کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام یه سوال
ایروان فقط روزهای جمعه کیسهای کلیر شده را اعلام میکنه؟ آخه برعکس بقیه سفارتها هیچ جایی برای چک کردن کیس نامبر نداره متاسفانه!!
تشکر کنندگان: soli asali ، HELIAA ، rezahoorjandi ، عراقی ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba
shilan جان و pari pariaaa عزیز ممنون از رتبه ای که بهم دادین Smile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-10 ساعت 14:27)chaymon نوشته:  گفتم بعد از کلیر شدن بیام در مورد کیس خودم کمی توضیح بدم شاید برای دوستان مفید واقع بشه راستش من در زمان مصاحبه فکر می کردم که حتما یک ضرب میگیرم Cool چون همه(دوستان ,فامیل ,بچه های روز مصاحبه و همسر خانم ملیکا) به من میگفتن با توجه به سوابق من حتما یک ضرب میگیرم من کارم خصوصی در زمینه ورزش و باشگاه ورزشی سربازی هم معاف به دلیل قهرمانی در ورزش رشته تحصیلی لیسانس کشاورزی و با همه ای حرف ها کلیرنس خوردم و بعد از 107 روز کلیر شدم آفیسر به من گفت بعد از چهار ماه حتما جوابت میاد و زودتر چک نکن Big Grin

خوش به حلت حداقل آفیسر اینو بهتون گفته ... به من گفت برو به سلامت Smile اسمت رو سایت اومد بیا بگیر
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 12:56)chaymon نوشته:  واااااااااااااای خددددااااااااااااااااااااااااا متشکرم
کلیر شدم[عکس: cheerleader3.gif]
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[عکس: 2gwb921.gif]

[عکس: cancan.gif][عکس: choir.gif][عکس: cancan.gif]

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااCool

(2014-06-10 ساعت 14:03)soli asali نوشته:  با عرض تبرییک خدمت کلیر شدگان محترم Smile
با بدبختی از محل کار موفق به آپدیت منتظرسرا شدم Smile

خیییییییییییییییییییییییییییییییییلی گلیییییییییییییییییییییی.....Wink

هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررر شدم رفت
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
سلام
ایروان فقط روزهای جمعه کیسهای کلیر شده را اعلام میکنه؟ آخه برعکس بقیه سفارتها هیچ جایی برای چک کردن کیس نامبر نداره متاسفانه!!
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
تشکر کنندگان: zepehr ، rezahoorjandi ، عراقی ، soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba
[/quote]
شما که اینجا از همه امیدوارتر بودی پس راز چی شد؟؟؟؟؟؟چرا از اون همه امید ایجوری یهو نا امید شدی حالا ما امید میدیم به شما نگران نباشید ما هم تا حالا اپدیت نشدیم یه کم دیگه صب کنید یهو کلیر میشید لابد مال ما نیاز زیادی به چک نداره اولین و اخرین چک رو میخوریدو تمامممممممممممممم Smile
[/quote]
شیلان جان، زندگیم ریخته بهم حسابی. همه چی شیر تو شیر شده.
نه اینکه نا امید باشما. فقط از لحاظ کاری کارام پیچیده شده.
خدا از دهنت بشنوه و زودتر به دادمون برسه.
واقعا دستم دیگه به کار نمیره.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-10 ساعت 14:39)mazidi نوشته:  سلام یه سوال
سلام دوست عزیز
ایروان 5شنبه و جمعه کلیر میکنه.و شما می تونیددر سایت ارمنستان کیس نامبر های کلیر شده رو چک کنید
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
[/quote]
شما که اینجا از همه امیدوارتر بودی پس راز چی شد؟؟؟؟؟؟چرا از اون همه امید ایجوری یهو نا امید شدی حالا ما امید میدیم به شما نگران نباشید ما هم تا حالا اپدیت نشدیم یه کم دیگه صب کنید یهو کلیر میشید لابد مال ما نیاز زیادی به چک نداره اولین و اخرین چک رو میخوریدو تمامممممممممممممم Smile
[/quote]
شیلان جان، زندگیم ریخته بهم حسابی. همه چی شیر تو شیر شده.
نه اینکه نا امید باشما. فقط از لحاظ کاری کارام پیچیده شده.
خدا از دهنت بشنوه و زودتر به دادمون برسه.
واقعا دستم دیگه به کار نمیره.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: zepehr ، shilan ، Sara_lphmkf ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، mehdi2014 ، nedaba
نبود صفحه 1000...!!!!! به صفحه هزار نرسی کلیر شی صلوووووووووووووووووووووووووووووووووووات....!!!!!!!Big Grin

فکر کنم نفر اول صفحه 1000 باشم

(2014-06-10 ساعت 14:47)janatirad نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککBig Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-10 ساعت 14:49)HELIAA نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:39)mazidi نوشته:  سلام یه سوال
سلام دوست عزیز
ایروان 5شنبه و جمعه کلیر میکنه.و شما می تونیددر سایت ارمنستان کیس نامبر های کلیر شده رو چک کنید
ممنونم، پس مثل ابوظبی یا انکارا جایی نداره شما مثل سایت CEAC شماره کیستو وارد کنی بتونی وضعیت الانت را ببینی باید منتظر پنجشنبه و جمعه بشی، یعنی اگه حتی دوشنبه هم کلیر بشی باید بمونی تا پنجشنبه و این برای زمان الان که خیلیها سریع میرن و ویزاشون را میگیرن بده که شما چند روز را از دست میدی
2014AS6XXX ، دو نفر، سفارت ایروان، مصاحبه هفته اول ژوئن، وضعیت کلیرنس
Big Grin 
(2014-06-10 ساعت 14:47)janatirad نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

به به
چقدر خوب
چقدر عالی
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک دوست عزیز، خوشحالم براتون، ما رو هم دعا کنین از این وضعیت نجات پیدا کنیم و کلیر شیم.
* DV 2014 *
رسیدیم به صفحه ی هزارم
من واقعا جا میمونم تو خوندن این تاپیک از بس که سریع پیش میره
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان