موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال
ایروان فقط روزهای جمعه کیسهای کلیر شده را اعلام میکنه؟ آخه برعکس بقیه سفارتها هیچ جایی برای چک کردن کیس نامبر نداره متاسفانه!!
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
shilan جان و pari pariaaa عزیز ممنون از رتبه ای که بهم دادین
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایروان فقط روزهای جمعه کیسهای کلیر شده را اعلام میکنه؟ آخه برعکس بقیه سفارتها هیچ جایی برای چک کردن کیس نامبر نداره متاسفانه!!
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
شما که اینجا از همه امیدوارتر بودی پس راز چی شد؟؟؟؟؟؟چرا از اون همه امید ایجوری یهو نا امید شدی حالا ما امید میدیم به شما نگران نباشید ما هم تا حالا اپدیت نشدیم یه کم دیگه صب کنید یهو کلیر میشید لابد مال ما نیاز زیادی به چک نداره اولین و اخرین چک رو میخوریدو تمامممممممممممممم 
[/quote]
شیلان جان، زندگیم ریخته بهم حسابی. همه چی شیر تو شیر شده.
نه اینکه نا امید باشما. فقط از لحاظ کاری کارام پیچیده شده.
خدا از دهنت بشنوه و زودتر به دادمون برسه.
واقعا دستم دیگه به کار نمیره.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
شما که اینجا از همه امیدوارتر بودی پس راز چی شد؟؟؟؟؟؟چرا از اون همه امید ایجوری یهو نا امید شدی حالا ما امید میدیم به شما نگران نباشید ما هم تا حالا اپدیت نشدیم یه کم دیگه صب کنید یهو کلیر میشید لابد مال ما نیاز زیادی به چک نداره اولین و اخرین چک رو میخوریدو تمامممممممممممممم 
[/quote]
شیلان جان، زندگیم ریخته بهم حسابی. همه چی شیر تو شیر شده.
نه اینکه نا امید باشما. فقط از لحاظ کاری کارام پیچیده شده.
خدا از دهنت بشنوه و زودتر به دادمون برسه.
واقعا دستم دیگه به کار نمیره.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 14:49)HELIAA نوشته: (2014-06-10 ساعت 14:39)mazidi نوشته: سلام یه سوال
سلام دوست عزیز
ایروان 5شنبه و جمعه کلیر میکنه.و شما می تونیددر سایت ارمنستان کیس نامبر های کلیر شده رو چک کنید
ممنونم، پس مثل ابوظبی یا انکارا جایی نداره شما مثل سایت CEAC شماره کیستو وارد کنی بتونی وضعیت الانت را ببینی باید منتظر پنجشنبه و جمعه بشی، یعنی اگه حتی دوشنبه هم کلیر بشی باید بمونی تا پنجشنبه و این برای زمان الان که خیلیها سریع میرن و ویزاشون را میگیرن بده که شما چند روز را از دست میدی
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
رسیدیم به صفحه ی هزارم
من واقعا جا میمونم تو خوندن این تاپیک از بس که سریع پیش میره
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا