موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
من هم دچار شوک روحی شدم ،،
هر کاری کردم زودتر از این برای دوستان بازمانده متن بذارم ، نمیتونستم
خیلی لحظ ی سختیه ، خودمو جای علیرضا ی عزیز ، رضا صادقی عزیز ، خانم لیدای محترم و علی خ عزیز گذاشتم و واقعا فکرشم آزارم میداد ،،،
علیرضای عزیز واقعا منش والای شما ستودنی و قابل تحسینه .. از صمیم قلب بهترینها رو برای همه شما عزیزان آرزومندم
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته: میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه 

من هستم چون نفس می کشم, این نتیجه بولتن شهریور منو حسابی شوکه کرده, فکر کنم کلک ما هم کندست.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 02:49 توسط khalilkhah.)
(2015-07-10 ساعت 13:37)AliReza.Sh نوشته: (2015-07-10 ساعت 13:15)Aghaman نوشته: میگم این لاله خانم هم به نظرم حسابی درگیره سفر شده
چند روزه دوباره وارد غیبت شده
البته بهجت خانم هم کم پیداست
خلیل خواه عزیزم اصلا نیست ( میدونم سیستمش خراب بود )
رادوین هم که احتمالا اونور آب حسابی درگیره
مدیران قدیمی هم به جز آقا رضا که اصلا نیستند البته رد پای بهداد رو تو تاپیک هیوستن میشه دید
به نظرم همه یا رفتن یا جدی جدی دارن میرن
منم که دارم میرم پیش بچه های بولتن ویزا ببینم تکلیف اونا چی میشه
دیگه هر کی اینجا بود حواسش باشه شب ها چراغ ها روشن نمونه 

لاله خانم به صورت نامحسوس هستش. از لایک پای پست ها میشه رصدشون کرد.
بهجت خانوم هم همینطور، البته هر دو بیشتر سمت تاپیک اولین سفر ...
خلیل خواه عزیز واقعاً نبودش محسوسه.
دقیقاً بهداد هم داره دنبال موقعیت سوق الجیشی برای زدن پایگاه میگرده. همین روزا هم ارتقاش میده احتمالاً ...
اصن من که دیدیم بهداد داره میره هیوستون خیلی خوشحال شدم، چون فعلاً مقصد ما هم اونوره البته اگه ما رو بطلبه.
رادوین هم وقتی میاد که سوپرکلیر داشته باشیم. الان در کمینه تا این غول بی شاخ و دم کلیرنس رو واسه دوستان شکار کنه.
بابک جون هم درگیر کارای رفتنه.
رضا اا هم که خودش گفت بنده خدا ده روز مریض بوده دو روز دیگه هم عازمه که ایشالله مبارکش باد ... 
آقا رضا مدیر خودمون دمش گرمه که اینجاست و هوای بچه ها رو داره.
نگران نباش دوست خوب من، اینجا تعدادمون زیاده، هر ۴ نفری یه چراغ هم خاموش کنیم باز دعوا میشه ... 
دوستان واقعا به ما لطف دارند, حقیقتا یک هارد ترا برای لپ تاپ گرفتن درگیر GPT و UEF1 هستم
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
يه خورده پايين تر نگاه كنين زده واسه سپتامبر و cut off رو
شماره کیس: 2015AS25XX تاریخ رویت قبولی: 03/MAY/2014 کنسولگری: ابوظبی تعداد افراد منظور در کیس: 2 ارسال فرمهای سری اول: 10/SEP/2015
کارنت شدن کیس: NOV/2014 نامه دوم: 23/FEB/2015 مصاحبه: 23/APRIL/2015 دریافت کلیرنس:من (برندهٔ اصلی)یک ضرب <> همسرم مراحل اداری
اپديت : 29APRIL - 30APRIL
اضافه شدن فرزند به کیس : 1SEP یک ضرب
لاتاری فقط یه شانسه هیچ تضمینی در گرفتن ویزا نیست : همسر عزیزم گرفت ويزا رو
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، علیرضا و رضا صادقی و علی خ و... عمیقا از غم تون ، دلگیر شدم و در غصه فرو رفتم :'(
با تمام وجود از خدای مهربون، براتون طلب خیر میکنم ...
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 03:13)yesorno نوشته: دوستای گلم من یه سؤال واسم پیش اومده:
این سایت بولتون : http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
آخرین آپدیت واسه ی August ۲۰۱۵ هستش، که تا 7650 کارنت شدن. خب ما هر سال آپدیت واسه September هم داریم که حدود هزار کیس کارنت میشن.
خب احتمال یکضرب هم که هست. هنوز واسه خیلی از دوستان جای امید هست دیگه؟ مگه نه؟ اشتباه می کنم بهم بگین 
متاسفانه بايد بگم اشتباه مي كني. براي سپتامبر در آسيا هيچ كيسي رو كارنت نكردن. ??
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز شاید این حرفم با یه روحیه ی بسیار قوی سازگارتر باشه ولی امیدتون رو از دست ندید..بازهم شرکت کنید 2017..چیزی رو از دست نمیدید..من 2016 هستم و تازه اول راه..و خیلی خیلی ناراحتم از این وضعیت و بلاتکلیفی که شما دوستان دارین..امیدوارم زودتر به روال عادی خودتون بیاین و قوی تر باشین
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان ميدونم سخته واسه اونايي كه ممكنه نتونن برن مصاحبه و حتي اونايي هم كه رفتن ممكنه نتونن ويزا بگيرن خوب من فكر ميكنم مثه اتوبوسي كه داره ميره خوب اگه مجبور شدي پياده بشي يا پياده ات كردن خوب اتوبوسي بعدي سوار ميشيم ميدونم گفتنش آسونه ولي با اين وجود و اگه همه تلاشمونو كرديم و نتيجه نداد خوب ميتونيم بازم شانسمونو امتحان كنيم
موفق باشيم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
.........همراهان و عزيزان
يكسال و اندي است كه در كنار هم در غم و شادي ،لبخند و اشك ،دلهره و اميد ايستاديم...
واقعآ شايد بيشتر از دنياي واقعي اينجا با هم وقت ميگذرونيم و دوستيم...
نميدونم چي ميشه گفت....چكار ميشه كرد ...همه ما در كشوري بدنيا اومديم كه به جايي اينكه بتونيم زندگي خوبي داشته باشيم بايد آرزو كنيم بريم جاي ديگه از اين دنيا ،اكثرمون بايد در اونجا دوباره از صفر شروع كنيم اكثر دوستان اينجا در مشاغل خودشون عددي هستن ،به اصطلاح كسي هستن براي خودشون،درس خونده،با كمالات...، چند صفحه آخرو همه خونديم....ميدونيد چي ميگم ....در بدترين شرايط بهترين عكس العمل ها ، در بدترين شرايط بهترين دلداريها و دلگرمي ها ..... اما حيف ....هزاران حيف ،از اين سرزمين و اين آدم هاش...كه به ناچار(اجبار)بايد بذاريمو بريم
دلم گرفته ......
داريم به صقحه هزاروم اين تاپيك ميرسيم ....اين همه دوستان منتظر در اينجا...اين همه نصف و نيمه ....خدايا نميدونم به چي قسمت بدم ....زماني نمونده و دلهره و بلاتكليفي داره فشار مياره و نجات بخشي غير تو نيست....خدايا ايمان دارم بهت كه اگر بخواي ميتوني...پس بخواه براي ما بهترين ها را......
بي سرزمين تر از باد، مثل غباري سرگردون حال اين روزاي من شده ....منتظر قاصدكيم كه برامون اميدي تازه بياره....
پروردگارم به دوستانم صبر بده ....
بازمانده لاتاري 2015
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
صبح بخیر
از دیشب حال خوبی ندارم
صبح داشتم تاپیک بولتن رو میدیم اولین امضا "بازمانده لاتاری 2015" رو دیدم!
بغضم ترکید یهو! من یهو انگار عزیزی رو از دست داده باشم!
واقعا شوک بود! ادم منتظر باشه بعد یهو نشه بده!
حالا ما AP ها یه 10 درصد لحاظ میکنیم که شاید نشه ولی بولتن رو کی پیش بینی میکرد.
بهر حال برای تک تک دوستان ارزوی موفقیت و شاد کامی دارم امیدوارم باز هم برنده بشن و دیگه این اتفاق براشون نیوفته.
از دوستان خواهش میکنم در مورد مباحث بولتن فقط تو تاپیک بولتن صحبت کنن . تاپیک تا اگوست باز هست.
امیدوارم این کار kcc حداقل بر روی کلیرنس ایران تاثیر بزاره و یه جوری جبران مافات کنن و گرنه با این اوضاع وضع ما از 2014 هم بدتر خواهد شد.
دوستان در وضعیت AP ، این تلنگر رو جدی بگیرین.
یا علی
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
به صفحه 1000 خوش اومدید
انشاالله صفحات این تاپیک به 1100 نرسیده همه تون به سلامتی کلیر بشید
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا