کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 15:43)mazidi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:38)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:17)abbas09 نوشته:  شما از کجا میدونید که انکارا امروز اینارو اعلام میکنه؟از روی تاریخ اپدیتاشون؟اخه دیروز انکارا 7 تا کلیر کرد به نظرتون امروزم اپدیت میشه سایت؟این انکارا خیلی لاکپشتی میره

دوست عزیزم اینا همش حدس و گمانه زنی هست
نتیجه به هدر دادن ساعتها وقت گرانبها ...
و دلیل اون هم دیوونه شدن در اثر طولانی شدن کلیرنس هست
عوض اینکه کار مفید بکنم نشستم سایت چک میکنم و کیس بررسی میکنم
به امید اینکه یه الگویی برای بچه ها دربیاد که حدودا بدونن چقدر باید صبر کنن
ولی متاسفانه این الگو ها بیش از یک هفته رو نمیتونه پیش بینی کنه اونهم بصورت نه خیلی دقیق
یادش بخیر توی دانشگاه یه درسی داشتیم بنام سری های زمانی که رفتار اتفاقاتی رو که غیر قابل پیشبینی هستند رو بررسی میکرد و از روی مدل ریاضی که برای اونها می ساخت یه پیش بینی هایی میتونست انجام بده
بگذریم که این درس رو من ۲ بار افتادم تا پاس کردمش ولی اگر میدونستم یه روزی ممکنه اینقدر برام جالب باشه بیشتر میخوندمش
البته این رو هم بگم که فرایند کلیرنس با هیچ الگوی ریاضی فیت نمیشه و واقعا بجز مواردی که کلیرنس اونها نزدیک هست نمیشه زمان دقیقی براش تخمین زد. بعبارتی شما وقتی میتونید پیش بینی کنید که دیگه کار از کار گذشته

یک سوال
اگر کیسی تنها یک هفته از مصاحبه اش گذشته باشه و 5 بار اپدیتشده باشه این به چه معنایی میتونه باشه؟ خوبه یا بد؟
نه خوب نه بد و بر عکسم میشه گفت هم خوب هم بد نشون میده که رو پروندتون داره بررسی میشه و پرونده در جریان و از طرفی ممکن این آپدیتای زیاد به معنی این باشه که پرونده شما نیاز به بررسی زیاد داره .نگران نباشید چون در هر دو صورت بچه ها بودن که کلیر شدن چه با اپدیت و چه بی اپدیت .البته این نظر و برداشت منه در این پروسه Shy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-10 ساعت 15:46)soli asali نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:56)pendleton نوشته:  و اینک نفر اول صفحه ی هزار!!!!!!!!!!!!!!!!

نشد که بشه! عب نداره 1111 واسه شما Smile

سولی بریز این رنگ سبزو رو سرم که جیگرم حاااااال بیاد ، Big Grin
همچین سبزم کن که هرکی دید فک کنه خیار دیده Big GrinBig Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-10 ساعت 15:43)mazidi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:38)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 15:17)abbas09 نوشته:  شما از کجا میدونید که انکارا امروز اینارو اعلام میکنه؟از روی تاریخ اپدیتاشون؟اخه دیروز انکارا 7 تا کلیر کرد به نظرتون امروزم اپدیت میشه سایت؟این انکارا خیلی لاکپشتی میره

دوست عزیزم اینا همش حدس و گمانه زنی هست
نتیجه به هدر دادن ساعتها وقت گرانبها ...
و دلیل اون هم دیوونه شدن در اثر طولانی شدن کلیرنس هست
عوض اینکه کار مفید بکنم نشستم سایت چک میکنم و کیس بررسی میکنم
به امید اینکه یه الگویی برای بچه ها دربیاد که حدودا بدونن چقدر باید صبر کنن
ولی متاسفانه این الگو ها بیش از یک هفته رو نمیتونه پیش بینی کنه اونهم بصورت نه خیلی دقیق
یادش بخیر توی دانشگاه یه درسی داشتیم بنام سری های زمانی که رفتار اتفاقاتی رو که غیر قابل پیشبینی هستند رو بررسی میکرد و از روی مدل ریاضی که برای اونها می ساخت یه پیش بینی هایی میتونست انجام بده
بگذریم که این درس رو من ۲ بار افتادم تا پاس کردمش ولی اگر میدونستم یه روزی ممکنه اینقدر برام جالب باشه بیشتر میخوندمش
البته این رو هم بگم که فرایند کلیرنس با هیچ الگوی ریاضی فیت نمیشه و واقعا بجز مواردی که کلیرنس اونها نزدیک هست نمیشه زمان دقیقی براش تخمین زد. بعبارتی شما وقتی میتونید پیش بینی کنید که دیگه کار از کار گذشته

یک سوال
اگر کیسی تنها یک هفته از مصاحبه اش گذشته باشه و 5 بار اپدیتشده باشه این به چه معنایی میتونه باشه؟ خوبه یا بد؟
عزیزم اگر قرار بود یک هفته ای کلیر بشین که اصلا کلیرنس نمیخوردین
این آپدیت ها بعد از مصاحبه یک روتین عادی هست و تا ماه اگوست و سپتامبر کلیر زیر یکماهه بسیار بسیار نادر هست
خوب یا بد بودن این آپدیت ها رو فقط خدا میدونه ولی شما حد اقل زمانی که برای کلیرنس باید در نظر بگیرید ۲ ماه هست ... البته اینها فقط حدس و گمانه زنی هست و هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست
این زمان بندی ها رو از این نظر خدمت شما عرض میکنم که وقتی احساس کنید که کلیر شدن شما نزدیک هست بسیار بی طاقت میشید و زمان برای شما حکم شکنجه گر رو پیدا میکنه معمولا دو ماه اول بعد از مصاحبه خیلی سخت میگذره چون ادم فکر میکنه الان کلیر میشه ولی بعد که حقیقت رو قبول میکنه که کیس من هم مثل بقیه هست و باید بیشتر صبر کنم باز هم یکم تحملش بیشتر میشه
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
راستی شماره کیس ۱۰۱۶ رو هم باید به لیست کلیری های امروز آنکارا اضافه کنیم
امید وارم این شماره های زیاد تر و زیاد تر بشه تا آخر وقت
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
سایت ایروان برای دیدن کلیر شده ها

http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

(2014-06-10 ساعت 14:49)HELIAA نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:39)mazidi نوشته:  سلام یه سوال
ایروان فقط روزهای جمعه کیسهای کلیر شده را اعلام میکنه؟ آخه برعکس بقیه سفارتها هیچ جایی برای چک کردن کیس نامبر نداره متاسفانه!!
سلام دوست عزیز
ایروان 5شنبه و جمعه کلیر میکنه.و شما می تونیددر سایت ارمنستان کیس نامبر های کلیر شده رو چک کنید
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، قصه گو ، mazidi ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، pari pariaaa ، nedaba
بچه ها چند تا سئوال:
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟
((همش مساله زمان بندیهBig Grin))
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-10 ساعت 16:05)freddyflientstone نوشته:  بچه ها چند تا سئوال:
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟

به نظرم اره همه ساعتاتون خوبه مشکلی توش نیست
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، amin arefi، amirrbco، arffx، ariyo 2014، freddyflientstone، hamid.eng، janatirad، jnouri، majid0000000000، masoudyara، shhak، shilan، sysmaster، usafirststeps، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

nmc ساعت کارش چطوریه؟
دوست عزیز اگر از بچه پنجشنبه تست سل بگیرن شنبه باید نشونش بدی و بعدجوابش رو بهتون میدنSmile
برای ما هم هینطوری بود دقیقا
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم کسی می تونه کمک کنه ؟ شنیدم به خاطر ویروس جدیدی که اومده سفارت ابوظبی اعلام کرده که کسانی که کلیر می شن مجدد باید مدیکال برن حتی کسانی که سه ماه از مدیکال قبلیشون می گذره .
(2014-06-10 ساعت 16:17)amin arefi نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟
دوست عزیز اگر از بچه پنجشنبه تست سل بگیرن شنبه باید نشونش بدی و بعدجوابش رو بهتون میدنSmile

ممنون از جوابت دوست من، فقط سئوال اینکه شما پنج شنبه چه ساعتی به nmc رفتید؟ و اصولا آیا میدونید که پنج شنبه ها nmc تا چه ساعتی ویزیت می کنند؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
(2014-06-10 ساعت 16:26)freddyflientstone نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟

ممنون از جوابت دوست من، فقط سئوال اینکه شما پنج شنبه چه ساعتی به nmc رفتید؟ و اصولا آیا میدونید که پنج شنبه ها nmc تا چه ساعتی ویزیت می کنند؟
ماپنجشنبه ساعت 10 صبح تو مدیکال بودیم و شنبه ساعت 10 بردیم نشون دادیم و شنبه ساعت 8 شب جواب رودادن
(2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته:  بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***

دوست من چرا جو میدید!!؟

کی‌ گفت فقط تا ۱ ماه دیگه ویزا میدن! یه سریا تازه ۲ ماه دیگه می‌رن مصاحبه!!! چه حرفا میزنید به خدا!

کی‌ گفته کسی‌ که خانومش کلیر شده خودش هم کلیر محسوب میشه؟

این اطلاعات رو از خانوم ملیکا گرفتید؟ ایشون آفیسر هستن؟ یا وکیل مهاجرتی هستن یا چی‌؟
لطفا اطلاعات غلط منتشر نکنید.
خوشحالم.
(2014-06-10 ساعت 16:31)amin arefi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:26)freddyflientstone نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟

ماپنجشنبه ساعت 10 صبح تو مدیکال بودیم و شنبه ساعت 10 بردیم نشون دادیم و شنبه ساعت 8 شب جواب رودادن
ممنونم از جوابتون، سئوال اصلی من اینه که nmc پنج شنبه ها تا چه ساعتی بازه و ویزیت می کنند، چون طبق محاسبات من، زودترین زمانی که بتونیم به nmc برسیم، 12 ظهره!

تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، houmanmir ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان