کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 14:47)janatirad نوشته:  هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررررر شدم رفت
هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

تبريييييك تبرييييييك. هورااااااااا
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، morteza88 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 16:34)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:31)amin arefi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:26)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:17)amin arefi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:05)freddyflientstone نوشته:  بچه ها چند تا سئوال:
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟
((همش مساله زمان بندیهBig Grin))
دوست عزیز اگر از بچه پنجشنبه تست سل بگیرن شنبه باید نشونش بدی و بعدجوابش رو بهتون میدنSmile

برای ما هم هینطوری بود دقیقا

ممنون از جوابت دوست من، فقط سئوال اینکه شما پنج شنبه چه ساعتی به nmc رفتید؟ و اصولا آیا میدونید که پنج شنبه ها nmc تا چه ساعتی ویزیت می کنند؟
ماپنجشنبه ساعت 10 صبح تو مدیکال بودیم و شنبه ساعت 10 بردیم نشون دادیم و شنبه ساعت 8 شب جواب رودادن
ممنونم از جوابتون، سئوال اصلی من اینه که nmc پنج شنبه ها تا چه ساعتی بازه و ویزیت می کنند، چون طبق محاسبات من، زودترین زمانی که بتونیم به nmc برسیم، 12 ظهره!
صبح ها از 9 و عصرها از 4 بعدازظهر
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟
دوست عزیز اگر از بچه پنجشنبه تست سل بگیرن شنبه باید نشونش بدی و بعدجوابش رو بهتون میدنSmile

سلام دوست عزیز
میشه لطف کنین و بگین که مدارک لازم برا تمدید مدیکال چیه؟ و آیا عکس قبلی از قفسه سینه را باید با خودمون ببریم دبی؟ و سوال آخر اینکه آیا پاستور تهران برای تمدید میدیکال کاری انجام میده؟از ما را فقط چک کردن گفتن همه واکسن ها کامله
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، armin021 ، nedaba
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم کسی می تونه کمک کنه ؟ شنیدم به خاطر ویروس جدیدی که اومده سفارت ابوظبی اعلام کرده که کسانی که کلیر می شن مجدد باید مدیکال برن حتی کسانی که سه ماه از مدیکال قبلیشون می گذره .
تشکر کنندگان: ghasoo ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 14:05)Aroma نوشته:  دوستان همراه سلام
ما در روز مصاحبه بركه آبي گرفتيم . فرد برنده adminestrativ proccesing خورده وچرا همراهان ready خورده و مي گويد شما براي مصاحبه ٠٠٠٠ ولي براي ready ها آپديت ٦جون ميزنه . آيا بايد ايميل بزنيم يا صبر كنيم ؟ ممنون

نگران نباش دوست من کیس ما و چند تا از همسفرهای ما هم همین طوری. ظاهرا زیاد مهم نیست
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: pari pari ، ghasoo ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، armin021 ، nedaba
امروزم گذشت و خبرى نشد!!!!!!!!
ديگه واقعا خسته شدم!!!!!!!!!!
اصلا ديگه ويزا نميخوامSadSadSadSadSadSad[/php]
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-10 ساعت 16:45)kavousi_s نوشته:  سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم کسی می تونه کمک کنه ؟ شنیدم به خاطر ویروس جدیدی که اومده سفارت ابوظبی اعلام کرده که کسانی که کلیر می شن مجدد باید مدیکال برن حتی کسانی که سه ماه از مدیکال قبلیشون می گذره .
باید منتظر باشیم ببیمیم این دوستانی که این هفته کلیر شدن هفته بعد چی از شون میخوان ایا مدیکال از شون میخوان و یا به صورت کلی او ن جمله رو زیر تمام اعلام کلیرها نوشن تا هفته بعد مشخص میشه
(2014-06-10 ساعت 16:44)shohreh63 نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟

سلام دوست عزیز
میشه لطف کنین و بگین که مدارک لازم برا تمدید مدیکال چیه؟ و آیا عکس قبلی از قفسه سینه را باید با خودمون ببریم دبی؟ و سوال آخر اینکه آیا پاستور تهران برای تمدید میدیکال کاری انجام میده؟از ما را فقط چک کردن گفتن همه واکسن ها کامله
لطفا اینجا رو مطالعه بفرمایید
تشکر کنندگان: soli asali ، ghasoo ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، houmanmir ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 16:52)amin arefi نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:45)kavousi_s نوشته:  سلام دوستان عزیز
باید منتظر باشیم ببیمیم این دوستانی که این هفته کلیر شدن هفته بعد چی از شون میخوان ایا مدیکال از شون میخوان و یا به صورت کلی او ن جمله رو زیر تمام اعلام کلیرها نوشن تا هفته بعد مشخص میشه
دوست عزيز من اشتباه كردم باسبورتارو دادم يه نفر برد دبي ديشب با مليكا حرف زدم كفت قانون جديد حالا بايد صبر كنم يه نفر از دبي بياد باسبورتام بياره تا خودم به همراه خانم و دخترم برم دبي
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shilan ، ghasoo ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، houmanmir ، pari pariaaa ، nedaba
nmc ساعت کارش چطوریه؟
فردی جان شما مگر ویزای دبی رو گرفتی که واسه بیستم بلیط خریدی؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: morteza88 ، قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pariaaa ، armin021 ، nedaba
سلام دوستای عزیز ! بذارین تو جریان یه چیزی قرارتون بدم
همونطور که تو پستای قبلم پرسیده بودم که مامانم برنده شده بود و بعد 21 سالگیم توی CEAC زیفیوز شده بودم ، با سایت ابوظبی مکاتبه کردم و گفت اصلا CEAC ملاک هیچی نیست و ما باهاش کار نمیکنیم ! توی همون ایمیل زد که ولی مامانم و بابام کلیر شدن و از من مدرک سنی می خواستن که بهشون ندادم ! توی نامه بعدی گفتم که چیزی از من نخواسته بودنو اینا ! توی جواب بهم گفتن که درسته و کیس هر( 3 تامون کلیر شده ) !!!! ما که از خوشحالی مردیم ! این اتفاقا تا 3 جون بود ! جالبه بگم که بعد از ایمیل هم هنوز توی سایت ابوظبی اسم ما در نیومده تا امروز! نشون می ده سایتشون همچینم دقیق نیست ! نمی دونم ایمیل بدید جواب می ده یا نه ، ولی شما هم امتحان کنید!

حالا یه سوالم بپرسم این که ما میخوایم واسه 1 شنبه ابوظبی باشیم! چون باید مدیکال تمدید بشه می شه راهنمایی کنید که چه روزی حرکت کنیم و چه مدارکی واسه تمدید مدیکال ببریم و چند روز تا چاب ویزا طول می کشه ؟
دمه همه شما گرمممممممممم! امیدوارم فردا که میرم منتظر سرا ببینم 100 در 100 تو همه سفارت خونه ها کلیر کردن !
روز مصاحبه : 5 december , ابوظبي ، case number : 2014as2xxx ،
Last update : 29 may
(2014-06-10 ساعت 17:02)chaymon نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:29)سیمین راد نوشته:  بچه ها کلی خبر دارم
ما یکشنبه سفارت بودیم و پاسمونو تحویل دادیم. با چن تا از دوستان خوب مهاجرسرایی هم آشنا شدیم. چن تا مسئله هست که باید عنوان کنم:
1- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.
5- برای اطمینان بیشتر با آقای مومنی تماس بگیرید. چون اونجور که ما دیدیم با ایشون خیلی صحبت می کردن و اطلاعات رو میدادن.
*** منم تا ویزا تو پاسم نخوره ، هنوز خیالم راحت نیست ***
دوست عزیز آقای مومنی در ترنسفر خیلی دقیق و کارش حرف نداره ولی یک عادت بدی که داره اونهم خالی بندیشه دوستانی که با ایشون رفتن فکر کنم تایید کنن این دقیقا به خود من ثابت شد چون روزی که من با ایشون رفتم ایشون از پدر خود من که از نفرات سرشناس ورزشی هست برای من تعریف می کرد که با ایشون رفته سفارت کار ایشون رو درست کرده و براش ویزا گرفته البته نمی دونست که پدر من هستند و پدر من تا به حال پاش به سفارت آمریکا نرسیده وتا به حال از دم در سفارت هم رد نشده ایشون اینو میگن که حجم مسافراشون تو این یک ماه پر باشه و ظرفیت ماشین هاش تکمیل چون بعضی روزها ایشون مجبوره برای 2 نفر بره سفارت خیلی بهتر که برای هفت نفر بره و خانومشم توی ماشین عقبی چند نفر دیگرو بیاره
دقیقا درسته خیلی خالی بنده-توی راه سفارت هم همش داشت از رفاقتهاش با ماموران سفارت میگفت که دو ... یک شلوار هستند و این چیزا اینقدر لاف زد که همه توی ماشین خوابشون برد تا ساکت شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.

ماهان چون تحدید کردی که خاله بچه ها نمیشی بهت جواب میدم هااااا
اولا نگران نباش اون ها کار هاشون رو خوب بلد هستن و دقیقا میدونن چکار میکنن
ثانیا اینکه اگه نکته ای از قلم بیفته سریعا برات ایمیل میزنن و میگن مثلا این مدرک رو برای ما بفرست مثلا فرم سی وی یا چیز دیگه
ثالثا میتونی یه ایمیل بزنی برای سفارت و برای اطمینان بخای که اگر بابت کسری مدرکی ایمیلی برات فرستاده ان رو دوباره برات بفرستن و مطمئن باش که تک تک ایمیل ها رو میخونن و اگه لازم باشه مدرکی رو دوباره بفرستی ازت میخان که بفرستی یه آپدیت خوشگل هم میشی که مطمئن باشی ایمیلت خونده شده و توی پروندت ثبت شده
این هم که بعضی از مدارک رو میگیرن بعضی ها رو نمیگیرن عادیه در مورد من و خانمم ترجمه کارت ملی من رو گرفت مال خانمم رو برگردوند. چراش رو نمیدونم
اصلا نگران نباش

راستی اسپم ها و جانک میل هات رو همیشه تک تک چک کن و بعدش پاک کن که یه وقتی ممکنه ایمل سفارت بره توی جانکمیل
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
(2014-06-10 ساعت 17:01)alimomen نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟
فردی جان شما مگر ویزای دبی رو گرفتی که واسه بیستم بلیط خریدی؟

ویزا رو یه روزه هم میشه گرفت چون فامیلم اونجاس میگم فقط یه کم پول بیشتر میگیرن .یه نفر اینجا میگفت کلکه ولی من پرسیدم گفتن پول بیشتر کلک نیست . اگه بخواد خود شخص اقدام کنه کلی دردسر داره ولی اونطوری ارزونتر میشه دقیقش رو نمیدونم چون همیشه فامیلمون خیلی زود و راحت برامون این کارو انجام میده
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان