کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
آقا چرا من هرچى مينويسم رو حذف ميكنيد؟!
يعنى ظرفيت شنيدن حرف و انتقاد رو نداريد؟
واقعن كه سانسور دولت تاثير خوبى روى شما گذاشته. از اينكه ميتونيد كامنت هاى ديگران رو حذف كنيد احساس قدرت ميكنيد نه؟

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mfte.teacher ، mkamyab ، moj21 ، 1362amin1362
من فكر نمي كنم كه بخوان سهميه آسيا رو به افريقا بدن. چرا؟ به دو دليل خيلي ساده ١) چه لزومي داره كه بخوان سهميه آسيا رو به افريقا بدن؟خوب اكه با ايراني ها مشكل داشتن، خيلي راحت يه كات آف براي ايران مشخص مي كردن و بقيه آسيا رو كارنت مي كردن. اونها كه با ما تعارف يا رو دربايستي ندارن و جوابگو به هيچ كس هم نيستن. پس خيلي راحت اين مشكل رو به اين شكل حل مي كردن ٢) به نظرم رويكرد برداشتن افرقايي بيشتر هم ندارن. شما رقم كارنت افريقاي پارسال و امسال رو مقايسه كنيد. براي سال قبل براي سپتامبر ٨١٠٠٠ رو كارنت كردن و كات آف مصر هم روي ٣٢٥٠٠ بوده. امسال كلا تا ٥٠٠٠٠ رو از افريقا كارنت كردن و كات آف مصر رو كه براي ماه آكست ٢٨٠٠٠ بوده ( توجه كنيد كه خيلي كمتر از ٣٢٥٠٠ پارسال هست) ورداشتن چون در اين صورت ديگه واقعا در حق مصر ظلم مي شد. پس شواهد نشون نمي ده كه حداقل نسبت به پارسال بخوان سهميه افريقا رو به هزينه آسيا زياد كنند.
دوستان من اهل اميد واهي دادن نيستم ولي به نظر من با توجه به اينكه لاتاري امسال نسبت به سال قبل روند منطقي تري رو داره طي مي كنه، اين عدم كارنت آخرش هم در ادامه همين روند بوده. اينها ديدن كه اگر براي سپنامبر ، كلي هم كارنت بكنن ، عملا چون خيليهاشون ايراني و مشمول AP هستن، عملا نخواهند تونست ويزا بهشون بدند و احتمالا با اعتراضاتي كه سال قبل ايراني ها انجام دادند و كمپين درست كردن و ايميلهاي شديدالحن بهشون فرستادن مواجه مي شن. به همين خاطر علاج واقعه رو قبل از وقوع كردن. مطمئنا در ماههاي باقيمانده تمام تمركزشون رو مي ذارند روي كلير كردن كيسهاي AP شده ، و البته مهمترين نگراني ما بايد اين باشه كه زمان كافي براي كلير شدن مخصوصا كيس هايي مثل من كه از مي به بعد مصاحبه رفتن نباشه. و الا براي بقيه بچه ها جاي نگراني نيست و انشا... كلير مي شن و بچه هاي كارنت نشده هم عملا چيزي از دست ندادن چون به احتمال ٩٩ ٪ AP مي خوردن و عملا فرصتي براي كلير شدن نداشتن.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-07-11 ساعت 11:13)amj7 نوشته:  آقا چرا من هرچى مينويسم رو حذف ميكنيد؟!
يعنى ظرفيت شنيدن حرف و انتقاد رو نداريد؟
واقعن كه سانسور دولت تاثير خوبى روى شما گذاشته. از اينكه ميتونيد كامنت هاى ديگران رو حذف كنيد احساس قدرت ميكنيد نه؟
کسی پاک نکرده! من توی موضوعات شما چیزی ندیدم!
لطفا دقت کنید کجا درج موضوع میکنید!
این اخطار رو هم بهتون میدم که لفظ صحبتون درست باشه و گرنه مجبورم چند وقت شما رو از تاپیک ها دور نگه دارم.
درود بر همه
ظهر همه تون بخیر و شادی
یادم میاد دیشب تا صفحه 996 این تاپیک رو خوندم و سعی کردم احساسات م رو بیان کنم.

منم مثه دوستای دیگه بولتن آخری مون دیشب اصلاً نخوابیدم. نه اینکه نخوام بخوابم، نه، خدایی سعی کردم ولی نشد که نشد.
صبح هم نمیخواستم بیام سر کار ولی دقیقه دقیقه که از ساعت 6 گذشت حس بدی بهم دست داد و در نبردِ خودم با خودم بالاخره خودِ منطقی ترم پیروز شد و دو سه ساعت بعد با تاخیر توی کارگاهی بودم که الان گذران ساعت هاش برام سخت تر از دیروز شده بود ...

به هر حال، نمیخوام غمنامه بگم یا ناراحت تون کنم، حس میکنم اینجا دوستانی دارم که با وجود ندیدن شون بهم نزدیک ن و درکم میکنن. خیلی از دوستی های عمیق در سختی ها شکل میگیره و این مشترکات هستن که انسانها رو بهم نزدیک میکنن.
اینکه توی محیطی باشی که هواش هم برات سنگین شده ساده نیست. آدم ها نیاز دارن مدام ابراز احساسات کنن و این ابراز احساسات میتونه اشکال متفاوتی داشته باشه. یکی حرف میزنه یکی داد میزنه یکی لیوان میشکنه یکی موبایل ش رو میزنه توی دیوار!! هرکی یجوره دیگه. به کسی نمیشه خورده گرفت، تاپیک بولتن رو چک کنید میبینید که واکنش ها چقدر میتونه متفاوت باشه ...

نمیدونم واسه تشکر از کجا باید شروع کنم و چجوری باید تشکر کنم که حق مطلب ادا بشه. خب راهی نیست که معادل محبت شما دوستان باشه و این نوشته ها فقط یادگاری ست بر این تاپیک و بس.
Aghaman دوست داشتنی که تشکر ازش در قالب کلمات نمیگنجه و تا پاسی از شب همراه بنده بودن. امیدوارم بتونم روزی کمک شون رو در شادی هاشون جبران کنم.
از هیلدا خانم، و لیدا خانم تشکر میکنم که با وجود انتظار خودشون برای کلیر عزیزانشون با ما همدردی میکنن.
از M.D عزیز که احساساتشون رو با پیام شخصی ابراز کردن و سع در کمک دارن.
از علی جون alikh که همدردیم با هم.
از arash56، خواهرای گل همه مون لاله و بهجت خانم، mkamyab که افتخار آشنایی شون رو نداشتم ولی دست شون رو به گرمی میفشارم و تلاش شون برای دلگرمی به ماها واقعاً قابل تقدیره.
ژیلای عزیز، ندا خانم، تیچر جون که امیدوارم هر چه زودتر مجدداً کلیر بشه.
nimanoush، و Jefferson مون، دوست خوبم داوود، امین جون که دیگه گفتن نداره.
همراه گرامی مون آزاده_امین که مدام با لایک هاشون بنده رو شرمنده کردن، SAMBAR، و yesorno که نام کاربری شون همیشه برای من جالب بوده و از پست هاشون استفاده کردم، SAAM_60.
جناب khalilkhah که گفتن نداره و امیدوارم به زودی ببینمشون.
صدری خانم عزیزمون، سمانه جان، هموطن اصفهانی من پویا جون، بایراس، آقارضا مدیر که دمش گرم و دلش شادددد پا به پامون قدم برمیداره ...
حاجی واشنگتن که نظاره گر اتفاقات سالهای اخیر بوده و الان میتونه از این اتفاقات کتاب بنویسه و کلی فروش داره، من خودم پایه ی خریدنشم. Wink
مهدی هژ که امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشن و ویزا به دست ببینیمشون، بهار خانم، عبدالرضا و ...
سعی کردم هرکس رو یادم میاد بنویسم و اگه کسی رو یادم رفته به من خرده نگیرید، اثرات شوک دیشبه، هنوز مثه کسی که سم مهلکی وارد بدنش شده یهو فشارم میوفته و گیج میزنم!!

امیدوارم همه ی دوستان در جاده پیشرفت و موفقیت گام بردارن. و مثه همیشه میگم که امیدوارم بهترین ها در انتظارتون باشه.

منتظرم تا ببینم صفحات این تاپیک روند صعودی داشته باشه و کلی هوراااا ببینم. ویزا به دست باشید. آقا اصن من میخوام شما یکی یکی ویزا بگیرید بیاید دل ما رو آب کنید، خدایی خوشحال میشم، خدایی.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
راستی، با خوش خیالی تمام از خیلی وقتِ پیش نوشتنِ سفرنامه رو هم شروع کرده بودم و میخواستم یه سفرنامه جامع بنویسم که کلی اسمی و موندگار باشه.
مثه سفرنامه آقای بیات یا بهداد یا سارای عزیز، ولی خب نشد که نشد.
به هر حال، تا همین جایی که نوشتم رو توی یکی از تاپیک های سفرنامه میذارم، شاید سفرنامه ی سایر کشورها، هنوز تصمیم قطعی نگرفتم.
البته امیدوارم مغایر قوانین فروم یا اون تاپیک نباشه و پاک نشه. Big Grin
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
سلام به دوستان تاپیک کلیرنس ، ما هم به جمع شما اضافه شدیم و تاریخ مصاحبمون 6 جولای بود.
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
خوش اومدي دوست عزيز انشاءالله موندنت تو اين صفحه خيلي طول نكشه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: reasonable ، bahar101 ، hilda60 ، Memolk ، mkamyab ، moj21 ، zhila1393 ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-07-11 ساعت 11:45)gholamrezaei نوشته:  سلام به دوستان تاپیک کلیرنس ، ما هم به جمع شما اضافه شدیم و تاریخ مصاحبمون ۶ جولای بود.

اگه از شرایطتون بگید ممنون میشم
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: hilda60 ، p00ya2001 ، areb1356 ، Memolk ، mkamyab ، moj21 ، 1362amin1362 ، بابراس
من از همه دوستای عزیزی که با ما بازماندگان ابراز همدردی کردن صمیمانه سپاسگزاری میکنم , امیدوارم و مطمئنم که این عدم کارنت بالا نتیجش بشه ویزا گرفتن همه دوستان گلم که بی جهت و فقط به جرم ایرانی بودن AP و مدتهای مدید باید دچار انتظار , استرس و تعلیق زندگیشون باشن , برا اونها هم که ویزا رو گرفتن زندگی شادتری رو آرزو میکنم , به نظرم بهتره این بحث در این تاپیک تموم بشه تا بیشتر از این مزاحم دوستان این تاپیک که به اندازه کافی خودشون هم نگرانی دارند نشیم اگه علاقمند به ادامه بحث هستین تشریف بیارین تاپیک بولتن ویزا
قربون روی گل همتون ............
(2015-07-11 ساعت 11:36)AliReza.Sh نوشته:  درود بر همه
ظهر همه تون بخیر و شادی

نمیدونم واسه تشکر از کجا باید شروع کنم و چجوری باید تشکر کنم که حق مطلب ادا بشه. خب راهی نیست که معادل محبت شما دوستان باشه و این نوشته ها فقط یادگاری ست بر این تاپیک و بس.
Aghaman دوست داشتنی که تشکر ازش در قالب کلمات نمیگنجه و تا پاسی از شب همراه بنده بودن. امیدوارم بتونم روزی کمک شون رو در شادی هاشون جبران کنم.
از هیلدا خانم، و لیدا خانم تشکر میکنم که با وجود انتظار خودشون برای کلیر عزیزانشون با ما همدردی میکنن.................
من هم تشکر متقابل رو از شما دارم .
باور کنید من و همسرم هم با ناراحتیه شما ناراحت و شوکه شدن شما شوکه شدیم.
امیدوارم به حق بزرگیه خداوند هر چه خیر و برکت و شادی و سلامتی هست در زندگی شما و بقیه دوستان سرازیر بشه
الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
ظهر همه تون بخیر و شادی

منم مثه دوستای دیگه بولتن آخری مون دیشب اصلاً نخوابیدم. نه اینکه نخوام بخوابم، نه، خدایی سعی کردم ولی نشد که نشد.
صبح هم نمیخواستم بیام سر کار ولی دقیقه دقیقه که از ساعت ۶ گذشت حس بدی بهم دست داد و در نبردِ خودم با خودم بالاخره خودِ منطقی ترم پیروز شد و دو سه ساعت بعد با تاخیر توی کارگاهی بودم که الان گذران ساعت هاش برام سخت تر از دیروز شده بود ...

به هر حال، نمیخوام غمنامه بگم یا ناراحت تون کنم، حس میکنم اینجا دوستانی دارم که با وجود ندیدن شون بهم نزدیک ن و درکم میکنن. خیلی از دوستی های عمیق در سختی ها شکل میگیره و این مشترکات هستن که انسانها رو بهم نزدیک میکنن.

اینکه توی محیطی باشی که هواش هم برات سنگین شده ساده نیست. آدم ها نیاز دارن مدام ابراز احساسات کنن و این ابراز احساسات میتونه اشکال متفاوتی داشته باشه. یکی حرف میزنه یکی داد میزنه یکی لیوان میشکنه یکی موبایل ش رو میزنه توی دیوار!! هرکی یجوره دیگه. به کسی نمیشه خورده گرفت، تاپیک بولتن رو چک کنید میبینید که واکنش ها چقدر میتونه متفاوت باشه ...

از هیلدا خانم، و لیدا خانم تشکر میکنم که با وجود انتظار خودشون برای کلیر عزیزانشون با ما همدردی میکنن.
از arash56، خواهرای گل همه مون لاله و بهجت خانم، mkamyab که افتخار آشنایی شون رو نداشتم ولی دست شون رو به گرمی میفشارم و تلاش شون برای دلگرمی به ماها واقعاً قابل تقدیره.
همراه گرامی مون آزاده_امین که مدام با لایک هاشون بنده رو شرمنده کردن، SAMBAR، و yesorno که نام کاربری شون همیشه برای من جالب بوده و از پست هاشون استفاده کردم، SAAM_60.
صدری خانم عزیزمون، سمانه جان، هموطن اصفهانی من پویا جون، بایراس، آقارضا مدیر که دمش گرم و دلش شادددد پا به پامون قدم برمیداره ...
حاجی واشنگتن که نظاره گر اتفاقات سالهای اخیر بوده و الان میتونه از این اتفاقات کتاب بنویسه و کلی فروش داره، من خودم پایه ی خریدنشم. Wink
مهدی هژ که امیدوارم مصاحبه خوبی داشته باشن و ویزا به دست ببینیمشون، بهار خانم، عبدالرضا و ...
سعی کردم هرکس رو یادم میاد بنویسم و اگه کسی رو یادم رفته به من خرده نگیرید، اثرات شوک دیشبه، هنوز مثه کسی که سم مهلکی وارد بدنش شده یهو فشارم میوفته و گیج میزنم!!

امیدوارم همه ی دوستان در جاده پیشرفت و موفقیت گام بردارن. و مثه همیشه میگم که امیدوارم بهترین ها در انتظارتون باشه.

منتظرم تا ببینم صفحات این تاپیک روند صعودی داشته باشه و کلی هوراااا ببینم. ویزا به دست باشید. آقا اصن من میخوام شما یکی یکی ویزا بگیرید بیاید دل ما رو آب کنید، خدایی خوشحال میشم، خدایی.

SadSadSad خیلی ناراحتم براتون، ایشالا خدا یک معجزه نشون بده برا هممون
منم به نوبه خودم برای دوستانی که کارنت نشدن متاسفم ولی معتقدم وضعیت میتونست از اینی که هست براشون بدتر باشه و با توجه به روند امسال احتمال اینکه پس از صرف هزینه زیاد برای رفتن به مصاحبه مجددا تو همین پله باقی بمونن نه تنها کم نبوده و نیست که اگر واقعگرا باشیم خیلی هم زیاده. از صمیم قلبم برای همشون بهترینها رو آرزو میکنم .
ممنون میشم از مدیران محترم اگر تحلیلشون رو در مورد روند کلیر شدن دوستان (با توجه به روند کارنتی ها) اعلام کنند.
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
تشکر کنندگان: bahar101 ، AliReza.Sh ، p00ya2001 ، Memolk ، mkamyab ، ریحانا ، Marmad ، hamid99 ، moj21 ، hilda60 ، SAAM_60 ، َalikh ، 1362amin1362 ، بابراس
ظهر همه تون بخیر و شادی

صبح هم نمیخواستم بیام سر کار ولی دقیقه دقیقه که از ساعت ۶ گذشت حس بدی بهم دست داد و در نبردِ خودم با خودم بالاخره خودِ منطقی ترم پیروز شد و دو سه ساعت بعد با تاخیر توی کارگاهی بودم که الان گذران ساعت هاش برام سخت تر از دیروز شده بود ...

SadSadSad خیلی ناراحتم براتون، ایشالا خدا یک معجزه نشون بده برا هممون
تشکر کنندگان: bahar101 ، p00ya2001 ، mkamyab ، moj21 ، hilda60 ، 1362amin1362 ، َalikh ، Iaccept ، بابراس
سلام برهمه دوستان عزيز
من همين الان با ناباورى خواندن ده صفحه اخر تاپيك رو تموم كردم وواقعاً ازشنيدن خبر بولتن ناراحت وشوكه شدم ...واقعاً نميدونم براى دوستان جا مونده چه حرفى بزنم كه هم بيانگر احساس ناراحتى عميق قلبيم باشه وهم بتونه تسلايى براى درد وغصه اونها باشه...
تنها واقعيتى كه با خواندن مطالبشون فهميدم اينه كه تك تكشون اقايون عليرضا ،على خ ،رضا صادقى....چه روح وقلب بزرگى دارند واميدوارم خداى بزرگ به خاطر همين خصايص انسانيشون كه ازبزرگترين مواهب زندگيه،بهترين خير وبركاتش (بالاترازگرين كارت)رو نصيب شون كنه وهميشه در زندگى سلامت وسربلند وعاقبت به خير باشند...فقط بدونند كه من هم به عنوان عضوى كوچك ازاين خانواده وبه عنوان خواهر ناديده اشون در غمشون شريك و همدردم ...
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
(2015-07-11 ساعت 11:42)AliReza.Sh نوشته:  راستی، با خوش خیالی تمام از خیلی وقتِ پیش نوشتنِ سفرنامه رو هم شروع کرده بودم و میخواستم یه سفرنامه جامع بنویسم که کلی اسمی و موندگار باشه.
مثه سفرنامه آقای بیات یا بهداد یا سارای عزیز، ولی خب نشد که نشد.
به هر حال، تا همین جایی که نوشتم رو توی یکی از تاپیک های سفرنامه میذارم، شاید سفرنامه ی سایر کشورها، هنوز تصمیم قطعی نگرفتم.
البته امیدوارم مغایر قوانین فروم یا اون تاپیک نباشه و پاک نشه. Big Grin
علیرضا جان عزیز شما همیشه در یاد ما موندگار خواهید شد باور کنید خیلی ناراحت شدیم براتون اما از خدا میخوام بهترینها رو براتون رقم بزنه و روز بروز در زندگیتون به موفقیتهای زیادی دست پیدا کنید

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان