موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='قصه گو' pid='510225' dateline='1402348058']
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «AB2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «PAYAM1055» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mahssa» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ffrfar» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sina22» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arash1392» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sysmaster» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ
[/quo
با تشکر فراوان از شما ما یکشنبه کلیر شدیم ولی متاسفانه به مهاجر سرا دسترسی نداشتیم .در ضمن برای تمام دوستان آرزوی خوشبختی دارم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز 1 نکته رو خاطر نشان میکنم
کسانیکه کیس نامبر زیر 3500 دارند و هنوز کلیر نشدند علت اصلی اون میتونه از موارد زیر باشه:
1.مشخص نکردن دقیق شغل و حرفه در فرمهای ارسالی(مثلا نوشتن آزاد یا کارمند و ...بدون توضیح)
2.حساس بودن فعالیت و شغل
3.داشتن وابسته درجه اول در خارج از کشور
4.تعداد پارامترها ی بررسی در روز مصاحبه توسط افسر
5.خدمت سربازی
امیدوارم انتظار برای این عزیزان هرچه زودتر به پایان برسه
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 01:56)sad_sad نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:48)p.arsa نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:27)Sara_lphmkf نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:25)p.arsa نوشته: سلام دوستان
امروز مصاحبه داشتم و پیوستم به شما
سلام، خوش اومدي، اصلا غصه نخوريا، هم اينكه زودي كلير مي شي، هم اينجا اونقدر بهت خوش مي گذره و يادت مي ره گذره زمانو
سلام دوست
مرسی واقعا حالم گرفته. بهم یه برگه صورتی داد گفت شمارتو دیدی بیا با این مدارک زیر.که فقط پاسپورت و پی تی تی بود.
تبریک میگم و خوش اومدی خوب موقعی به جمع ما پیوستی تازه انگا موتورسفارت روشن شده حسنش اینه که شماها لااقل و قطعا کمتر تو منتظرسرا میمونین
واقعا مرسی از این همه توجه.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 01:58)Sara_lphmkf نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:48)p.arsa نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:27)Sara_lphmkf نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:25)p.arsa نوشته: سلام دوستان
سلام، خوش اومدي، اصلا غصه نخوريا، هم اينكه زودي كلير مي شي، هم اينجا اونقدر بهت خوش مي گذره و يادت مي ره گذره زمانو
سلام دوست
مرسی واقعا حالم گرفته. بهم یه برگه صورتی داد گفت شمارتو دیدی بیا با این مدارک زیر.که فقط پاسپورت و پی تی تی بود.
حق يا نا حق بودن بعضي چيزا رو نمي تونيم تشخيص بديم، شايد اولش سخت باشه، ولي يكم وقت بيشتر اينجا بذاري تحملش آسون مي شه برات، به نظر من حتما حكمتي داره،
هرچی خدا بخواد راضییم سارا جان
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-10 ساعت 02:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-10 ساعت 02:11 توسط Sara_lphmkf.)
آقاي فردي عزيز، سبز شدي، مبارك باشه،
سلام سولي جان ، دلمون تنگ شده بود براتون
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال
همه اونایی که تو انکارا کلیرنس شدن برگه صورتی بشون داد؟
امضای یادگاری
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 01:25)p.arsa نوشته: سلام دوستان
سلام
خوب این هم قسمتی از روال کاره که باید طی بشه
اینطور که شما نوشتید 3 بار قبل مصاحبه آپدیت شدید و این نشون میده که روند کلیر برای شما استارت خورده
به امید کلیر شدن شما
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-10 ساعت 02:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-10 ساعت 02:21 توسط me_u.)
(2014-06-10 ساعت 01:58)PAYAM1055 نوشته: با تشکر فراوان از شما ما یکشنبه کلیر شدیم ولی متاسفانه به مهاجر سرا دسترسی نداشتیم .در ضمن برای تمام دوستان آرزوی خوشبختی دارم.
سلام
مبارک باشه.به سلامتی و دل خوش و موفقیت در مسیر جدید.
سلی عسلی عزیز آقا پیام گل هنوز تو منتظر سرا سبز نشده لطفا اقدام کنید
سرافرازباشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 02:17)soli asali نوشته: دوست خوبمون
نمیخوای یه مقدار سر کیسه رو شل کنی و یه خورده از اون آمار خوشگلات به ما بدی
؟؟؟
سلام سپهبد عسلی عزیز.خسته نباشی دلاور
راستش من منتظر فایل اکسل جدیدم.وقتی برسه بدستم خبرهای جدید را اعلام میکنم.
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلاام به همه دوستان گل مهاجر سرا و منتظر کلیر
امیدوارم حال همگیتون خوب باشه ... شاید بچه های قدیمی منو بهتر یادشون باشه .
من بیشتر مطالب شما دوستان عزیز و میخونم و انرژی میگیرم و خیلی کم اتفاق میفته که پست بزارم .
به هرحال خواستم از تک تکتون کمال تشکر رو داشته باشم .
از قصه گوی عزیز که تو پستاش که اسم خودمو ندیدم تا عمو سعید که ی دفعه تاپیک رو ترک کرد و از تک تک کسایی که با هورااا کشیدنشون
دل همه رو شاد کردن .
من هم دیروز که مهاجرسرا مشکل داشت مثل فرردی عزیز ( که احتمالا همشهریه ) خوشحالی تو گلوم گیر کرد .
ما هم 8 jun هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا شدیم . ( بعد از 130 روز انتظار )
ایشاا... که همتون به زودی زود کلیر بشین .
( سولی عسلی عزیز براتون مشخصات رو میفرستم )
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-10 ساعت 02:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-10 ساعت 03:06 توسط me_u.)
(2014-06-10 ساعت 02:25)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:59)me_u نوشته: سلام
دوستان عزیز 1 نکته رو خاطر نشان میکنم
کسانیکه کیس نامبر زیر 3500 دارند و هنوز کلیر نشدند علت اصلی اون میتونه از موارد زیر باشه:
1.مشخص نکردن دقیق شغل و حرفه در فرمهای ارسالی(مثلا نوشتن آزاد یا کارمند و ...بدون توضیح)
2.حساس بودن فعالیت و شغل
3.داشتن وابسته درجه اول در خارج از کشور
4.تعداد پارامترها ی بررسی در روز مصاحبه توسط افسر
5.خدمت سربازی
امیدوارم انتظار برای این عزیزان هرچه زودتر به پایان برسه
سرافراز باشید.مثل سرو
دوست عزیز من با نظر شما کاملا مخالفم
به این دلیل که روند بررسی پرونده ها از روی کیس نامبر نیست و از روی روز مصاحبه هست برای مثال کسانی که 2 فوریه رفتن مصاحبه دیروز پروندشون بررسی شده آپدیت شدن و امروز 23 فوریه بررسی شده و همه آپدیت شدن در ضمن خود من شغلم رو کامل در فرمها توضیح دادم وشغلم اصلا حساس نیست و آفیسر کاملا شغلم رو متوجه بود و میدونست چیه رشته تحصیلی من هم اصلا حساس نیست سربازی هم معافم فامیل درجه یک هم در خارج از کشور ندارم و در ضمن من با کیس نامبری که بالای 3500 هست و یک 3300 با هم یک روز رفتیم مصاحبه و امروز هم با هم آپدیت شدیم
سلام
اول از همه آنچه که من نوشتم ملاک صد در صد نیست.دوم اینکه موارد دیگری هم میتونه تو این مورد دخیل باشه.پس این 5 مورد تمام قضیه نیست!
در حالت کلی دعوت برای مصاحبه به کیس نامبر های کارنت شده بستگی داره
پس بررسی پرونده هم به کیس نامبر بستگی داره.اینکه کیس نامبر شمارش چنده یاچه تاریخی به مصاحبه رفته نمیتونه دلیلی بر بررسی کلیر باشه.چون بعضی از دوستان هنوز مصاحبه نرفتند آپدیت شدند.
تا حالا اکثر کیسهای زیر 3500 کلیر شدند.این به این معنی نیست که هیچ کیس دیگری بالا تر از 3500 کلیر نمیشه منظور من آمار بر اساس کیس نامبر نیست .
بلکه روال این موضوعه که اونهم به صورت کلی از کیس نامبرهای مصاحبه شده تا کنون میباشد.
اگه کسی فرمها را دیر فرستاده یا تاریخ مصاحبه اون با روال عادی فرق داره.اینکه همزمان با شما آپدیت شده دلیلش آپدیت کلیه که شامل یک گروه از کیس نامبرها میشه.خوب همین الان ما کیس نامبر 3رقمی داریم که اصلا بعد از مصاحبه آپدیت نشده و کیس نامبر بالای 4500 داریم که بعد از مصاحبه آپدیت شده.در صورتیکه کیس نامبرهای سه رقمی تقریبا همه کلیر شدند.پس تاریخ مصاحبه هم تو این روال نقشی نداره
ادمین پروسس روندی بسیار پیچیده و غیر قابل پیش بینی است
اینکه شما با توجه به توضیحاتتون بازهم ادمین چک خوردید مربوط میشه به بند 4 از موارد اعلام شده.
اینو بدونید روز مصاحبه یک رزومه کامل از شما تا اون تاریخ را افسر میبینه و تصمیم میگیره که کدوم اونهارو برای بررسی بیشتر انتخاب کنه.مطمئن باشید غیر از این موارد که شامل حال شما نمیشه مورد دیگری بوده که شما وارد مرحله ادمین پروسس شدید.در غیر این صورت تمام دوستانی که ویزای یکضرب گرفتند دقیقا شرایط شما رو داشتند.90 درصد ممکنه تشابه نام شما با شخص دیگری باعث این مورد بشه.این از روند آپدیت شما حدس زده شد.
امیدوارم شما هرچه زودتر کلیر بشید(اگر تشابه اسمی باشه شما بزودی کلیر میشید(حالا ببین بعد نگی نگفتما!!!))
سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.