کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 02:50)me_u نوشته:  امیدوارم شما هرچه زودتر کلیر بشید(اگر تشابه اسمی باشه شما بزودی کلیر میشید(حالا ببین بعد نگی نگفتما!!!))

سرافراز باشید.مثل سرو

ممنون از توضیح خوب و کاملتون اما به نظر من هم ایشون طی چند روز آینده حتما کلیر میشن و جزو تقریبا بدیهی جات هست. به نظرم کمی مسئله رو پیچیده کردین. و باز به عقیده من با وجود اینکه بسیاری از فرمایشات شما صحیح است اما تاریخ مصاحبه بسیار بسیار در روند بررسی کیسها و آپدیت ها و تاریخ کلیر تاثیر داره.

پایدار باشید.مثل کوه Big Grin
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
سلام دوستان، ما ( هر دو کیس) هم 3 فوریه مصاحبه داشتیم و یکبار 5 مارچ و یکبار هم 6 جون آپدیت شدیم. بازم جای شکرش باقیه که یه بار دیگه آپدیت شدیم. البته ممکنه که چندین بار این آپیدت شدن اتفاق بیفته، دیدیم تو پست بعضیا که چهار پنج بار آپدیت شدن، اما بازم دوستان کسی اطلاع داره که به طور معمول چند بار ممکنه آپدیت بشی؟ ماشالله 980 صفحه پر شده، آدم دیگه نمی تونه بره بخونه همه رو! قبول دارین که تبریک گفتن و ابراز خوشحالی یا ابراز نگرانی و یا احساسات شخصی خوبه، اما برای همه کسانی که به این صفحات مراجعه می کنند و دوست دارن روند کار و پروسه پیشرفت بقیه رو ببینن، این پستهای بی ربط باعث میشه که اصلا آدم کلاً قید خوندن فروم رو بزنه! من تقریباً از هر دو سه صفحه یه پست مفید راجع به اطلاعات دستمو می گیره!
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
سلام
با بررسی فایل اکسل 6/3/2014

در سه سفارت آنکارا ایروان ابوظبی
463 کیس به تعداد 1110 نفر ویزا گرفتند(هنوز به نصف نفرات سهمیه ایران نرسیده)
28 کیس 77 نفر رد شده اند
829 کیس 1818 نفر در مرحله ادمین پروسس هستند
از 502 کیس 1077 نفر منتظر مصاحبه حدودا 350 کیس معادل 752 نفر هنوز سفارت نرفتند و 152 کیس معادل 325 نفر وقت مصاحبه را از دست دادند.

الان اگه همه کیس نامبر ها مال ایران باشه و همه ادمین پروسس ها ویزا بگیرند و همه 752 نفر بعد مصاحبه ویزا بگیرند
1110+1818+752=3680
میشه 3680 یا اصلا 3700 تا. (به شرط اینکه همه کیس نامبرها از ایران باشه)
اگه 10 درصد کل نفرات ادمین پروسس و آماده مصاحبه ایرانی نباشند و تمام ایرانیها کیس نامبر زیر 9000 داشته باشند مشکلی از جهت کمبود ویزا نباید پیش بیاد.

ضمنا در سهمیه آسیا تا کیس نامبر 8900 تعداد 5070 کیس معادل 9914 نفر فرمهاشونو برای کی سی سی ارسال کردند یعنی 3830 برنده از دور رقابت حذف شدند(43 درصد)

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-06-10 ساعت 02:00)soli asali نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:47)sad_sad نوشته:  دیگه دارم بیماری وسواس میگیرم امروز 100 بار مهاجرسرا روچک کردم در همین حدودام سفارت ابوظبی و سیس رو هم چک کردم یعنی این بیماری بعد از کلیر شدن خوب میشه?

من هم دقیقا به درد شما دچار بودم که سر منتظرسرا خالی میکردم خودمرو Smile

من که افسرده شده بودم.از هیچکس خبری نداشتم و فکرشو می کردم ارتباطم را با همه همراهام از دست دادم.حالا چه جوری پیداشون کنم؟؟؟ نه تلفنی!نه ایمیلی! نه آدرسی ونشونی!! تازه فهمیدم دنیای مجازی چیه!! خیلی خیلی بد بود. Sad
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
فردى عزيز تبريك عرض ميكنم داداش مبارك باشه تولد دوبارت هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

صبح بخیر دوستان چقدر خوب شد مهاجرسرا باز شد داشتم دق میکردم

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منمBig Grin

کلیر شدممممممممممممممممممممBig Grin

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

انشاالله همه دوستان این لحظه رو تجربه کنن خیلی لحظه خوبیهSmile

من دیروز ظهر آپدیت شدم ساعت 2 هم همراهانم که آپدیت شدم دیگه تقریبا مصمئن شدم که اسمم امروز اعلام میشه

نکته جالب اینکه ساعت 4 و قبل از اینکه سایت سفارت اعلام کنه برام ایمیل اومد که مرحله AP کامل شده و کلیر شدنم رو اعلام کردنSmile

برای همه تون آرزو میکنم هر چه زودتر از این مرحله خارج بشید و زودتر کلیر بشید

201 روز سخت و نفس گیرو گذروندم به امید کلیر شدن دوستان عزیزم ( پاییز-FARSHID 1976- POOPAK 16) و همه دوستان گلمWink
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

وای سولی جان کی میای منو سبز کنی؟ یعنی باید تا شب منتظر بمونم

نمردیم و سبز شدن کیسمونو تو منتظر سرا دیدیمBig Grin

فردی جان صمیمانه بهت تبریک میگمSmile
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

(2014-06-10 ساعت 07:14)ali3875 نوشته:  انشاالله همه دوستان این لحظه رو تجربه کنن خیلی لحظه خوبیهSmile

من دیروز ظهر آپدیت شدم ساعت 2 هم همراهانم که آپدیت شدم دیگه تقریبا مصمئن شدم که اسمم امروز اعلام میشه

نکته جالب اینکه ساعت 4 و قبل از اینکه سایت سفارت اعلام کنه برام ایمیل اومد که مرحله AP کامل شده و کلیر شدنم رو اعلام کردنSmile

برای همه تون آرزو میکنم هر چه زودتر از این مرحله خارج بشید و زودتر کلیر بشید

201 روز سخت و نفس گیرو گذروندم به امید کلیر شدن دوستان عزیزم ( پاییز-FARSHID 1976- POOPAK 16) و همه دوستان گلمWink

هورااااااااااااااااااااا، خيلي مباركه
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-06-10 ساعت 04:04)me_u نوشته:  سلام
با بررسی فایل اکسل 6/3/2014

در سه سفارت آنکارا ایروان ابوظبی
463 کیس به تعداد 1110 نفر ویزا گرفتند(هنوز به نصف نفرات سهمیه ایران نرسیده)
28 کیس 77 نفر رد شده اند
829 کیس 1818 نفر در مرحله ادمین پروسس هستند
از 502 کیس 1077 نفر منتظر مصاحبه حدودا 350 کیس معادل 752 نفر هنوز سفارت نرفتند و 152 کیس معادل 325 نفر وقت مصاحبه را از دست دادند.

الان اگه همه کیس نامبر ها مال ایران باشه و همه ادمین پروسس ها ویزا بگیرند و همه 752 نفر بعد مصاحبه ویزا بگیرند
1110+1818+752=3680
میشه 3680 یا اصلا 3700 تا. (به شرط اینکه همه کیس نامبرها از ایران باشه)
اگه 10 درصد کل نفرات ادمین پروسس و آماده مصاحبه ایرانی نباشند و تمام ایرانیها کیس نامبر زیر 9000 داشته باشند مشکلی از جهت کمبود ویزا نباید پیش بیاد.

ضمنا در سهمیه آسیا تا کیس نامبر 8900 تعداد 5070 کیس معادل 9914 نفر فرمهاشونو برای کی سی سی ارسال کردند یعنی 3830 برنده از دور رقابت حذف شدند(43 درصد)

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام me_u عزیز، منم قبلا همین محاسباتو کرده بودم و به بچه گفتم نگران نباشید ولی اون موقع تا می بیشتر کارنت نشده بودن و من بقیه ماه ها رو با توجه به روند کارها و یه سری فرمول و دونستن اینکه 95 درصد کیسهای ایرانی زیر 8500 هستن به دست آوردم.
در ضمن باید عرض کنم خدمتتو که تو سفارت ابوظبی بیشتر از 10 درصد غیر ایرانی آسیایی هستن البته من اینو با توجه به روز مصاحبه که حدود 10 تا کیس ایرانی که حدود 20 نفری میشدیم و سه چهار نفر چشم بادومی که مطمینا آسیای بودن سه چهارنفر سیاه پوست و یه چند نفر دیگه که از قیافه هاشون و عربی حرف زدنشون معلوم بود مال سوریه لبنان و... هستن. ولی خب شما همون 10 درصد رو در نظر بگیر چون شاید روزهای قبل اینطوری نبوده باشه. و اینکه تو یک ضربی ها هم شاید خیلی هاشون مال غیر ایرانی باشه.
من امیدم به خدا خیلی زیاده و درسته که عمو سعید رفت ولی شاید با اتفاق های خوبی که در آینده قرار بیوفته خوشحال بشه و بیاد تاپیکو ببنده. آخه عمو گناه داره تو دلشه بچه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
دوستان تا حالا سر كيس ٥ بار آپديت شده ولي همراهان نه آخرين آپديت به وقت آنكارا بوده ولي كلير خبري نيست ، كيس مشابه بوده يا هست؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، zaaraa ، soli asali ، hamed1286 ، nedaba ، janatirad ، pari pari ، آلیس-1980
(2014-06-10 ساعت 07:31)mehrgan نوشته:  دوستان تا حالا سر كيس ٥ بار آپديت شده ولي همراهان نه آخرين آپديت به وقت آنكارا بوده ولي كلير خبري نيست ، كيس مشابه بوده يا هست؟

عزیزم دو تا پست بالاترو بخون علی خان رو بالای سرت میبینی
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: قصه گو ، zaaraa ، maryam_a ، soli asali ، Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، nedaba ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980
دوستان من کلیر شدم مدارکم و دیروز فرستادم دبی ولی ظاهرا باید مدیکال تکرار بشه قانون جدیده کسی اگر دبی یا ابو ظبی هست که میخواد برگرده ممنون میشم مدارک منو بیاره
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
ضمن سلام و تبریک بابت باز شدن مجدد مهاجرسرا همچنین کلیر شدن دوتا از دوستان خوبم یعنی علی آقا و فردی عزیز خدمتتون عارضم که دیروز و پریروز کیسهای زیر توی ابوظبی کلیر شدن که به علت بسته بودن سایت نتونستیم جشن راه بندازیم پیشاپیش به این عزیزان هم تبریک میگم:
1969
2013
2027
2275
2330
2471
2607
2779
2791
2804
3174
3236
3248
3351
3470
3501
3592
3691

اتفاقا پیش بینی من هم که خدمتتون عرض کردم تا 3700 میریم جلو هم درست در اومد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان