کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تبریک به همه دوستان کلیر شده

هورررررااااااااااااااااا
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
شروع صفحه 1000 واسه منه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ا نمیخوام میخواستم اولین پست 1000 برا من باشهSad
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-10 ساعت 14:08)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:04)armin021 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:55)Sara_lphmkf نوشته:  من کلا به همه بچه های مهاجرسرا ارادت خاصی دارم و همشون برای من عزیز هستند. ولی کلا تصمیم دارم دیگه جواب دوستانی رو که امضا ندارند رو ندم یا حتی براشون هورا نکشم. قصدم جسارت به فرد خاصی نیست ولی وقتی که یه دوستی میاد می گه من کلیر شدم و یا یک سوال می پرسه و یا می گه آپدیت شدم نا خوداگاه چشمم می ره به پایین ارسال وقتی خالیه می مونم چی باید جوابشون رو بدم.

منم همینطور
تا سیس سریع السیر یه آپدیت مشتی منو نزنه، منم دیگه چکش نمیکنم! اصلا میزنم دهنشو.... میکنم! آشغال
۹۰ روزه هی چکش میکنم ولی هیچی به هیچی!
حالا اصلا چه ربطی به پست سارا داشت نمیدونم! شماها هم امضا درست کنین دیگه!
اصلا حالا که اینطوره توقع ام رفت بالا، کلیررررررررر کن کیسمو سفارتتتتتتتتتتتتتتت، حتی بدون آپدیت

سلام.
می بینم که شما هم امروز مثل من رو به راه نیستی. از صبح که پا شدم با همه دعوا دارم. .
دوست خوبم من شخصا از حضور شما عذر می خواهم. ولی این اکانت خواهرم هست. و من اطلاعی از امضا نداشتم که داستانش چیه!!
در هر صورت الان فکر کنم که امضا داشته باشم! Smile
10جون کلیر شدم کلا.
10 و 9 جون آپدیت خوردم.
5 مارچ آپدیت..
23 فوریه مصاحبه در ابوظبی.
هوووووووووووووووورییییییاااااااااااااااااااا
هوریااااااااااااا
به امید کلیر شدن باقی دوستان .... Smile
(2014-06-10 ساعت 15:02)پائیز نوشته:  بچه ها پیش بینی :
امروز آنکارا این شماره کیس ها رو کلیر میکنه:
۱۰۸۵
۹۹۸
۹۷۷
۶۵۲
۵۰۹
۳۷۷
امیدوارم از بچه های مهاجر سرایی باشن همشون
شماره کیس 1155از قلمتان افتاد تاریخ انتظار 216روز
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
(2014-06-10 ساعت 11:13)arash12 نوشته:  بچه ها سلام منم رفتم مصاحبه کلیر خوردم سفارت ایروان بود افیسرم گفت سایت رو چک کن ایشالا بزودی براتون سفرنامم رو مینویسم حالا نمی دونم ما 7000 ها کی می خواییم کلیر بشیم.خدا بهمون رحم کنه. و تبریک میگم به تمامی دوستان کلیر شده.

میشه لطفا شرایط کیستون را بگید؟ قبل از مصاحبه توی سیس چند بار آپدیت شدید؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
شما از کجا میدونید که انکارا امروز اینارو اعلام میکنه؟از روی تاریخ اپدیتاشون؟اخه دیروز انکارا 7 تا کلیر کرد به نظرتون امروزم اپدیت میشه سایت؟این انکارا خیلی لاکپشتی میره
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: armin021 ، ali3875 ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، anahita 62 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 15:12)rasool1 نوشته:  
۱۰۸۵
۹۹۸
۹۷۷
۶۵۲
۵۰۹
۳۷۷

من هم آمادگی خودم رو برای کلیر شدن به عنوان اولین کیس پنج هزار و اندی آنکارا از همین تریبون اعلام می کنمCool
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: zaaraa ، Sara_lphmkf ، armin021 ، soli asali ، pari pari ، ffrfar ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، anahita 62 ، nedaba
ما امروز رفتیم وبلیط گرفتیم برای 19 جون. فکر می کنم با توجه به مدیکال، زودترین زمانی که بتونیم پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم، 22 جون باشه!
-------------------
این ایمیلی هست که من به سفارت زدم:
Dear sir/Madam I was informed that my immigration case is ready for issuance. I may not be able to come to Abu Dhabi myself and in this case, if I send our passports via another trusted person, the question is that do I and other members of my family ( my wife and son) have to have a new medical examination? Our last medical examination is valid until july 28. And if no new medical examination is required , how long our visa will be valid until we move to the USA? I would really appreciate your answer.
Regards
و اینم جواب مختصر و مفید ایشون
Thank you for email. Please be advised that new medical examination is required for all applicants. The visa will be valid for 6 months from date of issue.
Thank you
gy
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

اصلا 1000 رو نمیخوام همش صفر من یک یکم همون 1001 بهتر که اولین پستش واسه خودم بچه ها ایشالا پر انرژی پیش بریم .یه پیشنهاد: جدیا و عصبانیا دعوام نکنید هر روز یکی بیاد لطیفه بگه جهت فراموشی غصه ها و گذر زمان و تقویت روحیهBig Grin
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
۱۰۸۵
۹۹۸
۹۷۷
۶۵۲
۵۰۹
۳۷۷

رسول جان قربونت برم کار شما تکمیل شده نمیدونم چرا شماره کیس شمارو اعلام نمیکنن امید وارم امروز آپدیت بشن و اگر آپدیت بشین حتما شماره کیستون رو اعلام میکنن
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-06-10 ساعت 15:18)pendleton نوشته:  
۱۰۸۵
۹۹۸
۹۷۷
۶۵۲
۵۰۹
۳۷۷

من هم آمادگی خودم رو برای کلیر شدن به عنوان اولین کیس پنج هزار و اندی آنکارا از همین تریبون اعلام می کنمCool
ممنون از همکاری شما بابت اعلام آمادگی
قطعا شماره کیس شما هم بزودی اعلام میشه ولی فعلا به اندازه کافی برای اعلام شماره کیس داوطلب موجود میباشد. امید وارم همه بچه ها در یک زمان بندی خوب کلیر بشن که استرس کمتری تحمل کنن
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-06-10 ساعت 15:17)abbas09 نوشته:  شما از کجا میدونید که انکارا امروز اینارو اعلام میکنه؟از روی تاریخ اپدیتاشون؟اخه دیروز انکارا 7 تا کلیر کرد به نظرتون امروزم اپدیت میشه سایت؟این انکارا خیلی لاکپشتی میره

دوست عزیزم اینا همش حدس و گمانه زنی هست
نتیجه به هدر دادن ساعتها وقت گرانبها ...
و دلیل اون هم دیوونه شدن در اثر طولانی شدن کلیرنس هست
عوض اینکه کار مفید بکنم نشستم سایت چک میکنم و کیس بررسی میکنم
به امید اینکه یه الگویی برای بچه ها دربیاد که حدودا بدونن چقدر باید صبر کنن
ولی متاسفانه این الگو ها بیش از یک هفته رو نمیتونه پیش بینی کنه اونهم بصورت نه خیلی دقیق
یادش بخیر توی دانشگاه یه درسی داشتیم بنام سری های زمانی که رفتار اتفاقاتی رو که غیر قابل پیشبینی هستند رو بررسی میکرد و از روی مدل ریاضی که برای اونها می ساخت یه پیش بینی هایی میتونست انجام بده
بگذریم که این درس رو من ۲ بار افتادم تا پاس کردمش ولی اگر میدونستم یه روزی ممکنه اینقدر برام جالب باشه بیشتر میخوندمش
البته این رو هم بگم که فرایند کلیرنس با هیچ الگوی ریاضی فیت نمیشه و واقعا بجز مواردی که کلیرنس اونها نزدیک هست نمیشه زمان دقیقی براش تخمین زد. بعبارتی شما وقتی میتونید پیش بینی کنید که دیگه کار از کار گذشته
(2014-06-10 ساعت 14:47)janatirad نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررر شدم رفت
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

دوستان دمتون گرم amin arefi , shadi79 , Ramin geologist , H Pier و تمام اونایی که دارم لایکشون رو میبینم (، batigoal_189، sal0811، shilan، mahssa، shahrzad001، عراقی) ازتون ممنونم بابت رتبه ها . من کی 4 شدم؟ Big Grin تازه دیدم Big Grin
ایشالللللااااااا هرچی از خدا میخواید بهتون بده دمتون گرم و لبتون خندون Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-10 ساعت 15:38)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:17)abbas09 نوشته:  شما از کجا میدونید که انکارا امروز اینارو اعلام میکنه؟از روی تاریخ اپدیتاشون؟اخه دیروز انکارا 7 تا کلیر کرد به نظرتون امروزم اپدیت میشه سایت؟این انکارا خیلی لاکپشتی میره

دوست عزیزم اینا همش حدس و گمانه زنی هست
نتیجه به هدر دادن ساعتها وقت گرانبها ...
و دلیل اون هم دیوونه شدن در اثر طولانی شدن کلیرنس هست
عوض اینکه کار مفید بکنم نشستم سایت چک میکنم و کیس بررسی میکنم
به امید اینکه یه الگویی برای بچه ها دربیاد که حدودا بدونن چقدر باید صبر کنن
ولی متاسفانه این الگو ها بیش از یک هفته رو نمیتونه پیش بینی کنه اونهم بصورت نه خیلی دقیق
یادش بخیر توی دانشگاه یه درسی داشتیم بنام سری های زمانی که رفتار اتفاقاتی رو که غیر قابل پیشبینی هستند رو بررسی میکرد و از روی مدل ریاضی که برای اونها می ساخت یه پیش بینی هایی میتونست انجام بده
بگذریم که این درس رو من ۲ بار افتادم تا پاس کردمش ولی اگر میدونستم یه روزی ممکنه اینقدر برام جالب باشه بیشتر میخوندمش
البته این رو هم بگم که فرایند کلیرنس با هیچ الگوی ریاضی فیت نمیشه و واقعا بجز مواردی که کلیرنس اونها نزدیک هست نمیشه زمان دقیقی براش تخمین زد. بعبارتی شما وقتی میتونید پیش بینی کنید که دیگه کار از کار گذشته

یک سوال
اگر کیسی تنها یک هفته از مصاحبه اش گذشته باشه و 5 بار اپدیتشده باشه این به چه معنایی میتونه باشه؟ خوبه یا بد؟
تشکر کنندگان: soli asali ، عراقی ، sysmaster ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 14:56)pendleton نوشته:  و اینک نفر اول صفحه ی هزار!!!!!!!!!!!!!!!!

نشد که بشه! عب نداره 1111 واسه شما Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان