موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی ناراحت شدم واسه همه دوستان عزیز اما فقط باید با امید پیش برن . شاید خدا بهتر از اینارو واسشون در نظر داره حداقل مثل همه ما ها که apشدیم نشدن و این جای شکر داره
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 09:02)رضا2015 نوشته: صبح بخیر
از دیشب حال خوبی ندارم
صبح داشتم تاپیک بولتن رو میدیم اولین امضا "بازمانده لاتاری ۲۰۱۵" رو دیدم!
بغضم ترکید یهو! من یهو انگار عزیزی رو از دست داده باشم!
واقعا شوک بود! ادم منتظر باشه بعد یهو نشه بده!
حالا ما AP ها یه ۱۰ درصد لحاظ میکنیم که شاید نشه ولی بولتن رو کی پیش بینی میکرد.
بهر حال برای تک تک دوستان ارزوی موفقیت و شاد کامی دارم امیدوارم باز هم برنده بشن و دیگه این اتفاق براشون نیوفته.
از دوستان خواهش میکنم در مورد مباحث بولتن فقط تو تاپیک بولتن صحبت کنن . تاپیک تا اگوست باز هست.
امیدوارم این کار kcc حداقل بر روی کلیرنس ایران تاثیر بزاره و یه جوری جبران مافات کنن و گرنه با این اوضاع وضع ما از ۲۰۱۴ هم بدتر خواهد شد.
دوستان در وضعیت AP ، این تلنگر رو جدی بگیرین.
یا علی
آقا برو بالاتر
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
من واقعا نمیدونم این ضد حال ها و افسردگی و نارحتی برا ما ایرانیا هست یا برای همه جهان مثل اروپا هم هست
کیس نامبر2015AS75XX سفارت آنکارا تغیرش دادن به ایروان.تکمیل فرم آخر می. تعداد افراد 3 نفر.کارنت10june. نامه دوم 2 جولای.مصاحبه 3 آگوست و یکضرب .مقصد نیویورک
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز، ميشه حدس زد كه تو اين فاصله ، يعني از ٧٦٥٠ به بعد كه كارنت نشدن، چند كيس يا چند نفر از هم وطنهاي عزيزمون ، از قطار لاتاري جا موندن؟
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من جدول سیمون رو که دیدم تا 30 jun از آفریقا 11514 ویزا صادر شده و تعداد 1594 تا AP و 11435 تا READY واز اروپا 13166 ویزا صادر شده و در کل دنیا 30934 ویزا صادر شده و با این کارنت جدید که فقط افریقا و اروپا رو شامل میشه، آیا این احتمالش هست که از سهمیه ویزای آسیا برای اروپا و افریقا استفاده بشه یا اینکه تعداد سهمیه هر قاره ثابت هست ؟
شماره کیس نامبر: 7*2015AS46 ، تاریخ رویت قبولی: 1May 2014 ، تاریخ ارسال فرم ها : 30Aug2014 ، سفارت: ابوظبی ، تاریخ کارنت: Feb 2015 ، تاریخ مصاحبه: April 20 ، وضعیت ویزا : AP ، آپدیت ها : 21 و22 اپریل ، 19 می ، 1 جولای (همه اعضای کیس)، 24 جولای نفر اصلی ، 27 جولای (همه اعضای کیس)
27 جولای کلیر، ورود به آمریکا :2 سپتامبر 2015
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همه چی ختم بخیر بشه برای همه اونای که کارنت نشدن حداقل خیالشون راحت شد که تمام ، اماها چی نصف نیمه کلیر کردن بین زمین و هوا هستیم نمی دونیم چه کار بکینم، امیدوارم برای همه ی بازماندگان از این قطار خیر و خوبی رقم زده بشود و موفق باشند و پیروز
خداوند زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری ...
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید شاید یکم سوالم ابتدایی باشه چون واقعا نمیدونم
الان مثلا نمیشه مثل یکی از دوستان که زنگ زده بودن کی سی سی و پرسیده بودن .. برای این قضیه هم زنگ زد که آیا
سهمیه ویزا تموم شده یا نه برای ایرانی ها ؟ یا میخواد به قاره های دیگه تعلق بگیره؟ اصلا میشه چنین کاری کرد ؟ واقعا اگه بشه یکی از دوستان زحمتشو بکشه خیلی خوب میشه من اگه زبانم اوکی بود زنگ میزدم!!
از دیشب منو همسرم عین ماتم زده ها شدیم . ان شا الله حداقل با کلیر کردن و ویزا دادن به ما نصفه و نیمه ها جبران بشه
و دوباره دل خیلی از دوستان و همسر من شاد بشه
الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 10:40)hilda60 نوشته: دوستان ببخشید شاید یکم سوالم ابتدایی باشه چون واقعا نمیدونم
الان مثلا نمیشه مثل یکی از دوستان که زنگ زده بودن کی سی سی و پرسیده بودن .. برای این قضیه هم زنگ زد که آیا
سهمیه ویزا تموم شده یا نه برای ایرانی ها ؟ یا میخواد به قاره های دیگه تعلق بگیره؟ اصلا میشه چنین کاری کرد ؟ واقعا اگه بشه یکی از دوستان زحمتشو بکشه خیلی خوب میشه من اگه زبانم اوکی بود زنگ میزدم!!
از دیشب منو همسرم عین ماتم زده ها شدیم . ان شا الله حداقل با کلیر کردن و ویزا دادن به ما نصفه و نیمه ها جبران بشه
و دوباره دل خیلی از دوستان و همسر من شاد بشه
الهی آمین
به امید خدا همینم میشه که میگی دل هممون بعد از این ناراحتی شاد میشه مطمئنم
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا اگر قراره آدم شانس بیاره و تو لاتاری هم برنده شه یجوری نباشه که مثل دوستان 6-5 ماه منتظر، این همه تو بلاتکلیفی بمونن، یا مثل دوستانی که تو کات آف از گردونه حذف شدن بعد از سالی بیم و امید بخواد به این شکل با این گردونه خداحافظی کنه. تو تاپیک بولتن که میرم حس ناخوشایندی میگیرتم، چون بچه ها با تمام وجود میخوان تلاش کنن که این اتفاق عوض شه، ولی باوجود این همه تلاش، مثل دوران کلیرنس خودمون هیچ چیزیش دست ما نیست، و با وجود اینکه صددرصد ارتباط مستقیم با ما داره، ما توش کاملا بی تاثیریم و فقط نقش نظاره گر داریم. اتفاقی که معلوم نیست بخاطر چی افتاده و اصلا حساب کتاب خاصی پشتش هست یا فقط رو هوا 1 شماره ای اعلام کردن و میتونستن با برنامه ریزی های دیگه ای رقم بولتن رو بیشتر کنن.
بهرحال تو هر سیاهی یک نقطه سپید هم هست. اینکه فردی کیس نامبر بالا داشته باشه و از اول یک سری احتمال رو برا خودش مفروض بدونه خیلی بهتر از اینه که تو سپتامبر با کلی هزینه بره مصاحبه ولی به هردلیل واهی یا علمی تو مملکت غریب بهش گذرنامه سفید برگردونن یا هر چیز دیگه ای.
"چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید و خیر شما در آن باشد،چه بسا چیزی را دوست داشته باشید و شری برایتان است"
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 10:51)Abdorrezaa نوشته: واقعا اگر قراره آدم شانس بیاره و تو لاتاری هم برنده شه یجوری نباشه که مثل دوستان ۶-۵ ماه منتظر، این همه تو بلاتکلیفی بمونن، یا مثل دوستانی که تو کات آف از گردونه حذف شدن بعد از سالی بیم و امید بخواد به این شکل با این گردونه خداحافظی کنه. تو تاپیک بولتن که میرم حس ناخوشایندی میگیرتم، چون بچه ها با تمام وجود میخوان تلاش کنن که این اتفاق عوض شه، ولی باوجود این همه تلاش، مثل دوران کلیرنس خودمون هیچ چیزیش دست ما نیست، و با وجود اینکه صددرصد ارتباط مستقیم با ما داره، ما توش کاملا بی تاثیریم و فقط نقش نظاره گر داریم. اتفاقی که معلوم نیست بخاطر چی افتاده و اصلا حساب کتاب خاصی پشتش هست یا فقط رو هوا ۱ شماره ای اعلام کردن و میتونستن با برنامه ریزی های دیگه ای رقم بولتن رو بیشتر کنن.
بهرحال تو هر سیاهی یک نقطه سپید هم هست. اینکه فردی کیس نامبر بالا داشته باشه و از اول یک سری احتمال رو برا خودش مفروض بدونه خیلی بهتر از اینه که تو سپتامبر با کلی هزینه بره مصاحبه ولی به هردلیل واهی یا علمی تو مملکت غریب بهش گذرنامه سفید برگردونن یا هر چیز دیگه ای.
"چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید و خیر شما در آن باشد،چه بسا چیزی را دوست داشته باشید و شری برایتان است"
عالی گفتید دقیقا همینه
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه