
آقا تبریکات صمیمانه و هورررررررای جانانه مارو پذیرا باشید
اما تاپیکو وجدانن به آتیش نکش که اینجا التماس دعایی زیاد داریمBig Grin
ایشالا به زودی شما هم کبوتر شید Tongue
[/quote]

زنده باد همه ی دوستان با حال
اول همه رو سبز میکنیم با جاروی سارا میریزیم بیرون بعد نفت و کبریت و تاپییییییییییک Big Grin Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، nasim ، Ramin geologist ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، poem ، nedali ، arashS ، shadi79 ، shilan
سلام زری خانم
چه عجب یکی از مدیرا اینجا پیداشون شد!
فکر کردیم اینجا رو ول کردین به امان خدا.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، nasim ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، arashS ، shilan
(2014-06-07 ساعت 14:38)janatirad نوشته:  جالبه Pari Pari واسه خبر کلیر من اولین تبریک روگذاشته ! منم تو مشهد اولین نفری که یادم بود ایشون بود + آقا مهدی گل Big Grin
سبز شدنتونو ببینیم ایشالااااااااااا Big Grin Big Grin

از اينكه به يادم بوديد و دعام كرديد يك دنيا ممنونم
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nasim ، mahan1331 ، soli asali ، amirrbco ، ghasoo ، armin021 ، nedaba ، قصه گو ، mehdi2014 ، arashS ، shadi79 ، shilan
سلام دوستان یک سوال داشتم من و همسرم اف بی آی چک خوردیم. حالا اگه کلیر بشیم و ویزا بدن آیا میشه یکی از ما دونفر بره و جفت ویزاهارو بگیره؟؟ یا حتما حضور دوتامون اجباریه؟
تشکر کنندگان: pari pari ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، nedaba ، قصه گو ، arashS
(2014-06-07 ساعت 15:01)saman.saman نوشته:  سلام دوستان یک سوال داشتم من و همسرم اف بی آی چک خوردیم. حالا اگه کلیر بشیم و ویزا بدن آیا میشه یکی از ما دونفر بره و جفت ویزاهارو بگیره؟؟ یا حتما حضور دوتامون اجباریه؟

اگر نیازی به تمدید مدیکال نداشته باشید بله میشه
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، armin021 ، nasim ، arashS
(2014-06-07 ساعت 15:01)saman.saman نوشته:  سلام دوستان یک سوال داشتم من و همسرم اف بی آی چک خوردیم. حالا اگه کلیر بشیم و ویزا بدن آیا میشه یکی از ما دونفر بره و جفت ویزاهارو بگیره؟؟ یا حتما حضور دوتامون اجباریه؟

بله حضور يكيتون كافيه البته اگه ٦ ماه از مديكالتون نگذره. اگرم سفارت ابوظبى باشيد حتى به شركتهايى كه كار پيكاپ ويزا رو انجام ميدن هم ميتونيد بديد. ايشالا ب زودى كليير بشيد.
جا مانده از لاتارى 2014

تشکر کنندگان: saman.saman ، mahan1331 ، soli asali ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، armin021 ، nasim ، arashS
(2014-06-05 ساعت 18:17)amirrbco نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:08)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 16:23)amirrbco نوشته:  دوستان سلام،

لطفاً هر دوست منتظری که از (هر سه سفارت) ۵ مارچ دراومده، بیاد اعلام کنه؟

سپاس فراوان

سلام، متوجه سوالتون نمیشم! یعنی از 5مارچ به بعد آپدیت شده یا چی؟!

آره دوست عزیز، منظورم آپدیت از و ا ش ی ن گ ت ن.

سلام دوستان،

ما دیشب از آ م ر ی ک ا آپدیت شدیم.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pari ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، armin021 ، nasim ، ffrfar ، soli asali ، arashS ، janatirad ، shilan
جمعه و شنبه خر است!!!!

دلار 3274

درهم امارات 890

لیر ترکیه 1595

تشکر کنندگان: ghasoo ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، nasim ، armin021 ، soli asali ، arashS ، morteza88 ، HELIAA ، shadi79 ، shilan
یعنی میشه یه روزی من چشمام رو باز کنم و برم سایت رو چک کنم و ببینم کیسم کلیر شده الان بعد 177 روز دیگه جونم به لبم رسیده..... دلم یه تغییر خوشایند میخواد که یکم بعد این مدت نفس راحت بکشم.... من تو این مدت 2 بار به زور میل اپدیت شدم و حد اقل یدونه اپدیت هم که خود به خود باشه نداشتم..... امیدوارم همه اونایی که مثل من منتپظر هستند و تعداد روزای انتظارشون داره بالا میزنه زودتر کلیر شن و یه نفس راحت بکشن.... در ضمن دوستان هر کی میخواد بره سفارت امریکا تو انکارا من حاضرم یه چیزی کمک کنم یه سوختی چیزی بریزیم تو موتور صدور ویزای این سفارت که راه بیفته همه رو ازاد کنه خیال همه رو هم راحت کنه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان