کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
انكارا اپديت شد و فكر كنم زياد اعلام نكرده
دوستان كي نوبت به ماه فوريه و ٣٠٠٠ ميرسه
خرداد هم رو به پايانه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته:  مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشهBig Grin
و حالا یه سئوال حیاتی، ترو خدااااا هرکی میتونه کمکمون کنه:
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!

سلام فردی عزیز
تبریک میگم ان شا ا... مسیر جدید براتون همراه با سلامتی و پیشرفت باشه.

احتمال زیاد در برگه سفید مدیکال که به شما تحویل دادند واکسنی نوشته نشده که بعد از زمان مدیکال باید بزنید؟

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

Big Grinفردي عزيز تبريكات صميمانه ي منو پذيرا باش،به اميد بقيه اشBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-10 ساعت 01:07)freddyflientstone نوشته:  چه عجب اینجا بالاخره باز شد! یعنی مثل کابوس بود... اونم توی این روزا، نمیدونم دلیلش چی بود و چی شد، اما امیدوارم که مشکل فنی بوده و بس!!!

تبریک میگم freddyflientstone جون واقعا خوشحال شدم من هم امروز دوباره اپدیت شدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2014-06-10 ساعت 01:28)me_u نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته:  مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشهBig Grin
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!

سلام فردی عزیز
تبریک میگم ان شا ا... مسیر جدید براتون همراه با سلامتی و پیشرفت باشه.

احتمال زیاد در برگه سفید مدیکال که به شما تحویل دادند واکسنی نوشته نشده که بعد از زمان مدیکال باید بزنید؟

سرافراز باشید.مثل سرو

خیر ، فقط مرحله ی آخر TD مونده که اونم امروز زفتیم مرکز بهداشت و بهمون گفتن چون هنوز 6 ماه نشده لازم نیست بزنید! ضمنا پسرم در مرحله ی اول مدیکال در ابوظبی تست سل رو براش انجام ندادند.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

هردو کیس ما هم دوباره آپدیت شد به تاریخ 8june اما از کلیرنس خبری نشد فردا دیگه ما هم باید کلیر شیم نوبتی هم که باشه نوبت کیس ماست
در انتظار قبولی
(2014-06-10 ساعت 01:37)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «PAYAM1055» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahssa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ffrfar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sina22» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ

آخ خ خ خ جووون، قصه گو دوباره موتورشو روشن کردBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

فردی عزیز اول تبریک برای کلیر شدنتون این دو روزی که اینجا پکیده بود من روی کیس ها خیلی تحقیق کردن تمام کیس هایی که بچه دارن مدیکالشون اعلام کردن که باید تمدید بشه فکر کنم برای تست سل باشه اکثر مجردها که مدیکالشون زمان داشته بهشون تمدید نخورده زوج های بدون بچه هم که بنا به زود و دیر بودن زمان مدیکالشون یک خط در میون تمدید خوردن
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
سلام دوستان عزیز
من همسر فردی فلینستون هستم,تا حالا خواننده تمام مطالبتون بودم و
تقریبا تمام دوستان خوبمون رو میشناسم ,میخواستم ضمن عرض سلام و ادب
باز شدن مهاجرسرا رو به همتون تبریک بگم و همچنین همه رو در خوشحالی
خودمون بابت کلیر شدن سهیم کنم
با تمام وجودم پایان این انتظار طاقت فرسا رو برای همه به خصوص خانم
پری پری و آقای مهدی ازخداوند خواستارم
2014
دیگه دارم بیماری وسواس میگیرم امروز 100 بار مهاجرسرا روچک کردم در همین حدودام سفارت ابوظبی و سیس رو هم چک کردم یعنی این بیماری بعد از کلیر شدن خوب میشه?
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: H Pier ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، HELIAA ، alitab ، soli asali ، nasam ، قصه گو ، marsein ، nedaba ، pari pari
(2014-06-10 ساعت 01:33)freddyflientstone نوشته:  خیر ، فقط مرحله ی آخر TD مونده که اونم امروز زفتیم مرکز بهداشت و بهمون گفتن چون هنوز 6 ماه نشده لازم نیست بزنید! ضمنا پسرم در مرحله ی اول مدیکال در ابوظبی تست سل رو براش انجام ندادند.
خوب چرا تست سل از پسرتون نگرفتند.؟
به نظر من با NMC تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید اونها حتما دلیلش رو میدونند
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-06-10 ساعت 01:27)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:25)p.arsa نوشته:  سلام دوستان
امروز مصاحبه داشتم و پیوستم به شما

سلام، خوش اومدي، اصلا غصه نخوريا، هم اينكه زودي كلير مي شي، هم اينجا اونقدر بهت خوش مي گذره و يادت مي ره گذره زمانو

سلام دوست
مرسی واقعا حالم گرفته. بهم یه برگه صورتی داد گفت شمارتو دیدی بیا با این مدارک زیر.که فقط پاسپورت و پی تی تی بود.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nasam ، قصه گو ، nedaba ، janatirad ، pari pari
(2014-06-10 ساعت 01:47)sad_sad نوشته:  دیگه دارم بیماری وسواس میگیرم امروز 100 بار مهاجرسرا روچک کردم در همین حدودام سفارت ابوظبی و سیس رو هم چک کردم یعنی این بیماری بعد از کلیر شدن خوب میشه?

نترسيد، من هم همين بيماري رو دارم، تازه علاوه بر مهاجرسرا و سيس و ايروان و آنكارا سايت بولتن رو هم چك مي كردم تا ببينم تا چه شماره اي كارنت مي شه، الان هم خوابم مياد و فردا كلي كار دارم ولي دلم نمي ياد از اينجا برم، اين دو روز چه كابوسي بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-10 ساعت 01:48)p.arsa نوشته:  

سلام، خوش اومدي، اصلا غصه نخوريا، هم اينكه زودي كلير مي شي، هم اينجا اونقدر بهت خوش مي گذره و يادت مي ره گذره زمانو

سلام دوست
مرسی واقعا حالم گرفته. بهم یه برگه صورتی داد گفت شمارتو دیدی بیا با این مدارک زیر.که فقط پاسپورت و پی تی تی بود.

تبریک میگم و خوش اومدی خوب موقعی به جمع ما پیوستی تازه انگا موتورسفارت روشن شده حسنش اینه که شماها لااقل و قطعا کمتر تو منتظرسرا میمونین
در انتظار قبولی
(2014-06-10 ساعت 01:48)p.arsa نوشته:  

سلام دوست
حق يا نا حق بودن بعضي چيزا رو نمي تونيم تشخيص بديم، شايد اولش سخت باشه، ولي يكم وقت بيشتر اينجا بذاري تحملش آسون مي شه برات، به نظر من حتما حكمتي داره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، p.arsa ، آلیس-1980 ، H Pier ، nedaba ، shilan ، armin021 ، pari pari ، Maryrhm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان