کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آخیش مهاجرسرا باز شد.دلمون گرفت بخدا
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
دوستان چه خبر؟! كيا كلير شدن؟ بيان بگن يكم هورا بگيم كه عقده اي شدم
سلام فردي عزيز خوشحالم مي بينمت
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، قصه گو ، chaymon ، soli asali ، lighter ، nedaba ، shilan ، miladfr12 ، pari pari ، khder
آقامن بگم؟ من بگم؟؟؟؟
اگرچه که ترکیدن مهاجر سرا از دیروز تا الانو کوفتمون کرد
ولی ما دیروز، هشتم جون، ساعت 12:30 دقیقه ظهر
هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شدییییییییم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-10 ساعت 01:11)freddyflientstone نوشته:  آقامن بگم؟ من بگم؟؟؟؟
هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شدییییییییم

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چقدر خوشحالم براتون، عاليه، يعني خواب از سرم پريد، بلاخره با جاروم ردت كردمWink
مباركت باشه، خوش خبر باشي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
هوراااااااااااااااااااااا مهاجرسرا باز شد....
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
فردی عزیز مبارکههههههههههههههههههههه هوررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا

انگار بعد از 2 روز مواد بهم رسیده عجب حال بدی داشتم از دیروز . مهاجرسرا متشکریم My BB متشکریم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-06-10 ساعت 01:11)freddyflientstone نوشته:  آقامن بگم؟ من بگم؟؟؟؟

هوراااااااااااااااااااا و تبریک دوست عزیز ...خبر خیلی خوبی بود.مبارکتون باشه.با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
سلام ما دو روز پشت سر هم اپديت شديم ولى هنوز كلير نشديم اما كيس بعد ازما امروز كلير شد براى ما هم دعا كنيد دوستان منتظرShyShy
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
يكي قصه گوي عزيز و داش علي رو بيدار كنه تا بيان، دلم براي همتون تنگ شده بود
مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشهBig Grin
و حالا یه سئوال حیاتی، ترو خدااااا هرکی میتونه کمکمون کنه:
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

هووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره باز شد
این هوووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هم برای فردی عزیز
در ضمن من هم امروز آپدیت شدم
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
سولي عزيز كجاست بياد فردي رو سبز كنه كه شادي امشبمون كامل بشه
سلام دوستان
امروز مصاحبه داشتم و پیوستم به شما
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
امروز با خودم فکر می کردم که این سعادت نصیب ما بشه و کلیر شیم ولی بدون هوراااSad اصلا کلیر بدون هورا مزه نداره ..داشتم دیوونه میشدم خدایا شکرتSmile
(2014-06-10 ساعت 01:25)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
امروز مصاحبه داشتم و پیوستم به شما

سلام، خوش اومدي، اصلا غصه نخوريا، هم اينكه زودي كلير مي شي، هم اينجا اونقدر بهت خوش مي گذره و يادت مي ره گذره زمانو
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، p.arsa ، soli asali ، lighter ، nedaba ، sami8000 ، shilan ، miladfr12 ، armin021 ، pari pari ، Maryrhm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان